dert etme canım bizimki de öyle zorla uyutuyorum.bazen uyutmuyorum okadar yanıKizlar oglen uykusunu birakiyor olabilir mi bu velet cildirmak uzereyim zaten iki uykuyuda burdaki herkesten epey once birakmisti katiyen oglen uyumak istemiyo.hos gece de uyumak istemiyo ama delircem ya bu saat oldu uyumicam diyo gece de tam 2 saatte uyudu yatagindan kalkip kendini asagi atiyo cok korkuyorum pofff yemekleri.hallettim Allahtan bi.pilav salata kaldi ama evi temizlemek.lazim esim yardim edecek de yasir bey izin versee
uyumuyorsa uyumasın zorlama
kım bu kadın ya,bakıcı falan mıdışarısı açık olmakla birlikte rüzgarlı. biraz hava almak istiyorum. tüm gün kapalı ortamda çalış bide grip iyice kötü oluyor insan. eve gitseeem dinlenemem. batuş biryana kadının çenesi hiç durmuyor. istekleri bitmiyor. işyerinde çalış eve git çocukla ilgilen, bide üstüne durmadan iş yapmamı bekler benden hiç oturmama razı gelmez umruna da getirmez. bende her dediğini yapmayınca onun kadar hızlı ve pratik olamıyorum dolayısıyla. ağırdan alıyorum isterek. bide gribim üstelik. ben bu kadınla nasıl başetcem yaa. eşimede söyledim artık deli gönül bazen diyorki at şu denize kendini sürüklesin götürsün gittiği yere kadar. böylelikle herşeyden kurtulmuş olurum. canınızı sıktım kusura bakmayın. biraz doluyum ya içimi atıyorum.
allah annesine babasına sabır versınpamir bebek vefat etmiş...büyük acı...önümüz yaz çok dikkat etmeliyiz Allah başka haberler göstermesin![]()
:))Ben de duydum çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine
Canım UMCA diye bitkisel bir şurup varmış bağışıklığı güçlendiriyormuş bi denesen mi?
Of ya ne kadar bunaltıyor seni, çok saçma.. Münakaşaya giriyor musunuz hiç?
Sabah kaçta kalkıyor erken kaldır
Kerem de sürekli bi atraksiyon istiyor işimiz çok zor
Bugün tam da sen aklıma gelmiştin bi ajansa başvurmuştun ya ne oldu o iş
İş yaparsam dışarı çıkamam dışarı çıkarsam iş yapamam :) maşallah sana
Evet diğer çocuğa bulaşabilir, duyarlı olmak lazım
bi kaç yerden aradılar ama bız oralı olmadık pek,taa karşıya çağırdılar.uzaktı