- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Pembiş, salatayı yaptım.çok beğendim, tam benlikmiş.![]()
Ben de merak ettim ya deniycem , tam olarak adı neydi şalgam sulu salata mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, şalgamlı olan.Ben de merak ettim ya deniycem , tam olarak adı neydi şalgam sulu salata mı
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bugün evde temizlik var. Teyzemiz de doktora gidecek yani yarım gün yok. Kısacası Efeden kova kaçırmak şeklinde geçecek gün :)
Born eğer Yasir arabaları seviyorsa ve yeriniz de müsaitse ne güzel olmuş işte.. İyi günlerde kullanılsın :)
Kizlar esim.beni kandirdi yasir adina duygu somurusu yapti ve asla istemedigim halde yatakli arabalardan aldirdi :// yasir zaten kardesi gelince yeni bi odaya zor.adepte olcakmis onunda psikolijisi acisinsan bu oda cok.guzel.olurmus bide zaten herkes bebek odasi yapip.sonradan bozuuomus biz zaten hic bebek.odasi yapmamisiz bu yatakla gittigi kadar gitsinmis begenmedigi zaman yenisini alirmisiz yani o kdr.dil.doktuki beyaz artist bi araba yatak.bi de calisma masasi aldik dolap olarak zaten odasinda buyuk bi dolabimiz var onun icini marangoza en kullanisli sekilde yaptiruyoruz ins poff icime pek sinmedi ama iste oldu bi kere...
Bebiş doğunca Yasir'i eşin uyutucağı için kendi zevkine göre olmasını istemiştir.yasir yatmazsa ben yatarım demiştir belki deKizlar esim.beni kandirdi yasir adina duygu somurusu yapti ve asla istemedigim halde yatakli arabalardan aldirdi :// yasir zaten kardesi gelince yeni bi odaya zor.adepte olcakmis onunda psikolijisi acisinsan bu oda cok.guzel.olurmus bide zaten herkes bebek odasi yapip.sonradan bozuuomus biz zaten hic bebek.odasi yapmamisiz bu yatakla gittigi kadar gitsinmis begenmedigi zaman yenisini alirmisiz yani o kdr.dil.doktuki beyaz artist bi araba yatak.bi de calisma masasi aldik dolap olarak zaten odasinda buyuk bi dolabimiz var onun icini marangoza en kullanisli sekilde yaptiruyoruz ins poff icime pek sinmedi ama iste oldu bi kere...
Çoooooook doğru.Sabah namazına kalktım ve yavru kuşun karnımdaki tekmeleri uykumu kaçırdı, ben 2 saattir ayaktayım ve Kerem uyuyor.. Tam işkence.
Az önce bir video izledim birkaç kişiyle gerçek ropörtaj yapıyorlar; iş başvurusu için.
Müdür: "işleri kontrol edeceksiniz, çalışanların yöneticiliği gibi birşey. Fakat resmi tatillerde de, gece uyurken de iş başında olmanız lazım. Genelde ayakta duruyorsunuz. Çünkü herşeyden siz sorumlusunuz, çok önemli bir iş bu."
Başvuranlar biraz şaşırıyor..
Müdür ekliyor: "Maaş da yok"
Bu sefer başvuranlar "Yoo hayır bunu kabul edemem,bu çılgınlık" diyorlar.
Müdür: "ama şu an bu işi yapan milyarlarca insan var"
"Kimmiş???" diye soruyorlar hayretle.
Müdürün cevabı:
"Anneler" :)
Başvuranların hepsi gülümsüyor ve duygulanıyor. Çok hoştu.
http://news.yahoo.com/blogs/trending-now/-world-s-toughest-job-interview--prank-video-is-amazing-184256714.html
evet canım ben de mutfağımda kullanıyorum hatta dün akşam oğlum için yer sofrası açınca eşim de biz de yerde yiyelim dedi.demez olaydık.tüm spagetttiyi köfteleri döktü bereket savan vardı hoopp makinaya attım.öbür türlü facia olurdu;mutfak halımın da yeri krem çünkü.aç aç kalktık o da cabası.ayda yılda bir akşam yemeği yiyelim dedik havamızı aldıkbenimki pike savan deniliyor.iEki Görüntüle 1072582 kilimin daha incesi kaymıyor.sık,sık yıkıyorum ,
halıda temiz kalıyor.
canım nice yıllarınız olsun inşallah.eşim sadece ilk sevgililier gününde bir tanecik gül getirmişti.onu da hepsine saymıştıSelamlarr arkadaslarrrr..dunku temizlik ten sonra.bugun ev isi yapmadim valla..cunku evlilik yildonumumuz sebebiyle kapaliyizz:)ev isi yapmadim ama 1 bucuk saat yurudum;esime ayakkabi ve kemer aldim bende colicos tan kopya cekip..ihtiyacida vardi zaten..esimin asla kendine alamaiyacagi bi fiyata aldim hemde..hemde onun kredi kartiyla:)iyiymis dimi..uzun zamndan sonra cicek yollamis bana kocis..dedim bi oncekinin zamanini unutmustum..aman cicek almak cok iyi gelmistir herzaman bana;yeri dolmuyor biseyle..kuafore gidip kas biyik operasyonu ve fon yaptirdim..aksama yemege gidiyoruz oglusu kv birakip..giyinip susleneyim gelmeden de..bu aksiyon iyi geldi bana herzmanki rutini baz alinca:)
ah bu kızçeler yok mu onların cicileri yok mu insanın aklını başından alıyor di mi?kesin ben de kız doğurmalıyımBak bak Ayşeciğe.ama annesi seninki de çılgınlık olmuş yani.
Ben de bugün internetten bir şeyler bakıyordum. Eşim geldi. Önce kendime bakıyorum sandı. Sonra kızımıza olduğunu görünce yine mi dedi. Her seferinde ben artık bu son diyorum. Azlık çok şeyi oldu, yeter diyorum ama yine de alıyorum.![]()
born canım hayırlı olsun.biz de çileğin arabasını almayı düşünüyoruz.ben de oğluma oda yapmadım.bari bu güzel olsun dedik.ben de bayaz istiyorum.bende dolap da yok küçük bi dolabım vardı onu kullanıyorum.ben de yatak dolap şifonyer ve kitaplık almayı düşünüyorum.Kizlar esim.beni kandirdi yasir adina duygu somurusu yapti ve asla istemedigim halde yatakli arabalardan aldirdi :// yasir zaten kardesi gelince yeni bi odaya zor.adepte olcakmis onunda psikolijisi acisinsan bu oda cok.guzel.olurmus bide zaten herkes bebek odasi yapip.sonradan bozuuomus biz zaten hic bebek.odasi yapmamisiz bu yatakla gittigi kadar gitsinmis begenmedigi zaman yenisini alirmisiz yani o kdr.dil.doktuki beyaz artist bi araba yatak.bi de calisma masasi aldik dolap olarak zaten odasinda buyuk bi dolabimiz var onun icini marangoza en kullanisli sekilde yaptiruyoruz ins poff icime pek sinmedi ama iste oldu bi kere...
bi de kovaya elindeki oyuncağını koyma çabaları yok mu.ben de yatmasını bekliyorum vileda için.Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bugün evde temizlik var. Teyzemiz de doktora gidecek yani yarım gün yok. Kısacası Efeden kova kaçırmak şeklinde geçecek gün :)
Born eğer Yasir arabaları seviyorsa ve yeriniz de müsaitse ne güzel olmuş işte.. İyi günlerde kullanılsın :)
günaydın canım benim.yorma kendini okadar.arabasız çıkma cesaretine hayranım yani.ben de yürüyorum.ayaklarım çok şişiyor yürüyüş sanki ödemimi alıyor benim.iyi yürüyüşler bacım:)
Gunaydin canlar..
seker portakalim; evet o buyuk parka gittim.
Ama artik bi sure kendim gitmem, anam agladi :111:
Esim de bosuna kendini yoruyorsun, aysecik cok kucuk
Onun icin mahalledeki parkla o parkin bi farki yok dedi. Hakli da..
born, yasirin yeni yatagi hayirli olsun.. Guzel guzel uyusun buyusun ins
pembisim, kolay gelsin..
Birazdan yuruyuse gidicem ins.
Bu arada dün oğluşun bol bol burnu tıkandı ve gece uyuyamadı bi türlü. Serum fizyolojik yaptım ama olduğu kadar yani.. Onca feryat ve figana bi gel bak dimi be babası?!?! Yok tabiki. Sabah dedim ama; ya bana bişi olmuş olsa ve çocuk öyle devam etse? İnsan bi kontrol etmez mi?? Çok yorgundum, farkında değildim vsvsvs.
Elifnaz, nfk, bahar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
Bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş, üzerini de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs Yastığı yapmis bana kuzucum![]()
daha dün koltuğa bıraktığımda kıpırdayamayan tombik kuşum büyüyor .. Annelerin gözünde evlat hiç büyümez derler ya , öyle oluyor hakikatten
Bu arada dün oğluşun bol bol burnu tıkandı ve gece uyuyamadı bi türlü. Serum fizyolojik yaptım ama olduğu kadar yani.. Onca feryat ve figana bi gel bak dimi be babası?!?! Yok tabiki. Sabah dedim ama; ya bana bişi olmuş olsa ve çocuk öyle devam etse? İnsan bi kontrol etmez mi?? Çok yorgundum, farkında değildim vsvsvs.
Kizlar esim.beni kandirdi yasir adina duygu somurusu yapti ve asla istemedigim halde yatakli arabalardan aldirdi :// yasir zaten kardesi gelince yeni bi odaya zor.adepte olcakmis onunda psikolijisi acisinsan bu oda cok.guzel.olurmus bide zaten herkes bebek odasi yapip.sonradan bozuuomus biz zaten hic bebek.odasi yapmamisiz bu yatakla gittigi kadar gitsinmis begenmedigi zaman yenisini alirmisiz yani o kdr.dil.doktuki beyaz artist bi araba yatak.bi de calisma masasi aldik dolap olarak zaten odasinda buyuk bi dolabimiz var onun icini marangoza en kullanisli sekilde yaptiruyoruz ins poff icime pek sinmedi ama iste oldu bi kere...
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)