Herkese günaydın.
Bugün bol bol hazırlık yapacağım. Eşim geç geldiği için yarın sabah yola çıkacağız.
Pembiş, annenler geldiler değil mi?
Arya da kesin Kayseri yolcusudur.
Kolay gelsin canım.
Annemler geldiler çok şükür. Kocacım da gitti.
ilbilgehatun memlekete sağlıkla git gel inşallah doping gibi gelir valla
pembiş efenin gözünün düzelmesine sevindim
şekerportakalı babanın daha iyi olmasına çok mutlu oldum onlar gülümseyerek bakınca bize yetiyor değil mi
ben de bugün hamile bi arkadaşla bebek şekeri bakmaya gideceğim,keremi kv ye bırakıp.
çarşamba günü avm turu yapmıştık çok iyi geldi;kereme fisher price konuşan lazımlık aldım yarın başlayacağım bakalım işe yarayacak mı.. birkaç gün evde olacağım inşallah başarırız.yoksa cesaretim kırılır valla.
kp de idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik iğneyle düzeldi şimdi iyi çok şükür.. haftaya da artık evimizle ilgili işlere niyetliyiz inşallah; yine bir aksilik çıkmazsa..
bu arada şu "çizmelerimi çıkarayım mı" diyen adamdan çok etkilendim, keşke onlar milletvekili olsa diyorum..
milletvekili maaşlarını düşürseler belki rant sağlamak değil de ;gerçekten hizmet etmek isteyenler geçer başımıza.
Kp in tedavi olmasına sevndim canım. İnşallah ev taşıma işleriniz rayına girer.
Bence tuvalet işine kasma ve olmazsa da şevkini kırma. Çünkü kardeş geldiğinde tuvaletini yapabiliyor olan çocuklar bile ortalığa yapma moduna giriyorlarmış :/
gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlarimm..
Rabbim recep ayi ve cuma gunu hurmetine, dunyadaki tum insanlara saglik ve huzur versin..
Ulkemizi ve millletimizi korusun. Hakkimizda hayirli olacak dualarimizi kabul etsin, ailelerimizi bize bagislasin..
Dun nenedeydik. Bahceli ev ne guzel.
Yegenimle aysecigi asagi indirdim. 4-5 saat kosturup oynadilar.. Ben de parktaki kadar yorulmadim. tirmanip dusecekleri bi sey olmadigi icin rahat ettim, cimende kosturup durdular. Annemler yazliga gecince ben de haftanin birkac gunu orada kalirim artik..
Birkac gundur cok saldim. Ev feci durumda. 3-4 posta camasir var. Evi silip supurmeyi dusunuyorum. Firsatim olursa spor da yapicam. Aksama ne yemek yapicam sorunsali beynimin bi kismini kemiredursun bakalim. Elbet bi sey bulurum..
ilbilge, hazirliklar baslamis. Ne heyecan vardir simdi sende?.. Keyifle yaparsin bavulunu..
pembisim, sen de seker kivamindasindir saniyorum.annenler geldi di mi?..
Efe çok mutlu. Babama durup durup sarılıyo :) Allah başımızdan eksik etmesin.
Bahçeli ev çocukla süper bir olay hakkaten.
günaydınn
günaydın canım iyi yolculuklar şimdiden hazırlıklarda kolay gelsin sana
günaydın amin canım
annenler geldi mi?
aynen öyle canım bizimde içimizi ferahlatıyor bu hali
kp ine teşhis konmuş allaha şükür ilaçları iyi gelir inşallah neyse sizde biraz rahatlarsınız bu durumda iyi gezmeler
son dediğine de katılıyorum ama imkansız:26:
günaydın canım
bencede bahçeli ev büyük nimet ne güzel ayşecikle yeğenin enerjilerini atmışlardır
dualarına da yürekten amin diyorum :26:
Geldiler canım çok şükür.
Annemler geldi de ben bu yaşananlardan dolayı içim cız etmeden hiçbir şey yapamıyorum