- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Tuvalet eğitiminden bildiriyorum:) Çişini tuttu baya en son dayanamadı pipide damlayı gördüm hemen lazımlığa oturttum ama nasıl sıkıyor kendini musluk gibi damla damla. Bırakmıyor. Hadi oğlum yap da rahatla derken koyverdi lazımlığa. Yaptım dedi. Sanki işe yarıyor farkına varmaya başladı ama düzenli gider mi bilmem...
Kakasını da tutuyor sanırım , hala yapmadı. Korkuyo mu acaba?
Kv geldi bugün de sağolsun yemek yaptı falan. Bu gece kalıcak.
Servisi aradık 1800 tl dedi yaptırmanın anlamı yok
Dediğin gibi astarı kumaşından pahalı
Zaten misafir odasındaydı oda perişan oluyordu. Şimdi mecburen küçük bişey alır oturma odasına koyarız :) misafir odam temiz kalır
Kakasını da tutuyor sanırım , hala yapmadı. Korkuyo mu acaba?
Kv geldi bugün de sağolsun yemek yaptı falan. Bu gece kalıcak.
Beni de böyle seven bi karım olsaydı aah ahMesaj yazdığım kutunun en altında.
Ya bırakın çocuklar eğitsin onları yaaaaa ne uğraşacaz
Kız yazık bana kız hep pişik ishal ve hastalıkla geçti tatilaslında benden çok kocacım için istiyorum. Fakat sanıyorum Efecimle çok yorucu olur o yüzden cayıyorum ada vb şeylerden. Kıbrısı da ekimde denize girilir diye düşünmüştüm.
İlgili baba olsa da gelmiyolar canım yaşlanınca.çocuğun içinde olacak. Ama bu güzel zamanları bi daha göremeyeceklerinin bilincinde olsalar keşke
Ben uğraşmayı bırakalı çook oldu , baktım değişen birşey yokAma işte sinir oluyorum o ayrı..
Sonra yaşlanınca, cocuklar beni arayıp sormuyor , işi gücü bırakıp bi yüzümü görmeye gelmiyorlar diye şikayet etmesin![]()
Tatil yerleri senden sorulurAhaaa gördüm canım. tamam canım benim de başım göğe erdi. kim var bende görüyorum artık.
ah canımm evet haklısın bayaa sıkıntılı bir tatil geçirdin. bahsettiğim yer çok sakin ve hoş biryer. eğer düşünürsen. benim aklımda başka bir tavsiye daha var ama efeye hiiiç uygun değil. eşle yalnız gidilir. çünki otel odaları denizin içinde ve ahşaptan ve çok hoş. uyandığında direk denizin içindesin. aşağı kadar sarkan hasır şemsiyeler var ayyy inanılmaz bir görüntü.
İçerden kırıldı canım dışardan belli olmuyo açınca görüntü yok ekrandaAyy inanmıyorum yaaa. kırıldımı yanii resmen. büyük geçmiş ola.
Servisi aradık 1800 tl dedi yaptırmanın anlamı yok
Uyunur hem de çok güzel :) odayı kilitliyosun o tv izlerken uyuyosunAnaaaaa geçmiş olsun. Kızımmm çocuk uyanıkken uyunur mu yahu??
2 yaş sendromunu bilmiyorum ben. Dediğim gibi biz doğuştan sendromluyuz
Be gidecem kız öyle romantik ortama Efe ve babası ile ?!?!?! Gidecem tek başıma dinlenicem ohhhhhh![]()
Evet üniteye asılıydıparka gittik geldik ama cılkım çıktı,
bu veledi parkın sınırları dahilinde tutmak, güvenliğini sağlamak ne kadar güç
ig yoksa ben varım. nfk ismiyle bi mesaj uygulaması piyasaya sürcem
idare ediyoruz, ama arada böyle şarlayınca bi rahatlama da oluyor yani
nerede, ben göremedim.
ah canım benim yaa, ne sevindi yavrum. ben de sizin namınıza çok sevindim.
inş iyi olur da, bir süre daha beraber devam edersiniz.
orası öyle.. ama o kadar başka şeylerle meşgullerki, çocuklar hep ikinci üçüncü planda kalıyor
eşime bazen diyorum, onunla olabildiğince zaman geçir. bir daha bu yaşta olmayacak.
bebekliği geçti gitti bile, çocuk oldu resmen..
he yauv!
ben o tahminlere ne diyim? ne yağmur, ne rüzgar.
dışarda hava 30 derecenin üstünde, nem de çok yüksek. eve geldim duş aldım da rahatladım..
geçmiş olsun.. inş tamir olur. ünitenin üstünde miydi tv?
bu yeni nesil tv ler de bozulunca, ekran falan çatlayınca tamir olmuyor.
arkadaşınki öyle oldu, taksiti bitmemişken kullanılmaz hale geldi, yenisini aldılar..
prosedürü bilmiyorum ama öyle can atıtacak bi şeyse, bayıltsınlar ya..
bizimki de babaannesine deli, bir de benim babama..
nikahlayacak mısın? ilahi yaaa
ahahahahah!ibrahim tatlısesin de eski şarkıları çok güzel.
eski yorumları da harika. şimdi onun yarısı kadar iyi söyleyemiyor malesef..
hay Allahım yaaa!!
he, gerçekten toplantıdakiler belli oliiiy!
hmm, doğru öğrenciler yapsa sıkıntı, öğretmenler olunca olabilir
hadi bakalım, yine iş kaçıracaksın..
yalnız mı gideceksin? tek başına dışarıda yemek yemekten hiç hoşlanmıyorum.
yalnız hiçbirşeyin tadı çıkmıyor
uni baby ben de 1 sene kullandım. şimdi ona denk fresh'n soft kullanıyorum.
3lü paketi 10 lira.
çocuklu evin halleri![]()
Dediğin gibi astarı kumaşından pahalı
Zaten misafir odasındaydı oda perişan oluyordu. Şimdi mecburen küçük bişey alır oturma odasına koyarız :) misafir odam temiz kalır
Aynen parkta çok saçma şeyler yapıyorevet, o ayran gönüllülük bizimkinde de var. hiç park görmemiş gibi..
sallanıcam diyor, salıncağa oturuyor 30 saniye sonra inicem diye tutturuyor.
sonra kaydırağa koşuyor, 1 kez kayıyor hoop diğer oyuncağa.
bir de şu egzersiz aletlerinden var, onlardan beri edemiyorum. dönüp dolaşıp oraya kaçıyor.![]()
evet o iyi yönü, bende de 3 posta çamaşır yıkandı, asacak yer yok artık sağa sola seriyorum ama kuruyor![]()