- Emoji Skoru
- 15.474
- Puanlar
- 498
sistem ideal. benim söylemek istediğim tr de yapılabilirliği.Avrupada hep var bu uygulama, burda da olabilir bence.çok da güzel olur
yani yapmazlar, doğum öncesi sonrası izinler bile malum..
vuhuuu!!! vizonu çok severim.. güzel günlerde kullan bacım..Deichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum![]()
ben de geçen ayşeciğin giydiği o topuklu siyah ayakkabıları oradan almıştım, 60 tale
nfk allahın sopası var gerçekten bende bazen şahit oluyorum ohhh iyi olmuş valla
bu aralar bizimkide herşeye bir kulp buluyor en ufak birşeyde surat asıyor ama derdi anlaşıldı
bizimkinin hiç başbaşa kalamıyormuşuz falan da falan anacım ben kime yetişeyim bilemiyorum ki
hem eve katkıda bulunup bütün günümü işe vereceğim eve geleceğim ev hanımlığı yapacağım annelik yapacağım karılık
yapacağım eee ben hangi ara uyuyup hangi ara kendime zaman ayıracağım zaten bunların hepsini dört dörtlük
yapabilende yalan söylüyordur herhalde yaa ben mi çok beceriksizim bazen çözemiyorum![]()
haklısın, ne desen haklısın da herifler anlamaz, sürekli isteeer!
ama sen yolunu bulur gönlünü alırsın
elbise kumaşı sebebiyle düğüne uygun değil, nikahsa bile fazla spor kaçar gibime geliyor, yani cıks, olmaz :100: