Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

a dostlar oturma bugün. saat 3 gibi ayarladik ki akşam uyku vaktine denk gelmesin. kerem de çok az uyudu kalktı. inşallah mizirdanmaz.
Artık gitmesek çok ayıp olacaktı. bebekleri 1 yaşına basıyor:53:

Haha ben uçmuşum valla. Kolay gelsin.

gözünüz aydın. inşallah diğer ultrasonda da güzel sonuçlar alırsınız.
bu arada mertin katili yakalanmış. erzurumdaki hapishaneye gondermisler. orda halledelr ojun işini inşallah

Sağol canım.

Yakalanmasına sevindim. Ama ailesini ne kadar teselli eder ki :((((

sen zaten sayıyla 1, pratikte 2 çocuk sahibisin. allah kolaylik versin.

Bu hesapla ikinci de böyle olursa 4 çocuk anası olmuş olucam :D
Sağol canımmm.

internet kopmadan arka arkaya siraladim:119: ben ütü yapıp çanta hazirlayayim.

Süpersin valla elifnaz :)

Selâmlar güzel arkadaşlarım ,
Bizim nene günümüz sabah kahvaltıya geldik, az sonra evimize yol alıcaz
Nfkcım dün yazamadım , benim görüştüğüm kurs; sınavdan iki ay evvel gelin dediler Haziran da sınav olacakmış, öncesinde de Mart ayında sınav vardı ona yetişemedim , Haziran ayında da finallerim olacak , ben de daha sonraki sınava hazırlanmaya karar verdim yazın giderim kursa da rahat rahat , derslere katılıp yüksek not alana kurs ücreti iadeymiş o yüzden derslere giderim :1:
Beraber giderdik kursa yakın olaydık (;
Pembehipopotam; çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına...
Elifnaz, kolay gelsin canım , insallah güzel vakit geçirirsiniz (;
Hayırlı huzurlu günler , güzel hafta sonraları hepinize ..

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim canım kesinlikle bir Hanım'a lâzım ehliyet
De işte bu istanbul trafiğinde sen araba süremezsin diyen kocaları ne yapmalı bilmiyorum :1:
Bizimki mesela iş için gidiyor , araba boş yere otoparkta yatıyor , ben gideceğim yere başka vasıtalarla gidiyorum
Kursa gidince pratik yaptırırım sana diyor ama bakalım , iş yerinin bulunduğu yer geniş tenha alan , orada kaza yapmazsam olur bu iş:1:
kafaya koydum, ehliyet alicam bacim.
Esim araba kullanmami istemiyor, malum istanbul trafigi ama boyle de olmuyor:19:
Ehliyeti alirsam, zamanla alisir. Coluk cocuk, koca gobekli adamlar yapiyor ben mi yapamicam???:51:
Kac ay suruyor nasil oluyor hic bilmiyorum.
Bu yaz hedefim ehliyet:72:

Evet bizimki elmayra gibi Haşin seviyor hayvanları :1: gariban kedi kaçacak yer arıyor Selim'i görünce
Hayvanları aşırı derecede çok seviyor , şimdilik evde yalnızca kuşumuz var, korkarım büyüdükçe mini bi hayvanat bahçesine döndürür bizim afacan

Son düzenleme:
Nfkcım dün yazamadım , benim görüştüğüm kurs; sınavdan iki ay evvel gelin dediler Haziran da sınav olacakmış, öncesinde de Mart ayında sınav vardı ona yetişemedim , Haziran ayında da finallerim olacak , ben de daha sonraki sınava hazırlanmaya karar verdim yazın giderim kursa da rahat rahat , derslere katılıp yüksek not alana kurs ücreti iadeymiş o yüzden derslere giderim :1:

aynı fikirdeyim canım kesinlikle bir Hanım'a lâzım ehliyet
De işte bu istanbul trafiğinde sen araba süremezsin diyen kocaları ne yapmalı bilmiyorum :1:
Bizimki mesela iş için gidiyor , araba boş yere otoparkta yatıyor , ben gideceğim yere başka vasıtalarla gidiyorum
Kursa gidince pratik yaptırırım sana diyor ama bakalım , iş yerinin bulunduğu yer geniş tenha alan , orada kaza yapmazsam olur bu iş:1:

Evet bizimki elmayra gibi Haşin seviyor hayvanları :1: gariban kedi kaçacak yer arıyor Selim'i görünce
Hayvanları aşırı derecede çok seviyor , şimdilik evde yalnızca kuşumuz var, korkarım büyüdükçe mini bi hayvanat bahçesine döndürür bizim afacan
aynen bizim araba da kuzu gibi kapının önünde duruyor aylardır.
ihtiyacım olunca taksiye, diğer vasıtalara da izin vermiyor eşim. metro hariç. ben götürüp ben getiririm diyor.
hiç nazlanmaz, dediğimde götürür ama yine de yeter yani. geçen akşam söyledim, ehliyete gidicem araba da kullanıcam diye.
gülümsedi sadece. bu sefer kararlı olduğumu görünce mecbur bana destek verecek.

senin kurs iyiymiş, ücret iade demek. süpper :31:
ben mümkünse hiç kursa gitmek istemiyorum, evde çalışırım.
netten biraz baktım, hazirandaki sınav için mart sonu nisan başı kursa başvurmak gerekiyormuş.
ben temmuzdaki sınava göre hareket edicem.

bizimki de hayvan delisi. eşim ya balık ya kuş alalım diyor, yaza bakıcaz inş..:31:

Selaaam herkeze. çok yoğun işler yaa birtürlü giremedim. size süper bir haberim var eşimin işi olduuu. anlaştı biryerle çok şükür. yeni haber aldım bende. şimdi çıkmak zorundayım. öpüyorum hepinizi.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Vayyy çok iyiymiş. Ben bi tek motorda bi soruyu yanlış yapmıştım; gerisi fulldü. Noldu peki hiçbişi :) öğrencilerim de aynı dönemde aynı kurstaydı o yüzden oturdum çalıştım valla rezil olmamak için :D

aynen bizim araba da kuzu gibi kapının önünde duruyor aylardır.
ihtiyacım olunca taksiye, diğer vasıtalara da izin vermiyor eşim. metro hariç. ben götürüp ben getiririm diyor.
hiç nazlanmaz, dediğimde götürür ama yine de yeter yani. geçen akşam söyledim, ehliyete gidicem araba da kullanıcam diye.
gülümsedi sadece. bu sefer kararlı olduğumu görünce mecbur bana destek verecek.

senin kurs iyiymiş, ücret iade demek. süpper :31:
ben mümkünse hiç kursa gitmek istemiyorum, evde çalışırım.
netten biraz baktım, hazirandaki sınav için mart sonu nisan başı kursa başvurmak gerekiyormuş.
ben temmuzdaki sınava göre hareket edicem.

bizimki de hayvan delisi. eşim ya balık ya kuş alalım diyor, yaza bakıcaz inş..:31:

Kız sen kitabı bikaç kere okusan hatmedersin zaten; zehir gibi kafa maşallah hiçbişi unutmuyorsun :)

Efe de hayvan çok seviyor ama kuş veya balık uzak şuan bana. Kuştan zaten korkarım, balığı da Efe fanusundan çıkarmaya çalışır; yazık hayvana. Ama çocuğun sorumluluk olayı açısından önemliymiş evcil hayvan.

Selaaam herkeze. çok yoğun işler yaa birtürlü giremedim. size süper bir haberim var eşimin işi olduuu. anlaştı biryerle çok şükür. yeni haber aldım bende. şimdi çıkmak zorundayım. öpüyorum hepinizi.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ooo, süpper haber buu!! hayırlı olsun canım.. inş her şey daha güzel olacak bundan sonra :16:
Vayyy çok iyiymiş. Ben bi tek motorda bi soruyu yanlış yapmıştım; gerisi fulldü. Noldu peki hiçbişi :) öğrencilerim de aynı dönemde aynı kurstaydı o yüzden oturdum çalıştım valla rezil olmamak için :D
Kız sen kitabı bikaç kere okusan hatmedersin zaten; zehir gibi kafa maşallah hiçbişi unutmuyorsun :)

Efe de hayvan çok seviyor ama kuş veya balık uzak şuan bana. Kuştan zaten korkarım, balığı da Efe fanusundan çıkarmaya çalışır; yazık hayvana. Ama çocuğun sorumluluk olayı açısından önemliymiş evcil hayvan.

ah canım beniiim :1:
ben de çalışırım :108:

ben de en zararsız hayvandan dahi korkarım. karınca hariç hiçbirine dokunamam bile :17:
işte çevremizde hayvan olmadığı için bu haldeyim.
kuşa da ayşecik için sabredebilirim sanıyorum.
balık derken eşim zaten balık hastası, ne zamandır akvaryum yapmak istiyordu
yeni eve geçersek inş yapıcaz bi şeyler..

ayşecik sabahtan far ve fırça elinde oynuyordu.
fırçayı gözlerine sürüyordu. ben de epey güldüm, zor aldım elinden.
gülmenin sonu hayır değilmiş. salonun krem beyaz halısının üstüne koyu pembe far dökülmüş.
sildim, sildim çıkmadı :36:

ayşecik sabahtan far ve fırça elinde oynuyordu.
fırçayı gözlerine sürüyordu. ben de epey güldüm, zor aldım elinden.
gülmenin sonu hayır değilmiş. salonun krem beyaz halısının üstüne koyu pembe far dökülmüş.
sildim, sildim çıkmadı :36:

Anammmmmmmm. Kosla kullanmalısın. Ben sıcağa yakın ılık suya bi tatlı kaşığı döküp, karıştırıp köpürtüp lekeye sürüyorum. Herşeyi çıkardı bugüne dek.

Herkese merhaba,
Uzun bi zaman sonra bende bişeyler yazayım dedim özellikle 2. Çocuk mevzusu açılmışken😊 hümeyra kızım 27 şubatta normal doğumla dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı bi bebek, biraz gazlı oldugu için uykusuz gecelerimiz yoğun😔.. ablasında böyle sıkıntılarımız yoktu ama sağlık olsun böyle böyle büyücekler..
Busmai,born , bahar, deli ve ecrin 2 çocukla hayat çok zor şimdiden söyleyeyim😊 daha 1. Ler kendilerini kurtaramadıkları için hala özel ilgi bekleyen bebekler.. Eşlerin veya aile yakınlarının desteği çokk önemli.. O yüzden kimse minnet etmem moduna girmesin bence alabildiği kadar destek alsın yoksa evde 2 çocukla kimi zaman çıldırma noktasına gelinebilir.. Busmaicim herkesin söylediği kardesini kıskanacak olayı da zarar vermedikleri sürece çok önemli değil..
Aryam benim naçizane fikrim ücretsiz izin alsan bile sana destek olacak birisi yoksa arya tam gün bi kreşe başlamadan 2. Çocugu biraz erteleyebilirsin.
Herkese sevgiler..
ayy doğdu demekk hümeyraacıkk:16: Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah.gazı da inşallah kısa zamanda geçer yavrucağın.
2. Çocuk için senin fikrin önemli gerçekten. Korkuttun şimdi beni.

Kızlar, gözüm enfeksiyon kapmış. Gözümü açamıyorum. Derste sulanmasından, batmasından duramadım. Müdürden izin isteyip dr'ye gittim.gözüm kan çanağı gibi. Açamıyorum. Yazamazsam merak etmeyin.
geçmiş olsun canım. Bu ara polenlerden vs. Çok var bu durum, gecen bi öğrencimde de olmuştu.

ben senin yerinde olsam yaparım. sen hamile kaldın doğum oldu diyene kadar arya 3 yaşında olacak. kres öncesi çocuk sıkıntı kizimi, kerem temmuzda doğdu eylülde okula verdik bebekten dolayi gitmek istemedi. ilk dönem çok sıkıntı çektik.
Sen pirimsin elifnazzzz!!! Sen yaparsın da ben yapabilirmiyim emin değilim:44:
Kızlar bygün rutin ultrasonumuza gittik uzun bir aradan sonra. Böbrek kanalında genişleme vardı ya.. 6 ay olmuş sintigrafi çektireli. Koşturmalardan ertelemiştik. Neyse işte bugün gittik. En son çekilene göre 2mm azalmış görünüyor. Tekrar sintigrafiye gerek yok; 3-4 ay sonra ultrasona gelin yine dedi. İnşallah böyle böyle kapanır bu olay.
Hadi gözünüz aydın canikom. İnşallah diğer kontrole tamamen normale döner. Bu arada aryanın da bir böbrek kanalı diğerinden daha uzun, bize böyle bir test söylemediler. Ama sanırım sizinki genişlikle ilgili değil mi?
Aryanın deyimiyle " yuppaaaaa" hadi gözünüz aydın, hakkınızda hayırlısı olsun. Sabrın sonu selamet.

Benimde bi hayvan alasım var küçük deniz kaplumbağası alayım diyorum. Hiç değilse ona zarar veremez gb geliyor, ve bakımı kolay diye düşünüyorum, bi araştırayım da ona göre artık...

pembis, koslayi denicem bacim. Ama hali icin olani bitti diger giysi icin olan kosladan kullansam olur mu?

Kv bizde yemekte. Ancak ciktim mutfaktan. Cay servisine baslicam simdi :37:

gittik geldik şükür . tahmin ettiğim gibi oldu hatta ben ipegi zorlamaz diyordum ama oda onların televizyon sehpasina taktı. kayıp bi yerini vuracak diye ben diyeyim on siz diyin yirmi kez ordan almisimdir. kerem zaten formundaydi. her yeri karıştırdı. onun peşinde de döndük. neyse dönüşte hello kity worlde uğradık. nezamandir istiyorduk. kısa günün kari

Nfk ; balık da kuş da bakıyor Abi'm, o da hayvan delisidir de, şu an evimizde 2 cennet papağanı, kocaman bir Akvaryumu, 10 tane de bülbülü var.. Bi dönem; kedi civciv güvercin de besledi , bakalım evleneceği kız hayvan sevmezse napıcak meraktayım ,
balık kuşa göre daha iyi bence , kuşun pisliği çok , kafesin durduğu yer ve civarı kuş tüyü kuş yemi doluyor bizde bir muhabbet kuşu var ama görsen kümes gibi oluyor o bölge.. Çocuklar özellikle Selim çok sevmese istemiyorum esasında evde
Colicos çok sevindim , hayırlı olsun eşinin işi.. Bu vesileyle hayatınızda olumlu değişimler olur inşaAllah
Nfk geçmiş olsun , kosla iyi fikir çıkarır inşaAllah , Selim de bir iki gün evvel, ablasının turuncu pastel Boyasını ele geçirip açık pembe kadife döşemenin üzerini bir güzel karalamış, Allah'tan yastık ArkAsındA kalan bölüm , henüz silmedim bakalım çıkacAk mı

Selam kızlar eşim şehir dışına bir nikaha gitti ,ben de annemlerdeyim :) bu ara çok göçebe olduk; dün de kp hasta diye kv de kalmıştık.. neyse sağlık olsun da bunlar güzel şeyler

Dün akşamdan beri pertim.... Bugün misafirlerim gelecekti akşamdan cocostar kekimi ve pembişin bulgur salatasını yapıp mutfağı toparladım biraz. Sabah ta giriştim ev temizliğine. Hem aryayla uğraş, hem temizlik yordu. Son dakkarda ancak bitirdim temizliği. Birde kayseriye özgü yağ mantısı var, onu yaptım. Tavsiye olunur ben çok severim, doyurucu bir yemektirr.. $image.webp

Ayrıca cocostar kek için de beklentimden düşük fakat güzeldi yine de. Denenebilir. Hindistan cevizi tadı çok yoğun olmuyor, o yüzden.
İşim bitmiştiki geldi misafirlerim. Arya gün boyu hiç uyumamış olmasının da etkisiyle akşama kadar kudurduuuu! Çok sabrımı zorladığı günlerden biriydi. Ne zaman sosyalleşecek bu çıcuk bilmiyorum ki:52:

ayy doğdu demekk hümeyraacıkk:16: Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah.gazı da inşallah kısa zamanda geçer yavrucağın.
2. Çocuk için senin fikrin önemli gerçekten. Korkuttun şimdi beni.

geçmiş olsun canım. Bu ara polenlerden vs. Çok var bu durum, gecen bi öğrencimde de olmuştu.

Sen pirimsin elifnazzzz!!! Sen yaparsın da ben yapabilirmiyim emin değilim:44:

Hadi gözünüz aydın canikom. İnşallah diğer kontrole tamamen normale döner. Bu arada aryanın da bir böbrek kanalı diğerinden daha uzun, bize böyle bir test söylemediler. Ama sanırım sizinki genişlikle ilgili değil mi?

Aryanın deyimiyle " yuppaaaaa" hadi gözünüz aydın, hakkınızda hayırlısı olsun. Sabrın sonu selamet.

Benimde bi hayvan alasım var küçük deniz kaplumbağası alayım diyorum. Hiç değilse ona zarar veremez gb geliyor, ve bakımı kolay diye düşünüyorum, bi araştırayım da ona göre artık...
yok kız sizde beni iyice gözünüzde buyuttunuz. inan benimde ruhumda tembellik var. çocuklardan sonra toparlandim.
su kaplumbagalari yerinden çıkıp geziniyirmu. kuzenim oyle demişti.

Hayirli.olsun canim bnde cok sevindim....

biz bugun de karsidaydik eski okulumdan arklarimla.bulustuk ordan cikinca ikea buyaka fln gzdik ama gitmez.olaydik ya resmen delirttti beni yasir kac yasina gelincehic sesleri cikmadan duruyolar acabaaaaa ://

Back
X