iyi geceler
Tekirdağa döndük artık iş vakti...nfk buluşma olayını ciddiye alıyorum zira havalar güzelleştikçe daha sık gideriz sanırım istanbula...tek sorun çanta (valiz) hazırlamak

konu şiddet olmuş bu ara...tecrübe paylaşayım...çete üyelerinden öber bu kardiş sevgisinin yanı sıra kardeşinin kızmasından keyif aldığı için zaman zaman itip saçını çekip bağırtıyor kızımı...bu raddeye gelene kadar pek girmemiş aralarına ben kötü olurum onlar barışır diye ama canını yakınca aynısını ömere yapıp bunu kardeşine yapma dedim(ki hep şiddet şiddet kullanarak engellenemez felsefesindeydim) sonuç : daha çok yapan ömer...hemen evdekiler duyarsız kalın dedim...bari resesif olalım pekişmesin
eşimin işyerindeki psikologla konuştum hatayı uyarmayın olumluyu ödüllendirin ve mümkün olduğunca araya girmeyin dedi...sonuç: daha az bulaşam ömer...
vurmayı nasıl öğrenmiştir diye sordum....bir konuşma bir şakalaşma bile olabilir...onlar istedikleri gibi yorumlarlar çooooooook dikkatl olmak lazım dedi....bazen yanlarında tv izliyoruz bir an düşündüm ne kadar zarar verdiğimizi
bazı aile büyüklerini anlamak mümkün değil ama bu çocukların kardeşleri olacak şiddet öğrenmesinler yaaaaa. ve en kötüsü şiddet öğrenilmiş bir davranıştır ve bunlar bizim geleceğimiz kuzular
kardeşimin düğüne kumaş aldım fatihte ne kadar çok kumaşçı açılmış...bakalım sonuç ne olacak

herkesi öpüyorum bol uykulu geceler