Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar bugün Keremi babasıyla kv lerin yazlığına yollayıp ben Mertle çarşıda dolaştım. Çok güzel oldu.
Yalnız bi sorun var Mert iyice bana alıştı ve biberon almıyor. Hiç mama yemiyor artık. Çok zorladım ama biberonu ağzında çeviriyor feryat figan ağlıyor yemek istemiyor.
Ben yokken mama yesin istiyordum ama şimdi hiç ayrılamıyorum ondan bu yüzden. Kerem gibi iştahlı da değil. Kerem çok mama içerdi. Bu azcık benim sütümü emiyor yetiyor.
2 biberon ve 2 ayrı devam sütü denedim nafile:KK43:

Gunaydin efem, herkese hayirli sabahlar..
Calisanlara kolayliklar diliyorum. İns hayirli huzurlu bi hafta olur...

Bugun itibariyle esimle diyete basladik. Kisa vadede hedefimiz 2-3 kilo verip az sekle girmek :KK45: muvaffak oluruz ins..

Kızlar bugün Keremi babasıyla kv lerin yazlığına yollayıp ben Mertle çarşıda dolaştım. Çok güzel oldu.
Yalnız bi sorun var Mert iyice bana alıştı ve biberon almıyor. Hiç mama yemiyor artık. Çok zorladım ama biberonu ağzında çeviriyor feryat figan ağlıyor yemek istemiyor.
Ben yokken mama yesin istiyordum ama şimdi hiç ayrılamıyorum ondan bu yüzden. Kerem gibi iştahlı da değil. Kerem çok mama içerdi. Bu azcık benim sütümü emiyor yetiyor.
Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?

Niye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.
Nfkciğim, yatıp yatıp sonra okula gitmek zor geliyor. Alışırız artık. İlk gün sendromu:))))

Günaydın hanımlarrr. herzaman olduğu gibi koca bir kupa nescafe mi aldım ve topiğe girdim. nasılsınız bakalımm. çok yorucu bir hafta geçirmedim ama kendimi biraz yorgun gibi hissediyorum. neyse kahvemi içince açılırım heralde. herkeze güzel bir gün diliyorum.

kim var kim yok göremiyorummm yaaa. ne sıkıcı. yöneticiler umarım dikkate alırlar bu konuyu.

Niye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.
Nfkciğim, yatıp yatıp sonra okula gitmek zor geliyor. Alışırız artık. İlk gün sendromu:))))

ya bu çocuklar şimdi çok iştahsız olsalarda büyüyünce aslan gibi oluyorlar maaşallah.

Canımm yaa uzun bir tatilden sonra ilk hafta işe gitmek çok zor gelir. hoş benim öyle sendromlarım hiç olmuyor. bazı insanlarda pazartesi sendromu bile varr. işe başladığındada daha aktif oluyor insan.

Guzel seyler cabuk bitiiiy :confused:
Hos aryanin durumunda okulun baslamasi tercih edilir. Diger yandan calisan bircok annenin arzusu da bu. Bakin eaglee ye. Okulun baslamasini tatilin baslamasi olarak addediyor.:KK48:

Herşeyin güzel bir tarafı var. bence o günü en iyi şekilde değerlendirmek önemli. tatilin çok uzun süre olmasıda sıkıcı oluyor. hafta sonu denize gireyim dedim şezlongda oturup denizi seyretmeyi eşimle konuşmayı tercih ettim. çok fazlada vakit geçirmeden döndük.

Akşam dışarı çıktık eşim ve çocuğumla. bir rüzgar vardıki duramadık fazla eve döndük. serinlik olmasını çok istemiştim. ama bu serinlikte fazla geldi yaw.

Gunaydin efem, herkese hayirli sabahlar..
Calisanlara kolayliklar diliyorum. İns hayirli huzurlu bi hafta olur...

Bugun itibariyle esimle diyete basladik. Kisa vadede hedefimiz 2-3 kilo verip az sekle girmek :KK45: muvaffak oluruz ins..

Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?

Günaydın şekerimm. demek diyete başladın. ne güzel. bende başladım gibi aslında. yani şimdilik daha az yiyerek. eşim spora gittiği için o çok yiyor malesef. vücut çalışıyor. bu konuda birbirimize destek olamıyoruz biz. ama spor yapmada yardımcı olur hemen istesem. diyeti eşinle beraber yapman daha güzel olmuş. destek olursunuz birbirinize ne güzel.

Mert büyüdüde artık çarşıda dolaşır oldu. minnak kuzuuu. negüzel olmuş anne oğul başbaşa gezmelerde. bebişkolarımız büyüdükçe anneye daha çok bağlanıyorlar. ne hoş bir duygu değilmi. mamadan ziyade anne sütünü alması çok daha iyi zaten. olmadığın zamanlarda sağarsın sütünü artık.

Hadi bakalimm.. Oglan bizim kiz biziim:KK73:

Gunaydin herkese. Guzel bi kahvalti yaptik. Simdi de kalabaliklasmadan biraz sahilde takilalim dedik.. Sonra da ev bakicaz.. Herkese 3gli bi pazar diliyorum.:KK36:

Daha zamanınız var nasıl olsa. emlakçılar bu konuda hızır gibi yetişiyor valla. onlar bulurlar istediğiniz gibi bir ev inşallah.

Ne yaptınız nfk cım bulabildiniz mi bari kafanıza göre bir ev?

Pembişim de şimdi süsleniyordur:KK66:

Yarın başlıyor bizim seminer, bakalım yeni sezon açılacak artık... Bugün baya ütü temizlik işlerim vardı yoruldum ya.

Aryacım vee diğer bütün sevgili öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum artık. yeni sezonda daha başarılı bir eğitim yılı olmasını diliyorum.

Pamuk Halvacım geldinizmi canım. nasıl geçti seyehatiniz.
Pembecim düğün nasıl geçti. telaşı atlattınız çok şükür sizde artık.
Şeker portakalım nerelerdesin tatlım.
Canselcim sen neyaptın.
İlbilge, Born, Eagle hatunlarrr nerelerdesinizz.

aslında kaçak değildim bayram ve üzerine 10 gün tatilden sonra evime döndüm ama pc arızalıydı tel de yarım akıllı olunca bakamadım hiç...valla okullar açılsın benim tatil başlasın...akşama kadar dönmicem eve...spora yazılıcam...yaşasın kötülük:). kuzular iyi çok şükür tesellim o yoksa bebek bakmak bana göre değil ya...bu geç anneler alışamıyor eve kapanmaya...umarım herkes iyidir bu kadar geçmişi zor okurum heralde...öpüyorum bütün kuzuları ve anneleri
Waaaw sendede işe başlama sendromu yok. bendensin yani. işi tatil gibi görmen çok hoş. spora yazılmak ta süpper bir fikir.

Kızlarr ig yi kullanmıyorum artık. eşime söyledim açtıktan sonra birsürü tantana etti. neden bilmiyorum ama bende çok sevemedim di zaten.

Kızlarr ig yi kullanmıyorum artık. eşime söyledim açtıktan sonra birsürü tantana etti. neden bilmiyorum ama bende çok sevemedim di zaten.
aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık oldu :KK45:
ben olsam söylemezdim, zararsız bi şey sonuçta face gibi de değil.. sağlık olsun..

ehliyet için kan grubu kağıdı lazımmış. doğumda hastaneden aldığım bi labratuvar sonucu var ama
yeni tarihli ve dr tasdikli olacakmış. prosedür bürokrasi bıktık yani:KK47:

neyse sağlık ocağına gidip kan verdim, yarın çıkacakmış.
ordan da parka geldik. ayşecik yolda mız mız mız. başım şişti.
derdi ne anlamıyorum, memnun olmuyor bir türlü.
parka geldik adam akıllı ağlıyor, susmuyor. bunun bi derdi var dedim.
ne istiyorsun, şuraya mı gidelim, bunu mu alalım?

oran mı acıyor, buran mı uf oldu? ayakkabılarını çıkardımki iki ayağının da derisi sıyrılmış. :cry:
salak sandaletler! daha önce de hep çorapsız giydirmiştim oysa..
mübarek çocuk dakikalarca ağladı da ayağım acıyor demedi.. neyse parktan kucakta döndük..

nfk üzüldüm ayşecige. sandaleti bende corapsiz giydiriyirum. belki ayaklari büyüdü sıkmış olabilir.
kan tahlilini uyusturucudan dolayı falan mi yapıyorlar acaba diyelim ki hasta çıktın vermeyeceklermi ehliyeti:KK53:

Günaydın kızlar , gece 1 buçukta döndük evimize çok şükür. O saatte bile İzmit istanbul arası trafik yoğundu, artık buralarda yaşanmaz dostum, bugünden böyle ise 14 Eylül akşamını düşünemiyorum ...
O gün de kuzuluktan dönüyor olacağız , akşama kalmadan erkenden çıkarız artık...

Colicos , ig de olman güzel oluyordu , oradan fotograf gönderip almak çok kolay ... Sen Istersen kendi fotografını koymaz , profilini de yalnızca arkadaşlarına özel yaparsın ...

Pembişim , hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olsunlar insallah , artık bi kız kardeşim oldu demen çok hoşuma gitti, gelin hanım çok şanslı,:nazar:
ben de bi kız kardeş istiyorum insallah, güler yüzlü ...
Allah ömür boyu mutluluk versin, minnoş yeğenler versinler kucağınıza en hayırlı zamanda (; :KK46:

Ev hanımı Evine dönünce işler son hızıyla devam ediyo , biberlerimi oyayım da dolma doldurayım, dolma için Ocak'ta hazır oluyo...

Busmai cim mama yerine kendi sütünü sağıp bıraksan mamayı sevmemiştir belki, Selim'i az da olsa biberonu alır hale getirmiştim ; acıkınca içiyordu mecbur biberondan , ama kızım asla ağzına sürmedi biberon , her çocuk farklı oluyo iste..

Cansel hayırlı olsun kuzunun okul eşyaları ve rafı, bakalım ufaklık oğlan kardeşler napıcak ablalar ödev yaparken:cool:

Hepinize hayırlı huzurlu günler
:KK68:

Back
X