Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizim karyola tipi buna benziyor
Eki Görüntüle 1071817
melisada bu şekil yapmaya başlayınca
Eki Görüntüle 1071816
uzmanların dediğine göre şempanze evresine geçmişiz :1:

evrelerde çok hoş
hamam böceği sırt üstü evresi
hacıyatmaz evresi
şempanze evresi
Bizimki de bunun gibi. Aynı hareketi bizimki de yapıyor. Uyanıp uyanmadığını takip ediyorum, yapacak bir şey yok.
Merhabalar hepinize.... Kaç gündür okuyup yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum , dün benim doğum günümdü, bir yaş daha yaşlandım sağlıkla kuzucuklarımla ne güzel :119: Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ....
Born cnm mobilya için Demirkapı modessa ya bakmanızı öneririm fiyatlar daha uygun , bizim tek kişilik yatak kenarında yatağın 4/3 ü uzunluğunda ahşap korkuluk var . Yatağın Diğer yanı da duvara dayalı , düşme riski yok.. Sağlıkla kullansın minik paşa yeni mobilyalarını inşaallah .. Kolay değil tabii Koltuğunu kardeşe devrediyor :1:
Kızlar, wc eğitimi konusu açılınca hep yazıcam unutuyorum, artık öğretmeye niyet edince, kesinlikle onu rahatsız edecek ıslaklığını hissettirecek kötü bi bez alın , yoksa bu hüper emici bezler poplarında olduğu sürece çiş yaptıklarının farkına dahi varmıyorlar ki söylesinler kuzucuklar ...
Ilbilge , ayy kuzucuk kendiliğinden vakti gelince bırakmış ne güzel maşaallah , darısı tuvalete olsun diyelim :49: :nazar:
Şekerportakalım , bayıldım 10. yıl gelin&damat fikrinize, çok hoş bir anı olur inşaallah gerçekleştirebilirsiniz...
Nfk, pembe ; sütten kesme hüznü çöktü size de demek ki; ilk bebişi sütten keserken bana da öyle olmuştu,hatta onunla birlikte ben de ağlamıştım, ki kızım da aşırı derecede bağlıydı emmeye, ama şöyle düşünün ikinci bi kez daha emzirmeyi nasib edecek Rabbim inşallah , hem 2 yaştan ötesi de anneye bağımlı kalmaya neden oluyormuş , iki yaş , iki yaştan hatta bir iki ay evveli tam zamanıymış... Allah kolaylık versin hepimize... Benim son kez emzirmem bir de daha üzüntülü bir durumdayım :14:
Elifnaz, yeni cicilerini güle güle giyinsin kuzucuk , siyah çantan artık var demek ki :9: açık renk de olur yakında inşaallah , dün ben de azıcık dolaştım mağazaları pantolonlar 79-89 hep, gerçi akere armineye baksan daha da uçuk oluyor fiyatlar , bir pardesü 400 e yaklaşmış iyi ki feraceler var ,
Busmai fereceni güzel günlerde giyin, şu an senin durumun için çok ideal, sonrasında da parka bahçeye çıkarken giy çık çok pratik..
Şekerportakalım, ben zara da gördüm dün şişme Yelek ama erkek kısmında, kız bebeklere bakmadım, hatta fiyatı da bayağı indirimliydi..
Bahar , iyi haberlerini aldığıma çok sevindim canım, insallah yüksek lisans da olur neden olmasın, yeter ki biz isteyelim :48:
Dilanaz , bizim kız da çook yaygaracıydı gittiğimiz yerde boynuma sarılıp otururdu , okula başlayalı sosyalleşti çok şükür :nazar:
Unuttuklarım varsa affola, hepinize hayırlı huzuru bir gün diliyorum :48:
Nice mutlu yaşlara.

DilaNaz;34905233 [COLOR="#FF0000" .!.:
nfk yavrulu bazalar var onlara bakabilirsin.uyurken altını çekersin.

emzirmeyi nasıl azaltıyorsnuz,yada bıraktırıyorsunuz ?şuan yazarken bile geldi emmek istiyor.

bir pembe birde benim bu topikde bundan şikayetçi.benim kızımda böyleydi.

2 yaşında ağlayarak bırakmıştı.:50:
[/COLOR]

Nasıl bıraktırmıştın kızına canikom???

Merhabalar hepinize.... Kaç gündür okuyup yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum , dün benim doğum günümdü, bir yaş daha yaşlandım sağlıkla kuzucuklarımla ne güzel :119: Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ....
Born cnm mobilya için Demirkapı modessa ya bakmanızı öneririm fiyatlar daha uygun , bizim tek kişilik yatak kenarında yatağın 4/3 ü uzunluğunda ahşap korkuluk var . Yatağın Diğer yanı da duvara dayalı , düşme riski yok.. Sağlıkla kullansın minik paşa yeni mobilyalarını inşaallah .. Kolay değil tabii Koltuğunu kardeşe devrediyor :1:
Kızlar, wc eğitimi konusu açılınca hep yazıcam unutuyorum, artık öğretmeye niyet edince, kesinlikle onu rahatsız edecek ıslaklığını hissettirecek kötü bi bez alın , yoksa bu hüper emici bezler poplarında olduğu sürece çiş yaptıklarının farkına dahi varmıyorlar ki söylesinler kuzucuklar ...
Ilbilge , ayy kuzucuk kendiliğinden vakti gelince bırakmış ne güzel maşaallah , darısı tuvalete olsun diyelim :49: :nazar:
Şekerportakalım , bayıldım 10. yıl gelin&damat fikrinize, çok hoş bir anı olur inşaallah gerçekleştirebilirsiniz...
Nfk, pembe ; sütten kesme hüznü çöktü size de demek ki; ilk bebişi sütten keserken bana da öyle olmuştu,hatta onunla birlikte ben de ağlamıştım, ki kızım da aşırı derecede bağlıydı emmeye, ama şöyle düşünün ikinci bi kez daha emzirmeyi nasib edecek Rabbim inşallah , hem 2 yaştan ötesi de anneye bağımlı kalmaya neden oluyormuş , iki yaş , iki yaştan hatta bir iki ay evveli tam zamanıymış... Allah kolaylık versin hepimize... Benim son kez emzirmem bir de daha üzüntülü bir durumdayım :14:
Elifnaz, yeni cicilerini güle güle giyinsin kuzucuk , siyah çantan artık var demek ki :9: açık renk de olur yakında inşaallah , dün ben de azıcık dolaştım mağazaları pantolonlar 79-89 hep, gerçi akere armineye baksan daha da uçuk oluyor fiyatlar , bir pardesü 400 e yaklaşmış iyi ki feraceler var ,
Busmai fereceni güzel günlerde giyin, şu an senin durumun için çok ideal, sonrasında da parka bahçeye çıkarken giy çık çok pratik..
Şekerportakalım, ben zara da gördüm dün şişme Yelek ama erkek kısmında, kız bebeklere bakmadım, hatta fiyatı da bayağı indirimliydi..
Bahar , iyi haberlerini aldığıma çok sevindim canım, insallah yüksek lisans da olur neden olmasın, yeter ki biz isteyelim :48:
Dilanaz , bizim kız da çook yaygaracıydı gittiğimiz yerde boynuma sarılıp otururdu , okula başlayalı sosyalleşti çok şükür :nazar:

Belki üçüncü olurrrrr :)

Nice mutlu yılara canım :)
Selim'in poğaçası ortadan ikiye ayrılmış , tak diyo bana şaşkın :1: bu kadar düzen ve temizlik konusunda hassas bir erkek daha görmedim :49:

Oyoyoyoy :)

Son düzenleme:
Çoook teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz iyi dileklerinizle...
Şekerportakalım , bakarım tabii. Istersen alabilirim de kız için 2-3 yaşını bulursam

ama nee?! nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getirin :1:
hepimiz için hayırlısı olsun.. ama nacizane tavsiyem; iki senelik süreyi sonuna kadar kullanman olacak.
sonra inş kolaylıkla bırakırsınız.

benim de aklıma takıldı. bu bebeler ne zaman düşmeden yatakta yatabilecek?:44:
yani korumalı bi yatak mı almak lazım, normal bazada yatamazlar mı?
ve pembişin dediği gibi, ya korumanın üstünden düşme durumu olmuyor mu?:26:

kizimda 2 yaşındayken ikeanin yataklarindan almıştım. koruması var olmasada alcak zaten bazali yataklar icin daha çok küçükler.

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel saglikli yillara inşallah

göğsümü siyah boya kalemi ile boyamıştım.

ilk görünce emmek istemedi.akşama kadar emmedi,geceyarısı ağlamaya başladı

bütün daireler ağlamasını duymuş,sabah olunca sormuşlardı,

niye o kadar ağladı diye.sonra ara,ara gelip şansını denedi.görünce tekrar vazgeçyordu.

yaza doğru bıraktırdığımdan sürekli

dışarı çıkardık dikkatini dağıtmak için.1 haftalık bi depresyona girdi sonra normale döndü.

göğsümde süt biriktiği için mastit olmuştu.antibiyotik kullanmıştım.aklınızda bulunsun.

pamuk helva doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun.

şeker portakalım 10.yıl fikriniz 10 numara :46:seneye bizde 10.yıl diyecez inşallah...

busmai feracei güle,güle giy.benide imrendirdiniz feraceye ne yapsam alsammı.:1:

Ferace modasına ben de uymak zorunda kaldım :( çünkü hiç birşey bulamadım karnımı örtecek.. yazın hiç kullanışlı olmayacak gibi geliyor ama bakalım.. Dolaşmaktan çok yoruldum

Okuya okuya etkilenmişiz desene

Ben şimdiden yoruluyorum sonra ne olacağını düşünmek istemiyorum :)

:)))

gule gule giy bencede çok rahat edersin

Bizimki de bunun gibi. Aynı hareketi bizimki de yapıyor. Uyanıp uyanmadığını takip ediyorum, yapacak bir şey yok.

Nice mutlu yaşlara.

canım bizimki gündüzleri de ben mutfağa gittiğimde hemen yatak odasına gidiyor giriyor beşiğin içine sonrada bana sesleniyor aşağı inmek için o yüzden sadece uyku konusu değildi bizimki oyun yapmıştı artık :1:

Çoook teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz iyi dileklerinizle...
Şekerportakalım , bakarım tabii. Istersen alabilirim de kız için 2-3 yaşını bulursam

ayyy canım hiç umudum yok ama eğer varsa haberleşelim mi sana cep no gönderiyorum özelden eğer sana zahmet olmazsa beni arayabilirmisin:17:

göğsümü siyah boya kalemi ile boyamıştım.

ilk görünce emmek istemedi.akşama kadar emmedi,geceyarısı ağlamaya başladı

bütün daireler ağlamasını duymuş,sabah olunca sormuşlardı,

niye o kadar ağladı diye.sonra ara,ara gelip şansını denedi.görünce tekrar vazgeçyordu.

yaza doğru bıraktırdığımdan sürekli

dışarı çıkardık dikkatini dağıtmak için.1 haftalık bi depresyona girdi sonra normale döndü.

göğsümde süt biriktiği için mastit olmuştu.antibiyotik kullanmıştım.aklınızda bulunsun.

pamuk helva doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun.

şeker portakalım 10.yıl fikriniz 10 numara :46:seneye bizde 10.yıl diyecez inşallah...

busmai feracei güle,güle giy.benide imrendirdiniz feraceye ne yapsam alsammı.:1:

aaaa sizde 10. yıl da böyle birşey yapın :34:

ipegin üst diside çıkıyor. uykusundan uyanıyor yavrucak. halıları göndereceğim yine, bu sefer geldikten sonra üstüne bir şey serecegim. Böyle olmuyor. yavs yavas perde yikama isinede girmem lazım. evin de suprulmesi lazım ama ben cekirdek citliyorum. cok is var bi yerinden başlayayım

ipegin üst diside çıkıyor. uykusundan uyanıyor yavrucak. halıları göndereceğim yine, bu sefer geldikten sonra üstüne bir şey serecegim. Böyle olmuyor. yavs yavas perde yikama isinede girmem lazım. evin de suprulmesi lazım ama ben cekirdek citliyorum. cok is var bi yerinden başlayayım

kızzz 3 çocukla nasıl çekirdek çıtlıyon sen ayakta alkışlıyorum seni :46:

canım bizimki gündüzleri de ben mutfağa gittiğimde hemen yatak odasına gidiyor giriyor beşiğin içine sonrada bana sesleniyor aşağı inmek için o yüzden sadece uyku konusu değildi bizimki oyun yapmıştı artık :1:

ayyy canım hiç umudum yok ama eğer varsa haberleşelim mi sana cep no gönderiyorum özelden eğer sana zahmet olmazsa beni arayabilirmisin:17:

aaaa sizde 10. yıl da böyle birşey yapın :34:
Seninki tam şempazeymiş.:9:çok yüksek benimki giremez daha.

ayşecikle kendi adıma bi çılgınlık yapıp, bastonu almadan yürüyerek sahildeki büyük parka gittim.
2,5 saat oynadı yine de ağlayarak çıktı parktan. gidiş dönüş hakikaten güç oldu.
ayşecik anamı ağlattı, ama onun da anası ağladı yaniii :111:
işin kötüsü cüzdan da evde kalmış. taksi çevireyim mi diye düşünürken yürü yürü eve vardım.
ayşeciği yıkayıp uyuttum, ben de duş aldım, yemek yedim. şimdi bir saat kestirmeyi düşünüyorum inş.
sonra kalkıp yemek yapıcam..

çekirdek mi çıtlıyosun?:9:
amaaan, yavaş yavaş yaparsın bacım ya, acele etme..

kızlar, ben ilahi sevmem dinlemem.
ancak şu şarkıyı son zamanlarda çok beğeniyorum. (sadece türkçe olan versiyonu da var)
çocuğun sesi, müziği hakikaten çok etkileyici. siz de bi dinleyin :16:

[video=dailymotion;xl1sms]http://www.dailymotion.com/video/xl1sms_maher-zain-ya-nebi-selam-aleyke-muzik_music[/video]
born, ben de cepten girdiğimde görülmüyor video. maher zain- ya nebi selam aleyke
linke tıkla cicim.. :34:

http://www.dailymotion.com/video/xl1sms_maher-zain-ya-nebi-selam-aleyke-muzik_music

Annelik hakkaten tuhaf. Fakat emzirmeyi bıraktıktan bir süre sonra normal hayata alışıyormuşuz. Herkes öyle diyo :) ayrıca daha 3-5 yaş arası anne babaya düşkünlük dönememiz olacak acısını çıkarırız :)

Eşine de kızma. Adam ne diyeceğini bilememiştir :) belki de bu mazoşizmi anlamamıştır :D yani hem yoruluyoruz hem de bırakmak istemiyoruz :)
evet, hakikaten var bi mazoşistlik.. :30:

nfk yavrulu bazalar var onlara bakabilirsin.uyurken altını çekersin.
emzirmeyi nasıl azaltıyorsnuz,yada bıraktırıyorsunuz ?şuan yazarken bile geldi emmek istiyor.
bir pembe birde benim bu topikde bundan şikayetçi.benim kızımda böyleydi.
2 yaşında ağlayarak bırakmıştı.:50:
aslında tam 2 yaşına kadar bekleyecektim ama hastalıktan dolayı iyice huy değiştirdi
sürekli emmek istiyordu. gündüz zaten bi şekilde oyaladım. sadece iki kez uykudan önce emziriyordum.
sonra onu da kestim. gece de kendi kalkmıyor. buna ben de şaşırdım doğrusu.. aman şeytan kulağına kurşun..
en korktuğum gece kalkıp ağlaması çünkü.. :18:

canıııım, yeni yaşın hayırlı olsun. inş bu sene her şey dilediğinden de güzel olur senin için.
ailenle mutlu huzurlu nice yıllara :16:

niye son emzirmen yaa?! belkim bi dene daha olur:23::1:

Selim'in poğaçası ortadan ikiye ayrılmış , tak diyo bana şaşkın :1: bu kadar düzen ve temizlik konusunda hassas bir erkek daha görmedim :49:
eneeeem!! büyüyünceki halini düşünemiyorum o zaman :9:

Seninki tam şempazeymiş.:9:çok yüksek benimki giremez daha.

evet şempanzem o benim erkek çocuğu gibi tırmanmayı çok seviyor:1:

Son düzenleme:
İnşallah çocuklarımız kocaman olsa da burdaki muhabbetlerimiz hiç bitmez.. Ne çok şey paylaştık yahu. Düşünüyorum da çok yakınlarım bile benim yaşadığım "çocuk büyütme serüvenini" sizin kadar bilmiyor. Sadece çoluk çocuk olayı da değil; bişi soracağım zaman hemen buraya yazmak geliyor ya aklıma bu da hoşuma gidiyor. Biliyorum ki sorunumu kendi sorunu gibi görecek hatunlar cevap verecekler :) sonuç olarak iyiki varsınız kızlarrrrrrrr :)
amin inşallah canım.çok güzel insanlarsınız.rabbim nazardan saklasın.ben de daha çok girmeye çalışacam bundan sonra aslında telimi değişecem inşallah akşam evden daha sakin girebilecem:))
maşallah valla süper işler yapmışsın ellerine sağlık:34:

ayyy inşallah bizimkilerde bu 2 yaş sendromunu çabuk atlatırlar:18:

canım benim sağolasın tek tip kalmış lcw de onuda eşim beğenmedi ayy diyorum ben niye tekrar akıl edemedim de almadım off neyse seneye artıkım:34:

sende iyiki varsın inşallah çoookk uzun zamanlar sürer canım :16:
ben çok fazla aktif olamasam da :30:

ayşeciğin ütülerini yaptım, birkaç yemeklik de köfte yoğurup attım dondurucuya.:6:
şimdi uyandı küçük hanım. yemeğini yedirip parka götürücem inş..

bahar, kuzum iyi olmana sevindim. o kadar uzun süre yazmamazlık etme ama, seni özel merak ediyorum :30:
yanında yatma meselesine gelince, eğer yatağında fazlasıyla ağlayıp krizlere girmesindense beraber yatılabilir.
bornun durumunda bu etkili olabilir. öğle uykusu moduna girince yatağında uyutmaya çalışır.

ecrin, Allah sana ve tüm hamilelere kolaylık versin bacım.. belliki bugünlerde çok yoruluyorsun.
ama oğlundan işaret yoksa, tuvalet eğitimi konusunda birden yüklenme.
ben lazımlığı aldım, hala salonda duruyor. ilk zamanlar oyuncak gibi oynamasına izin verdim.
sonra onun tuvalet olduğunu anlaması için bebeklerini oturttum üstüne. kaka yapınca güya, alkışladım:1:
kaç hafta oldu, bezini açıp oturttuğumda tedirgin oluyor yine. kaskatı oturuyor. birkaç kez öyle beklettim 5-6 dk falan.
şimdi onu da yapmıyorum. bazen kaka yapacağı zaman haber veriyor. hadi gel tuvalete gidelim diyorum.
koşa koşa salondaki lazımlığa geliyoruz, üstüne oturuyor yapıyor altında bezi varken yani.. yine alkışlıyorum seviniyorum.
çikolata, şeker veriyorum. zamanla alışacak inş.. sen de evham yapma.. :31:

busmai, hayırlı olsun canım.. ama feraceye karşı koyamazsın:1:
şaka bi yana ben ferace olayından çookk memnunum. iyiki almışımm:16:

born, canım baharın dediği gibi her şeyi deniyorsun di mi?
yani ayakta sallamak, müzik açmak?..

colicos; cvaplandı mı sorun bilmiyorum ama ben de yanıt vereyim.
ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var, tıklayınca sol tarafta alt mönüleri görürsün.
en üstte özel mesaj kutusu var. :34:

canım benim çok sağol.ben de dikkat edecem bundan sonra.işim biraz tuhaf aslında.geniş zamanda anlatırım.bana hak vereceksniz biliyorum.zaten çok alışmışım yazmasam da muhakkak okudum yazdıklarınızı ve sizi gerçekten tanımasam da seviyorum.

merhaba:3:

anaaaam siz ne yaptıınız yaa kaç sayfa yazmışsınız maşallah ben anca gelebiliyorum aranıza:26:

işler biraz bitti gibi ama bende bittim başım ağrıyor valla :ssz:

herkes iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanları yazacağım:34:

pempiş geçmiş olsun canım haklısın bazen canımızın yandığını idrak etmeleri için böyle tepkiler vermeliyiz bencede :34:

nfk canım ya şişme yelek alacaktım zamanında zaradan beğenmiştim melisaya sonra beden bulamamıştık kalmıştı hafta sonu gene baktım
ama artık hiçbir yerde kalmamış senin varmı hiç gördüğün bir yer ???

born belki yasir seninle uyur birde öyle denesen :44:

busmai canım yeni feracen hayırlı olsun :34:

colıcos kız çok güldüm nasıl kitledin öyle kayınvalideyi :1: boşver iyi olmuş

elifnaz canım yaa sonunda kardeşin dede olsa siyah çantayı almış olmuşsun gözünaydın:34:

ilbilgehatun kız hangi ara sütü bıraktırdın sen maşallah eee hiç zorluk çekmediniz mi:44:

bahar hoşgeldin canım:54:

ecrin bence bu tür davranışların normal şekerim çok görme kendinde ben daha kötü olurdum herhalde:44:

Oglumu uyuttuktan sonra biber dolmami yaptim..mutfak.balkonu almis basini gidiyordu oraya hallettip sildim..banyo lavabosunuda aradan cikardim..sonrada buzdolabim gozume batiyordu silmekle ugrasmayip raflari bosaltip tek tek yikadim..valla daha pratik oluyormus bi deneyin derim kizlarr..simdi popom anca yer gordu..oglum kalkmadan birazcik dinlenseydim iyiydi..

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

Ayyyy, ne güzel yazmışsın. Biz de seni çoooook seviyoruz.:16:

Bizimki çileğin büyüyen karyolası.ahşap koruması var. Fileli olanları bilmiyorum ama bundan memnunum.yalnız yatağının iç tarafının üç tarafında kumaş koruma var. Keşke dört tarafında da olsaydı. Çünkü gece kendini oradan oraya atarken bazen kumaş koruma olmayan tarafa kafanı çarpabiliyor.çocuk sabit yatacak diye düşünmüşler sanırım.

sabah kahvaltıda eşime de anlattım bunları.
odun herif cinsi, bu duyguyu nasıl anlasın!!! hiçbi şey demedi :43:

dün akşam eşimin arkadaşının babası bir ameliyat geçirmişti ona geçmiş olsuna gittik orda fotoğrafcı olan arkadaşlarımızla
beraber gitmiştik hafta sonu dış çekim yapmışlar hidv kasrında onların resimlerine baktık çok güzelmiş falan bizim zamanımızda dış çekim
çok maliyetli lüks bir istekdi şimdi stüdyo fotoğrafı çektiren kalmadı :1:

bizimde 10. sene evlilik yıldönümünde gelinlik ve damatlık giyerek fotoğraflarınıza çekelim dediler :1:
eşim hemen olur ben spora gidiyorum zaten damatlığıma girerim dedi sonra bana baktı tabi bende allahtan gelinliği kiralamıştık
onun içine girmekle uğraşmama gerek yok istediğim gelinliğe giyerim dedim :1:
eşim de sen nasılsa o gelinliği sevmemiştin neyse bahanen olur dedi bakalım böyle birşey düşündük ama daha çok var o zamana neler değişir neler
belkim o zamana hamile olurum ne malum :1:
hoşbulduk canım seni sormadım ne olur hakkını helal et.dün çok üzüldüm fark edince hatta akşam rüyamda seni gördüm.topikten arkadaşım aa benim komşummuş diyormuşum.sonra acaba beni kabullenir mi diyormuşum.sen kızını bakıcıya bırakıyormuşsun ben de bakıcına hiç güvenmiyormuşum sabaha kadar bakıcıyla uğraştım durdum..

ay süpper olur yaaaaa!!! :52:
düşünsene, sen gelinlikli eşin damatlık içinde yanınızda da melisa :31:
bence çok güzel bi fikir. önce fotoyu gerçekleştirin sonra hamile kalırsın :1:

nerde okudum hatırlamıyorum ama emme ihtiyacının çok ya da az karşılanması
çocukta olumsuz sonuçlara sebep oluyormuş. kişiliği üzerinde yani.. ama tam anımsayamadım işte..

şimdi netten biraz baktım da çocuk karyolalarına. korumalı modeller az. korumayı haricen satıyorlar.
demekki o blok her yatağa monte edilebilir. yazın ben de ayşeciğin odasını ayırmayı düşünüyorum.
araştıralım da, inş güzel ve uygun bi şey bulurum...

Elifnaz, nfk, bahar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
Bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş, üzerini de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs Yastığı yapmis bana kuzucum:16: :48: daha dün koltuğa bıraktığımda kıpırdayamayan tombik kuşum büyüyor .. Annelerin gözünde evlat hiç büyümez derler ya , öyle oluyor hakikatten

Son düzenleme:
sağol canım ya ben sizi çok merakta bırakmışım.alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım hepsi birbirine girmiş:17::14:

amin inşallah canım.çok güzel insanlarsınız.rabbim nazardan saklasın.ben de daha çok girmeye çalışacam bundan sonra aslında telimi değişecem inşallah akşam evden daha sakin girebilecem:))
hoşbulduk canım seni sormadım ne olur hakkını helal et.dün çok üzüldüm fark edince hatta akşam rüyamda seni gördüm.topikten arkadaşım aa benim komşummuş diyormuşum.sonra acaba beni kabullenir mi diyormuşum.sen kızını bakıcıya bırakıyormuşsun ben de bakıcına hiç güvenmiyormuşum sabaha kadar bakıcıyla uğraştım durdum..

aşkolsun canım olurmu öyle şey bende bazen çoğu kişiyi unutuyorum önemli değil yani:34:
hayır olsun inşallah ben bakıcıya bırakıyorum kızımı zaten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah:34:

Elifnaz, nfk çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
Bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş , üzerine de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs Yastığı yapmis bana kuzucum:16: :48:

yerim ben onu yaa ne güzel annesinide düşünmüş :16:
sen bugün mü gidecektin canım mağazaya bende gene birkaç mağazayı aradım şimdi tepe natilus mağazasında krem rengi üzerine pembe kalpli olan bir şişme yeleğimiz var dedi eğer sen orda yok dersen akşam bir fırsat bulursam melisa ile gidip bakmayı planlıyorum:44:

Oy kıyamam kuzucuğa , kolayca çıkartır üst dişini de inşaallah
Kaç dişi oldu şimdi kuzucuğun
Afiyet olsun :1: iyi yapmışsın önce çitle sonra süpür,
Sizinkiler de aynı mı , eline poğaça simit gibi şeyler vereceğim zaman örtü seriyorum üzerinde ye diye, yanında birisi varsa oturuyor da, biz kalktık mı hoop ayağa. Dün ablasının yatağına girmiş poğaça kemirmiş Allah'tan gördüm kırıkların üzerinde uyumaktan kurtardım kuzumu,
Beyefendi muzda azıcık bi kara leke görsün pis diyo yemiyor , evin her tarafını pis yapıyo haberi yok :9:
Yani bu evi süpür süpür, arkanı dön yine aynı , napsam bilemedim );
sağol canım ya ben sizi çok merakta bırakmışım.alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım hepsi birbirine girmiş:17::14:

Çoklu alıntıda oluyor sıkıntı canım
Evet minik bebişini ve seni merak ettik, sağlığınız iyiymiş çok şükür :38:

Son düzenleme:
Back
X