Moralin niye bozuldu?
Çatı katı süpermiş. Hem evde her yer oyuncak olmaz hem de çocuklar için farklı bir yer sayılır.
Babalarını bir tek pazar günü görebiliyorlar çocuklar , hafta içi çoğu zaman kısıtlı oluyor saatleri e bari Cumartesi erkenden çıkma diyorum dinletemiyorum

Evet eve göre baya farklı geliyor , hatta Selim park diyor kapıyı açınca, yukarıya çıkmaya yelteniyor sokağa çıkacak da olsak..
Evet malesef... Neyse artık aile boyu etkinlik planlamalı :)
Gerçekten bir odanın oyun odası olabilmesi süper bence de. Allah hepimize nasip etsin

Okulda iki dakkada okurken sapıtmışım işte :) ama şoklandım yani; diyorum ki kazan dairesinde ne var acaba

???
Âmin canım özellikle çocuklar büyüdükce oyuncaklar çığ gibi büyüyor evde, onları depolayacak bir oda kesin lazım
Pamukhelva ikisi beraber oynuyorlar mı?
Allahım inşallah kerem de kardeşiyle güzel güzel oynar
A
Hergün oynayınca bıkmıyorlar mı, bana sanki bir süre sonra sıkılırlar gibi geliyor?

üzüldüm..
Bizi de arkadaşım ve eşi sinemaya davet etti bu akşam. Gitmek istediğim filmdi Non-Stop ,inşallah bi aksilik çıkmaz da Keremi bırakıp gideriz beğenirsem söylerim sen de gidersin
Küçükler abla abi hastası olduğu için , Selim ablasını taklit ediyor eğleniyor ablası ile, ablası da kaydırağa tırmanmasına kaymasına yardım ediyor ama , bizim abla biraz cadı dövüyor kızdığı birşey olunca );
Kerem el kardeşi de ; Kardeş kardeş güzelce oynayacaklar insallah sağlıkla hayırlısıyla canım..
]bu gün camları sildim yağmur yağıyor revamı bana
pembem senden iyi muhtar olur valla disiplinli,çalışkan içimizden biri
oylarınız pembe hanıma.
pamuk helva çocukların oyun yeri süpermiş,çocukken oturduğumuz
bir evde bizde çatı katını kullanıyorduk.bende bütün oyuncaklarımı oraya taşırdım.
kardeşimle evcilik oynardık.resmimizde var,ayy çocukluğuma indim birden
akşam kızımın oyun çadırını kurduk,kardeşiyle ilk başta oynadı ,sonra bebeklerini dizdi
çadırın için bizimkide hemen dağıtmaya başladı,ablasıda çadırın dışına çıkarmak isteyince
sinirlendi kolunu ısırdı.sonrada suçlu,suçlu bakıyor .ama ablası idare yinede ediyor büyük ya.
Ne güzelmiş çocukluk anılarını benim kız kardeşim yok annemle oynandık bebekleri

Maşallah ablası çok sabırlı, bizim kız olsa yolmuştu çocuğu kesin
Inan yasir uyku.konusunda seninkiyle yarisabilecek manyakliktaydi biliyosun saat basi degil.dakka basi uyaniyodu memeden kesince ilk on gun yine uyandi cunku kalkinca sut mut veriyodum sonra anladimki bu is boyle olmicak ne zamanki uyudktan sonra bisi vermedim inan girdi duzene tamam.tabiki kalkip.agliyo ama her dakka degil.bazen cok.da uzun uyudugu.oluyo ama geceleri gunduz sadece 1 saat uyuyo buna da sukur
Aaaa.gercekten mi yok soylememistin demek icine.dogdu goeuyomusun :)))
Yaa ben de anlamadim nerden cikti ruya ama ferah bi ruyaydi o ebru haric hayrolsun...
Bana da kum gibi geldi...gecmisler olsun

( hangi filme gitcektin soylede biz gidek :))))
Gozumde canlandirdim da ne guzel.bir oda.olmus.cok.iyi yapmissiniz.ins hep guzel guzel.oynarlar.tabi bende busmai gibi umarim bizkmki de kardesiyle.oynar dicem ama.hic.umudum yok...
bu arada esim yarin secimde gorevli tum.gun yok bizde bugun istinyeye kahvaltiya gittik yasir 3 yaslarinda bi cocukla.kosturdu.durdu bizde keyif yaptik sonra da istinye parka gectik ama pisman oldum yeni sezonlar ates pahasi zaten alcak bisey de.yoktu dolandik donduk eve yattik uyuduk :))
Insaallah sağlıkla hayırlısıyla canım , kardes en güzel arkadaş
İstinye park ta özellikle , çok pahalı markalar var, Cevahir falan daha iyi
Kızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.
Bizim altlar venge mat, üstler elma yeşili . Ama taşınırsak ikeanın kırık beyaz country bir mutfağı var ona bitiyorum
Alt kısım kesinlikle parlak olmasın , çocuklar ellerinde oyuncak sürüyor veya gelip araba ile çarpıyor lakeler dayanıksız bu konuda , parmak izi sorunu evet oluyor ama parlak seviyorsan silmeye üşenmiyor insan
Bizim alt vengeyi Selim bey kara tahta sanmış olacak ki ; mum boya ile güzelce karalamış çıkacağını umuyorum bakalım
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Dün banyo yapıp dışarı çıkmıştım. Burası da baya soğuktu. Sanırım şifayı kapmaya zemin hazırladım

geceden beri boğazım acıyo ve burnum akıyo. Bugün fırsat bulursam ballı limonlu ılık su mode on olcam :)
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canım, oranın soğuğunda duş alıp çıksam ben boynum tutulur kesin
bu ne beah!!
Oy deil, emekli maas kuyrugu sanki :111:
Aynen ya hu kaç saat bekledim ,
Iyi ki sırayla gitmişiz, sabah erken saat tenha olmuyormuş demek ki öğrenmiş olduk , bir de saati ileri zannedip erken gelenler olunca yığılma olmuştu çok
Ben de sabah dedim ki "acaba nfklar planlarını yapabilecekler mi? Orda da hava burdaki kadar soğuk mudur..?" Burda kar yağdı resmen bugün!!
Evin anasının hasta olmaya ne kadar izni var biliyosun... :/ teşekkür ederim canımm. İyi eğlenceler size :)
Haha nerden aklına geliyo kız böyle nostaljik nostaljik :)??
Istanbul da fena soğuktu , kesin bi yerlere kar yağıyor dedim hatta, istanbula da yağsa kar bu yıl oynayamadık hiç
merhaba
oyumu kullandım geldim,kızımla kurabiye yapacağız birazdan.
sabah karla uyandık,öğlene doğru güneş açtı.
kızımın kardan adam hayali suya düştü.
pembem geçmiş olsun,bizim evdede aynı sıkıntı var.eşimde ,kızımda.
balla,zencefil karışımı yaptım,boğazları için.efenin acaba azı dişlerimi çıkıyor?
iştasızlığı oyüzden olabilir.birde bazı çok emen çocuklar emmeyi bıraktırdıktan sonra
iştahları düzene giriyor.inşalah efede öyle olur.
keriminde alt azısı çıkıyor gece ateşlendi.iki gündür uykusuz geçiyor.
ilbilgecim annemler yeni evlerine üst kapaklar parlak beyaz alt apaklarda abanoz yaptırdılar.
kuzenimde beyaz ve mürdüm yaptırdı.ikiside güzel duruyor.
Eki Görüntüle 1044391
Eki Görüntüle 1044392
Eki Görüntüle 1044393
f
kapak renklerinden hangisi güzel? yorumları alalım.
Size de çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
fotograftaki abanoz rengi mi oluyor çizgili gibi duran , onu pek sevmiyorum, beyaz&pembe ya da beyaz mürdüm favorim (; tabii mutfak geniş ve bol ışık alan bir odaysa... toprak tonları beni boğuyor nedense
Oyumuzu verdik. Emirgana gitmeye luzum kalmadi.
Hidiv kasri harika, her yer lale, sumbul, zambak... Gozumuz gonlumuz acildi 
Aysecigin dokunup koklamadigi cicek kalmadi.
Bi seyler yedik eve donduk. Aysecik uyursa biz de biraz kestiririz.. Sonrasi cay meyve secim sonuclari takibi.
Pazar programimiz bu iste
Ayy nerede ise biz de orada olacaktık biliyor musun, sonradan K.Çamlıca da karar kıldık ,
Selam kızlar
Biz de oyumuzu verdik, ülkemize güzel sonuçlar getirsin inşallah..
Kereme öğretmiştim ;Türk bayrağını görünce ellerini havada yumruk yapıp "Türküm, Türküm" diye bağırıyor. Okul bahçesindeki bayrağı görür görmez de aynısını yaptı ,çok komikti :)
Pembiş ben de şikayetçiyim gri buzdolabından ,güya inox parmak izi bırakmaz muhabbetiyle aldık ama kabus gibi..
Âmin canım
Oyy yenir o türküm diyen diller maşallah

mrb kızlar şuan annemlerdeyim onlarda net var hemen kısaca bilgi vereyim dedimkontrole gittim. benim kızım değiloğlum olacakmış:

üzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ne de olsa evlat ilk kez anne oluyprmuşum gibi mutluyum. tabi beğendiğimkız elbisesi modelleri üçüncüye kaldı artık:)(.artık hayırlısı.. hepinizi öpüyorum.AEO ..
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin kızı da nasib eder belki
Anaaaaaaaaaa!! Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. SEn önce iki çocuklu ol da sonra bakalım üçten bahsedecek misin
Vallahi çocuklar , bebeklikten çıkıp adamlığa doğru gittikçe , burnuna buram buram bebek kokuları gelmeye başlıyor insanın

bu his devam ederse yandık Menapoza kadar devam
Sağol canım inşallahhhh.
Ya ben çok takıntılıyım işim konusunda

ne kağıt okuturum ne soru hazırlatırım vsvs :/ kocamın hakkını yemiyim valla bugün oğluyla baya ilgilendi. Bana da portakal falan sıktı :) başarılarının devamını diliyorum

tebrikler enişteye, insallah istikrarla devam eder vazifesine
ayy çok sevindim sıkma portakal olayına:) inşallah çabucak atlatırsın canım ben hala öksürüyorum 2 hafta oldu
Sorma cnm o öksürük zor kesiliyor eşim de hala öksürüyor derinden kuru kuru, Allah şifalar versin bütün hastalara
Günaydın kızlar , bugün okulun tatil olduğunu unutup kızımı servise indirdim

uykusuzluk sen nelere kadirsin
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim