- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 93
benim bile ağlayasım geldiii...."Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük![]()
aynen öyle bizdede.ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu..
bizimki bir süre öncesine kadar numaradan ağlayınca ben gelip beni öpüyordu, sarılıyordu.
şimdi tınmıyor bileee![]()
gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..Gündüz uykusu bana göre değil.. Bi saat yatıyımdedim kabustan nasıl kalkacağımı bilemedimdayak yemiş gibiyim. Oğluşumla ilgili bir rüyaydı. Onu tek başına gece vakti dışarı bırakmışım güya ve camlardan bağırıp arıyorum
çok kötüydü
Allah çocuğunu kaybedenlere yardım etsin...
evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.yaz moduna girdi topik....muhtarda izinde sanırım
elbise için teşekkürler ..busmai aslında kelebek güzel ama ben farkettiremedim galiba zaten ceket filan çok zor benim durum malum.
born çok geçmiş olsun hayal bile edemedim ....kuduruklar büyüdükçe neden kolaylaşmıyor
nfk kolay gelsin sen bide araba kullanırsan seni evde nasıl tutucaz![]()
off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.Hiç kimse yazmamış bugun
Ben evi yerleştırdım sayılır yoruldum. Sonra saat üçte bi arkadasa ev görmesine gittim evi çok hoş bahçeli falan sonra eve geldim kaldıgım yerden devam. Eşim de yardım etti saolsun sonra tekrar annaneye geldik ceylin bizi çok özlemiş bi beni bi babasını öpüyor:) kücücük seylerde nasıl güzel duygular var ya babası uçan balon almıştı iki gun önce sonra balon kaybolmuş evden. Sonra annem benı aradı balon yok dıye ama ağlıcak nerdeyse üZüntüsünden. Sonradan anladıkli balon balkondan ucup gitmiş:) çunku ceylin balon nerde diye sorunca telaşlı bı sekilde balkona giderek bişeyler anlatıyor eliyle gökyuZunu göstererek ditti diyor:) demekki balonu balkona götürüp ipini bıraktı:)