Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selâm kızlar hayırlı cumalar , güzel dualarınıza âmin ....
Akşam okul çıkışı ablamızın okulda etüdü var hava da şansımıza yağışlı, şemsiyemizi alıp çıkarız artık napalım :49: kucağımda ikinci kez uykuya dalan kuzuyu uyandırmadan yatırabilmeyi başardım sonunda .. Kucağında fosur fosur uyuyan çocuk yastığa değince cin gibi kesilmiyor mu :32: ayy çok fena
Dün akşam da bozulan klozeti değiştirdi usta, bana bayağı bi iş çıktı ama değdi pırıl pırıl yeni bir hava oldu banyoda :46:
Born. Bebişciği görmüşsün sağlıkla çok şükür, insallah kız mı erkek mi onu da öğrenirsiniz yakın zamanda sağlıkla :38:
Busmai yanlış alarmmış demek :9: ay ben de kendimi çok yaşlı hissetmiştim bi an, ben de 22 den 23 e adım attığım ay evlenip, 25 de ve 29 da olmak üzere iki kez anne oldum çok şükür ki, Nisan'da da 8 yıl bitmiş olacak evliliğimizde,yaşımı da siz hesab edin gayri :9:
Nfk onlar ne güzel ferace modeli öyle , çok cafcaflı taşlı boncuklu olursa sevmiyorum, bir tane sade bulmuştum geçen yıl çarşambadan o vardı, onun da fermuarı koptu :5: kumaşı da böyle incecik ipekli idi, naylonlu olursa terletiyor sanırım , iç göstermemesi de en güzel taraflarından birisi, bazen astarsız pardesüler iç belli edebiliyor çünkü
Born aşk olsun Fatih'e gelip de bize uğramadan gittiniz demek , medikal parka mı geliyorsun kontrole, şaka bir yana beklerim bir gün insallah cidden :48:
Cincon hoşgeldin :48:
Pembiş,eagle,Elifnaz,ecrin,nfk,dilanaz,Busmai,ilbilge,bahar ve adını unutup sayamadıklarım hepinize hayırlı güneler sevgiler saygılar öpücükler :54:

Cok.saol.canim dileklerin :))
Ewt fatih medical.parka gidiyorum ilk dogumum da orda.olmustu...senin fatihte oturdugunu bilmiyordum cok seviyorum ben fatihi ne guzel bulussak karsilassak ikidir.bulusma ne zaman yapcaz diyorum ama kimsden ses.cikmiyo huuu

Cok.saol.canim dileklerin :))
Ewt fatih medical.parka gidiyorum ilk dogumum da orda.olmustu...senin fatihte oturdugunu bilmiyordum cok seviyorum ben fatihi ne guzel bulussak karsilassak ikidir.bulusma ne zaman yapcaz diyorum ama kimsden ses.cikmiyo huuu

Hastaneye eşinle geliyorsun sanırım yalnız geldiğin bi gun olursa gelirim ben yanına :49::48: yürüme mesafesi bana

Cincon hoşgeldin :48:
Pembiş,eagle,Elifnaz,ecrin,nfk,dilanaz,Busmai,ilbilge,bahar ve adını unutup sayamadıklarım hepinize hayırlı güneler sevgiler saygılar öpücükler :54:

hoşbulduk ama isimmi değişmiş ben tanıyamadım

bu arada kızlar nar ağacı nerde odamı isim değiştirdi aryaya noldu neden herkes kılık değiştirmiş anlamadım tanımakta zorlanıyorum

canan, hosgeldin:3:

heh zorla dedirttim hoşbulduk canımm :13:

hamilelik gitgide zorluyor artık ya daha 30. haftadayım off daha çok var

kaç kez buluştunuz ben yokken bakıyım

Pembiş bahsettiğin mikser söyle bir şey mi ; kitchenette mikser.. renklerinden dolayı vurgunum ben buna özellikle pembişine , ancak çok büyük duruyor tezgahımda o kadar yer yok ve de çok pahalı , ama indirimden alınabilir , ve süper hamur yoğuruyormuş çok hamarat bi kızmış bu (;

Son düzenleme:
hoşbulduk ama isimmi değişmiş ben tanıyamadım

bu arada kızlar nar ağacı nerde odamı isim değiştirdi aryaya noldu neden herkes kılık değiştirmiş anlamadım tanımakta zorlanıyorum

heh zorla dedirttim hoşbulduk canımm :13:

hamilelik gitgide zorluyor artık ya daha 30. haftadayım off daha çok var

kaç kez buluştunuz ben yokken bakıyım

Yok cnm ben hamileliğin en başlarında buradaydım , sonrasında Haziran topiğine kaymıştım, sonra yeniden buraya transfer oldum ..

Son düzenleme:

Aysecik cozuttu. Ayaginin altinda hicbirsey olmadigi halde bir bacagini kaldirip kendini yataktan asiriyor. :53:

Allah muhafaza bi kaza olmadan artik yatagin basindaki fermuarli pencereyi acicam.

Babaya sattim uzaniyorum bugun 2 saat dersi vardi bitirdi geldi bana yaradi :)

Cok sukur iyiyim dun uzerim baya inceydi saniyorum usuttum bide baya bi disardaydik ama bu sabah iyiyim de iste uykusuzluk oldu tabi simdi vurayim kafayi yasir uyuyunca da devam ederim baya bi iyi olur :)

Nfknin dedigi gibi ben de giymezken terletiyo gibi geliyodu ama mantikli bi kumas secimi yapilinca ben de cok rahat ediyorum pardesu her giymeye utulemek beni bunaltiyo

Cok saol canim ins hep saglikla devam eder cinsiyeti cok merak ediyorum tabi ama once su guatr isini halletmem lazim mantikli bi endokrin uzmani arastiriyorum

Ben tum kademelerin tum siniflarinda eksiksiz calistim asil orta kisimda en cok zorlandim ne buyukler ne kucukler bi afra tafra cok sinir oluyorum 4. Siniflar iyi ama snrasi 8e kadar cok sinir oluyorum son 3 okulum lise ohh mis gb rahatim konustunu anliyolar fikirleri var kizdirirlarsa bagirdiginda gururlari var tabi onlarda da saygi ve samimiyeti iyi ayarlamak lazim ama lisede calismayi cok seviyorum ben pembisss sen de yorum yap bakeem ;)

Kesinlikle lise daha sıkıntı bence. Ortaokul veya daha küçüklerde ne kadar olsa bir saflık ve sevgi var. Lisede daha çok çakallık oluyo :) branşında olunca çok güzel saygı gösteriyorlar ama buna rağmen coşkulu zamanları çok oluyo. Yani ergenlik başa bela :D ha bi de öğretmenlik yaptığın memeleket de önemli bence. İstanbulda merkezi bir yerde liseleri hayal bile edemiyorum :)

Pembiş bahsettiğin mikser söyle bir şey mi ; kitchenette mikser.. renklerinden dolayı vurgunum ben buna özellikle pembişine , ancak çok büyük duruyor tezgahımda o kadar yer yok ve de çok pahalı , ama indirimden alınabilir , ve süper hamur yoğuruyormuş çok hamarat bi kızmış bu (;

Canım link falan göremedim ama kitchenaid diye bişi varmış baya hoşmuş (fiyat ve performans olarak). Anladığım kadarı ile 400w altında almamak lazım... Ama fiyat olarak da çok uçamam yaniiii.

Aysecik cozuttu. Ayaginin altinda hicbirsey olmadigi halde bir bacagini kaldirip kendini yataktan asiriyor. :53:

Allah muhafaza bi kaza olmadan artik yatagin basindaki fermuarli pencereyi acicam.

Kız bizim ora hep açık. Hatta altını değiştirmiyim diye yatağına kaçıyo akıllı velet :) yani suç snde; ayşede değil :D

Ayy alem bu bebeler , apartman dairesine kapanıp kalınca kendilerine eğlence buluyorlar ,
Bizimki de koltuğa çıkıp , sayıyor kendince biii üç başlaaa deyip atıveriyor kendini üzerimize.. Deli çocuk :9: bu arada parmak da bir işareti ile havada oluyor tabii :1:

Hafta sonu kuzuluk'ta saldık çocukları çayıra çimene kuma, ne kadar dinginleştiler iki üç günde bile , efendimiz "toprak çocuğun ilk baharıdır" diye boşuna dememiş demek, çocuklara toprak lazım hava lazım da nerde :50:

Hayirli cumalar olsun herkese insallah..az once dehset bi yagmur elektrigini iyice aldi havanin..ohh bi rahatladi gunes acti simdi bizimde icimiz aciliypr boyle olunca..oglusum az once uyudu kac gundur uyumama inadini bitirdi sukur..bu arada pasanin dis toplami 16 olmus kopek dislerimizde patlayinca..
Pamuk helva sagolasin canim..fatihi bende cok seviyorum gelinligim icin az dolasmadim oralarda..abiye kiyafetlerinide cok begeniyorum farkli biseyler bulabiliyosun..yagmur dinmistir umarim ordada rahatca gider gelirsiniz..
Nfk..bizim pasa park besik ve diger karyolasindan inme isini bayagidir yapiyor..profesyonellesti iyice..kolaylik olsun diye komidine dogru yaklastirdim bende kolaylasin diye isi..valla duz duvara tirmanacak nerdeyse cikmadigi yer yok orumcek adamin..Allah saglik versinde akillanacagiz insallah en azindan oyle umuyorum yoksa yandimmmmm....
Born cum bence seninki kizzz..erkek olsa testis vs. den anlardi bence..benim 14+3 de direkt erkek dedi..bilmiyorum belki ultrason cihazindan kaynaklaniyor anlamamasi..neyse hayirlisi olsun canim..ama ben bir ay bekleyemezdim yinedee:)baskasinada giderdim..
Sekerportakali meslektasmisiz demekk..Allah yardimcin olsun valla herkes yaka silkiyor artik angaryalardan..
Busmaii..valla Kerem benim cok onceden beri aklimda olan bir isimdi..yanina isim hakkini babasina verdim SAid i begenmedi..bakalim bi aksilik cikmazsa topikte KEremleri
3luyecegiz:)

Kesinlikle lise daha sıkıntı bence. Ortaokul veya daha küçüklerde ne kadar olsa bir saflık ve sevgi var. Lisede daha çok çakallık oluyo :) branşında olunca çok güzel saygı gösteriyorlar ama buna rağmen coşkulu zamanları çok oluyo. Yani ergenlik başa bela :D ha bi de öğretmenlik yaptığın memeleket de önemli bence. İstanbulda merkezi bir yerde liseleri hayal bile edemiyorum :)

Canım link falan göremedim ama kitchenaid diye bişi varmış baya hoşmuş (fiyat ve performans olarak). Anladığım kadarı ile 400w altında almamak lazım... Ama fiyat olarak da çok uçamam yaniiii.

Kız bizim ora hep açık. Hatta altını değiştirmiyim diye yatağına kaçıyo akıllı velet :) yani suç snde; ayşede değil :D

http://hizliresim.com/e5ZrD5
Şu benim bahsettiğim
Indirimde 400 gibi bi rakamdı sanırım, ama aparatları sayesinde kıyma makinesine dönüşebiliyormuş , çiğ köfte falan da yoğuranı duydum bunda (; hoş birşey yeri olan için

Son düzenleme:

cesaretleri süper valla daha düşünce ne olacağını kestiremedikleri için korkusuzlar ama bizi korkutuyorlar:18:
senin gene pencereyi açma avantajın varmış bizimki ahşap karyola onun önündeki biraz aşağıya iniyor ama genede güvenli değil melisa ordan aşağıya inmeye çalışıyor bende tırsıyorum olmadı eşime diyeceğim bir şekilde ayarlama yapsın biraz daha aşağı alsın da inmek istediğinde rahat insin bar düşmesinde :26:

demi liselerde de bir çakallık söz konusu dediğin gibi şehir bile değişince fark eder canım allah kolaylık versin valla işiniz zor :34:

Ayy alem bu bebeler , apartman dairesine kapanıp kalınca kendilerine eğlence buluyorlar ,
Bizimki de koltuğa çıkıp , sayıyor kendince biii üç başlaaa deyip atıveriyor kendini üzerimize.. Deli çocuk :9: bu arada parmak da bir işareti ile havada oluyor tabii :1:

Hafta sonu kuzuluk'ta saldık çocukları çayıra çimene kuma, ne kadar dinginleştiler iki üç günde bile , efendimiz "toprak çocuğun ilk baharıdır" diye boşuna dememiş demek, çocuklara toprak lazım hava lazım da nerde :50:

ahhh bu çocuklar :1:

bu arada melisa da 10 kadar sayı sayıyor ilk söylediğinde herhalde denk geldi dedik eşimle sonra baktım sayıyor :16:
tek fark 1 den başlamıyor kızım 2 den başlıyor iki,üc, dört,bes,atı, yedi,sekz,dokz, onnnn:1:

Hayirli cumalar olsun herkese insallah..az once dehset bi yagmur elektrigini iyice aldi havanin..ohh bi rahatladi gunes acti simdi bizimde icimiz aciliypr boyle olunca..oglusum az once uyudu kac gundur uyumama inadini bitirdi sukur..bu arada pasanin dis toplami 16 olmus kopek dislerimizde patlayinca..
Pamuk helva sagolasin canim..fatihi bende cok seviyorum gelinligim icin az dolasmadim oralarda..abiye kiyafetlerinide cok begeniyorum farkli biseyler bulabiliyosun..yagmur dinmistir umarim ordada rahatca gider gelirsiniz..
Nfk..bizim pasa park besik ve diger karyolasindan inme isini bayagidir yapiyor..profesyonellesti iyice..kolaylik olsun diye komidine dogru yaklastirdim bende kolaylasin diye isi..valla duz duvara tirmanacak nerdeyse cikmadigi yer yok orumcek adamin..Allah saglik versinde akillanacagiz insallah en azindan oyle umuyorum yoksa yandimmmmm....
Born cum bence seninki kizzz..erkek olsa testis vs. den anlardi bence..benim 14+3 de direkt erkek dedi..bilmiyorum belki ultrason cihazindan kaynaklaniyor anlamamasi..neyse hayirlisi olsun canim..ama ben bir ay bekleyemezdim yinedee:)baskasinada giderdim..
Sekerportakali meslektasmisiz demekk..Allah yardimcin olsun valla herkes yaka silkiyor artik angaryalardan..
Busmaii..valla Kerem benim cok onceden beri aklimda olan bir isimdi..yanina isim hakkini babasina verdim SAid i begenmedi..bakalim bi aksilik cikmazsa topikte KEremleri

meslektaşım memnun oldum :1:

Anam yoksa eskiden yabancı bir dizi vardı orda Kerim Said diye bir adam vardı sen de mi onu izliyordun:)
eşim de Mert isminde tutturdu bense Melih ya da Erdem olmasını çok istiyorum,galiba anlaşamayacağız bakalım ne olacak..

Kerem artık eve sığmıyor, kabına sığmıyor,nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum sen neler yaptırıyorsun? keşke etrafta salabileceğim toprak olsa da koştursa:( hergün parka çıkarıyordum ama artık ona dışarda sahip çıkmaya gücüm yok, çok ağırlaştım.

bu arada melisa da 10 kadar sayı sayıyor ilk söylediğinde herhalde denk geldi dedik eşimle sonra baktım sayıyor :16:
tek fark 1 den başlamıyor kızım 2 den başlıyor iki,üc, dört,bes,atı, yedi,sekz,dokz, onnnn:1:

kerem de sayıyor ; o da 7'yi atlayarak gidiyor:1:

Busmai yok canim yaa..kerem ismini seviyorum..ilhan emiri ben koydum oglusa..ilhan kayinpederin ismi bu arada..simdi bundada iki isim olsun diye yanina said..ikisi birlikte karizmatik duruyorr..eski pasalar gibi:)erdem guzel aslinda kerem ledr uyumlu..eger uyum olsun diyorsaniz tabii..
Bizimkide ilk onludan sonra sende eslik edersen takildigi yerde; 20 ye getiriyor..ilk onda bizimde takildigimiz sayi 4..:)

Maşallah Melisa'ya . İşte prenseslerin farkı dil gelişimleri çok iyi oluyor maşallah :54:

Anam yoksa eskiden yabancı bir dizi vardı orda Kerim Said diye bir adam vardı sen de mi onu izliyordun:)
eşim de Mert isminde tutturdu bense Melih ya da Erdem olmasını çok istiyorum,galiba anlaşamayacağız bakalım ne olacak..

Kerem artık eve sığmıyor, kabına sığmıyor,nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum sen neler yaptırıyorsun? keşke etrafta salabileceğim toprak olsa da koştursa:( hergün parka çıkarıyordum ama artık ona dışarda sahip çıkmaya gücüm yok, çok ağırlaştım.

kerem de sayıyor ; o da 7'yi atlayarak gidiyor:1:
Ben Melih diyorum referandum yapacaksan :9:
Park'ta zaptetmek zor oluyor gerçekten, bizim burada da park güzel havalarda aşırı yoğun oluyor , salıncağa bindirir bindirmez kafana üşüşüyorlar hemen
Bizim dairenin üstü çatı katı, oraya çocuklara mini bi oyun alanı kurduk ben orada oynatıyorum koşup coşuyorlar orada
aysecik de ona kadar sayiyor. Ama 3 ve 7 yok.:37::9:
Maşallah kuzucuk :54:
Busmai yok canim yaa..kerem ismini seviyorum..ilhan emiri ben koydum oglusa..ilhan kayinpederin ismi bu arada..simdi bundada iki isim olsun diye yanina said..ikisi birlikte karizmatik duruyorr..eski pasalar gibi:)erdem guzel aslinda kerem ledr uyumlu..eger uyum olsun diyorsaniz tabii..
Bizimkide ilk onludan sonra sende eslik edersen takildigi yerde; 20 ye getiriyor..ilk onda bizimde takildigimiz sayi 4..:)
Oo İlhan emir bayağı ilerletmiş sayma işini maşaallah :49:
İlhan emir
Kerem said çok uyumlu ve güzel isimler . isimleri ile sağlıkla yaşasın kuzular insallah :48:

mrb kızlar ben bahar mail şifremi unuttunca yeni sayfa açmak zorunda kaldım:((günlerdir size ulaşamam bundan:43:
geçmişi okudum ama.şükürgenelde iyiygötrdün sizleri.
NFK NASILSIN CANIM BENİM KIZÇEN NASIL.YERİM BEN ONU YA SAYIYORMUYMUŞ KUZUN BENİM.HÜSEYİN DE SAYIYO AMA ALTIYA GELİNCE TAKILIP KALIYOR.ALTTI ATTI ATTI:)))))))))BU ARADA TAŞINMA İŞİNİZDE VAR MI GELİŞME
busmai sana da oğluna da geçmiş olsun canım.gebelikte bi de üşütünce zor geçiyor gerçekten.rabbim hayırlı şifalar versin.keremin de yaramazlıkları sen iyoruyormuş allah kolaylık versin canım.
BORN CANIM BEBEĞİNİ GÖRMÜŞÜN İYİYİYMİŞ MAŞALLAH.BANA DA SANKİ KIZMIŞ GİBİ GELİYOR BEBEĞİN:)).BU İKİNCİ GEBELİKLER DAHA BİR ZORLUYO SANKİ İNSANI ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH.
PEMBE ECRİN ARYAM PAMUK COLICUS VE DİĞER ARKADAŞLAR NASILSINIZ.?
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEM İNŞALLAH. BAKALIM BEBİŞİM VE ŞEKERİMNE ALEMDE:...........

hamdolsun canım.. kadın doğum kapısında beklemek bizim kaderimiz, alıştık artık :30:
ilaç kullandığın halde yine yüksek mi çıktı değerlerin? bence her vesileyle, konunun uzmanı bi dr a gitmek en doğrusu..
feracen de hayırlı olsun, modelini merak ettim:1:
bir feracem var ama birkaç tane daha alasım vaar :27:
çok güzel ve zarif modeller görüyorum.

niye kııız?:30:

şeker portakalımm, zevkine hayranım. gerçekten yine çok güzel ciciler seçmişsin.
güzel günlerde giysin melisa.. ne yakışır küçük kuzuma:16:
Çok hareketlisin ve tembelliği sevmezsin ondan dedim.

sağol canım benim un unutulmamak güzel gelemedim uzun zamandır çok sıkıntılı dönemler geçirdim sağlık konusunda korku dolu aylar geçti ama şükür temize çıktım teşhis korkulduğu gibi çıkmadı rahatladım doğumada az kaldı artık fırsat buldukça size daha çok zaman ayırıcam inş oğluşumda büyüdü eskisi kadar yormuyor şükür sen nasılsın ufaklık nasıl bu arada kim bakıyor çocuğa kv demi en son çocuk için işten çıkmıştın sanki inş rahatsındır işinde

busmai tatlım benim ilk doğumum zorunlu sezeryan olmuştu bende normal diye tutturanlardandım ancak son kontrolde rahime baktı doktor çatım çok darmış riske atamam dedi mecburen sezercik olduk dolayısıyla buda öyle olacak ama doğum sonrası ilk 10 günü dikiş ağrılarını düşündükçe gözümde büyüyor

normal doğumda oluşan sakatlıktan konu açılmışken en yakın örnek benim kardeşim şuan 19 yaşında doktor 6 kilo çocuğu normal doğumla almaya kalkınca doğum esnasında sıkışmıştı anneyi bebeği kurtaralım derken sol kolundan nasıl tutup çektiyse sinirlerini zedelemiş doğduğunda felçliydi fizik tedavi vs vs derken kolunu kullanmaya başladı ama şimdide yarıya kadar açılıyor kolu tam işlev görmüyor üstelik annem çok bilinçli kadındr o yllarda düzenli özel muayenehanesine gidip muayenede oluyormuş körü körüne gitmemiş doğuma ama işte son aylarda annemin şekeri artınca çocuk şişmiş bir anda aşırı kilosu artmış doktorunda aklına gelmemiş kilosuna bakmak zincirleme trafik kazası işte rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıkla doğsunlarda varsın sezercik olsun tek duam bu

nfk bu arada dikkatimi çekti ne selam ne sabah aşk olsun ya küsmüyüz hayırdır

pembişim hipopotamım ara ara girip hyazılarınızı takip ediyorum anladığım kadarıyla hala emziriyorsun nasıl özendim sana ne mutlu valla benimki 9.
ayda kesildi inş bu sefer bende uzun emzirebilirim bu doğumumda bende süt izni ücretli ücretsiz derken 7-8 aya kadar evde olucam inş kurumsal işyerinin farkı işte iyiki geçmişim buraya önceki işimde süt izni bile vermediği gibi üzüntüden sütüm kesilmişti inş bu kez rahat olacak mutluyum o açıdan üstelik doğum izninde olduğum süre içinde sosyal haklarım kesilmeyecek bayram parası izin parası yakacak parası gibi ara ara parada yatacak maddi manevi irahat olurum inş paşalarımı büyütürüm salim kafayla

bu arada 2. bebekte erkek isim içinde ayaza karar verdik
Canım merhaba. bende uzun süredir giremedim. okudunmu bilmiyorum ama bodruma yerleştim. batuhana kv bakıyor. rahatım çok şükür. kendi mesleğimi yapıyorum. özlemişimçalışmayı. uzun süreden sonra adapta olmak biraz zor oldu fakat şimdi herşey yolunda. çok sık giremiyorum çok yoğun burda işler. evim ayrı değil bir süre sonra yani eşim işe başladığında evimizi ayıracağız. malesef yüzde yüz olacak işimiz olmayıverdi ve bizde kv ile başbaşa kaldık. bazen sinir etsede sinirlerim alınmış sanki sakin sakin yüzüne bakıp gülümsüyorum. neyse amaan. ğolumda çok iyi çok şükür büyüdü çok hareketli ama çok yorulmuyorum.

Cincon Boran isminden sonra Ayaz vereceğini vallahi tahmin ettim ama neden hep soğukluğu çağrıştıran isimler?
Aaa
ayazmı olcak adı. güzel isim yaa bence.

Kızlarrrrrrrr aranızda veya çevrenizde standlı mikser kulanan var mı?? Benim el mikserim dandikus bir sinboydu ama malesef teli kırıldı. Kendime erken anneler günü hediyesi yaptırayım dedim ;) hem standlı olunca on dk çırpman gereken bişilerde dikilmen gerekmiyor.. Neyse işte yorum yapın bakıyım bacılarrrr :) mesela annem kesinlikle kafası çıkan bir model olsun dedi. Böylece stand dışında da kullanılır ;)
sende kalın telli olandan alsaydın onlar daha dayanıklı. standlı mikser iyi fikir ama gerçekten. işini çok kolaylaştırcak. ben kullanmıyorum onu normal çırpıcı kullanıyorum.

Günaydınlar herkeseeeeee :) yaşasın haftanın son günü :))) herkese güzel bir gün diliyorum. Herşey gönlünüzce olsunnnnnn.
bende sana güzel bir gün ve hatta hafta sonu diliyorumda sen niye bana hiç cevaplar yazmıyorsun kırılıyorum ama zaten bugünlerde alınganlığım üzerimde anlayalım yani.:19:

Back
X