Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sevis olsa bu saatlere kadar kalmazdi. Bakar olmuyor; sokup gotururdu.
Ama ne olursa olsun, bi tamir icin bu kadar zahmet verilir mi yaa???

Haklısın... Ozaman niye servisi aramadılar sorum gelecek ama :)

Adam 11 sularinda geldi ve inanin dedigim saatten de sonra gitti nevrim dondu ya esimin bgn bos gunu o basindaydi tmm abi git artik servis cagiralim diyo ama inat etti gitmiyo esimin memleketlisi bilmem bisey ayy cok.sinir bigundu yas heryerin battigina mi yanayimm Allahtan esim temizledi gercekten boyle bisey ne duydum ne gordum esimin iste huyu illa tanidik cagircak ama saniyorum bu sefer dersini almistir !!

gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsin canlarimm..
Rabbim, cumanin hurmetine kalbimizdeki hayirli muradlarimizi gerceklestirsin.. :16:

Usutmusum galiba, karnimdan muhtelif sesler geliyo :111:
Neneye gidiyoruz bugun. İki ufak bebeli bi arkadasin dedigi gibi; en guzel gun annemde oldugum gun :1::31:

Senden bunu duymak!!! :) baymayan bi çay yanı atıştırmalığı bu. Ben yaparken 1/4den bi tık fazla koydum ;) 11-12 tane çıkıyo bu arada.
bana da az gibi geldi de beni asil sasirtan siz gibi sekerseverlere nasil yettigi:27:
Adam 11 sularinda geldi ve inanin dedigim saatten de sonra gitti nevrim dondu ya esimin bgn bos gunu o basindaydi tmm abi git artik servis cagiralim diyo ama inat etti gitmiyo esimin memleketlisi bilmem bisey ayy cok.sinir bigundu yas heryerin battigina mi yanayimm Allahtan esim temizledi gercekten boyle bisey ne duydum ne gordum esimin iste huyu illa tanidik cagircak ama saniyorum bu sefer dersini almistir !!
tobeee!! İyice rezil edip birakti yani.. :19:Kombide ozellikle servis sart bacim..

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Yaşasın haftanın son günü!! :) güzel bir gün diliyorum.

Nfkcım iyi neneler canım.
Adımız çıkmış şekersever diye :p

Borncum çok büyük hata olmuş servis çağırmamak. Ama işte; inatçı erkek milleti... Umarım bugüne sinirin ve yorgunluğun geçmiştir canım.

İlbilgecim arada olur böyle deyip boşvermeye çalış canımcım :/

Bugünün nasıl bir gün olacağı baştan belli oldu!! Yarım koli yumurtayı halıya ve buzdolabı önüne düşürdüm. Temizlemesi çoooook eğlenceli oldu... Halıyı bir süredir bol köpükle silmek yada yıkanmaya göndermek gibibir niyetim vardı. Bugün yollarım artık inşallah. Zaten zor yetişiyorum okula bir de ek bişiler çıkınca geriliyorum :((

günaydın hayırlı cumalar:3:

born canım yaa inşallah bu sefer eşin akıllanmıştırda işinin ehli kişileri çağırır
allahtan temizliğide o yapmış geçmiş olsun valla :26:

pempiş günaydın canım sabah sabah sinir bozucu bir durum haklısın neyse sonrası güzel olur
inşallah :34:

nfk bende diyordum dün nfk niye hiç yazmıyor demek internetin yokmuş
bugünde nene günüymüş iyi gezmeler :34:

colıcos müstakil ev fikri çok güzel inşallah gönlünüze göre olur :16:

ilbilgehatun insan yorulmaz mı yaa ama onların yüzünün gülmesine değiyor yaa :16:

busmai teşekkür ederim canım :34:

dün akşam eşimden beklediğim performansı gördüm :37:
eve gelir gelmez ona baktım şimdi alınır biliyorum ateşi vardı doktorun verdiği ilacıda almadan gelmiş eve
hemen çorbayı ısıttım azcık yedi ağrı kesici ateş düşürücü verdim o arada melisa tabi meme meme diye peşimde dolanıyor
ben bir yandan diğer yemekleri koymayı çalışıyorum eşim ordan tuz limon tv ye bassana :36:

melisayı emzirdim ki çocuğum rahatlasın azıcık akşam da çamaşırları katla yerine yerleştir ütüyüde bugüne bıraktım
akşam salonda yat dedim eşime o orda yattı sabaha karşı gittim üstünü değiştirdim sonra bana bir haller oldu bir mide
bulantısı kustum :25: dedim mikropmu kaptım bende acaba diye eğer bende kötü olursam erken çıkacağım bende herkese güzel bir gün diliyorum:34:

Herkese günaydın.
Pembiş, ne kötü olmuş ya. Neyse yıkanınca mis gibi olur.
Born, canım benim iyi sabretmişsin. Geçmiş olsun. Bir daha o adamı çağırmazsınız artık.

Günaydınlar herkeze hayırlı cumalar. hafta sonuda geldi. oh misss.:16::16::16::16:

Cumleten hayirli cumalar canlar...
saolun varoalolun ins dediginiz gb akillanmistir kocam saniyorum dunun sinirini basima disime vurdu feci agrim var dislerim zaten bu hamilelikte cok feci oldu ama doktora gitmemek icin direniyorum bebege bisey olursa diye korkuyorum ins gecer cok siddetli agriyo :((
Nfkcim nenede guzel gecsin vaktiniz ins bizde bu sefer baya oldu gitmeli mayis basi gibi gidicz ins...
pembiss sabah sabah cok sinir bi durum olmus neyseki yikatmaya verirsin artikin
Seker portakalim size de cok.gecmis olsn hastalaninca bizimki de cok nazlidir ama ins sana gcmemistr...

dün akşam eşimden beklediğim performansı gördüm :37:
eve gelir gelmez ona baktım şimdi alınır biliyorum ateşi vardı doktorun verdiği ilacıda almadan gelmiş eve
hemen çorbayı ısıttım azcık yedi ağrı kesici ateş düşürücü verdim o arada melisa tabi meme meme diye peşimde dolanıyor
ben bir yandan diğer yemekleri koymayı çalışıyorum eşim ordan tuz limon tv ye bassana :36:

melisayı emzirdim ki çocuğum rahatlasın azıcık akşam da çamaşırları katla yerine yerleştir ütüyüde bugüne bıraktım
akşam salonda yat dedim eşime o orda yattı sabaha karşı gittim üstünü değiştirdim sonra bana bir haller oldu bir mide
bulantısı kustum :25: dedim mikropmu kaptım bende acaba diye eğer bende kötü olursam erken çıkacağım bende herkese güzel bir gün diliyorum:34:

Melisa abla mı oluyooo ,
Melisa abla mı oluuyoo :)))

pembis, saglik olsun.. Nasilsa yikaninca tertemiz olur.

seker portakalim, gecmis olsun canimcim. Miden nasil simdi?.. Aman sen hasta olma, esin iyilessin sonra :1:

born, canim sana da gecmis olsun.. Ama bi dr a gitsen iyi olacak. Yapilabilecek bi seyler vardir. Yazik canina dis agrisina dayanilmiyor. :25:

Herkese günaydın.
Pembiş, ne kötü olmuş ya. Neyse yıkanınca mis gibi olur.
Born, canım benim iyi sabretmişsin. Geçmiş olsun. Bir daha o adamı çağırmazsınız artık.

günaydın

Günaydınlar herkeze hayırlı cumalar. hafta sonuda geldi. oh misss.:16::16::16::16:

günaydın

Cumleten hayirli cumalar canlar...
saolun varoalolun ins dediginiz gb akillanmistir kocam saniyorum dunun sinirini basima disime vurdu feci agrim var dislerim zaten bu hamilelikte cok feci oldu ama doktora gitmemek icin direniyorum bebege bisey olursa diye korkuyorum ins gecer cok siddetli agriyo :((
Nfkcim nenede guzel gecsin vaktiniz ins bizde bu sefer baya oldu gitmeli mayis basi gibi gidicz ins...
pembiss sabah sabah cok sinir bi durum olmus neyseki yikatmaya verirsin artikin
Seker portakalim size de cok.gecmis olsn hastalaninca bizimki de cok nazlidir ama ins sana gcmemistr...

diş ağrısı canım geçmiş olsun ama o ağrı çekilmez sen genede bir doktora git canım :26:

Melisa abla mı oluyooo ,
Melisa abla mı oluuyoo :)))

yooookk kız yani sanmıyorum olmaz herhalde :18:
şaka bir yana bu ara adet olabilirim herhalde akşamda ya yediğim birşey dokundu yada eşimden mikrop kaptım yaa öyledir öyle :44:

dün melisaya scooter aldık :1:
fiyatı düşmüştü normalde 35-40 liraymış 20 tl ye aldık
akşam bindi hınn hınn sürüyor tabi beraber kısmet olurda biraz daha büyüyünce kullanır inşallah
$Oyuncak_2468634.webp

vuuu supper fiyata almissiniz.
Hayirli olsun..

Bu arada dun ben de hamilelik testi yaptim. :30:
Her ay reglim bir iki gun ileri atar. Yine 2 gun gecti.
Bugun yarin olucam ama azcik supheli bi durum olmustu.
Seytan vesvese verdi. Ben de evdeki testi yaptim. Rahatladim..

vuuu supper fiyata almissiniz.
Hayirli olsun..

Bu arada dun ben de hamilelik testi yaptim. :30:
Her ay reglim bir iki gun ileri atar. Yine 2 gun gecti.
Bugun yarin olucam ama azcik supheli bi durum olmustu.
Seytan vesvese verdi. Ben de evdeki testi yaptim.

eeee sonuç bu kadar rahat yazdığına göre negatif :1:

tabi ya. Aksi ciksaydi topikte sakin kalabilir miyim ben? :111:

merhabalar ancak yazabiliyorum bende :3:
ama herkes nerde :53:

ecrinn canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel dışarı çıkıp kutlamışsınız daha nice yıllara
inşallah eşinde incelik yapıp çiçek almış süper:16:

busmai kerem seni düşünmüşte uyumamış baksana akıllı çocuk:34:
kuğulu olan kalmış sadece ondan aldım canım
video açılmadı bende ama yazı çok güzelmiş beğendim :34:

ilbilgehatun kendimizi bu konuda durdurmamız bence imkansız sonuçta çok beğenince alıyoruz ne yapalım
canımız sağolsun:34:

pempişim niye evi tercih ettiniz peki dışarda herkes kendi yediğinin parasını mı ödüyor ??
ne zaman bitiyor gün bir daha girme biz burda gün yapalım :52:
efeyede geçmiş olsun canım eşine diyecek birşey bulamıyorum :19:

born bencede hiç aklın takılmasın bencede iyi yapmışsınız güle güle kullanın
ev işleride karışmış kolay gelsin valla :26:

nfk allah iyiliğini versin daha geçen gün çok uzak arabayla gidilmesi lazım demedin mi:1:
eşin doğru demiş ama genede biz çocuklarımızı daha fazla mutlu etme peşindeyiz aslında buda kötü bir
davranışmış bir mükemmelliyetçi yetiştirmek doğru değilmiş :44:

bahar size yer sofrası yaramamış :1:

colıcos bencede iyi yapmışsınız canım 1+1 650 tl süper fiyat o ne öyle yaa tatil bölgelerinde doğalgaz olmaması
çok kötü yaa sonuçta kışında yaşıyor bu insanlar su saati olayıda belki süzme sayaç vardır o zaman kimin ne kullandığını bilirsiniz
ona göre öderdiniz ama kira çokmuş yaa inşallah daha güzel daha ucuz evler bulursunuz :34:

elifnaz kuran programı derken kızının okulunda mı:44:
haklısın canım:1:.bu sabah hava soğuktu park yataktan yanıma atlamış bereket düşmemiş yavrum.bi de babasına tekme atıyor baba dit baba pis anne menim diyor ya kuşum...bu arada kızının yeleğinipek beğendim.sağlıcakla kullanın canım.oğlumun da var kanzdan almıştım geçiş mevsimlerinde çok ii oluyor gerçekten.

Nasıl bitsin bacım ya :)??? Arkadaşımdan geldim börek sardım kocama ve oğluma. Oğluşa bişi yediremiyorum da alternatif yaptım. Sonra biraz ortalık topla. Şimdi de bişiler atıştırıcam ;)

Zaten diyorum ya sinir oldum evde olmasına. Ama yaşça büyük bi arkadaş olunca bişi diyemediler. Seneye girmicem inşallah zaten. Eğlence olsun ayda bir gün dışarda olayım dediydim daha çok başım şişti...
afiyetler olsun yarasın oğluşuna inşallah.bu organizasyon işleri hakikaten sıkıntı.bi de böyle kafasından iş yapanlar da çıkınca da daha da karışık geliyor. ben de girmiyorum o yüzden.

Bugünün nasıl bir gün olacağı baştan belli oldu!! Yarım koli yumurtayı halıya ve buzdolabı önüne düşürdüm. Temizlemesi çoooook eğlenceli oldu... Halıyı bir süredir bol köpükle silmek yada yıkanmaya göndermek gibibir niyetim vardı. Bugün yollarım artık inşallah. Zaten zor yetişiyorum okula bir de ek bişiler çıkınca geriliyorum :((
geçmiş olsun canım.baya hareketli olmuş sabahın.allah kolaylık varsin..

Back
X