Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

elifnaz ve arya, bugün sesiniz soluğunuz çıkmamış.
en kısa sürede mazeret raporlarını masamda görücem, ona göre :68:

Moralin niye bozuldu?

merhabalar.
iyi hafta sonları vede iyi tatiller.:34:

yarın nihayet seçim var sürekli bangır,bangır müzik çalan

seçim arabalarından,muhtar adaylarının kapı çalmalarından kurtulacağız.

nede çok muhtar olmaya hevesli insan varmış.birde ayaküstü kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar.

oğum uyandı sonra tekrar döneceğim.hepinizi seviyorum....
evet bende çok sıkıldım. nihayet bitti.
Dilanazzzzzzzz <3 <3 :)

Valla ya şu muhtarlık işi ilginç. Eskiden eski muhtar yine aday olur, karşısına bazen kimse çıkmaz bazen de anca bi kişi çıkardı. Şimdi noluyo böyle anlamadım. İyi para mı vardır nedir; biz de mi aday olsak napsak?? :D
Artık para kazandıran herşeye koşuyor insanlar.

]bu gün camları sildim yağmur yağıyor revamı bana:43:

pembem senden iyi muhtar olur valla disiplinli,çalışkan içimizden biri

oylarınız pembe hanıma.:72:

pamuk helva çocukların oyun yeri süpermiş,çocukken oturduğumuz

bir evde bizde çatı katını kullanıyorduk.bende bütün oyuncaklarımı oraya taşırdım.

kardeşimle evcilik oynardık.resmimizde var,ayy çocukluğuma indim birden:55:

akşam kızımın oyun çadırını kurduk,kardeşiyle ilk başta oynadı ,sonra bebeklerini dizdi

çadırın için bizimkide hemen dağıtmaya başladı,ablasıda çadırın dışına çıkarmak isteyince

sinirlendi kolunu ısırdı.sonrada suçlu,suçlu bakıyor .ama ablası idare yinede ediyor büyük ya.
merhaba tatlım. mesajını okudum. bende ne zaman cam silsem aynen ya yağmur yağar yada sinek konar.
Çatı katı süpermiş. Hem evde her yer oyuncak olmaz hem de çocuklar için farklı bir yer sayılır.
evet bencede süper. kv lerin evi dubleks onlarında çatı katı müsait havuz aldık hoş denizde dibimizde :D bisikletide var oynasın diyoruz. seviyor zaten terası. müsait olanda denize sokar. oyyh bu sene kapkara olur benim yavrucak.

nasıl alıntı yapmışım yaa. bende süperim yanii. idare edin artık.:1:

evet aynen öyle söyledi.bizimiçinönemli olan birşey bazen anlar için önemli olmayabiliyor.kamera konusunda haklısınız taktırayım.eşim de ikinci de geliyor taktırsak daha ii olur diyor.biraz erkene alayım bebişin doğumunu beklemeyimbrn.
ilbilge hatun çalışan anne çocuğusun demek çocukken çok mü üzülürdün annen işe gidince. mesela diyprum biyüyünce beni suçlar mı acaba kızar mı sebgisi azolur mu.yada ona duyduğum sebgiden şüphe eder mi??kafamda deli sorular.bii de ben 12 saat ayrıyım. çok uzun yaaaaaaaa.çok üzülüyorum.
Bir yere giderdik mesela herkesin annesi yanında bizi yanımızda ya bakıcı ya teyze ya hala ya anneanne.hep bir eksiklik ama hiç suçlamadım.büyüyünce iyi ki çalışmış dedim. Maddi yönden, sosyal yönden vs.

elifnaz ve arya, bugün sesiniz soluğunuz çıkmamış.
en kısa sürede mazeret raporlarını masamda görücem, ona göre :68:

hemen patron:92:
pamuk helva ve dilanaz ne yapti bilmiyorum. büyük kiz evdeydi malum. dışarı çıktı oynamak icin sonra arkadaşıyla geri geldi:27: onlara kek yaptım, bi yandan evi toparladim. ipek de sağolsun az uyudu. yemegi bile eşim geldikten sonra yaptim. yazın ne yapacağız bilmiyorum. büyük çocuğun evde olmasi zor. dışarı çıkıyorlar arkalarindan kerem ağlıyor. 10 dk sonra bir şey istemek icin geri geliyorlar tekrar ağlıyor:53: kurs bulmak lazım

hemen patron:92:
pamuk helva ve dilanaz ne yapti bilmiyorum. büyük kiz evdeydi malum. dışarı çıktı oynamak icin sonra arkadaşıyla geri geldi:27: onlara kek yaptım, bi yandan evi toparladim. ipek de sağolsun az uyudu. yemegi bile eşim geldikten sonra yaptim. yazın ne yapacağız bilmiyorum. büyük çocuğun evde olmasi zor. dışarı çıkıyorlar arkalarindan kerem ağlıyor. 10 dk sonra bir şey istemek icin geri geliyorlar tekrar ağlıyor:53: kurs bulmak lazım
Kerem'i de tak yanlarına diyeceğim ama bakabilir mi? O kadar büyük değildi diye hatırlıyorum.

Geçmiş olsun diyenlere ve soranlara kucak dolusu sevgiler :) boğazımda bomba patlamış gibi malesef, burnum da ak ak dur modunda..

Busmai güzel haberlerine çok sevindim canım. Hep böyle devam eder inşallah.

Baharcım onca çocuğa nasıl bakacaksınız kızımmmmmm?? Daha bunun okulu var evlendirmesi var yani :))

Colıcos imrendirip durma bizi kızımmmmmmm!! Buz gibi memlekette yaşıyom zaten...

Nfkcan neler aldın bakıyımmmm?? Zayıflayınca coştun başımıza haaa :p :)

Esgle valla iki çocukla bi de sandık başkanlığı yapmışın bravo!!! İnternetten baktıkça kanım donuyo; ne biçim sandık başkanları var. Çok büyük sorumluluk valla. Ben doğudayken seçimde görev slmıştım da o işler daha bi karışıktı ozamanlar...

Oğlumu cebren ve hile ile pijama moduna sokup 9 gibi emzirme ve uyutma olayına girdim. Evdeki tüm ışıklar da kapalı. Bakalım nolacak??? Daha önlüğümü ütülicemmmmmm :/

Pembiisss ins erken yatabilmissindir yarin birde nobette iyice mahvolcaksin rapor fln mi alsaydin acaba aaa yarin sali pazartrsi saniyorum ee sileyim o zmn ama yok silmicem boyle kalsin :))
Uykusuzluk basima vurdu sacmaliyorum iyi geceleeerrrr

Pembiisss ins erken yatabilmissindir yarin birde nobette iyice mahvolcaksin rapor fln mi alsaydin acaba aaa yarin sali pazartrsi saniyorum ee sileyim o zmn ama yok silmicem boyle kalsin :))
Uykusuzluk basima vurdu sacmaliyorum iyi geceleeerrrr

Canım benimmmmm :) eşim de rapor al dedi ama yapılacak sınavlarım var :( Efenin gece uyanmaları iyice çekilmez oluyo hastayken :(

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

günaydınn hayırlı sabahlar :3:
dün ay sonuydu malum işler yoğun bugünde ay başı :37:

pembiş canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşebilirisin :26: kocacığında biraz destek al bari gerçi yardım etmiş biraz efeye bakmış galiba :34:

nfk kız maşallah nereleri gezdin bakalım anlat :34:

born sende uykusuzluktan günleri karıştırmışsın :1:

elifnaz büyük kızın için yaz okulu falan düşünebilirisiniz evet hem onun için hem senin için iyi olur:34:

ilbilgehatun kızzz niye öyle dedin içimi dağladın :43: ama eskiden çok az anne çalışırdı şimdi öyle değilki nerdeyse çoğu anne çalışıyor o yüzden biraz avutuyorum kendimi :43:

unuttuklarım varsa kusura bakmayın:54:

bu arada bugün 1 nisan ve ben ne hikmetse bu sabah aldığım ani bir kararla rejime başladım :53:
kendi kendime 1 nisan şakası yapmaktan korkuyorum inşallah 15 günde olsa tutarım diyetide birazcık kilo vereyim :1:

Sağol teyzesi :) aman can yakmasın, güzel güzel evlensin barklansın yormasın beni :)

Sağol canım darısı başınaaa:)

Canım ya anneler hiçbir zaman evlatlarına yettiğini düşünmezmiş ki.. ben de mesela kardeşi olunca kereme yeteri kadar ilgi gösterebilir miyim diye endişeleniyorum. Endişelerin sonu yok. Ama Allah yardımcın olsun ,12 saat ayrı kalmak çok zor..

sağol canım.sanırım yaradan kendi rahmetinden bırakınca anne kalbine taşıması zor oluyor.allah tüm i iannelerin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun kuzucuğa,erkek çocukları delikanlı ve hızlı oluyorlarmış, ben de kızımla kıyaslayınca anlıyorum

Kolay gelsin :48:

Bilmukabele :48:

Maşaallah mantığını çözmüş :49:

Iyi gezmeler hava da tam gezmelikti ne güzel yaptınız

Sanmıyorum bakıcının tavrından olduğunu canım, ben çalışmıyorum ama kızımın okulu vs için sık sık ananeye bırakıyorum ve annemin benden daha çok gözettiğine ilgilendiğine eminim ama ortalık yıkılıyor yine de...bize iyice bağlandıkları bir dönem , bir de Sokağa çıkmanın keyfine vardılar tabii :49:

Anne benim mi diyor , oo baba ile rekabet başlamış :49:

Maşa'Allah :nazar::nazar:

Çok sevindim canım iyi haberlerine, az kaldı doğuma, heyecanlıyım ben de seninle
Kp geçmiş olsun Allah şifalar versin ..
Hepsine bakıp gözetmek zor olmasa isterdim tabii, az kardeş olduğumuz için hep kalabalık aile hayalim var ; ama Park'ta bahçede ikisi ayrı yönlere fırlayınca ve ikisine yetişemeyince hemen cimdikliyorum kendimi :1:

sağol canım içim rahatladı sizin cevaplarınızdan dolayı.büyüdüğündendiro zaman. sabah gizliden çıktım evden bakalım bu yöntem işe yarayacak mı az da olsa. en azından ağladığını görmüyorum.bu arada babayı seviyor ama yüz vermiyor ya.belki hiç bakımına yardım etmediğindendir. neye ihtiyacı olsa koşanın annesi olduğunu bildiğindendir diye düşünüyorum.gerçi dörtyaşına kadar erkek çocuk anneye aşık olurmuş:16:

sağol canım içim rahatladı sizin cevaplarınızdan dolayı.büyüdüğündendiro zaman. sabah gizliden çıktım evden bakalım bu yöntem işe yarayacak mı az da olsa. en azından ağladığını görmüyorum.bu arada babayı seviyor ama yüz vermiyor ya.belki hiç bakımına yardım etmediğindendir. neye ihtiyacı olsa koşanın annesi olduğunu bildiğindendir diye düşünüyorum.gerçi dörtyaşına kadar erkek çocuk anneye aşık olurmuş:16:

canım dün yazacaktım yazamadım benim kızımda aynı bu aralar genelde biz giderken uyuyo ama bazı zamanlar erken kalkıyor o zaman mutlaka benim gideceğimi anlıyor gözü hep bende kucağımdan inmiyor bir sarılıyor ki yavrum :43:
bundan önce daha çabuk oyalanabiliyordu ama şimdilerde büyüdüğü için artık herşeyin farkında o yüzden bakıcı ile alakası yok yani sıkma canını:34:

günaydınn hayırlı sabahlar :3:
dün ay sonuydu malum işler yoğun bugünde ay başı :37:

pembiş canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşebilirisin :26: kocacığında biraz destek al bari gerçi yardım etmiş biraz efeye bakmış galiba :34:

nfk kız maşallah nereleri gezdin bakalım anlat :34:

born sende uykusuzluktan günleri karıştırmışsın :1:

elifnaz büyük kızın için yaz okulu falan düşünebilirisiniz evet hem onun için hem senin için iyi olur:34:

ilbilgehatun kızzz niye öyle dedin içimi dağladın :43: ama eskiden çok az anne çalışırdı şimdi öyle değilki nerdeyse çoğu anne çalışıyor o yüzden biraz avutuyorum kendimi :43:

unuttuklarım varsa kusura bakmayın:54:

bu arada bugün 1 nisan ve ben ne hikmetse bu sabah aldığım ani bir kararla rejime başladım :53:
kendi kendime 1 nisan şakası yapmaktan korkuyorum inşallah 15 günde olsa tutarım diyetide birazcık kilo vereyim :1:
düşünüyoruz canım arastiracagiz

Bir yere giderdik mesela herkesin annesi yanında bizi yanımızda ya bakıcı ya teyze ya hala ya anneanne.hep bir eksiklik ama hiç suçlamadım.büyüyünce iyi ki çalışmış dedim. Maddi yönden, sosyal yönden vs.
eşim de öyle diyor haklısın aslında çalışan anne ocukları daha sosyal oluyorlar.ama senin annen iii bir anneymiş.bazı çalışan anne çocukları felaketti ya hep anneyi suçlardı falan.okuduğum lisede çalışan anne sayısı çoktu o zaman. ben de hep o olumsuzlukları görmüşüm demek. şimdiki işim ii aslında maaşı falan oğlum özelde okusun istiyorum tabi Allah izin verirse.ondan sabrediyorum.onların ilerisi geleceği için.

Baharcım onca çocuğa nasıl bakacaksınız kızımmmmmm?? Daha bunun okulu var evlendirmesi var yani :))
şimdi ilk ikisini ard arda getrsem diğer ikisini de ard arda getirsem rahat olurum sanırım.kuzenimin 4 çocuğu var yaşları bu şekilde.ikisi ünüversiteyi bitirdi.şimdi diğer ikisi ile ilgileniyor.hem diyor.ikisi büyükolunca ikiküçüğe bakmam da kolay oldu diye.ya aslında 3 kız olursa orda dururum tabi:1: Allah büyük kısmet bu işler bana kısmet olursa altından çıkarım diye düşünüyorum.Allah dağına göre kar verirmiş.bakalım hele bu doğsun da. hastasın keşke rapor alabilseydin fedakar öğretmen seni.valla bir ğretmen için en zoru her halde kötü bir boğazla okula gitmesidir.Allah kolaylığını da versin inşallah.

canım dün yazacaktım yazamadım benim kızımda aynı bu aralar genelde biz giderken uyuyo ama bazı zamanlar erken kalkıyor o zaman mutlaka benim gideceğimi anlıyor gözü hep bende kucağımdan inmiyor bir sarılıyor ki yavrum :43:
bundan önce daha çabuk oyalanabiliyordu ama şimdilerde büyüdüğü için artık herşeyin farkında o yüzden bakıcı ile alakası yok yani sıkma canını:34:
sağol canım benim oğlum da kapının önünde oturuyur ya kereta:) anne gitti ata(işe) diyormuş bakıcısına yavrum.büyüyorlar haklısın canım.valla rahatladım dünden bu yanasiz yazdıkça.canım bir de senin bakıcın sadece çocuğa mı bakıyor yoksa ev işlerinde de yardım ediyor mu? benim k hiç birşeye el sürmüyor.ki ilk işe aldığımda üç ay yapma çocuk sana iyice alışsın sonra yaparsın dedim. ben akşam 8 de evde oluyorum zaten ev işini yetiştirmek çok zor oluyor.hadi çamaşır ütü neyse de evi süpür sil diyorum sadece halının üstünü o da oturma odasını tek alıyor.silme de yok. oğluma ii ama ben de çok zorlanıyorum maaşı da piyasaya göre ii. kararsız kaldım çıkarsammı sabretsem mi diye..
?

ayaklarım koptuuu, koptuuuu!!!:104:
6 saattir dışardaymışımm! :53: şimdi girdim eve. çabucak toparladım etrafı..
Allahtan yemeğim var. akşam yatacağım anı bekliyorum vallaaa:111:
maşallahhh hatuna bak ya. altı saat dışarda olmak. ne yaptın kızz anlat hele meraklandım valla:)

Back
X