Günaydın hanımlar, gece bir gök gürültüsüyle uyandım ki , gök deliniyor sandım tam anlamıyla, eskiden olsa çok korkardım, çocuklardan sonra korktuğumu belli etmiyorum ki ; onlar da korkmasın...
ne güzel indi rahmet , çok şükür..
Tam da ezan saatiydi bir daha da uyuyamadım, kızımın kahvaltısını hazırlayıp uyandırdım , servise indi kuzucuk ... Kaldık küçük kuzuyla başbaşa..
Destiny , geçmiş olsun ben kaçırmışım nezle olduğunu...
ayaklara dolaşan bebeler çok bunaltıyor gercekten özellikle annenin işleri varken ..
Allah sağlık sıhhat versin hepsine , ben bi aralar çok bunalmıştım benim kızım 0-4 yaş arası aşırı derecede yapışıktı bana,
sonra bir gün kuzuluğa giderken berceste'nin parkında bir küçük kız ve annesini gördüm, çok da güzel bi kızdı bebek masumluğunda,
bebekken geçirdiği bi rahatsızlık neticesinde , ayaklarında oluşan yaralar ve aksaklık sebebi ile yürüyemiyordu hiç, annesi kucaklayıp götürüyordu çocuğu istediği yere );
bir de kızın olduğu ameliyatlar; böbrek ve mesanesine kötü tesir ettiği için, tuvaletini yalnızca direnle poşete yapabiliyordu ); ve annesinin geceleri de dahil 2 saatte bir , o poşeti boşaltması ve direnini yenilemesi lazımdı );
o zamanlar o kızı tokat gibi vurmuştu yüzüme Allah; sağlıklı çocuktan, sırf bana yapışık diye bunaldığım için...
Kızım da o zaman , arkadaşım neden koşup oynamıyor? Onun neden ayakkabısı yok ? diye sordukça, vicdanen eriyip bitmiştim );
Sözüm sana değil kesinlikle. yanlış anlama sakın canım, kendime ve zaman zaman hepimizin bunaldığı anlara...
O an kendinden zor durumda olanı düşünmek; rahatlatır sükrettirir bana.. o zamanlar hissettiğim duyguları paylaşmak istedim sadece..
İş güç mü aman Boşver bir gece de mutfak dağınık kalsın , laf eden eş varsa da kendisi yapsın, biraz kıymet bilsinler

Bazen çoraplarını falan katlayamamış oluyorum mesela en basit iş...soruyo eşim; çorabım nerdeeee? şurada karışık halde duruyorlar ,seçiver bi zahmet diyorum mesela... Bazen 3 çocuğa bakıyorum sanki

diye düşünüyorum...
Nereden nereye geldim , uykusuzum ya ondan herhalde(;
Bugün de dağ gibi bir ütü ve dolap düzenleme işi beni bekliyor , neyse ki yemek derdim yok bugün dünkiler yeter..
Nfk. Ah ah cnm o annenin işine , kızına kıyamayıp müdahil olan baba modeli bir tane de bizde var.
Herşeye mi evet der bir insan. Oyuncakçılarda Kaş göz yapmaktan bi hal olurum,
ne isteseler almaya kalkar, ya hu iyi güzel de bu çocuklar hayırı ya da yokluğu da bilsin....
Neticede ben öğretmen çocuğuydum annem ev hanımı, yani tek maaş girerdi eve, bir şey istediğimizde ay başında maaş alınca derdi babam, o ay başını nasıl hevesle bekler, alınan şeyi nasıl heyecanla oynar ya da yerdik, şimdi ne isteseler hop kucaklarında ama kıymet vermiyorlar maalesef... Oyuncak alınır 1-2 bakar atarlar çoğu çocuk ...
şu hayatta herkes pohpohlamayacak ki çocukları ...
bak şurada 3 gündür babası yok ya sabah , ne dersem harfiyen yapar şımarmaz oyalanmaz kızım . Ama babayı bi görsün beni takan kim, kızlar nazlanıyo babaya çok. Büyüdükce de zorlaşıyor işler

Sonra da bana söyleniyo; servisi kaçırıyor oyalanıyor diye... e benimleyken hiç yapmıyo , kimin suçu oyalanıp servisi kaçırması acaba
Hepimiz için hayırlı sağlıklı bir gün olsun sabah sabah çenem açılmış

Okuyan gözlerinize sağlık