- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
saol canım. öyle ama çocuk çoook sert çarptı ya normal çarpsa bişey demez gene de insan. hoş oradada bişey diyemedim sadece batuya sarıldım.pembis o nasıl boş gün öyle
colicos cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım. öyle ama çocuk çoook sert çarptı ya normal çarpsa bişey demez gene de insan. hoş oradada bişey diyemedim sadece batuya sarıldım.pembis o nasıl boş gün öyle
colicos cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz
İnşallah ozamanlarda görüşürüzde anlatırsın bize efe beyiii.Colicos sen deyince ben de merak ettim oğlumun evleninceki halini hahahhaha. Senin yastık arasında kaybolan oğluşun da süpermişben de yataktan düşerdim de direkt yere yapışırdım ve salak gibi hissederdim o yüzden oğlum bunu yaşamasın istiyorum
keki de nfk söylemiş tekrardan
Nfk sultan süper kız. Akrabalara yakın olunca ne gğzel böyle. Tabi kötü yenleri de vardır ama olsun :)
Çok saol canım birdaha asla batuyu bırakmam yaşıtından büyüklerin yanına. maalesef öyle oluyorlar.Born doğurdu mu?
Kuru fasulye pastası nasıl bir sey kıs
Gecmiş olsun. Buyuk cocukların arasına bırakınca cok dıkkat etmek lazım. Malesef buyuk cocuklar daha hareketli ve tehlikeli
Guzel oluyor canım tavsiye ederım
Ben de aynı şeyi düşündümOkuyanlar arasında PEMBEDOLAP diye bi nick görünce bi tuhaf oldum. Sanırsın tüm pembeli nickler benim hahahaha
Silince iz kalıyo evet , ben de Selim'in yazın boyadığı duvarı cifle ovup durulayıp bi oturdum ki beyaz beyaz lekeli kalmış ); neyse ki şimdi boyandı , bi dahaki vukuata kadar temiz..pamuk helva, Güle güle kirletin. biz eve oturali 4 ay oldu her yer kalem izi boyada çok kaliteli değil sanırsam. Mutfakta keremin mama sandalyesinin arkası yemek olmuştu sildim iz kaldı. en azından mutfağı boyamak lazım
Mis gibi olmuştur. Ohhhh ne güzel.Günaydın , hayırlı sabahlar kızlar...
Boya ve temizlik işimiz bitti çok şükür. Yerleştim de. Şu anda da dış cephe inşaatı var penceremizin önünde, camlarım da yeni şilinmişti oysaÇocukların odasını yatak odası ile yer değiştirmeyi düşünüyorum bakalım kocaman gardrop nasıl sökülün takılacak geri
Nfk, afiyet olsun ne güzel menü olmuş o, arkadaşın diyette değil miydi
Pembiş, ellerine sağlık ne güzel elin pratik bayılıyorum yarım günde yaptıklarınaBen de karnıbaharı haşladım bekliyo kalkıp pişirmemi ..
Destiny. Çok ilginç olay gelmiş başına , benden istenen birşeyi vermediğim zaman çok huzursuz oluyorum ben de, bu kurbanda verdiğimiz dernek , normalde hisse başı 5 er kg et verirdi . Bu yıl bize hiç et vermeyince, birkaç kişiyi eli boş göndermek zorunda kaldım ); üzüldüm tabii bayağı böyle olmasına ... sen yeterince vermişsin Allah kabul etsin takma kafana , o da unuttuğun bir paketti belki..
Colicos, geçmiş olsun kuzucuğa , herşeyi tecrübe ederek öğreniyorlar işte, kreşe gidince büyüklerden çok yiyorlar o Darbeleri );
Born , insallah bugün sağlıkla alır minnoşunu kucağına... Beklemek heyecan verici. Kolayca annesini üzmeden gelir kuzucuk insallah ...
Iyi günler hepinize![]()
Biz artık öğle uykusu uyumuyoruz. Bazen akşam 5-6 gbi uymak istiyor. O zaman da biz yytmuyoryz.Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Bi de oyuncak atıp bakıcının elini yarmışaz önce zorla uyuttum. Artık kaçta kalkar napar bilmem. Yaşayıp görürüz. Dün gece de yorgunum diye 9da zorla yatırayım dedim. Birlikte 10:30a kadar tepindik durduk yatakta. Hayat zor :)