Merhabalar hepinize.... Kaç gündür okuyup yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum , dün benim doğum günümdü, bir yaş daha yaşlandım sağlıkla kuzucuklarımla ne güzel :119: Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ....
Born cnm mobilya için Demirkapı modessa ya bakmanızı öneririm fiyatlar daha uygun , bizim tek kişilik yatak kenarında yatağın 4/3 ü uzunluğunda ahşap korkuluk var . Yatağın Diğer yanı da duvara dayalı , düşme riski yok.. Sağlıkla kullansın minik paşa yeni mobilyalarını inşaallah .. Kolay değil tabii Koltuğunu kardeşe devrediyor
Kızlar, wc eğitimi konusu açılınca hep yazıcam unutuyorum, artık öğretmeye niyet edince, kesinlikle onu rahatsız edecek ıslaklığını hissettirecek kötü bi bez alın , yoksa bu hüper emici bezler poplarında olduğu sürece çiş yaptıklarının farkına dahi varmıyorlar ki söylesinler kuzucuklar ...
Ilbilge , ayy kuzucuk kendiliğinden vakti gelince bırakmış ne güzel maşaallah , darısı tuvalete olsun diyelim

Şekerportakalım , bayıldım 10. yıl gelin&damat fikrinize, çok hoş bir anı olur inşaallah gerçekleştirebilirsiniz...
Nfk, pembe ; sütten kesme hüznü çöktü size de demek ki; ilk bebişi sütten keserken bana da öyle olmuştu,hatta onunla birlikte ben de ağlamıştım, ki kızım da aşırı derecede bağlıydı emmeye, ama şöyle düşünün ikinci bi kez daha emzirmeyi nasib edecek Rabbim inşallah , hem 2 yaştan ötesi de anneye bağımlı kalmaya neden oluyormuş , iki yaş , iki yaştan hatta bir iki ay evveli tam zamanıymış... Allah kolaylık versin hepimize... Benim son kez emzirmem bir de daha üzüntülü bir durumdayım

Elifnaz, yeni cicilerini güle güle giyinsin kuzucuk , siyah çantan artık var demek ki

açık renk de olur yakında inşaallah , dün ben de azıcık dolaştım mağazaları pantolonlar 79-89 hep, gerçi akere armineye baksan daha da uçuk oluyor fiyatlar , bir pardesü 400 e yaklaşmış iyi ki feraceler var ,
Busmai fereceni güzel günlerde giyin, şu an senin durumun için çok ideal, sonrasında da parka bahçeye çıkarken giy çık çok pratik..
Şekerportakalım, ben zara da gördüm dün şişme Yelek ama erkek kısmında, kız bebeklere bakmadım, hatta fiyatı da bayağı indirimliydi..
Bahar , iyi haberlerini aldığıma çok sevindim canım, insallah yüksek lisans da olur neden olmasın, yeter ki biz isteyelim

Dilanaz , bizim kız da çook yaygaracıydı gittiğimiz yerde boynuma sarılıp otururdu , okula başlayalı sosyalleşti çok şükür

Unuttuklarım varsa affola, hepinize hayırlı huzuru bir gün diliyorum