Selâm kızlar hayırlı cumalar , güzel dualarınıza âmin ....
Akşam okul çıkışı ablamızın okulda etüdü var hava da şansımıza yağışlı, şemsiyemizi alıp çıkarız artık napalımkucağımda ikinci kez uykuya dalan kuzuyu uyandırmadan yatırabilmeyi başardım sonunda .. Kucağında fosur fosur uyuyan çocuk yastığa değince cin gibi kesilmiyor mu
ayy çok fena
Dün akşam da bozulan klozeti değiştirdi usta, bana bayağı bi iş çıktı ama değdi pırıl pırıl yeni bir hava oldu banyoda
Born. Bebişciği görmüşsün sağlıkla çok şükür, insallah kız mı erkek mi onu da öğrenirsiniz yakın zamanda sağlıkla![]()
Busmai yanlış alarmmış demekay ben de kendimi çok yaşlı hissetmiştim bi an, ben de 22 den 23 e adım attığım ay evlenip, 25 de ve 29 da olmak üzere iki kez anne oldum çok şükür ki, Nisan'da da 8 yıl bitmiş olacak evliliğimizde,yaşımı da siz hesab edin gayri
Nfk onlar ne güzel ferace modeli öyle , çok cafcaflı taşlı boncuklu olursa sevmiyorum, bir tane sade bulmuştum geçen yıl çarşambadan o vardı, onun da fermuarı koptukumaşı da böyle incecik ipekli idi, naylonlu olursa terletiyor sanırım , iç göstermemesi de en güzel taraflarından birisi, bazen astarsız pardesüler iç belli edebiliyor çünkü
Born aşk olsun Fatih'e gelip de bize uğramadan gittiniz demek , medikal parka mı geliyorsun kontrole, şaka bir yana beklerim bir gün insallah cidden
Cincon hoşgeldin
Pembiş,eagle,Elifnaz,ecrin,nfk,dilanaz,Busmai,ilbilge,bahar ve adını unutup sayamadıklarım hepinize hayırlı güneler sevgiler saygılar öpücükler![]()
Cok.saol.canim dileklerin :))
Ewt fatih medical.parka gidiyorum ilk dogumum da orda.olmustu...senin fatihte oturdugunu bilmiyordum cok seviyorum ben fatihi ne guzel bulussak karsilassak ikidir.bulusma ne zaman yapcaz diyorum ama kimsden ses.cikmiyo huuu