Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar oglen uykusunu birakiyor olabilir mi bu velet cildirmak uzereyim zaten iki uykuyuda burdaki herkesten epey once birakmisti katiyen oglen uyumak istemiyo.hos gece de uyumak istemiyo ama delircem ya bu saat oldu uyumicam diyo gece de tam 2 saatte uyudu yatagindan kalkip kendini asagi atiyo cok korkuyorum pofff yemekleri.hallettim Allahtan bi.pilav salata kaldi ama evi temizlemek.lazim esim yardim edecek de yasir bey izin versee
dert etme canım bizimki de öyle zorla uyutuyorum.bazen uyutmuyorum okadar yanı
uyumuyorsa uyumasın zorlama

dışarısı açık olmakla birlikte rüzgarlı. biraz hava almak istiyorum. tüm gün kapalı ortamda çalış bide grip iyice kötü oluyor insan. eve gitseeem dinlenemem. batuş biryana kadının çenesi hiç durmuyor. istekleri bitmiyor. işyerinde çalış eve git çocukla ilgilen, bide üstüne durmadan iş yapmamı bekler benden hiç oturmama razı gelmez umruna da getirmez. bende her dediğini yapmayınca onun kadar hızlı ve pratik olamıyorum dolayısıyla. ağırdan alıyorum isterek. bide gribim üstelik. ben bu kadınla nasıl başetcem yaa. eşimede söyledim artık deli gönül bazen diyorki at şu denize kendini sürüklesin götürsün gittiği yere kadar. böylelikle herşeyden kurtulmuş olurum. canınızı sıktım kusura bakmayın. biraz doluyum ya içimi atıyorum.
kım bu kadın ya,bakıcı falan mı
pamir bebek vefat etmiş...büyük acı...önümüz yaz çok dikkat etmeliyiz Allah başka haberler göstermesin:(
allah annesine babasına sabır versın

Ben de duydum çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine:(

Canım UMCA diye bitkisel bir şurup varmış bağışıklığı güçlendiriyormuş bi denesen mi?

Of ya ne kadar bunaltıyor seni, çok saçma.. Münakaşaya giriyor musunuz hiç?

Sabah kaçta kalkıyor erken kaldır

Kerem de sürekli bi atraksiyon istiyor işimiz çok zor
Bugün tam da sen aklıma gelmiştin bi ajansa başvurmuştun ya ne oldu o iş

İş yaparsam dışarı çıkamam dışarı çıkarsam iş yapamam :) maşallah sana

Evet diğer çocuğa bulaşabilir, duyarlı olmak lazım
:))
bi kaç yerden aradılar ama bız oralı olmadık pek,taa karşıya çağırdılar.uzaktı

dışarısı açık olmakla birlikte rüzgarlı. biraz hava almak istiyorum. tüm gün kapalı ortamda çalış bide grip iyice kötü oluyor insan. eve gitseeem dinlenemem. batuş biryana kadının çenesi hiç durmuyor. istekleri bitmiyor. işyerinde çalış eve git çocukla ilgilen, bide üstüne durmadan iş yapmamı bekler benden hiç oturmama razı gelmez umruna da getirmez. bende her dediğini yapmayınca onun kadar hızlı ve pratik olamıyorum dolayısıyla. ağırdan alıyorum isterek. bide gribim üstelik. ben bu kadınla nasıl başetcem yaa. eşimede söyledim artık deli gönül bazen diyorki at şu denize kendini sürüklesin götürsün gittiği yere kadar. böylelikle herşeyden kurtulmuş olurum. canınızı sıktım kusura bakmayın. biraz doluyum ya içimi atıyorum.
Ne istiyorki bu kadar yaa? E kalksın kendi yapsın, misafir değil ya.
birgün sosyal hizmetler alacak bu çocukları benden...yine üst solunum yolu enfeksiyonu yine antibiotik...nasıl beceriyorum anlamıyorum ama ikisi birden oluyor..zaten öyle olmasa da bulaşıyor...öksürüklerine mi yanayım antibiotik içmelerine mi yanayım uykusuz gecelere mi yanayım:((
Söyleme kız öyleee. Sanki isteyerek mi hasta ediyorsun? Havalar hastalık için çok müsait, e biri olunca diğerine de bulaşması kaçınılmaz.

Bize gelinceee, eşim cuma yine gitti, iltihap geliyordu sürekli. Dr bununla yaşamaya alışacaksın demiş. Hayatını etkilemez demiş. Kronikleşmiş iltihap olayı. Onun dışında 20 gün sonra yine gidecekmiş, bakalım. Çk kötü şeyler söylememiş yani.

Pembişim yazamadım bu arada, krepli olan tatlıyı biliyorum çok ta güzel oluyor ama çok oyalamıyor mu o ya? Okul için o kadar kişiye nasıl yapacaksın onuu?

Nfk, o kadar uğraştın, diyeti bozma sakınnn. Gerçi bugün yediklerini yakmışsın zaten o kadar koltuğu çekmekle:1:

Ecrinn08 sağol canım.. Sizin de aldıklarınız hayırlı olsun ben de hergün aynı formayı giyiyorum resmen; kendime bişey alayım diye çıkıp eli boş dönüyorum Bakalım ne zaman normal hayata döneceğiz :)
Benim de hamileyken beş elbisem, üç gömleğim vardı. Ne giyeceğim derdi yok işte.

Bugün elmalı, incirli, kaysılı üzerinde de ceviz ve pekmez olan bir kurabiye yaptım. Bıdığım ve eşim bayıldı.:16:
Ay bende geçen yaptım onu buraya yazacaktım ama yazmadım galiba. Tek kelimeyle müthiş bir kurabiye bencedee:34: Hem çok besleyici, hemde diğer kurabiyeler gb baymıyor. Tavsiye olunurr:56:

Off be yaaa, ctesi ctesi yine evde oturuyoz. Yapacak bişi bulamadık, hiç bişi çekici gelmedi. İçimiz mi geçmiş ne:53:

Off be yaaa, ctesi ctesi yine evde oturuyoz. Yapacak bişi bulamadık, hiç bişi çekici gelmedi. İçimiz mi geçmiş ne:53:

Aman bacim, sirf bi sey yapmis olmak icin de disari cikilmiyor. Yarin icin bi program dusunun bakalim :31:

Yarin esimle sinava giricez. Hz Peygamberin hayatindan.
İlgili kitabi da okumadim.:30: simdi biraz bakicam, artik genel bilgilerden ne kadar olursa.

Su kurabiye tarifini yazin da, not edelim bacilar:34:

Aman bacim, sirf bi sey yapmis olmak icin de disari cikilmiyor. Yarin icin bi program dusunun bakalim :31:

İlgili kitabi da okumadim.:30: simdi biraz bakicam, artik genel bilgilerden ne kadar olursa.

aman kız bişi yapmak derken bi kahve bile lüks bize. Yarın kıza bişiler alacağım bakalım....

dün de okuldaki arkadaşım girmişti o sınava. Beklediğimden baya zordu dedi, 15 boşu varmış. Şunu kim dedi bunu kim dedi diye baya ayrıntı sormuşlar haberin olsun, şimdiden başarılar canım..

tarif için de,
http://www.kanald.com.tr/mutfagim/Haberler/Kuruyemisli-Kurabiye-tarifi/39816.aspx
İnternette bu var birtek galiba ama benimkinin hamurunun içinde sirke de vardı galiba, ama o tarifi bulamadım:44:

kullandık geçen 2 ay önce bir şişe kış bitti diye devam etmemiştim:( burda ilaçtan anlayan bir arkadaş vardı o ne der acaba bu konuda:(

Ben de duydum çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine:(

Canım UMCA diye bitkisel bir şurup varmış bağışıklığı güçlendiriyormuş bi denesen mi?

Evet diğer çocuğa bulaşabilir, duyarlı olmak lazım

katılıyorum sana ne umutlarla orda oturuyorlardır...nezih ortamda büyüyecek...doğayı tanıyacak....:( çok sevdiğim bir abim görevliymiş aramada ama hiç arayıp sorasım gelmedi haberi sonuna kadar izleyemedim bile:(

ben de simdi gordum yaaa:14:
Cok pis kokular geliyor. Kac kez aranmis o havuz. İlk baktiklari yer yani. Belki de Allahin belasi bi pislik para icin kacirdi, haber buyuyunce de cocugu havuza atti:43:

Ay bende geçen yaptım onu buraya yazacaktım ama yazmadım galiba. Tek kelimeyle müthiş bir kurabiye bencedee:34: Hem çok besleyici, hemde diğer kurabiyeler gb baymıyor. Tavsiye olunurr:56:
Biz de çok beğendik. Eşim bir oturuşta 6 tane yedi.

Sözlü sınav mı?başarılar şimdiden.
Benimki arya'nın verdiği linkle benziyor ama tam tarifi yazarım. Benimkinde kuş üzümü yoktu.

kızlar hepinize merhaba
koşturmacalardan yazamadım yıne
bu hafta sonu evıme geldım de azıcık kendı kendıme kaldım da ceylını de uyuttum ancak yazabılıyorum
2 yaş sendromumudur nedir,ona girdik galıba bız.her seyı kendısı yapmakıstıyor engellendıgınde ıse cok çirkef bır sey oluyor.biraz araştırıyım dedım.çocugun enerjisini atmak ıcın bol bol oyun oyatın dıyor.kendımı eğitici oyunlara oyuncaklara verdim.hava güzelse mutlaka parka gidiyoruz.hava soğuksa evde etkınlık yapmaya çalışıyoruz.mesela evde undan kum yaptım:) elıne de ıkı tane kapla bı kürek verdım ondan ona boşalttı 1 saat oynadı
meraklısına evde kum tarıfı 1 ölçek bebe yağı ya da sıvı yağ 8 ölçek un,şekil alabılen plaj kumu gıbı oluyor.
eğer bunları yapmazsam ceyli televizyona yuklenıyor iyiden iyiye

işte boş olmak böyle bir şey sanırım:))
kızım otur dınlen ne yoruyosun kendını:))

amin şekerim cümlemize:))

Özlemişim kız seni :) keşke daha çok girebilsen.

Bence iki yaş ergenliği her halükarda büyük ergenlikten daha iyi :) yine de kolay gelsin canım :)

Kizlar oglen uykusunu birakiyor olabilir mi bu velet cildirmak uzereyim zaten iki uykuyuda burdaki herkesten epey once birakmisti katiyen oglen uyumak istemiyo.hos gece de uyumak istemiyo ama delircem ya bu saat oldu uyumicam diyo gece de tam 2 saatte uyudu yatagindan kalkip kendini asagi atiyo cok korkuyorum pofff yemekleri.hallettim Allahtan bi.pilav salata kaldi ama evi temizlemek.lazim esim yardim edecek de yasir bey izin versee

Bence bugün misafirlerin geleceğini hissetmiş olan uyuz velet olayı olmuş :) etrafımdaki birçok çocuk 5 yaşında ve hala bi uykucuk yapıyor oluyorlar. O yüzden bilmiyom bizimkiler napar ama her çocuğun huyu farklı tabi.

Kolay gelsin canım sana.

A gözden kaçırmışım eşimi hasta. ARYAA geçmiş olsun tatlım önemli bişey yoktur inşallah.

naber tatlişko. erkencisin bayaa.

bende misafir istiyoruuum. ayrıca katmerde yapmak istiyorum. tv de gördüm mutfağım programıydı sanırım. offf o ne katmerdi yaaa resmen mest oldum. aklıma düştü yine. burda iyi yapan yer varmıki yaa.:56:

Katmer yap ve yiyin işte ne güzel :) misafire ne gerek var???

Biz kargalardan önce uyanmaya söz vermiş bir aileyiz canım :D

kendini hiç yorma bence. ertele başka zaman gelsinler canım ya.

batuhan tv izlemeyi çok seven bir çocuk değil. reklamları sonuna kadar izler. taş çatlasın yarım saat çizgi film.halının üzerine battaniyesini serer üzerine yatar yüz üstü ayaklar kıpır kıpır çizgi izler. sonra yaramazlığa devam. akşam birsürü ağladı. dışarı çıkacakmış. halbuki babası sonrada eşimin abisinin kızı çıkarmışlar dışarı yeni gelmesine rağmen çıkalım diye kıyametleri koparıyor. akşamda çok rüzgar vardı üstelik.

Batuhanı kapalı olan pc yada telefona hiç kanmıyor. uyanık spor anlıyor herşeyden hemen tepki veriyor . kendisi açıyor zaten düğmesine basılan yeri öğrenmiş.

beğenmiştirler.

Valla bizimki keloğlan, pepe ve scooby (ne anlıyosa) seviyo. Çok şükür de izliyo. Yoksa ne yemek yapabilirim ne bişi.

Arkadaşlarım çok beğenmişler. Tarif istediler ben de link attım tabi :)

sende iş arıyorsun kendine. zaten ütünde varmış. bu yorgunlukta bide dışarı çıkcan.:nazar::nazar::nazar:

ne alem kadınsın sen ya. bende kendimi hiç tutamam hoş. yarın kısır yapcam. kv canı istemiş.

off bu iki yaş sendromu çok zormuş yaa. ablam söyledi. onunda kızı var şimdi 4 yaşlarında. çok huysuz oluyorlarmış. az kaldı bizimkinede 4 ay sonra 4 yaşımıza giriyoruz.

olabilir. batuhan günde 2 defa uyur. öğlen sıraları yatar bide gece.

4 ay sonra 2 yaş olmasın o :)

Ne can sıkması aşkolsun. Biz burda birbirimize tabiki dert yanıcaz.
Kaç yaşında kadın hiç değişir mi?? Bir an önce ev bulmaya bakın başka türlü kurtuluş yok :/

Bu arada tüm bunlara rağmen ona kısır yapıyosun!! :)

birgün sosyal hizmetler alacak bu çocukları benden...yine üst solunum yolu enfeksiyonu yine antibiotik...nasıl beceriyorum anlamıyorum ama ikisi birden oluyor..zaten öyle olmasa da bulaşıyor...öksürüklerine mi yanayım antibiotik içmelerine mi yanayım uykusuz gecelere mi yanayım:((

Bi de şöyle düşün; çok eski devirlerde yaşasak ve antibiyotik olmasa ve Allah korusun daha kötü sonuçlar olsa daha mı iyi?? Bilerek hasta etmiyosun ya çocukları! Allah dermansız dert vermesin ve çocuklarımız hep sağlıklı olsun inşallah. Uykusuz gecelere bi çözüm yok malesef :/ ona da cenne anaların ayağı altındadır diyerek avuntu yapalım :)

pamir bebek vefat etmiş...büyük acı...önümüz yaz çok dikkat etmeliyiz Allah başka haberler göstermesin:(

Allah ailesine sabır versin. Eğer bilerek sevep olan biri varsa da Allah belasını verdin. Çok büyük bir acı...

Ecrinn08 sağol canım.. Sizin de aldıklarınız hayırlı olsun ben de hergün aynı formayı giyiyorum resmen; kendime bişey alayım diye çıkıp eli boş dönüyorum Bakalım ne zaman normal hayata döneceğiz :)

Kızım kaç bedensin sen ya????!! Nasıl kendine kıyafet bulamıyosun??!! Dövücem seni farkındaysan :) gel buraya burdan alışveriş yapalım sana; samsun küçük ya bulamıyosundur :p

Söyleme kız öyleee. Sanki isteyerek mi hasta ediyorsun? Havalar hastalık için çok müsait, e biri olunca diğerine de bulaşması kaçınılmaz.

Bize gelinceee, eşim cuma yine gitti, iltihap geliyordu sürekli. Dr bununla yaşamaya alışacaksın demiş. Hayatını etkilemez demiş. Kronikleşmiş iltihap olayı. Onun dışında 20 gün sonra yine gidecekmiş, bakalım. Çk kötü şeyler söylememiş yani.

Pembişim yazamadım bu arada, krepli olan tatlıyı biliyorum çok ta güzel oluyor ama çok oyalamıyor mu o ya? Okul için o kadar kişiye nasıl yapacaksın onuu?

Nfk, o kadar uğraştın, diyeti bozma sakınnn. Gerçi bugün yediklerini yakmışsın zaten o kadar koltuğu çekmekle:1:

Neyse kötü şeyler söylememesine sevindim doktorun. Çok şükür.

Valla krep yapmaya alışkın olduğum için çok oyalamadı ama yakmadan pişirmesi zor biraz, bi de dağılmaya meyilli işte.. Bu tarifle 8 krep çıktı ve kreması fazla geldi. Her krepi ikiye bölsem 16 olur ki iki ölçü ile 20 kişiye fazla bile gelir inşallah :) kremayı 1,5 ölçü yapicim.

Bugün elmalı, incirli, kaysılı üzerinde de ceviz ve pekmez olan bir kurabiye yaptım. Bıdığım ve eşim bayıldı.:16:

Afiyet bal olsun. Okuması bile ağzımı sulandırdı :)

Bi karış toton var ama tüm kalori bombası tarifleri biliyosun!! Sanırım sana sinir oluyorum dostum :)

Size kayseride evde oturmak değişiklik :) yarın daha etkinlikli olur umarım.

Sınavda başarılarrrrrrr.
Tarifi sen not et ben senden alırım muhtarım olur mu :)? Beğendiğim tarifleri telefona kaydede kaydede telefonum iyice kasar oldu. Deftere yazacak fırsat mı var :/

geçmiş olsun arya,öemli bir sey değildir umarım

Özlemişim kız seni :) keşke daha çok girebilsen.

Bence iki yaş ergenliği her halükarda büyük ergenlikten daha iyi :) yine de kolay gelsin canım :)

Bence bugün misafirlerin geleceğini hissetmiş olan uyuz velet olayı olmuş :) etrafımdaki birçok çocuk 5 yaşında ve hala bi uykucuk yapıyor oluyorlar. O yüzden bilmiyom bizimkiler napar ama her çocuğun huyu farklı tabi.

Kolay gelsin canım sana.

Katmer yap ve yiyin işte ne güzel :) misafire ne gerek var???

Biz kargalardan önce uyanmaya söz vermiş bir aileyiz canım :D

Valla bizimki keloğlan, pepe ve scooby (ne anlıyosa) seviyo. Çok şükür de izliyo. Yoksa ne yemek yapabilirim ne bişi.

Arkadaşlarım çok beğenmişler. Tarif istediler ben de link attım tabi :)

4 ay sonra 2 yaş olmasın o :)

Ne can sıkması aşkolsun. Biz burda birbirimize tabiki dert yanıcaz.
Kaç yaşında kadın hiç değişir mi?? Bir an önce ev bulmaya bakın başka türlü kurtuluş yok :/

Bu arada tüm bunlara rağmen ona kısır yapıyosun!! :)

Bi de şöyle düşün; çok eski devirlerde yaşasak ve antibiyotik olmasa ve Allah korusun daha kötü sonuçlar olsa daha mı iyi?? Bilerek hasta etmiyosun ya çocukları! Allah dermansız dert vermesin ve çocuklarımız hep sağlıklı olsun inşallah. Uykusuz gecelere bi çözüm yok malesef :/ ona da cenne anaların ayağı altındadır diyerek avuntu yapalım :)

Allah ailesine sabır versin. Eğer bilerek sevep olan biri varsa da Allah belasını verdin. Çok büyük bir acı...

Kızım kaç bedensin sen ya????!! Nasıl kendine kıyafet bulamıyosun??!! Dövücem seni farkındaysan :) gel buraya burdan alışveriş yapalım sana; samsun küçük ya bulamıyosundur :p

Neyse kötü şeyler söylememesine sevindim doktorun. Çok şükür.

Valla krep yapmaya alışkın olduğum için çok oyalamadı ama yakmadan pişirmesi zor biraz, bi de dağılmaya meyilli işte.. Bu tarifle 8 krep çıktı ve kreması fazla geldi. Her krepi ikiye bölsem 16 olur ki iki ölçü ile 20 kişiye fazla bile gelir inşallah :) kremayı 1,5 ölçü yapicim.

Afiyet bal olsun. Okuması bile ağzımı sulandırdı :)

Bi karış toton var ama tüm kalori bombası tarifleri biliyosun!! Sanırım sana sinir oluyorum dostum :)

Size kayseride evde oturmak değişiklik :) yarın daha etkinlikli olur umarım.

Sınavda başarılarrrrrrr.
Tarifi sen not et ben senden alırım muhtarım olur mu :)? Beğendiğim tarifleri telefona kaydede kaydede telefonum iyice kasar oldu. Deftere yazacak fırsat mı var :/
ay bende özledim hee :)
2 yaş ergeliğini sağ salim atlatırız ınsallah cumleten

Anaam pembiş alıntıda uzay olmuşsun yine
Kıyafet bulamıyorum çünkü ;doğumdan sonra kusmuktu mama lekesiydi doğum kilolarıydı derken tüm kıyafet aşkımı yitirdim.. Alışverişe vakit de bulamıyordum.
Sonra hamilelikle yine büyüyen karnım ve kaybettiğim kombin yeteneği bir de eşimin de hep göze batmayan şeyler giymemi istemesi.. Peşpeşe gelince hiçbirşey alamama virüsü kapmış gibi hep elim boş döndüm.
Eskiden hergün farklı şeyler giyerdim. o aşk benden resmen gitti.. Psikoloğa mı gitsem yoksa beddua mı aldım nedir
Acilen eski alışveriş terapilerime dönmek istiyoruuuummm
kullandık geçen 2 ay önce bir şişe kış bitti diye devam etmemiştim:( burda ilaçtan anlayan bir arkadaş vardı o ne der acaba bu konuda:(

katılıyorum sana ne umutlarla orda oturuyorlardır...nezih ortamda büyüyecek...doğayı tanıyacak....:( çok sevdiğim bir abim görevliymiş aramada ama hiç arayıp sorasım gelmedi haberi sonuna kadar izleyemedim bile:(
Eczacı arkadaşım önerdi bana da çok güvenilir demişti

Önemli birşey olmadığını umup bekliyoruz canım( prostatla ilgili bir durumu varda).sağol canım benim.
Kıyafet bulamıyorum çünkü ;doğumdan sonra kusmuktu mama lekesiydi doğum kilolarıydı derken tüm kıyafet aşkımı yitirdim.. Alışverişe vakit de bulamıyordum.
Sonra hamilelikle yine büyüyen karnım ve kaybettiğim kombin yeteneği bir de eşimin de hep göze batmayan şeyler giymemi istemesi.. Peşpeşe gelince hiçbirşey alamama virüsü kapmış gibi hep elim boş döndüm.
Eskiden hergün farklı şeyler giyerdim. o aşk benden resmen gitti.. Psikoloğa mı gitsem yoksa beddua mı aldım nedir

Ay var ya kıyafet konusunda yaşadıklarımı aynen anlattın. Zar zor aldıklarımı da bi tuhaf alıyorum, hiç bi şeye yaramıyor, yakıştıramıyorummmm!!!:52:

Tarif arya'nın verdiğine çok benziyor. Benimkinde üzüm yoktu.
Yazılı sınav mı, sözlü dınav mı? Kopya çekkkk.:9:

Hiç sorma ya ben de aynı durumdayım. Sanki hiçbir şeyim, dılabı açıyorum giyecek bir şeyim yok gibi geliyor. Alışverişe gidiyorum bulamıyorum. Hepsi çok uyduruk geliyor. Ocak ayında kendime üç triko almıştım. Birini hiç giymedim. Birini toplasan beş kez giymemişimdir. Hiç hoşuma gitmiyorlar artık. Neyseki birini severek giyiyorum.

Önemli birşey olmadığını umup bekliyoruz canım( prostatla ilgili bir durumu varda).sağol canım benim.

Ay var ya kıyafet konusunda yaşadıklarımı aynen anlattın. Zar zor aldıklarımı da bi tuhaf alıyorum, hiç bi şeye yaramıyor, yakıştıramıyorummmm!!!:52:

Sen kayseri'de bulamıyorsan biz ne yapalım. Batik'e git.

Amin inşallah :)

He ya; laf yetiştiricem diye uzay oldum :)

Benim hiçbir dışarı kıyafetimde o bahsettiklerinden yok :) ev kıyafetleri de ne oluyosa olsun :p

Lcwde bir sürü uzun kollu hamile gömleği var. Onun altına etek veya pant giysen? Zaten üstüne de pardesü veya ferace almayacak mısın?? Sorun ne kızımmmmm????!!! :) valla derdine derman olmaya çalışıyorum :) hergün yeni bişi giymeye gerek yok :p

Tarif arya'nın verdiğine çok benziyor. Benimkinde üzüm yoktu.
Yazılı sınav mı, sözlü dınav mı? Kopya çekkkk.:9:

Bi öğretmen de bunu derse!! :)

Aryammmm adil ışığa bak; ben oranın tarzını beğeniyorum ;)

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
Nfk başarılarrrrrrrrr. Bu sınav ne için bu arada???

Amin inşallah :)

He ya; laf yetiştiricem diye uzay oldum :)

Benim hiçbir dışarı kıyafetimde o bahsettiklerinden yok :) ev kıyafetleri de ne oluyosa olsun :p

Lcwde bir sürü uzun kollu hamile gömleği var. Onun altına etek veya pant giysen? Zaten üstüne de pardesü veya ferace almayacak mısın?? Sorun ne kızımmmmm????!!! :) valla derdine derman olmaya çalışıyorum :) hergün yeni bişi giymeye gerek yok :p

Bi öğretmen de bunu derse!! :)

Aryammmm adil ışığa bak; ben oranın tarzını beğeniyorum ;)

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
Nfk başarılarrrrrrrrr. Bu sınav ne için bu arada???

Aman ben de zaten o şekilde giyiyorum çokkkk sadeee

Back
X