• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük :D
benim bile ağlayasım geldiii....

ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu..:16:

bizimki bir süre öncesine kadar numaradan ağlayınca ben gelip beni öpüyordu, sarılıyordu.
şimdi tınmıyor bileee:27:
aynen öyle bizdede.

Gündüz uykusu bana göre değil.. Bi saat yatıyımdedim kabustan nasıl kalkacağımı bilemedim :( dayak yemiş gibiyim. Oğluşumla ilgili bir rüyaydı. Onu tek başına gece vakti dışarı bırakmışım güya ve camlardan bağırıp arıyorum :( çok kötüydü :( Allah çocuğunu kaybedenlere yardım etsin...
gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..

yaz moduna girdi topik....muhtarda izinde sanırım;)
elbise için teşekkürler ..busmai aslında kelebek güzel ama ben farkettiremedim galiba zaten ceket filan çok zor benim durum malum.
born çok geçmiş olsun hayal bile edemedim ....kuduruklar büyüdükçe neden kolaylaşmıyor:(
nfk kolay gelsin sen bide araba kullanırsan seni evde nasıl tutucaz;)
evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.

Hiç kimse yazmamış bugun
Ben evi yerleştırdım sayılır yoruldum. Sonra saat üçte bi arkadasa ev görmesine gittim evi çok hoş bahçeli falan sonra eve geldim kaldıgım yerden devam. Eşim de yardım etti saolsun sonra tekrar annaneye geldik ceylin bizi çok özlemiş bi beni bi babasını öpüyor:) kücücük seylerde nasıl güzel duygular var ya babası uçan balon almıştı iki gun önce sonra balon kaybolmuş evden. Sonra annem benı aradı balon yok dıye ama ağlıcak nerdeyse üZüntüsünden. Sonradan anladıkli balon balkondan ucup gitmiş:) çunku ceylin balon nerde diye sorunca telaşlı bı sekilde balkona giderek bişeyler anlatıyor eliyle gökyuZunu göstererek ditti diyor:) demekki balonu balkona götürüp ipini bıraktı:)
off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.

eveeet ya çook tatlılarr. yerim ben hepsini yaa.

evet yaa bitsin artık. deniz ayağımızın dibinde ama su soğuk giremdik bir türlü.

halaa yağışmı vaar. neyse artık. bereket sonuçta.

1 hafta dediğin nedirki. hemencik geçer. tatil gelsinde rahatlayın tabi şekerim. tatiln tadına doyulmaz.

tatlııım nerelerdesin yahuu. senin ve herkezin cuması mubarek olsun. ehliyet kursu, spor gezmeler artık fırsat olmuyor dimiii.

oyy yerim ben onun gösterisini. eminim çoook tatlı bir gösteri olurrr. çok severim izlemeyi.

süpperrr. hazırlıklar başlasın. bizimde evlilik yıldönümümüze az kaldı. biryer ayarladık daha doğrusu düşündük denizin dibinde mum lambası eşliğinde bir yemek yicezz bakalım. gezme esnasında keşfettik. müthiş romantik bir ortam. süprizi kalmadı ama planlısıda güzel olur sanırım.

Ayy çok romantik olacağına eminim:)
Bizimki de 20haziranda;Ne yaparız bakalım

biz bugün kuzularla ilk defa halkın arasına karıştık ve belediye "otobis""üne bindik...istanbulda yaşayanlar çok şaşıracaklar ama burda hayat daha yavaş akıyor ve şoför biz oturana kadar bekliyor:) çok eğlendiler ..."kızım nasıl otobüs" dedim " değişik " dedi:)avm de el ele gezdik tabi alışveriş yapamıyoruz henüz ama o da olacak..
nfk bu arada çanta almıcam bende 2 tane var zaten;) sırt çantası değil bağaja küçük bir valiz koyarın yedek kıyafet eşofman mont baddaniye yastık derken sırt çantasını aşar bu durum;) umarım düğünde uyurlar:)

slm canlar. Aysecigi babaanneye biraktim kinaya kostum.
Sabahlar olmasin, of of aman aman :64::66:

Günaydın kızlar. Halay başı kına nasıldı?:1:
Sabahın bu kör vaktinde kalktık. Dün akşam arkadaşlarla çay içmeye gittik. Saat on gibi eve gelirken miniğim arabada sızdı, çok sevinmiştim. Sabah da erkenden kalmasaydı iyiydi.

gunaydin canlaaaar! :16:
Esim mesaide, biz de nenedeyiz..

elifnaz, hosgeldiniz. Simdi yeni bi heyecan. Ev toplama, tasinma. Allah kolayliklar versin.. :31:

ilbilge, kina guzeldi. Yeni kinalara acigim :9:

eaglee, yavrum tebrikler. İki bebekle otobusss :111: yalniz miydin yoksam??? Bebelerin "degisik" yorumuna koptuuuuum! :9:

Herkese guzel huzurlu bi haftasonu diliyorum.

elifnaz, hosgeldiniz. Simdi yeni bi heyecan. Ev toplama, tasinma. Allah kolayliklar versin.. :31:

eaglee, yavrum tebrikler. İki bebekle otobusss :111: yalniz miydin yoksam??? Bebelerin "degisik" yorumuna koptuuuuum! :9:

Aaaaa, elifnaz dönmüş! Hoş geldin Elifnaz, özledik seni.

evet canım tektim otobiste...bi arada mavi münübüs denicez...bizim kına var 13 haziranda ankarada bekleriz;)

Elifnaz hoş geldin ve kolay gelsin ;)

Eagle kız kına nerde?? Bir aile dostumuzun kınası da o gün de merak ettim :) biz de belki cuma cmt ankarada olcaz karne sonrası...

canım kına Etimesgut hava lojmanları sosyal tesislerinde
Elifnaz hoş geldin ve kolay gelsin ;)

Eagle kız kına nerde?? Bir aile dostumuzun kınası da o gün de merak ettim :) biz de belki cuma cmt ankarada olcaz karne sonrası...

bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...

Selamkızlar bu hafta sonu ılk kez evimizde kaldık ailecek yarın dönüyoruz
Ceylin evi keşfetti bol bol sonra camdan parkı görunce montunu da alıp pia pia demeye basladı:) meali şu ki parka gitmek istiyorum:)
ne güzel sen atlattin darısı bana bizde haftaya tasiniyoruz inşallah. Güle güle güzel gunlerde oturun
Saolasın canım allah sanada kolaylıgını versin
günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.. :16:

mıhtar izin yapmaz, her zaman topiğinin başındadır. :9:
ayakkabın tamam, çantanı aldın mı? hoş sen iki bebeyle gittiğin için bi de sırt çantası götürürsün yaa:9:

oh oooh! maşallah size..
yavrum, balonu uçmuş gitmiş miiii? annesi yeni balon alır onaaa:16:

he yaa!!:35:

günaydın canımcım.. bilinçaltı korkular işte.. beni de hep oradan vuruyor rüyalarım.:30:
Baloncuyu yakalrsak alcez:) havalar yağmurlu ya baloncuda yok piyasada:)
Günaydın kızlar, öğleden sonra kızımın tiyatro gösterisi var ona gideceğim (;
Destiny ve Ecrin çok sağolun kızlar.. Okulun kapanmasından sonraki haftaya ayarlanacak ameliyat günümüz, dün eski Dr u baktı , bahar ve yaz aylarından ümitliyim düzelebilir demişti ama bizimki düzelmemiş, Allah beterinden korusun bütün masum kuzucukları..
Hayırlı cumalar, hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum :48:
Amin canım allah evlatlarımızla terbiye etmesin bizi
Ne ara büyüdü de sahneye çıkar oldu , Eylül'de de bire başlayacak insallah teyzesi :38: darısı minik kuşlarımızın başına

Hoşgeldiniz canım.. Hava değişimi, çayır Çimende koşuşturmak çocuklara iyi gelmiştir.
Öyle açık hava ortamlardan gelince bizimkiler bi dinginleşiyo, ben de iyi ki gitmişiz diyorum..
Ufak tefek zorluklar da Gül'ün diken kısmı olmuş :emir_bebek: inşaallah biraz daha büyürlerse, daha rahat tatiller yaparız.. Insaallah sağlıkla ...

Sağolasın âmin insallah sıkıntısız atlatırız

Destiny hayırlı güzel günlerde oturun insallah cnm
Elifnaz siz de mi , toparlanmış mıydın tatil öncesi biraz
Saol canım inşallah cumlemize
eveeet ya çook tatlılarr. yerim ben hepsini yaa.

evet yaa bitsin artık. deniz ayağımızın dibinde ama su soğuk giremdik bir türlü.

halaa yağışmı vaar. neyse artık. bereket sonuçta.

1 hafta dediğin nedirki. hemencik geçer. tatil gelsinde rahatlayın tabi şekerim. tatiln tadına doyulmaz.

tatlııım nerelerdesin yahuu. senin ve herkezin cuması mubarek olsun. ehliyet kursu, spor gezmeler artık fırsat olmuyor dimiii.

oyy yerim ben onun gösterisini. eminim çoook tatlı bir gösteri olurrr. çok severim izlemeyi.

süpperrr. hazırlıklar başlasın. bizimde evlilik yıldönümümüze az kaldı. biryer ayarladık daha doğrusu düşündük denizin dibinde mum lambası eşliğinde bir yemek yicezz bakalım. gezme esnasında keşfettik. müthiş romantik bir ortam. süprizi kalmadı ama planlısıda güzel olur sanırım.
Tatilden ziyade evime dönmek istiyorum artık
Daha nıce mutlu seneleriniz olsun birlikte yaslanıp tonton nıne ve dede olun inşallah:)
benim bile ağlayasım geldiii....

aynen öyle bizdede.

gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..

evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.

off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.
Evrt kendınce ceylince anlatıyor da anlayabılene:)
Ev tasımak zor hele bızım gıbı calışan cocuklu ınsanlar ıcın dahada zor. Keyifli de dediğin gibi ama keyfıne varamıyosun işte
Oh ohh dök kurtları:)

bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
oğlum "anne?"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...
Alllam yareppim:) eşleştirmemi yapıyolar akılları sıra:)
Ne guzel dimi her gun yeni bir gelişimini izlemek. Anneliğin guzelliğini daha yeni farkediyorum ben de

slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim:5::5:
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.:43: Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..

slm canlar..
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim:5::5:
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.:43: Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..

Aaaaaa!! Olsun canım her arabanın kaskosu bu yüzden var. Kaç yıllık şoförler ne kazAlar yapıyorlar; ne canlar yitiyor. Senin durumunda olan arabalara olmuş; buna da şükür. Canını sıkmamaya çalış.

slm canlar..

Geçmiş olsun cnm Allah beterinden sakınsın..
üzme kendini ve şevkini hevesini sakın kırma, yolun daha başlangıcındasın ustalaşana kadar ufak tefek şeyler oluyor muhakkak. Ilk ve son olsun insallah .. Pes etmek yok bak daha bana destek ve güç vereceksin (;

Selam kızlar , sınavları atlattım çok şükür , hiçbir dersten kalmadan geçebilirsem bu dönem, kendi rekorumu kırmış olacağım (; zira çocuklarla konsantre olabilmek güç oluyor ...
Şimdi okunmak için bekleyen kitaplarıma dönebiliriz boş vakitlerimde. Bir de ehliyet kursu var planlarımda bakalım (;
Öğleden sonra da komşu kızının nikahı vardı oraya gittik, şimdi baba kız uçurtma uçurmaya çalışırken , ben de uyuyan Selim'i bekliyorum arabada..
Hepinize güzel bir pazar günü olsun ;)

oğlum "anne?"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"

Maşallah Rabbim nazarlardan korusun , size bağışlasın tatlı dilli kuzucukları (;
Ne de güzel öğrenmişler (;

Back
X