Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok sağol canım.. vallahi çok makbule geçti, kurslar sağolsun kayıt alana kadar peşimizde pervane. Iş ders almaya gelince kırk bahane... Dosya konusunda falan da birşey demediler henüz .... Bir de MEB sitesinde b sınıfı ehliyet icin 24 saat direksiyon dersi vermek zorundalar diyor, adamlar 3-4 saati zar zor veriyor , bir de ağız kokularını çekiyoruz :KK67: Sınavda da 10 yıllık sürücü deneyimi istiyorlar 3 saatlik şoförden..
Tam çantana koymuşken kan grubu yanlışlığını görmek can sıkıcı olmuştur, vardır bunda da bir hayır, iyi oldu söylediğin iyice kontrol etmeden almamalı demek ki..
ayneen! :63:

bir de parmak izi çıktısı olayı var. daha önceden alınmışsa, o belgenin aslını istiyorlar.
ben kadıköyde yaptırdım işlemlerimi, olmayanlara orada parmak izi çıktısı da veriyorlardı.

350 liralık harcı önceden yatır, makbuzun elinde olsun. malesef internetten yatırılmıyor.
şubeden ödenecek. 107 liralık bi kart bedelini de emniyette elden veriyorsun. sonra madden çöküyosun zaten :KK45:

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaar. nabersiniz hanımlar. ne geçmişi takip edebildim nede yazabildim. iş yoğunluğundan bir türlü giremedim. resmen pertim çıktı. gecem gündüzüm birbirine karıştı. evdeki sıkıntılarda çabasııı. ev bakıyorum. sanırım bayram sonrasını beklicem. bayram bayram tatili için haftalık kiralayanlar var. sonrası rahat sanırım aradığım gibi bir ev çıkar karşıma. sonrasında batuşu kreşe vereceğim bakalım. Ayyy siz nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur. birkaçkez gireyim dedim kk ne ama bakamadım işte.

Çok sağol canım.. vallahi çok makbule geçti, kurslar sağolsun kayıt alana kadar peşimizde pervane. Iş ders almaya gelince kırk bahane... Dosya konusunda falan da birşey demediler henüz .... Bir de MEB sitesinde b sınıfı ehliyet icin 24 saat direksiyon dersi vermek zorundalar diyor, adamlar 3-4 saati zar zor veriyor , bir de ağız kokularını çekiyoruz :KK67: Sınavda da 10 yıllık sürücü deneyimi istiyorlar 3 saatlik şoförden..

Tam çantana koymuşken kan grubu yanlışlığını görmek can sıkıcı olmuştur, vardır bunda da bir hayır, iyi oldu söylediğin iyice kontrol etmeden almamalı demek ki..
Komikler yaa heralde dört dörtlük olamazsın ilk etapta. ehliyetini bi al sonra fırtınalar yaratırsın artık. bende şirketin arabasını almak zorunda kaldım. erken gelip geç çıkıyorum işten.

ayneen! :63:

bir de parmak izi çıktısı olayı var. daha önceden alınmışsa, o belgenin aslını istiyorlar.
ben kadıköyde yaptırdım işlemlerimi, olmayanlara orada parmak izi çıktısı da veriyorlardı.

350 liralık harcı önceden yatır, makbuzun elinde olsun. malesef internetten yatırılmıyor.
şubeden ödenecek. 107 liralık bi kart bedelini de emniyette elden veriyorsun. sonra madden çöküyosun zaten :KK45:
Oo parmak izi falan bayağı bir detayı varmış bu işin, önce bi harcı yatırayım da gerisi gelir insallah ,şimdi senin verdiğin linkten baktım 1-2 Ekim ful dolu, bir tek Çatalca da 1 saatlik boşluk görünüyor oraya da gidemem zaten..
Ah ah maddi olarak bayağı bi çökertecek hakikatten, Allah'tan araya Bayram giriyo Bayram harçlıklarından minicik destek almam gerekecek :KK71:
Çok çok sağol cnm tek tek yazmışsın, Allah razı olsun :KK68:
Canım benim. özledim yaa sizi valla. çok yoğun proje çalışmalarına girdim. bu sezon yoğun geçiyor. napalım iş olsun da çalışalım.
Hoşgeldin cnm kolaylıklar işlerinde , kreş ve ev işlerinde de hayırlısı olsun , içine sinen yerler bulursun insallah ..

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Oğluşum gece yine bol bol kalktı :KK43: ayak tabanına viks sürüp çorap giydirdim biraz rahatladı. Okadar dönmeye yine bezi taştı. Şuan bizim yatakta yatıyor ben de yanından ayrılamıyorum düşer diye.
Tüm hastaların iyileştiği güzel birgün olsun inşallah.
çocuğun ayağına niye viks sürdün. niye sizin yatakta yatıyor anlamadımm hayırdır inşallah. rahatsız mı geçmiş olsun.

Oo parmak izi falan bayağı bir detayı varmış bu işin, önce bi harcı yatırayım da gerisi gelir insallah ,şimdi senin verdiğin linkten baktım 1-2 Ekim ful dolu, bir tek Çatalca da 1 saatlik boşluk görünüyor oraya da gidemem zaten..
Ah ah maddi olarak bayağı bi çökertecek hakikatten, Allah'tan araya Bayram giriyo Bayram harçlıklarından minicik destek almam gerekecek :KK71:

Hoşgeldin cnm kolaylıklar işlerinde , kreş ve ev işlerinde de hayırlısı olsun , içine sinen yerler bulursun insallah ..
ayy saol tatlım. inşallah.

destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
gerçi ben mesleği unutucam bu gidişle bakalım hayırlısı :)
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
Hamilelerin yaptığı hiçbirşeyi çok görmüyorum. olabiliyor canım çok normal. bende merak ediyordum seni. iyisindir inşallah.

colicos, hoşgeldiiiiin! :KK74:

parmak izi çıktısını ehliyet kursuna yazılırken istemişlerdi.
eğer daha önce pasaport için parmak izi verdiysen, onun çıktısını da alabilirsin.

randevu alırken işte o yüzden erken davranmak gerekiyor.
yarın sabah tam 9 gibi gir istediğin yere ve saate bulursun. :KK39:

eşime bayram harçlıklarına zam geldi dedim. bakalım ne kadarlık bi artış olacak:KK48:

günaydııııııııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

canselim, yeni yaşın hayırlı olsun. ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara..:KK60:
muhtarım sen nasılsın. mesajını aldım. bendeki durumu biliyorsun ev ve iş. hemen dönemedim. bu seferlik affedersin beni dimiiii.

eğer daha önce pasaport için parmak izi verdiysen, onun çıktısını da alabilirsin.

randevu alırken işte o yüzden erken davranmak gerekiyor. yarın sabah tam 9 gibi gir istediğin yere ve saate bulursun. :KK39:

eşime bayram harçlıklarına zam geldi dedim. bakalım ne kadarlık bi artık olacak:KK48:
canım beniiim saolasın tatlıııım..

Doktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de :D

Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.

Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn :D
Kalp kalbe karşıymış derler. iki gündür kk girmeye çalışıyorum bişeyler çıkıyor. halaa yoğunum ama daraldım artık. ayrıca sen o deli kadiri gönder bana ısırayım biraz.

muhtarım sen nasılsın. mesajını aldım. bendeki durumu biliyorsun ev ve iş. hemen dönemedim. bu seferlik affedersin beni dimiiii.
yoğun olduğunu biliyorum da, arada bi iyiyim yazsaydın daha iyi olacaktı.
insanın aklına başka şeyler geliyor..

Günaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)

Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima:KK68:

Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de :KK61:

Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...

Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerinde :KK60: Hayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...

Unutup atladığım birşey olduysa kusuruma bakmayın,

Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun :KK37:

Canımmm ehliyetin hayırlı olsunnnn. Çok sevindim :) :D

destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...

Doktor dolayısı ile gerildin ya ondan hep bu sinir. Az kaldı annesiiiii minik kuşa kavuşmaya inşallah. On yirmi yıl sonrasını düşün ve mutlu ol :D

günaydııııııııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

canselim, yeni yaşın hayırlı olsun. ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara..:KK60:

Kıskandım ben de kutlıcammmm :) iyiki doğdun canselllllllllllllll :D

hayırlı olsun. böyle makama çıkan hemcinslerden pek hayır gelmiyor malesef.

yok kızım, sen iyi başa çıkıyorsun.. gerçekten bak.
doğumdan önce böyle idare edebileceğini düşünmüyordum, ama beni şaşırttın.. :KK51:

ah gözümüz aydın canım benim, çok sevindiiim!:KK74:

Allah Allah! ben de o dönem daha rahat olur diye düşünüyordum ama
tecrübeler tam tersini söylüyor :KK45:

ballı hatun, seniiii!:KK37:

amiin, inş en yakın zamanda şifa bulur yavrum. arada böyle hastalık geliyor da
aman iyi olsun da bütün yaramazlıklarına devam etsin diyoruz..

deli kadiri bana da sal, onu bi yiyim pembiiiiş!:rolleyes:

hayırlı olsun bacım... :KK74: bakalım ne zaman trafiğe çıkıcaz.
otomatik araba alıcaz diye bekliyorum ama şu ara da adam gel şu kapıdaki düz vitesi kullan demiyor :confused:

uykusuzluk anneyi en zorlayan şey.. inş zümra bebek tatlı tatlı uyur, büyür de sen de enerji depolarsın..

Dikkat et o seni yemesinnnnn :)

Öğretmen olan arkadaslar eğitım ödenekleri yatmış gozumuz aydın:) gelsin kurban paraları:)
Doktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de :D

Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.

Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn :D
Biz de artık doktor sayılırız pembiş. Her anne iyi bir doktordur:) öyle ota b.ka doktora göturmeyelim
Sen ver ıhlamuru işesin bişey olmaz. Tez zamanda şifa olsun

Günaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)

Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima:KK68:

Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de :KK61:

Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...

Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerinde :KK60: Hayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...

Unutup atladığım birşey olduysa kusuruma bakmayın,

Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun :KK37:
Saolasın canım
Senın de ehliyetin hayırlı olsun
Gerılme canım. Hormonlar tavan durumda. Bir de istemediğin anda oldu ıkıncı hamileliğin. Ama mevcut durum bu. Allah verır kolaylıgını inşallah canım. Zaman cabuk gecıyor bi bakmışsın ikisi de kocaman olmuş

Çok sağolun kızlar , insallah hayırlısı olur..

Nfk, bizim de otomatik güya ama bu araç büyük sana ufak birşey lazım deyip duruyor eşim :KK70:Ama Kendisi yokken eli mahkum bana bırakacak anahtarı :cool:

Born, ah kuzucuklar... ilk ve büyük çocuk olmak biraz daha zor ... ve kardeş gelince büyük olan , bir anda kocaman olmuş gibi geliyo insanın gözüne.... Anne de stresini, ufak bir olayda patlayıp büyükten çıkartabiliyor bazen, ama sonra çok pişman oluyorsun :KK61:
Insaallah sağlıkla hayırla minnoşunu kucağına alınca; herşey rayına oturur .. sen de doğum stresinden kurtulacağın için psikolojik olarak daha rahat olursun insallah cnm ..
Annelik zor , iki evlat yetiştirmek; dengeyi sağlamak, idare edebilmek daha da zor ..
Selim'in de birşeyi Yoktu görünürde.. bir baba diye ağladı, bir anne diye... Hepimiz bir arada uyuyalım istedi sanırım...
Buyuklere yuklenmeyın ya:(. En buyuk cocuk oldugumdan cok fırca yemişimdir haksız yere. Hala içimden cıkmaz. O yuzden ceylin e kardes falan hıc dusunmuyorum. Cocuk anneye babaya doymadan kendıne ortak gelecek. Ikı cocuga sevgını vermek konusunda dengeyı ıyı kurmak lazım
Günaydınlaaaaar. nabersiniz hanımlar. ne geçmişi takip edebildim nede yazabildim. iş yoğunluğundan bir türlü giremedim. resmen pertim çıktı. gecem gündüzüm birbirine karıştı. evdeki sıkıntılarda çabasııı. ev bakıyorum. sanırım bayram sonrasını beklicem. bayram bayram tatili için haftalık kiralayanlar var. sonrası rahat sanırım aradığım gibi bir ev çıkar karşıma. sonrasında batuşu kreşe vereceğim bakalım. Ayyy siz nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur. birkaçkez gireyim dedim kk ne ama bakamadım işte.

Ooo ahanda kacak yakalandı:). Sağlık olsunda canım arada bir cee der kacarsın

Bakalım kadın mudurle serıvenimiz nasıl olacak

pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
daha önce bayan mudurle calısmıstık 2 si de ıyıydı. İnşallah bu sefer de iyi olur

Nfk saolasın canım. Allah kuzularımızı bize bizi de kuzularımıza bagıslasın

Cansel dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllar

randevu alırken işte o yüzden erken davranmak gerekiyor.
yarın sabah tam 9 gibi gir istediğin yere ve saate bulursun. :KK39:

eşime bayram harçlıklarına zam geldi dedim. bakalım ne kadarlık bi artış olacak:KK48:
Ceylin de elöpmeyi öğrendi. Bu sene hasılat iyi olacak kanımca:KK55:
Babanne dede hala ananne teyze adam bası yuzden 500 kağıt eder. Ben nasıl kayserılı oldum. Hep kocamın yuzunden:KK59:
Bu arada aryadan da ses soluk yok

Ceylin de elöpmeyi öğrendi. Bu sene hasılat iyi olacak kanımca:KK55:
Babanne dede hala ananne teyze adam bası yuzden 500 kağıt eder. Ben nasıl kayserılı oldum. Hep kocamın yuzunden:KK59:
Bu arada aryadan da ses soluk yok
hay maşallah.. ben de mi çalıştırsam ayşeciği acaba? :-)

valla, arya diye diye dilimde tüy bitti.. biliyorum o da iyidir, colicos gibi yoğun olduğundan giremiyordur
da işte, kendimi de tutamıyorum. bi telefonu olsa arayacağım da, yok.:110:

Back
X