Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın

benim yaramaz hala uyuyor bende sabah sporumu yaptım.

kahvaltımıda yaptım,fırsattan istifade yazyım size.

nfk artık mekik çekmeye başladım,ilk başlarda biraz zorlandım

şimdi daha rahat yapıyorum.
mekik arkadasim, yilmak yok :13:
Suanki bel olcunu not al, bir ay sonra farki goreceksin.
Suan ben asgari gunde 100 mekik cekiyorum :8:

bu hafta sonu bende bi alışveriş ypcam. kafamda beyaz kot var. üzerinede renkli menkli bişey bulurum. bende kolay kolay kıyafet beğenemem. şıklık bir yana rahat bişeyler istiyorum.
alisveris candir :52:
İns istedigin gibi bi seyler bulursun..

Pazara da karar veremedik yaa bi turlu cocukli cocuksuz mu.levent mi kadikoy mu elifnaz bgn bakirkoyde demi var annem.yarin donuyo cunku

born, suan sali pazari yollarinda olabilir :1:

Hava cok guzel suanda born, aysecikle disari ciktik.

baska gun gelirsiniz ins.
Zaten saliya erken gelmek lazim :34:

Pazara da karar veremedik yaa bi turlu cocukli cocuksuz mu.levent mi kadikoy mu elifnaz bgn bakirkoyde demi var annem.yarin donuyo cunku

yok bakirkoy pazari cumartesi, yarin carsamba pazari var fatihte. levent pazarini bilmiyorum sali pazarına erken mi gitmek lazim nfk faha iyi bilir ürün kaliyor mu?

Born dün kocanı çekiştirdik bi cevap versene

evet canım balkon var büyük

hemide büyük ha:31: ya bu evimin balkonu yok icat etmisler şimdi fransız balkon diğerinin yerini tutar mi?
bizim ev sahibide evi satacakmis kesin değil haber bekliyoruz. bizde çok kararsız kaldık. taşınmak hic istemiyorum yoruldum artık. ama ben biraz daha salonu buyuk ve balkonlu ev istiyorum. seceneklerde çok az okula yakin olmasi lazim. burda fiatlar üçüncü kopruden dolayi ucmus. Küçük bir sitenin icinde 3+1 ev 400.000 :53: kiralar 1.200 arti bide depozito. buraya adam nekadar isteyecek uygunsa burayı mi alsak diyoruz.

Birkaç sayfa geride yaw
Ben de aryanın dediğine katılmadığımı, senin kocanın yasire baya baktığını söylüyordum :)))

Pembişin benim ve senin kocanı en rahatına düşkün kocalar ilan ettik.:ssz:

:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)

:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)

maşallah allah nazarlardan korusun:nazar:

hemide büyük ha:31: ya bu evimin balkonu yok icat etmisler şimdi fransız balkon diğerinin yerini tutar mi?
bizim ev sahibide evi satacakmis kesin değil haber bekliyoruz. bizde çok kararsız kaldık. taşınmak hic istemiyorum yoruldum artık. ama ben biraz daha salonu buyuk ve balkonlu ev istiyorum. seceneklerde çok az okula yakin olmasi lazim. burda fiatlar üçüncü kopruden dolayi ucmus. Küçük bir sitenin icinde 3+1 ev 400.000 :53: kiralar 1.200 arti bide depozito. buraya adam nekadar isteyecek uygunsa burayı mi alsak diyoruz.
ben çok balkoncu değilim ;çıkıp ne camdan bakarım ne balkondan;)
Benim için evin aydınlık olması önemli o yüzden de zebra perdeyi sevmiyorum aslında, Işığı kesiyor. Bizim yatak odaları araya bakıyor pek aydınlık olmayacak maalesef. Ama mutfak ve salon aydınlık..
İnşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz siz de ya ,çok zor işler

Ay inanmıyorum ya adam kitaplarına kadar düşünmüş maşallah gelişmeler çok hızlı

yok bence pembisinki acik ara birinci. :27:

Pembiş de aramızda beceriklilikte açık ara birinci.
Becerikli ve çalışkan kadının kocası ;beceriksiz ve uyuşuk oluyor ben bunu bilir bunu söylerim:)

bulundugunuz evi dusunun bacim. Malesef istanbulda insanin gonlunun istedigi bulup para yettirmesi cok guc. Bir ozelligi olsa digeri olmuyor. Hepsi olsa ucreti ucuk oluyor.
Sahsen benim balkon istegim yok. Oturabilecegim bi balkon olur o istisna. Yoksa suan oturdugum evde iki balkon var. İvir zivir doldurmaktan baska bi seye yaramiyor. Ama onu acik gunes alan bi yer baska tabi.
Fiyatlar hep yukseliste. Cekmekoy bundan birkac sene once sehre uzak diye tercih edilmiyordu. Simdi millet akin ediyor. Oturdugum bina yenilenince son kattaki dubleksler 170 metrekare olacak, fiyati ya 500 bin civari. O parayi buraya bayilacak olan adamin aklina sasarim ben.:19:
Esim hala beni adalar manzarasi ile kandirmaya calisiyor
Terasi olacak diyor. Hic umrum deil binalar dibdibe.

Pembiş de aramızda beceriklilikte açık ara birinci.
Becerikli ve çalışkan kadının kocası ;beceriksiz ve uyuşuk oluyor ben bunu bilir bunu söylerim:)
soyledigin dogru vesselam ..
Lakin pembisinkininki fitrat deil aliskanlik.
Nasilsa hatun, superwomen :37:

Son düzenleme:
oh ohhh! Cook buyuk gelismeler var yani, helaaaaal:42:

Firsati iyi degerlendir bacim, nasil alisirsa oyle gider..

Back
X