- 8 Ağustos 2011
- 11.780
- 9.353
- 448
gü-nay-dııınn!!!
eşim yine beni kaldırmayıp, kendi hazırlanmış çıkmış.
ayşecikle uyandığımızda saat 8.30du.. oh kendime geldim yaaa
güzel bi kahvaltı yaptık kızımla şimdi o oyun mesaisine başladı.
ben de buraya yazayım, evi toplamaya başlıcam.
herkese hayırılı huzurlu bi gün olur inşş
tenleri tatlı bronz, saçlar sapsarııı
elanın da çok hoşuna gider havuz, oyun
Rabbim acil şifalar versin.
inş çabucak toparlarsın. ama sanırım doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur.
fatihe gittim. bacımla ferace aldık. artık pardesü giymiyorum ben. o yüzden çok iyi oldu.
bi yazlık, bi de şöyle düğünlük davetlik şık bi ferace aldım.
ikisi de terzide. çok beğendim, çok heveslendim. inanın benden giden 3-4 kilo ama o bile çok farketti.
dün mağazada hangi feraceyi giydiysem, kadınlar da beğenip denedi
iltifat ettiler.
kilo ne illet bi şey ya.. :100: inş bu formu koruyabilirim. 2-3 kilo daha verip kendimi garantiye almak istiyorum..
şeker portakalımm, çok iyi yaptın. biliyorsun; zaten ilk hafta 1-2 kilo gidiyor. öyle olunca iyice gaza geliyorsun..

eşim yine beni kaldırmayıp, kendi hazırlanmış çıkmış.
ayşecikle uyandığımızda saat 8.30du.. oh kendime geldim yaaa

güzel bi kahvaltı yaptık kızımla şimdi o oyun mesaisine başladı.
ben de buraya yazayım, evi toplamaya başlıcam.
herkese hayırılı huzurlu bi gün olur inşş

bebeklerin o halleri çok tatlı oluyor ya..evet bencede süper. kv lerin evi dubleks onlarında çatı katı müsait havuz aldık hoş denizde dibimizdebisikletide var oynasın diyoruz. seviyor zaten terası. müsait olanda denize sokar. oyyh bu sene kapkara olur benim yavrucak.
tenleri tatlı bronz, saçlar sapsarııı

evet, çok farklı aktivitelerin yapıldığı yaz okulları var.hemen patron:92:
pamuk helva ve dilanaz ne yapti bilmiyorum. büyük kiz evdeydi malum. dışarı çıktı oynamak icin sonra arkadaşıyla geri geldionlara kek yaptım, bi yandan evi toparladim. ipek de sağolsun az uyudu. yemegi bile eşim geldikten sonra yaptim. yazın ne yapacağız bilmiyorum. büyük çocuğun evde olmasi zor. dışarı çıkıyorlar arkalarindan kerem ağlıyor. 10 dk sonra bir şey istemek icin geri geliyorlar tekrar ağlıyor
kurs bulmak lazım
elanın da çok hoşuna gider havuz, oyun

ah canım benim yaaaCanım benimmmmm :) eşim de rapor al dedi ama yapılacak sınavlarım varEfenin gece uyanmaları iyice çekilmez oluyo hastayken
)

inş çabucak toparlarsın. ama sanırım doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur.
6 saat ne yaptınızzzzz?gezmek diye buna denir.
Nfkcan neler aldın bakıyımmmm?? Zayıflayınca coştun başımıza haaa:)
6 saat de, bunun 2-2,5 saati yol zaten.nfk kız maşallah nereleri gezdin bakalım anlat
bu arada bugün 1 nisan ve ben ne hikmetse bu sabah aldığım ani bir kararla rejime başladım
kendi kendime 1 nisan şakası yapmaktan korkuyorum inşallah 15 günde olsa tutarım diyetide birazcık kilo vereyim![]()
fatihe gittim. bacımla ferace aldık. artık pardesü giymiyorum ben. o yüzden çok iyi oldu.
bi yazlık, bi de şöyle düğünlük davetlik şık bi ferace aldım.

ikisi de terzide. çok beğendim, çok heveslendim. inanın benden giden 3-4 kilo ama o bile çok farketti.
dün mağazada hangi feraceyi giydiysem, kadınlar da beğenip denedi

kilo ne illet bi şey ya.. :100: inş bu formu koruyabilirim. 2-3 kilo daha verip kendimi garantiye almak istiyorum..

şeker portakalımm, çok iyi yaptın. biliyorsun; zaten ilk hafta 1-2 kilo gidiyor. öyle olunca iyice gaza geliyorsun..