Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba güzel anneler , yemeğimin başında beklerken geçmişi okudum malum iki Tontonla en tempolu günüm bugün,
Moralim de sabah namazı ile evden çıkan eşime bozuktu ki , pembiş yüzümü güldürdün, kazan değil de çatı dairesine tıkıyorum çocukları :9: orası ferah ama aydınlık ve geniş , hepinizin bebelerini bekleriz bi gün parkımıza (;
Bahar; insallah hayırlı haberler alırsın , şekerinde de sıkıntı yoktur insallah ..
Busmai , evet cnm pilsan ın fabrika satış Mağazasından plastik salıncak&kaydırak bitişik şekilde olanlardan , bir de plastik tahtıravalli gibi birşey , bi de evde oynanmayan bilimum oyuncak , bisiklet falan derken güzel oyalanıyorlar, yerlere de evde kullanılmayan halkları serdik, özellikle yağışlı ya da çok sıcak havalarda iyi oluyor..
Elifnaz, benim için özellikle çok rahatlık oluyor evet, mesela Ramazan da oruçluyken sokağa çıkaramıyorum hâlim olmuyor orada oyalanıyorlar en azından, akşam oldu hava karardı yağmur yağdı derdi de yok, buradan taşınınız mumla arayacağım çatı katını :50:
Nfk iyi gezmeler, şekerportakalım civar yoğunlaşmadan evine ulaşırsın insallah ..
Maydonoz; iye ya da mantar olabilir mi acaba , yanma deyince akla onlar geliyor kum ya da taş yoksa, hakkınızda hayırlısı olsun, belirtiler herkeste hatta aynı kişinin iki farklı hamileliğinde bile başka olabiliyor o yüzden o konuda adet gününü beklemek dışında birşey diyemeyiz, insallah sağlıkla bebiş haberini verirsin bizlere,

Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz içn , hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gün diliyorum :54:
Moralin niye bozuldu?
Çatı katı süpermiş. Hem evde her yer oyuncak olmaz hem de çocuklar için farklı bir yer sayılır.

Miting sana yaramış:))))tam bahar geldi derken havalar tekrar soğudu.

Teyzeniz sizden çabuk davranmış.

Evet malesef... Neyse artık aile boyu etkinlik planlamalı :)
Merhaba güzel anneler , yemeğimin başında beklerken geçmişi okudum malum iki Tontonla en tempolu günüm bugün,
Moralim de sabah namazı ile evden çıkan eşime bozuktu ki , pembiş yüzümü güldürdün, kazan değil de çatı dairesine tıkıyorum çocukları :9: orası ferah ama aydınlık ve geniş , hepinizin bebelerini bekleriz bi gün parkımıza (;
Bahar; insallah hayırlı haberler alırsın , şekerinde de sıkıntı yoktur insallah ..
Busmai , evet cnm pilsan ın fabrika satış Mağazasından plastik salıncak&kaydırak bitişik şekilde olanlardan , bir de plastik tahtıravalli gibi birşey , bi de evde oynanmayan bilimum oyuncak , bisiklet falan derken güzel oyalanıyorlar, yerlere de evde kullanılmayan halkları serdik, özellikle yağışlı ya da çok sıcak havalarda iyi oluyor..
Elifnaz, benim için özellikle çok rahatlık oluyor evet, mesela Ramazan da oruçluyken sokağa çıkaramıyorum hâlim olmuyor orada oyalanıyorlar en azından, akşam oldu hava karardı yağmur yağdı derdi de yok, buradan taşınınız mumla arayacağım çatı katını :50:
Nfk iyi gezmeler, şekerportakalım civar yoğunlaşmadan evine ulaşırsın insallah ..
Maydonoz; iye ya da mantar olabilir mi acaba , yanma deyince akla onlar geliyor kum ya da taş yoksa, hakkınızda hayırlısı olsun, belirtiler herkeste hatta aynı kişinin iki farklı hamileliğinde bile başka olabiliyor o yüzden o konuda adet gününü beklemek dışında birşey diyemeyiz, insallah sağlıkla bebiş haberini verirsin bizlere,

Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz içn , hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gün diliyorum :54:

Gerçekten bir odanın oyun odası olabilmesi süper bence de. Allah hepimize nasip etsin :D
Okulda iki dakkada okurken sapıtmışım işte :) ama şoklandım yani; diyorum ki kazan dairesinde ne var acaba :D???

Pamukhelva ikisi beraber oynuyorlar mı?
Allahım inşallah kerem de kardeşiyle güzel güzel oynar
A
pamuk helva; ne güzel olmuş ya bende çok istiyorum ama yerim musait değil
busmai; benim kardesimde aldi plastikten kaydirak salincakla beraber. onun evi büyük bir odayı oyun odası yaptı
Hergün oynayınca bıkmıyorlar mı, bana sanki bir süre sonra sıkılırlar gibi geliyor?

Pzt yaptığımız sinema planı bakıcı teyzemizin şehir dışı planı ile bozuldu...

:( üzüldüm..
Bizi de arkadaşım ve eşi sinemaya davet etti bu akşam. Gitmek istediğim filmdi Non-Stop ,inşallah bi aksilik çıkmaz da Keremi bırakıp gideriz beğenirsem söylerim sen de gidersin ;)

Pamukhelva ikisi beraber oynuyorlar mı?
Allahım inşallah kerem de kardeşiyle güzel güzel oynar
A
Hergün oynayınca bıkmıyorlar mı, bana sanki bir süre sonra sıkılırlar gibi geliyor?

:( üzüldüm..
Bizi de arkadaşım ve eşi sinemaya davet etti bu akşam. Gitmek istediğim filmdi Non-Stop ,inşallah bi aksilik çıkmaz da Keremi bırakıp gideriz beğenirsem söylerim sen de gidersin ;)

Öncelikle o filmin bu memeekete gelmesi, sonrasında da bizim bakıcının bişi çıkarmaması ve saha sonra da eşimle zaman olayını ayarlamamız gerekiyor :) olasılık olarak düşük gibi geldi :D

Siz inşallah gider güzel vakit geçirirsiniz ;)

Tabiki minik kuzu Kerem daha da minik kuzu kardeşi ile güzel güzel oynayacak!! Aksini düşünmüyorum :)

merhabalar.
iyi hafta sonları vede iyi tatiller.:34:

yarın nihayet seçim var sürekli bangır,bangır müzik çalan

seçim arabalarından,muhtar adaylarının kapı çalmalarından kurtulacağız.

nede çok muhtar olmaya hevesli insan varmış.birde ayaküstü kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar.

oğum uyandı sonra tekrar döneceğim.hepinizi seviyorum....

merhabalar.

nede çok muhtar olmaya hevesli insan varmış.birde ayaküstü kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar.

Dilanazzzzzzzz <3 <3 :)

Valla ya şu muhtarlık işi ilginç. Eskiden eski muhtar yine aday olur, karşısına bazen kimse çıkmaz bazen de anca bi kişi çıkardı. Şimdi noluyo böyle anlamadım. İyi para mı vardır nedir; biz de mi aday olsak napsak?? :D

Dilanazzzzzzzz <3 <3 :)

Valla ya şu muhtarlık işi ilginç. Eskiden eski muhtar yine aday olur, karşısına bazen kimse çıkmaz bazen de anca bi kişi çıkardı. Şimdi noluyo böyle anlamadım. İyi para mı vardır nedir; biz de mi aday olsak napsak?? :D
Hahha ben bizim mahalledeki muhtar adaylarını hiç tanımıyorum ama kadın aday varsa ona oy veririm.

İnşallah dediğin gibi olur zira kardeşlik zor zanaat..

İhtimal bana hiç düşük gelmedi hepsi aynı gün oluverir tamam :)
merhabalar.

Evet kafamız şişti gerçekten ,bugün 17 itibariyle seçim yasakları başlar zaten.

Son düzenleme:
]bu gün camları sildim yağmur yağıyor revamı bana:43:

pembem senden iyi muhtar olur valla disiplinli,çalışkan içimizden biri

oylarınız pembe hanıma.:72:

pamuk helva çocukların oyun yeri süpermiş,çocukken oturduğumuz

bir evde bizde çatı katını kullanıyorduk.bende bütün oyuncaklarımı oraya taşırdım.

kardeşimle evcilik oynardık.resmimizde var,ayy çocukluğuma indim birden:55:

akşam kızımın oyun çadırını kurduk,kardeşiyle ilk başta oynadı ,sonra bebeklerini dizdi

çadırın için bizimkide hemen dağıtmaya başladı,ablasıda çadırın dışına çıkarmak isteyince

sinirlendi kolunu ısırdı.sonrada suçlu,suçlu bakıyor .ama ablası idare yinede ediyor büyük ya.

Son düzenleme:
]bu gün camları sildim yağmur yağıyor revamı bana:43:

pembem senden iyi muhtar olur valla disiplinli,çalışkan içimizden biri

oylarınız pembe hanıma.:72:

pamuk helva çocukların oyun yeri süpermiş,çocukken oturduğumuz

bir evde bizde çatı katını kullanıyorduk.bende bütün oyuncaklarımı oraya taşırdım.

kardeşimle evcilik oynardık.resmimizde var,ayy çocukluğuma indim birden:55:

akşam kızımın oyun çadırını kurduk,kardeşiyle ilk başta oynadı ,sonra bebeklerini dizdi

çadırın için bizimkide hemen dağıtmaya başladı,ablasıda çadırın dışına çıkarmak isteyince

sinirlendi kolunu ısırdı.sonrada suçlu,suçlu bakıyor .ama ablası idare yinede ediyor büyük ya.

Bende yeterli hafıza yok :P teşekkür ederim cicim.

Ah ah büyük çocuk olmak ne zorrrrrr :)

Bornum ve rüyaları :)))
Ne zamandır sorucam sana; memeden kesince Yasirin uykuları düzeldi mi???
Inan yasir uyku.konusunda seninkiyle yarisabilecek manyakliktaydi biliyosun saat basi degil.dakka basi uyaniyodu memeden kesince ilk on gun yine uyandi cunku kalkinca sut mut veriyodum sonra anladimki bu is boyle olmicak ne zamanki uyudktan sonra bisi vermedim inan girdi duzene tamam.tabiki kalkip.agliyo ama her dakka degil.bazen cok.da uzun uyudugu.oluyo ama geceleri gunduz sadece 1 saat uyuyo buna da sukur
aaa canım,inşallah salı günü kardeşim gelecek gerçekten:) ben şu sınıflardan bi çıkamadım zaten neyse ki bu dönem kayıt olmadım da kafam rahat derslerle uğraşmıyorum.. ebru diye tanıdğım bi kız var ama hayırdır inşallah..
ben de sen hamile kalmadan 1-2 ay önce rüyamda senin hamile olduğunu görmüştüm, anlatmış mıydım?:9: telepati oluşturduk aramızda:21:

hahaha hamilelik hormonlarından dolayı ilk aylarda gerçekten çok fazla rüya görülüyor:)
Aaaa.gercekten mi yok soylememistin demek icine.dogdu goeuyomusun :)))
Yaa ben de anlamadim nerden cikti ruya ama ferah bi ruyaydi o ebru haric hayrolsun...
arkadaşlar gebelikten ve enfeksiyondan şüphem var dun dr gttım ama gunun gecmmıs dedı altı gun var adetıme..ultrasonda bısey gorunmedı gebelik gbı...ılac verdı hamılede olsan ıyı gelır zararı yok dedı...şikayetım ise gecen adetten buyana sol kasık ağrım gecmedı ara ara gun ıcı ağrıyor...dayanılmıcak gbı degıl.....fkat uc gundur ıdrarımı yaparken ozellıkle son damlalara doğru acı grıyor sankı başka bısey cıkarcakmısım gbı......ucu tıkanmış gbı...ıdrarımda ırılı ufaklı tortular var...sızce gebelik belırtısı olabılır mı bırde ıkı gece sol tarafıma yatamadım agrıyodu...yenı anne olduğunuz ıcın cvb yazarsınız dıye dusunurek yazdım tesekkurler
Bana da kum gibi geldi...gecmisler olsun
Pzt yaptığımız sinema planı bakıcı teyzemizin şehir dışı planı ile bozuldu...
:(( hangi filme gitcektin soylede biz gidek :))))

Gozumde canlandirdim da ne guzel.bir oda.olmus.cok.iyi yapmissiniz.ins hep guzel guzel.oynarlar.tabi bende busmai gibi umarim bizkmki de kardesiyle.oynar dicem ama.hic.umudum yok...

bu arada esim yarin secimde gorevli tum.gun yok bizde bugun istinyeye kahvaltiya gittik yasir 3 yaslarinda bi cocukla.kosturdu.durdu bizde keyif yaptik sonra da istinye parka gectik ama pisman oldum yeni sezonlar ates pahasi zaten alcak bisey de.yoktu dolandik donduk eve yattik uyuduk :))

Inan yasir uyku.konusunda seninkiyle yarisabilecek manyakliktaydi biliyosun saat basi degil.dakka basi uyaniyodu memeden kesince ilk on gun yine uyandi cunku kalkinca sut mut veriyodum sonra anladimki bu is boyle olmicak ne zamanki uyudktan sonra bisi vermedim inan girdi duzene tamam.tabiki kalkip.agliyo ama her dakka degil.bazen cok.da uzun uyudugu.oluyo ama geceleri gunduz sadece 1 saat uyuyo buna da sukur

Aaaa.gercekten mi yok soylememistin demek icine.dogdu goeuyomusun :)))
Yaa ben de anlamadim nerden cikti ruya ama ferah bi ruyaydi o ebru haric hayrolsun...

Bana da kum gibi geldi...gecmisler olsun

:(( hangi filme gitcektin soylede biz gidek :))))

Gozumde canlandirdim da ne guzel.bir oda.olmus.cok.iyi yapmissiniz.ins hep guzel guzel.oynarlar.tabi bende busmai gibi umarim bizkmki de kardesiyle.oynar dicem ama.hic.umudum yok...

bu arada esim yarin secimde gorevli tum.gun yok bizde bugun istinyeye kahvaltiya gittik yasir 3 yaslarinda bi cocukla.kosturdu.durdu bizde keyif yaptik sonra da istinye parka gectik ama pisman oldum yeni sezonlar ates pahasi zaten alcak bisey de.yoktu dolandik donduk eve yattik uyuduk :))

Filme bugün yarın karar verecektik valla. Gerek kalmadı :/ Ama senin bu cadılığını unutmıcammmmm ;)

Üç ay sonra bakalım Efe napacak??? Umarım onun da uykusu düzene girer..

Filme bugün yarın karar verecektik valla. Gerek kalmadı :/ Ama senin bu cadılığını unutmıcammmmm ;)

Üç ay sonra bakalım Efe napacak??? Umarım onun da uykusu düzene girer..

Kotuyum ben kotuyummm :)))
Benim.aslinda.uykudan cok.kafama taktigim yemekti hic yemiyodu cok sukur su anda da her dakka bisey yemiyo ama yedirmek icin savasmiyorum hic degilse bu da bisey...

Kotuyum ben kotuyummm :)))
Benim.aslinda.uykudan cok.kafama taktigim yemekti hic yemiyodu cok sukur su anda da her dakka bisey yemiyo ama yedirmek icin savasmiyorum hic degilse bu da bisey...

Beni Efenin yemek seçimi öldürecek. Bi ara güzel köfte yiyodu; şimdi yemiyo mesela. Napıcaz sürekli denemeler mi yapıcaz?? İçer diye çorba yapıyosun dökülüyo vsvs. Herşeyi yiyen çocuk istiyorummmmmm :D

iyi akşamlar:3:

pembişim evet aynı anda aynı şeyleri düşünmüşüz:1:

pamuk helva canım süpermiş çatı katınız melisa da kaydırağı çok seviyor bende kaydırak mı alsam diye düşünüyorum ama bakalım :44:

ben yollar kapanmadan işten çıktım sonrada doğum gününe gittik bir otelin bir bölümünü tutmuşlar ve kız hiçbirşey yapmamış bütün akrabalarına tanıdık
larına liste vermiş herkes listesinde ne varsa onu yapmış getirmiş :1:
melisa sürekli koşturdu durdu bir ara pastaya müdahale etmeye çalıştı zor kurtardım
sonra eşim spora gitti bizde annemlere geçtik ordada biraz oynadı yoruldu tabi saat 6,30 gibi uyudu 7,30da uyandı eee doğal olarak şimdide ayakta:34:

annemlerden gelincede kayınvalidemi eltimleri görümcemi ve eşimin amcasının oğlu ile gelinin çaya çağırdım onlarda şimdi kalktı yoruldum melisa
uyursa bende uyuyacağım inşallah :34:

Beni Efenin yemek seçimi öldürecek. Bi ara güzel köfte yiyodu; şimdi yemiyo mesela. Napıcaz sürekli denemeler mi yapıcaz?? İçer diye çorba yapıyosun dökülüyo vsvs. Herşeyi yiyen çocuk istiyorummmmmm :D
O zaman bi tane kardes yapin efeyee :)) ahahah bu gece sana calisiyorummm :)))
Corba onceden.bizimki de.cok seciyodu ama simdi baktiki meme.yok ac.kalicam.yemezsem yani asla bir.dolu tabak yemiyo doydum diyo cekiliyo koseye bende.tamam o zaman mama kalkiyo diyorum eger acsa biraz daha aliyo bazen de umru.bile.olmuyo.amaan emzirmek cok.guzel.bisey de hakkaten birakinca da rahatliyo insan ins.sizin de gecis sureniz rahat sonrasi da.guzel olur.

pamuk helva canım süpermiş çatı katınız melisa da kaydırağı çok seviyor bende kaydırak mı alsam diye düşünüyorum ama bakalım :44:

ben yollar kapanmadan işten çıktım sonrada doğum gününe gittik bir otelin bir bölümünü tutmuşlar ve kız hiçbirşey yapmamış bütün akrabalarına tanıdık
melisa sürekli koşturdu durdu bir ara pastaya müdahale etmeye çalıştı zor kurtardım
sonra eşim spora gitti bizde annemlere geçtik ordada biraz oynadı yoruldu tabi saat 6,30 gibi uyudu 7,30da uyandı eee doğal olarak şimdide ayakta:34:

annemlerden gelincede kayınvalidemi eltimleri görümcemi ve eşimin amcasının oğlu ile gelinin çaya çağırdım onlarda şimdi kalktı yoruldum melisa

Yorucu ama guzel.bi gunun ardindan ins yarin iyi uyur da sen de uykunu alirsin canimiyi geceleeerr

Şu sıralar yani birkaç gündür sadece sütle ayakta duruyor miniğim. Abartmıyorum hiçbir şey yemiyor.

Kızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.

Wuhuuuu çok yorucu bir gün olmuş. Ama sağlıkla atlatılmış çok şükür :)

Dün ben de "milletin rahat doğum günü kutlaması" ile ilgili bişiler yazacaktım ama fırsatım olmadı.. Bugün inşallah yazarım :)

O zaman bi tane kardes yapin efeyee :)) ahahah bu gece sana calisiyorummm :)))
Corba onceden.bizimki de.cok seciyodu ama simdi baktiki meme.yok ac.kalicam.yemezsem yani asla bir.dolu tabak yemiyo doydum diyo cekiliyo koseye bende.tamam o zaman mama kalkiyo diyorum eger acsa biraz daha aliyo bazen de umru.bile.olmuyo.amaan emzirmek cok.guzel.bisey de hakkaten birakinca da rahatliyo insan ins.sizin de gecis sureniz rahat sonrasi da.guzel olur.

Yorucu ama guzel.bi gunun ardindan ins yarin iyi uyur da sen de uykunu alirsin canimiyi geceleeerr

Kıl mısın bacım sennn?? :) Allah'ım nasip ederse 1-2 yıl sonra oğluşumun bi kardeşi olsun isterim. Ama kendimi toparlamadan olmaz valla çünkü kocam sıfır etki.. Buna rağmen de ikinciyi istemiyo!! Sanırsın tüm yük onda. BEncil uyuz!! :D

Şu sıralar yani birkaç gündür sadece sütle ayakta duruyor miniğim. Abartmıyorum hiçbir şey yemiyor.

Efe de sürekli memede durmak istiyo. İnan akşam 5 ten itibaren hep göğüsler fora modundayız.. Zor mutfağa götürüp bişiler tıkıyorum ağzına ama sonrasında da yine cokcokcok :) demekki dönemsel bişi. Kız yoksa 3-4 ay sonra memenin gideceğini mi hissediyolar???

Kızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.

Eğer benim gibi parmak izi takıntın varsa kesinlikle parlak (lake oluyo adı galiba) yaptırma!! Bizim şuanki dolaplarımız balon kapak diye geçiyo ve şükür ki iz belli etmiyo. Gövde koyu bir ahşap ama kapaklar beyaz. Hoş duruyo bence... Ben mutfak yaptıracak olsam açık ahşap renklerden giderdim sanıyorum...

Back
X