mrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
pembecanımben 3 ya da dört çocuk istiyorum.

. ama ille de kızım olsun istiyorum.tabi hayırlı sağlıklı bir şekilde.pembiş canım bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşalla.bu saatlerin ileriye alınmasını hiç sevmiyorum işe çok geç geldim ya

born canım benim sözde 16.haftaydı öğrendiğimde ama şöyle bi durum da var bakan doktor çok da üzerinde durmadı.ilki erkkek bu da kız olsun dedi. ben de sinirlendim hatta o zaman ki tavrına.oğlumda 16.haftada doktorum hemen bilmişti. sanırım hekim de etkili bu konuda. tsh larım normal çıktı benim. ama şeker yüksek çıktı yine diyete devam anlayacağın. kızı senden bekliyoruz artık tabi sağlıkla hayırla inşallah.

nfk canım ii dileklerin için sağol.seçim konusunda haklısın baya yoğundu bu sefer.inşallah ülkemiz için en hayırlı sonuçlar alınmıştır.
busmaicanım haklısın oğlum için sevindim.çalışıyorum bi de arkadaş olurlar ne güzel.Allah gerçek kardeşlilk duygularıyla büyümeyi nasip etsin tüm çocuklara.
bu arada çalışan annelere bi sorum olacak. benim oğlum ben işe gideceğim vakit çok problem çıkarmaya başladı.eskiden bırakınca ağlamıyordu hiç hatta kapıyı suratıma kapatıyorduevden çıkınca.şimdi ise sabahtan başlıyor ağlamaya.acaba bakıcı mı tavır değiştirdi çocuğuma karşı yoksa büyüdükçe normal mi bu tavırları çok merak ediyorum.eve kamera da taktırmadım.acaba taktırsam mı diye de düşünüyorum.kafam çok karışık:44:yorumlarınızı bekjliyorum