geçmişş olsun cnmm ben forma ara sıra giriyorum. geçen cuma benim kızımda ayne n ateşlendi akşam bende calpol verdim ama ateşi bir türlü 38.5 aşagı düşmedi sabaha kadar yanımda yattı ve sadece çıtçıtlı badi ve kilotlu çorapla durdurdum. giydirmedim fazlada ellemedim zaten. sabah dr. gittik bogazı intaplamış düşük dozda antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o gün hemen kullandım ama ateşi 37.5 ilaç kullandıgım halde cumartesi başka dr götürtüm saolsun bayn çok iyiyydi anlattı. enfeksiyon durumlarında ilaca başlandı mı 48 saat ateşi normale dönmezmiş ilaçları kullan endişelenme ateşi çok yükselmedikçe dedi hakkaten pazar saabhı atşimiz düştüüü ve ilaçları kullandık şu an iii çok şükür.
ben de kavınvaldeyle altlı üstlü oturuyorumm oda senin kv gibi ilk gün azısı çıkıyo falan dedi ben agzına baktım yok güya kendi bakmış görmüş ben yine seslenmedim.azısı olsaa ateş düşürücü kullandın mı ateş düşer..sonra ispirto suyu sirkeli su falan yapalım dedi ben elletmedim allahta kv. ben bir şey dedim mi ısrar etmez.
ki ateşledigi gün öğleyin akşam çok güzell çorbasını ve yemegini yedii yanii hemnn kusmaya falan başlamaz ama bir gün sonra gündüz yemedi mesela süt içerdi içmedi bende zorlamadım sadece ıhlamura bisküvi falan koydum içirdim meyva suyu böle sıvı şeyler yedi 3 gün boyunca ve hemn zayıfladı.
bende seninkine benzer durum yaşadım sen yine de bi dr. götür en azından için rahatlarr.belkii sizin gerçekten diştir.endişelenmene gerek kalmaz.
bu ara bu kv. her şeyiii çok iiii biliyolarr maşallahhh