Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

seker pembe seniiiii :9:
Milleti de kendin gibi sekerci yapican :9:

Evetttttt :)

Bende 1 dicektm karar verilmis :) simdidrn kolay gele afiyet olaaa

Canm ben gozden kacirmisim cok gecmis olsn su an nasil iyidir ins bizimkilerde boyle ne kdr soylersen soyle hic muhim degil ins kotulesmesin de neyse

Ay hiç kolay değilmiş bornummmmm :/ dayanamadım akşam yaptım. Çünkü sabaha daha güzel oluyomuş; ev ahslisi yesin dedim. Normal krepe göre daha zor yapması. Hemen dağılıyo. Ama sanırım güzel bişi :) gurmeler yarın yesin bakalım ne diyecekler ;)?

Evetttttt :)

Ay hiç kolay değilmiş bornummmmm :/ dayanamadım akşam yaptım. Çünkü sabaha daha güzel oluyomuş; ev ahslisi yesin dedim. Normal krepe göre daha zor yapması. Hemen dağılıyo. Ama sanırım güzel bişi :) gurmeler yarın yesin bakalım ne diyecekler ;)?

Gunaydinlarrr...
yapmasi zor oldugu tipinden belli ama senin elinden ne kurtulur pembis ustaaa :))eminim.cok guzel.olmustur afiyetle yiyin benimde bu gece misafirlerim var yatili.tum gun yemek.temizlik.mod on :)

Gunaydinlarrrr..guzelliklerle dolu bi hafta sonu olsun insallah..pembis herzamanki gibi erkencisin canim..krep pastan cok guzel gorunuyor sizin gurmelerin begeneehinden eminim..cidden mesakatli gorunuyor insan sirf bunun icin begenir zaten:)
Sekerportalim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun canim..RAbbim nice seneleri kutlamayi nasip etsin insallah..
Busmaii..kardesin gelmiss gozunaydin..etrafinda ne kadar kisi olursa olsun kardes baska dimi..ayriliklar kotu oluyor tabiki.
Nfk..feracelerini guzel gunlerde giy canim..banka maceranda super bu arada o kadar yorgunlugun icinde birde komedii..neyse sirayi beklememissin daha fazla enazindan
Colicos..mangal etkinliginize bayildim valla..sanslisin sosyal etkinlii bol yerde calisiypsun..heryerde olmuyor pek bu..bide bodrumda olmasi yemede yaninda yat:)6 sene once gelmis asik olmustum oralara..
baharim..doktorun cok sakaciymiss ya..ne demek buda kiz olsun:)malesefki guvenilirligini sarsmis..bari ilkinde gormeiyosan emin degilim de dimi..bende esi niye hayir erkek bu diye tutturuyor diyordum..varmis bi bildigi adamin..ya salanmissiniz gecen hafta Allah korusun beterinden insallah cok gecmisler olsun.
borncumm iyi yapmissin baska doktora gitmekle o kadar zaman kim
bekliyecek ya sen beklesen biraz merak adiyoruz zaten:)hayirlisi olsun canim gonlunden gecende olsun ama

Son düzenleme:
unutmusumm yazmayii..pembis ve colicoss gecmisler olsun sizde daha iyisinizdir umarin..cocuklardan bizim hastaliklar gume gidiyor buda oyle oldu biraz sanirim:)

Son düzenleme:
Aryamm ne yapmissin oyle bi gunde o kadar sey yapilirmi ya..teker teker yapsana canim..kv nin gozune girmissindir zaten simdiye kadar girmeni istiyorsa:)ramazan menulerin hala hatirimda..esinede cok gecmisler olsun.Allah sifasini versin insallah..iyi bi doktora rastgelirsiniz umarim.
ilbilgecim aden daha iyidir insallah;park maceranizdan sonra sana sorsalarmis once keske..illaki kotulugunu istemezlerde ama farkli dusundugumuz kesin cogu zaman cocuk bakiminda ozellikle..nedense bende hastaoldugunda ben disari cikarmam daha cok hastalanacak dusuncesiyle..

Gunaydinlarrr...
yapmasi zor oldugu tipinden belli ama senin elinden ne kurtulur pembis ustaaa :))eminim.cok guzel.olmustur afiyetle yiyin benimde bu gece misafirlerim var yatili.tum gun yemek.temizlik.mod on :)

Anammmmmm kolay gelsin canım. Yine de çok yormamaya çalış kendini ;)

Yediler ama Efe pek beğenmedi :) babası ise beğendi :) günüme kadar belki diğerini de denerim ve öyle karar veririm ;)

Gunaydinlarrrr..guzelliklerle dolu bi hafta sonu olsun insallah..pembis herzamanki gibi erkencisin canim..krep pastan cok guzel gorunuyor sizin gurmelerin begeneehinden eminim..cidden mesakatli gorunuyor insan sirf bunun icin begenir zaten:)
Sekerportalim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun canim..RAbbim nice seneleri kutlamayi nasip etsin insallah..
Busmaii..kardesin gelmiss gozunaydin..etrafinda ne kadar kisi olursa olsun kardes baska dimi..ayriliklar kotu oluyor tabiki.
Nfk..feracelerini guzel gunlerde giy canim..banka maceranda super bu arada o kadar yorgunlugun icinde birde komedii..neyse sirayi beklememissin daha fazla enazindan
Colicos..mangal etkinliginize bayildim valla..sanslisin sosyal etkinlii bol yerde calisiypsun..heryerde olmuyor pek bu..bide bodrumda olmasi yemede yaninda yat:)6 sene once gelmis asik olmustum oralara..
baharim..doktorun cok sakaciymiss ya..ne demek buda kiz olsun:)malesefki guvenilirligini sarsmis..bari ilkinde gormeiyosan emin degilim de dimi..bende esi niye hayir erkek bu diye tutturuyor diyordum..varmis bi bildigi adamin..ya salanmissiniz gecen hafta Allah korusun beterinden insallah cok gecmisler olsun.
bekliyecek ya sen beklesen biraz merak adiyoruz zaten:)hayirlisi olsun canim gonlunden gecende olsun ama

Canım nasıl unutmadan herkese yazmışsın :) erkenciyiz valla :) dediğim gibi küçük gurme çok beğenmedi :D

unutmusumm yazmayii..pembis ve colicoss gecmisler olsun sizde daha iyisinizdir umarin..cocuklardan bizim hastaliklar gume gidiyor buda oyle oldu biraz sanirim:)

Çocuklar iyi olsun da biz her türlü iyileşiriz dimi :)

yahuu sizi yazmisim kendimi unutmusum biseyler yazmayi..istanbuldayiz pasayla carsambadan beri..daha agirlasmadan kactik teyzemize geldik..bugunde kizkardesim yeni ev aldigi icin mevlid yapiyor..babamizda gelecek muhtemelen..yarinda donus olacak nasipse..
Cevahir ve eminonu yaptim gelince..alisverisim gelmis benimde yani..bebise alttan citcitli bodyler atlet filan aldik..pasamada aldim bikac sey tabii..pasaydi bebisti derken kendime sadece bi sutyen aldim ciktim valla..annelik boyle bisey iste giymedim giydirdimm:)

Herkesi yazmissin nasil da aklinda tuttun helal olsun :))) cok.saol canim amin ins hayirlisiyla bakalim carsyi sabirsizlikla bekliyoruzz :))) sende buralara gelmissin haber edeydin goruseydik :))
Pembisim esinin begenmesine sevindim zaten guzl olacagi belliydi bencede...

ya bu arada.bizimki su zamana kdr hic tv izlemiyodu yani ben aciyodum ama yuzune bakmiyodu bu iki gundur illa istiyo gunde ne kadar sure tv pc basinda vakit geciriyo sizin bidiklar ilk kez izliyo cok heyecanlandim :)

Soran herkese teşekkürler.:16:miniğim iyi gibi şükür. P.ertesi misafirim gelecekti, iptal mi etsem diyorum. Bizim de düzenimiz kaçtı, ev çok dağıldı. Bir de pazar çocuk görmeye gideceğiz. Bakalım kızımın bugünkü durumuna göre karar vereceğiz.

Herkesi yazmissin nasil da aklinda tuttun helal olsun :))) cok.saol canim amin ins hayirlisiyla bakalim carsyi sabirsizlikla bekliyoruzz :))) sende buralara gelmissin haber edeydin goruseydik :))

ya bu arada.bizimki su zamana kdr hic tv izlemiyodu yani ben aciyodum ama yuzune bakmiyodu bu iki gundur illa istiyo gunde ne kadar sure tv pc basinda vakit geciriyo sizin bidiklar ilk kez izliyo cok heyecanlandim :)

Bizimki gün içinde toplamda iki saat izliyordur sanırım. Belki de üç..

Soran herkese teşekkürler.:16:miniğim iyi gibi şükür. P.ertesi misafirim gelecekti, iptal mi etsem diyorum. Bizim de düzenimiz kaçtı, ev çok dağıldı. Bir de pazar çocuk görmeye gideceğiz. Bakalım kızımın bugünkü durumuna göre karar vereceğiz.

Bence iptal et başka güne.

Bizimki de kumandayı getiriyor, aç diye. Ben evde olunca akşam yaklaşık 17.30-19.00 arası diyelim. Pc hiç açmıyoruz yanında. Arada sırada tablet veriyoruz. Kv ve kp bakarken bol bol animalplanet izliyorlar. O pek bilgisini çekmiyor.

günaydın canlarımm..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler.
3Gli bi haftasonu olsun inş :8:

born; canım benim. Allah kolaylık versin. o halinle bi de yatılı misafir..
ay ben hiiiç çekemem gibime geliyor. rahata alışmışımm:27:
bizim tv yok. günde yarım saat bazen 45 dk çizgi film açıyorum pc den.
annemde kv de pek ilgi göstermiyor televizyona. onun yaşına uygun ve eğitici programlar seçersen
günde 1-2 saat izlemesi yararınadır :31:

ecriiiiiiiiiiiin! kız, istanbula geldin de, niye haber vermiyorsun?
atlar gelirdik biz de eminönüne. aldıklarınız hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebelerin..

ilbilge, kızlara katılıyorum. misafiri erteleyebilirsin canım.. haftaya çağırırsın.. :34:

arya, eşinden ne haber kuşum?

günaydın canlarımm..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler.
3Gli bi haftasonu olsun inş :8:

born; canım benim. Allah kolaylık versin. o halinle bi de yatılı misafir..
ay ben hiiiç çekemem gibime geliyor. rahata alışmışımm:27:
bizim tv yok. günde yarım saat bazen 45 dk çizgi film açıyorum pc den.
annemde kv de pek ilgi göstermiyor televizyona. onun yaşına uygun ve eğitici programlar seçersen
günde 1-2 saat izlemesi yararınadır :31:

ecriiiiiiiiiiiin! kız, istanbula geldin de, niye haber vermiyorsun?
atlar gelirdik biz de eminönüne. aldıklarınız hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebelerin..

ilbilge, kızlara katılıyorum. misafiri erteleyebilirsin canım.. haftaya çağırırsın.. :34:

arya, eşinden ne haber kuşum?

Bizimki de kumandayı getiriyor, aç diye. Ben evde olunca akşam yaklaşık 17.30-19.00 arası diyelim. Pc hiç açmıyoruz yanında. Arada sırada tablet veriyoruz. Kv ve kp bakarken bol bol animalplanet izliyorlar. O pek bilgisini çekmiyor.

Bizimki gün içinde toplamda iki saat izliyordur sanırım. Belki de üç..
O zaman tamam bi iki saat iyidir diyosunuz yeni bebek gelince ozellikle.oyalanacagi bisey olmasi cok iyi olur bugun zaten gelecegin provasini yasadik gorumcemin kizini alip geldim kaynanamdan oynarlar diye eve girer.gormez basladi kizi istememeye sonra bi ara verdi oyuncagi sonra yuzune saplatti ben ilgilenince kizla daha da sinirleniyo sonra bir basladiki aglamaya onu birak beni al diye yani baya kiskanicak gb gorunuyo annesi geldi birde annesinin yaninda da feci sekilde yuzune vurdu o kdr mahcup oldum.uzuldumki :/

Iyi olmasina svindim canim bencede ertele gitsin

Hava bugün iyi gibi. Sanırım herkes gezmede.

Yemeğimi yapıp sebze meyve alışverişine pazara gittik. Dönüşte de Efe parkta oynadı biraz. Yazın herşey ne kadar kolay ya..

O zaman tamam bi iki saat iyidir diyosunuz yeni bebek gelince ozellikle.oyalanacagi bisey olmasi cok iyi olur bugun zaten gelecegin provasini yasadik gorumcemin kizini alip geldim kaynanamdan oynarlar diye eve girer.gormez basladi kizi istememeye sonra bi ara verdi oyuncagi sonra yuzune saplatti ben ilgilenince kizla daha da sinirleniyo sonra bir basladiki aglamaya onu birak beni al diye yani baya kiskanicak gb gorunuyo annesi geldi birde annesinin yaninda da feci sekilde yuzune vurdu o kdr mahcup oldum.uzuldumki :/

Iyi olmasina svindim canim bencede ertele gitsin

Kıskanacak zaten bu normal yaş ve fıtrat itibari ile. Ama unutacak ve hepsi geçecek :)

Hazır pazara gitmişken oralarda oturan iki arkadaşıma yaptığım tatlıdan götürdüm. Bakalım onlar ne yorum yapacak :)

Back
X