günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalarınız olsun inşallah.tüm geçmişi okumama rağmen yine de yazamadım.23 nisan yeni tek tetil günümü de bahar temizliğine ayırınca pert oldum resmen.tabi eve aldığım kadının elinin yavaşlığı ve benin sabirsızlığımız da çok etkisi var bun da.bir insan iki saatte bi camı siler mi ya?baktım olcağı yok neyse sen camları sil ben duvarları sileyim dedim.başladım oturma odası koridor mutfağın duvarlarını tavanlarını temizlemeye.içeribi geçtim.daha solonun camlarına yeni geçmiş. saat tam 2ydi.sabah da 8de gelmişti oysa.neyse salonun daduvar mobilyaları halısını temizledim.saat 9a kadar aralıksız temizlik yaptım.bereket oğlumu annemlere bıraktım.eşimi de yolladım.bana engel olmasınlar diye.benim fıtığım bituttu adım dahi atamadım.eşimi aradım bi ton fırça yedim ondan.annem kardeşlerim geldi bi ton da onlardan yedim.sabaha kadar ağladım durdum.dün de çok fena geçti.çok şükür bügün yazı yazabilecek kadar oturabliyorum.dün geçmişi kardeşin telinden okudum.ama cevap yazamadım fıtık illetinden.
ecrinn canım başın sağolsun babanın yeri dolmaz gerçekten.en büyük korkum onları kaybetmek.gerçekten insanın annesinin babasının yeri dolmuyor.
şeker portakalım test yapınca haber ediver.

hırsızlık için tekrardan geçmiş olsun.
aryam inşallah sonuçların temiz çıkar.erkekler hep aynı yaa.bizde de mesela bişey ters gidince başlar vıdı vıdı konuşmaya.
nfk maşallah gezmeye tam gaz devam.ehliyet için de şimdiden hayırlı olsun.ehliyetimi aldığım zaman çokk mutlu olmuştum.sanki yeni bir kanat takmışlar gibi.daha rahat oluyosun bi bayan olarak::::::::))
busmai gözün aydın kociş gelmiş ALLAH ayırmasın.erkek çocuklar babaya çok düşkün oluyorlar di mi.ben akşam eve eşim olmadan girince oğlum kapıyı kapattmıyor beni yana itiyor başlıyor bağırmaya baba deell baba dell...allah hiç bi rçocuğu babasız bırakmasın.
pembe maşallah sana haftaya arkadaşım bana gelecek evlendiğimden beri hiç gelmemişti tabi bizm hem evlilik hem de doğum yapma günlerimiz aynıydı.anca rahata erdik.bu yüzden benim için çok önemli ve özel olsun istiyorum.sizden de fikir ve tarif isteyeceğim haberin ola.

colucus canım mutlu olmana çok sevindim.benim oğlum da ayakkabılarımı giyiyormuş ben işteyken annem deyip sarılıyormuş onlara.ayrıca benim kıyafetlerimi de giymeye çok meraklı...:)
elifnaz bol eğlenceli bir gün almasını diliyorum.
pamuk helvam eşin gelmiş gözün aydın canım.
ilbilge canım nasılsınbahar geldi gezzmler başlasın.yeni eleman alınacak işimin rahatlaması duurumu var.ah bi olsa varya evde durmam valla