Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Oğluşum gece yine bol bol kalktı :( ayak tabanına viks sürüp çorap giydirdim biraz rahatladı. Okadar dönmeye yine bezi taştı. Şuan bizim yatakta yatıyor ben de yanından ayrılamıyorum düşer diye.
Tüm hastaların iyileştiği güzel birgün olsun inşallah.

Gunaydın herkese okuldayım bugun erken cıkcam ama aksama müdür beyin veda yemeği var. Müdürümüz gidiyor cok uzgunum ya. Yeni gelecek mudur bayan olacakmış:(. Hayırlısı olsun
Destinyy sonucun iyi çıkmadına sevindim.
Pembiş, her çocuk farklı. Bir de bu dönemde pek laf anlamıyorlar sanırım.

Destiny cim sonuca çok sevindim Allah hastalara şifa versin..

Destinycim çok sevindim canım :)
Cok saolun canlar. Benim de içim rahatladı. Cok gergın bir ay gecirdim. Allah herkese sağlık versin
Günaydın canlarım.bugğn nöbetçiyim ama haftaya salı tatillllllll.
Gunaydın canım iyi nöbetler. Kolay gelsin

Oğluşum gece yine bol bol kalktı :KK43: ayak tabanına viks sürüp çorap giydirdim biraz rahatladı. Okadar dönmeye yine bezi taştı. Şuan bizim yatakta yatıyor ben de yanından ayrılamıyorum düşer diye.
Gunaydın canım. Grip mi olmuş oğluş. Burun tıkanıklığı varsa otrıbebenın saf deniz suyu damlası iyi gelmişti ceyline. Bir de aferin vermiştim 6 saatte bir. Tabi yanında ballı limonlu ıhlamur ve bol sıvı takviyesiyle. Geçmiş olsun. Dediğin gibi şifa versin yaşafi

Gunaydın herkese okuldayım bugun erken cıkcam ama aksama müdür beyin veda yemeği var. Müdürümüz gidiyor cok uzgunum ya. Yeni gelecek mudur bayan olacakmış:KK43:. Hayırlısı olsun

Cok saolun canlar. Benim de içim rahatladı. Cok gergın bir ay gecirdim. Allah herkese sağlık versin

Gunaydın canım iyi nöbetler. Kolay gelsin

Gunaydın canım. Grip mi olmuş oğluş. Burun tıkanıklığı varsa otrıbebenın saf deniz suyu damlası iyi gelmişti ceyline. Bir de aferin vermiştim 6 saatte bir. Tabi yanında ballı limonlu ıhlamur ve bol sıvı takviyesiyle. Geçmiş olsun. Dediğin gibi şifa versin yaşafi
Doktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de :D

Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.

Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn :D

Günaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)

Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima:KK68:

Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de :KK61:

Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...

Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerinde :KK60: Hayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...

Unutup atladığım birşey olduysa kusuruma bakmayın,

Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun :KK37:

destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
gerçi ben mesleği unutucam bu gidişle bakalım hayırlısı :)
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...

Günaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)

Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima:KK68:

Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de :KK61:

Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...

Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerinde :KK60: Hayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...

çok sevindim canım güle güle sağlıkla iyi günlerde kullan inş ehliyetini ablamında 2.5 aylık bebegi ve 1e başlayan bir cocugu var aksam oluyo yerime oturamıyorum diyo inanılmaz yogunluk var gercekten Allah yardımcınız olsn..Selimin de inş bi sıkıntısı yoktur

günaydııııııııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

canselim, yeni yaşın hayırlı olsun. ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara..:KK60:

Gunaydın herkese okuldayım bugun erken cıkcam ama aksama müdür beyin veda yemeği var. Müdürümüz gidiyor cok uzgunum ya. Yeni gelecek mudur bayan olacakmış:KK43:. Hayırlısı olsun
hayırlı olsun. böyle makama çıkan hemcinslerden pek hayır gelmiyor malesef.
Nfk Okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyor
Artık aynı anda hem okuyup hem yazamıyorum :)
Haftasonu ben de anneme gittim yüzmeye gittim
Bugün de iki arkadaşım geldi
Son anda geldiler beraber bişeyler hazırlayıp yedik
Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki zihnim boşalıyor
Bazı şeyleri hatırlayamıyorum sanki uçuyorum :D Anlatabildim mi bilmem..

Pembiş Kerem de çocukları itiyor; etrafına yaklaşanları veya oyuncağını alanları genelde. Ben de oyun alanına götürünce hep peşindeyim geriliyorum. Geçen bi çocuğu itti, annesine kusura bakmayın lütfen dedim. "Olsun çocuk onlar" dedi neyse ki. Acaba kreşe gitse düzelir mi diyorum. Bi de misafir gelince çılgınlaşıyor. Çok enerjikler ,artık "niye" demekten vazgeçtim. Sakin yaklaşıyorum. Çıldırıyordum yoksa çünkü.

Ayakkabı çıkarma huyu yok neyse ki :D
yok kızım, sen iyi başa çıkıyorsun.. gerçekten bak.
doğumdan önce böyle idare edebileceğini düşünmüyordum, ama beni şaşırttın.. :KK51:

Kızlar haberler iyi. Doktor hıc birsey yok dedi

Guldurebilmej guzel:)
Colicos ıyıdır umarım
Ayşecıkle full tıme vakit gecirmece:)

Erkek çocukları daha hareketli sanırım. Fıtratlarında var. Allah yardım etsin
ah gözümüz aydın canım benim, çok sevindiiim!:KK74:
destiny çok sevindim güzel haberine. allah sağlık versin gerisi gerçekten boş.
busmai kızın okuluyla benim yoğunluk daha da arttı. anlıyorum seni. gelecek yıl yarım gün yada oyun grubuna gönderebilirim bende.
Allah Allah! ben de o dönem daha rahat olur diye düşünüyordum ama
tecrübeler tam tersini söylüyor :KK45:

Günaydın canlarım.bugğn nöbetçiyim ama haftaya salı tatillllllll.
ballı hatun, seniiii!:KK37:

Oğluşum gece yine bol bol kalktı :KK43: ayak tabanına viks sürüp çorap giydirdim biraz rahatladı. Okadar dönmeye yine bezi taştı. Şuan bizim yatakta yatıyor ben de yanından ayrılamıyorum düşer diye.
amiin, inş en yakın zamanda şifa bulur yavrum. arada böyle hastalık geliyor da
aman iyi olsun da bütün yaramazlıklarına devam etsin diyoruz..

Doktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de :D

Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.

Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn :D
deli kadiri bana da sal, onu bi yiyim pembiiiiş!:rolleyes:

hayırlı olsun bacım... :KK74: bakalım ne zaman trafiğe çıkıcaz.
otomatik araba alıcaz diye bekliyorum ama şu ara da adam gel şu kapıdaki düz vitesi kullan demiyor :confused:

destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
gerçi ben mesleği unutucam bu gidişle bakalım hayırlısı :)
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
uykusuzluk anneyi en zorlayan şey.. inş zümra bebek tatlı tatlı uyur, büyür de sen de enerji depolarsın..

Çok sağolun kızlar , insallah hayırlısı olur..

Nfk, bizim de otomatik güya ama bu araç büyük sana ufak birşey lazım deyip duruyor eşim :KK70:Ama Kendisi yokken eli mahkum bana bırakacak anahtarı :cool:

Born, ah kuzucuklar... ilk ve büyük çocuk olmak biraz daha zor ... ve kardeş gelince büyük olan , bir anda kocaman olmuş gibi geliyo insanın gözüne.... Anne de stresini, ufak bir olayda patlayıp büyükten çıkartabiliyor bazen, ama sonra çok pişman oluyorsun :KK61:
Insaallah sağlıkla hayırla minnoşunu kucağına alınca; herşey rayına oturur .. sen de doğum stresinden kurtulacağın için psikolojik olarak daha rahat olursun insallah cnm ..
Annelik zor , iki evlat yetiştirmek; dengeyi sağlamak, idare edebilmek daha da zor ..
Selim'in de birşeyi Yoktu görünürde.. bir baba diye ağladı, bir anne diye... Hepimiz bir arada uyuyalım istedi sanırım...

Son düzenleme:
born boşuna kaygilanma.. ilk zamanlar hele gazsiz bi bebekse daha kolay. hamileligin tadını çıkar. ilk hamilelikte daga duygusaldim sonuncuda daha sinirli hormonlar

pamuk helva gözün aydın. arayı hiç sogutmadan kullanmaya devam
Sağol canım.insallah öyle yapmayı planlıyorum , önce eşimin iş yeri kampüs içinde, orası da geniş ve trafiksiz alan.. Önce orada otomatiğe adapte olup ardından eşim yanımda iken ufak ufak trafiğe çıkıp sonra da direkt kullanmak istiyorum , çünkü alır da cüzdanıma koyarsam kesin yeniden cesaretimi toplayamam...

Nfkcım. Şimdi kursun vereceği sertifikayı alıp ve harç paramızı hazırlayıp direkt Emniyet'ten randevu mu alıyoruz , kurstan nefret ettim artık onlarla bi daha muhattap olmuyoruzdur insallah ..

Sağol canım.insallah öyle yapmayı planlıyorum , önce eşimin iş yeri kampüs içinde, orası da geniş ve trafiksiz alan.. Önce orada otomatiğe adapte olup ardından eşim yanımda iken ufak ufak trafiğe çıkıp sonra da direkt kullanmak istiyorum , çünkü alır da cüzdanıma koyarsam kesin yeniden cesaretimi toplayamam...

Nfkcım. Şimdi kursun vereceği sertifikayı alıp ve harç paramızı hazırlayıp direkt Emniyet'ten randevu mu alıyoruz , kurstan nefret ettim artık onlarla bi daha muhattap olmuyoruzdur insallah ..

çok haklısın, ben de eşimi sıkıştırayım:KK53:

kurstan bir dosya veriyorlar. içinde ehliyeti almak için gerekli begeler var.
benimkine bi not iliştirilmişti. emniyete başvururken hangi evraklar lazım, nasıl başvurulacak diye.. (gerekli belgeler aşağıdaki adreste de yazıyor)
kan grubu kağıdım kayıptı, tekrar tahlil yaptırdım. onu da ekledim dosyaya.
sonra https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ adresinden sürücü belgesi işlemleri-ilk müracaat diye randevu alıyorsun.
illa bağlı olduğun ilçeden alman gerekmiyor, hangisi boşsa.. bir de randevu sistemi sabah 9da açılıyor.
yani 9-10 gibi randevu almaya çalışırsan istediğin gün ve saatte bulabilirsin.
akşama kalırsa tüm günler ve saatler dolu görünüyor. sistem önümüzdeki 3 gün için randevu verebiliyor zaten.

randevu alınca sayfanın çıktısını alıyorsun. onunla belirtilen gün ve saatte emniyette gideceksin.
ehliyeti de ertesi gün de veriyorlar. yani benimki öyle olmuştu. ehliyeti alınca öndeki kimlik bilgilerini konrol ettim.
çantaya atıp eve geldim, akşam eşime gösterirken kan grubumu yanlış yazdıklarını gördüm.
değiştirme için tekrar emniyete gitmem gerekmiş.. al başına dert :KK47:

Son düzenleme:
çok haklısın, ben de eşimi sıkıştırayım:KK53:

kurstan bir dosya veriyorlar. içinde ehliyeti almak için gerekli begeler var.
benimkine bi not iliştirilmişti. emniyete başvururken hangi evraklar lazım, nasıl başvurulacak diye.. (gerekli belgeler aşağıdaki adreste de yazıyor)
kan grubu kağıdım kayıptı, tekrar tahlil yaptırdım. onu da ekledim dosyaya.
sonra https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ adresinden sürücü belgesi işlemleri-ilk müracaat diye randevu alıyorsun.
illa bağlı olduğun ilçeden alman gerekmiyor, hangisi boşsa.. bir de randevu sistemi sabah 9da açılıyor.
yani 9-10 gibi randevu almaya çalışırsan istediğin gün ve saatte bulabilirsin.
akşama kalırsa tüm günler ve saatler dolu görünüyor. sistem önümüzdeki 3 gün için randevu verebiliyor zaten.

randevu alınca sayfanın çıktısını alıyorsun. onunla belirtilen gün ve saatte emniyette gideceksin.
ehliyeti de ertesi gün de veriyorlar. yani benimki öyle olmuştu. ehliyeti alınca öndeki kimlik bilgilerini konrol ettim.
çantaya atıp eve geldim, akşam eşime gösterirken kan grubumu yanlış yazdıklarını gördüm.
değiştirme için tekrar emniyete gitmem gerekmiş.. al başına dert :KK47:
Çok sağol canım.. vallahi çok makbule geçti, kurslar sağolsun kayıt alana kadar peşimizde pervane. Iş ders almaya gelince kırk bahane... Dosya konusunda falan da birşey demediler henüz .... Bir de MEB sitesinde b sınıfı ehliyet icin 24 saat direksiyon dersi vermek zorundalar diyor, adamlar 3-4 saati zar zor veriyor , bir de ağız kokularını çekiyoruz :KK67: Sınavda da 10 yıllık sürücü deneyimi istiyorlar 3 saatlik şoförden..

Tam çantana koymuşken kan grubu yanlışlığını görmek can sıkıcı olmuştur, vardır bunda da bir hayır, iyi oldu söylediğin iyice kontrol etmeden almamalı demek ki..

Back
X