Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pembis o nasıl boş gün öyle:confused:
colicos cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz
saol canım. öyle ama çocuk çoook sert çarptı ya normal çarpsa bişey demez gene de insan. hoş oradada bişey diyemedim sadece batuya sarıldım.

Colicos sen deyince ben de merak ettim oğlumun evleninceki halini hahahhaha. Senin yastık arasında kaybolan oğluşun da süpermiş :KK66: ben de yataktan düşerdim de direkt yere yapışırdım ve salak gibi hissederdim o yüzden oğlum bunu yaşamasın istiyorum :D keki de nfk söylemiş tekrardan :KK66:

Nfk sultan süper kız. Akrabalara yakın olunca ne gğzel böyle. Tabi kötü yenleri de vardır ama olsun :)
İnşallah ozamanlarda görüşürüzde anlatırsın bize efe beyiii.
Ben hiç yataktan düşmedim uyku halinde. nasıl yatarsam öyle kalkarım.
Keki hngi siteden yaptığını görmemişim. yarım yamalak okuyorum ya. sanada ayrıca teşekkür ederim.
akrabayla yakın olmakmı, ben almayım. nekadar yakın olursan o kadar .... çıkıyor. ben bunu gördüm çevremdede kendi yaşantımda da. belki nfk nın yakını çok iyi niyetli biridir.

Born doğurdu mu?

Kuru fasulye pastası nasıl bir sey kıs

Gecmiş olsun. Buyuk cocukların arasına bırakınca cok dıkkat etmek lazım. Malesef buyuk cocuklar daha hareketli ve tehlikeli

Guzel oluyor canım tavsiye ederım
Çok saol canım birdaha asla batuyu bırakmam yaşıtından büyüklerin yanına. maalesef öyle oluyorlar.
pastayı denemek istiyorum ama kandi evime geçince. buarada ev için ufak tefek bişeyler almaya başladım. nişanlıyken kurduğumuz ev geldi aklıma öyle hissettim. herşeyi sıfırdan yeniden alıyoruz. dün carrefour da 6 lı porselen takımı gördüm kütahya porselenin. 69 tl civarında fiyatıda uygun gibi geldi. modelleride fena değil. daha alınacak çok şey varrr.

Borncum ne yaptı acabaa. 14 ekim 2014 e bayıldım çok güzel bir tarih. hayırlısıyla gelsin artık kuzuuuu.

Ayyy böyle oturması yazması ne rahatt. artık işime dönmem lazım. öpüyorum hepinizi.

Geç kalmış bür günaydınnnnnn herkese :)

Bugün Zümra geldin hoş gelsin sağlıkla inşallahhhhhh :)

Nfk ağzımın suyu aktı kızzzzzzzz. Ellerine sağlık.

Destiny benim yorumum gayet laubali olacak baştan diyim :) bence gözünüzden kaçtı unuttunuz beaaaa. Aşık mısınız nesiniz?? :) şaka bi yana. Dedeye et vermedin diye vicdan yapma. Sen Allah'ın izni ile kurbanını dağıtarak sevabını almışsındır zaten. Allah'ım hep kesmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle afiyetle dağıtmayı da tabi.

Colicos biz olsak Ankaradaki evi oraya taşırdık. Yeni ev kuracak olmanız güzel bence ;) şimdiden kolay gelsin tabiki.

Sabahtan kalkıp koştur koştur hazırlandık ki gidip uzun zamandır çektirmemiz gereken böbrek ultrasonunu çektirelim. Ama hastaneye gidince bi karışıklık, bi kalabalık, doktorumuz artık yokmuş vs oldu. Yani aynen geri döndük. Kahvaltı bile yapamadım koştum ama boşaymış. Neyse 12 de kaş bıyık randevum sonra da arkadaş gezmem var inşallah. Benden haberler böyle :)

Günaydın , hayırlı sabahlar kızlar...

Boya ve temizlik işimiz bitti çok şükür. Yerleştim de. Şu anda da dış cephe inşaatı var penceremizin önünde, camlarım da yeni şilinmişti oysa :63: Çocukların odasını yatak odası ile yer değiştirmeyi düşünüyorum bakalım kocaman gardrop nasıl sökülün takılacak geri :KK64:

Nfk, afiyet olsun ne güzel menü olmuş o, arkadaşın diyette değil miydi :KK45:

Pembiş, ellerine sağlık ne güzel elin pratik bayılıyorum yarım günde yaptıklarına :KK22: Ben de karnıbaharı haşladım bekliyo kalkıp pişirmemi ..

Destiny. Çok ilginç olay gelmiş başına , benden istenen birşeyi vermediğim zaman çok huzursuz oluyorum ben de, bu kurbanda verdiğimiz dernek , normalde hisse başı 5 er kg et verirdi . Bu yıl bize hiç et vermeyince, birkaç kişiyi eli boş göndermek zorunda kaldım ); üzüldüm tabii bayağı böyle olmasına ... sen yeterince vermişsin Allah kabul etsin takma kafana , o da unuttuğun bir paketti belki..

Colicos, geçmiş olsun kuzucuğa , herşeyi tecrübe ederek öğreniyorlar işte, kreşe gidince büyüklerden çok yiyorlar o Darbeleri );

Born , insallah bugün sağlıkla alır minnoşunu kucağına... Beklemek heyecan verici. Kolayca annesini üzmeden gelir kuzucuk insallah ...

Iyi günler hepinize :nazar::KK15:

pamuk helva, Güle güle kirletin. biz eve oturali 4 ay oldu her yer kalem izi boyada çok kaliteli değil sanırsam. Mutfakta keremin mama sandalyesinin arkası yemek olmuştu sildim iz kaldı. en azından mutfağı boyamak lazım

Pamuk helvacım mis gibi olmuştur ev ne güzel. Mantolama da çok gürültülü bi iş ama çocuklara atraksiyon olur :) :p dolabı da marangoz dışında kimse sökemez valla :/

Canselcan bunların pasağına boya napsın kızımmmmm :D?!?! Of ya çok bayıyo beni bu evle ilgili işler :( üç çocuğum olsa evi götüren götürür valla :D

Sağolun kızlar , badana boya sonrası ev savaş alanı olsa da, temizlik güzel oluyo, çocuklar maalesef çok kirletiyorlar gerçekten, neyse ya gelen misafirler de çocuklu eve geldiklerini biliyorlar piru paklık beklemesinler yani.... :p

Kızımın öğretmeninden Nahoş bi haber aldım şimdi. Okulda bit görülmüş , şimdilik sınıfta yokmuş ama bunlar bahçede hep iç içe, bizimkinde de olabilir de .. Allah'ım kaşınmaya başladım şimdiden... bit engelleyici rozet ve toka varmış onlardan almaya gidiyorum hemen :KK1:

:KK17:Allah'ım her gün yıka pakla gönder, bitli gelsin eve .. Saçlarıma bi kaşıntı tuttu, insallah yoktur bizimkinde ya daha da evin her yerini yeni paklamıştım. ); :KK43:

pamuk helva, Güle güle kirletin. biz eve oturali 4 ay oldu her yer kalem izi boyada çok kaliteli değil sanırsam. Mutfakta keremin mama sandalyesinin arkası yemek olmuştu sildim iz kaldı. en azından mutfağı boyamak lazım
Silince iz kalıyo evet , ben de Selim'in yazın boyadığı duvarı cifle ovup durulayıp bi oturdum ki beyaz beyaz lekeli kalmış ); neyse ki şimdi boyandı , bi dahaki vukuata kadar temiz..

su bazlımı canım boya biz eski eve polaris su bazlı boya almıştık. o iyiydi sanki. iz kalmıyordu. yine ondan aldirayim bi deneyeyim

Pamuk helvacım bitlenmek normal bişi bence. Bit temiz insana gelir ayrıca. Hem artık ilaçlar çok değişmiş. Bi kere şampuanla yıkıyosun bi de fısfısı var sıkıyosun bitti. Ah ah ben bitlendiğimde (bi ilkokulda bi de 5 yaşlarındayken) şampuanla saatlerce dur, sonra tara vs çok yorucuydu. Relax yani :D

Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Bi de oyuncak atıp bakıcının elini yarmış :( az önce zorla uyuttum. Artık kaçta kalkar napar bilmem. Yaşayıp görürüz. Dün gece de yorgunum diye 9da zorla yatırayım dedim. Birlikte 10:30a kadar tepindik durduk yatakta. Hayat zor :)

Günaydın , hayırlı sabahlar kızlar...

Boya ve temizlik işimiz bitti çok şükür. Yerleştim de. Şu anda da dış cephe inşaatı var penceremizin önünde, camlarım da yeni şilinmişti oysa :63: Çocukların odasını yatak odası ile yer değiştirmeyi düşünüyorum bakalım kocaman gardrop nasıl sökülün takılacak geri :KK64:

Nfk, afiyet olsun ne güzel menü olmuş o, arkadaşın diyette değil miydi :KK45:

Pembiş, ellerine sağlık ne güzel elin pratik bayılıyorum yarım günde yaptıklarına :KK22: Ben de karnıbaharı haşladım bekliyo kalkıp pişirmemi ..

Destiny. Çok ilginç olay gelmiş başına , benden istenen birşeyi vermediğim zaman çok huzursuz oluyorum ben de, bu kurbanda verdiğimiz dernek , normalde hisse başı 5 er kg et verirdi . Bu yıl bize hiç et vermeyince, birkaç kişiyi eli boş göndermek zorunda kaldım ); üzüldüm tabii bayağı böyle olmasına ... sen yeterince vermişsin Allah kabul etsin takma kafana , o da unuttuğun bir paketti belki..

Colicos, geçmiş olsun kuzucuğa , herşeyi tecrübe ederek öğreniyorlar işte, kreşe gidince büyüklerden çok yiyorlar o Darbeleri );

Born , insallah bugün sağlıkla alır minnoşunu kucağına... Beklemek heyecan verici. Kolayca annesini üzmeden gelir kuzucuk insallah ...

Iyi günler hepinize :nazar::KK15:
Mis gibi olmuştur. Ohhhh ne güzel.

Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Bi de oyuncak atıp bakıcının elini yarmış :KK43: az önce zorla uyuttum. Artık kaçta kalkar napar bilmem. Yaşayıp görürüz. Dün gece de yorgunum diye 9da zorla yatırayım dedim. Birlikte 10:30a kadar tepindik durduk yatakta. Hayat zor :)
Biz artık öğle uykusu uyumuyoruz. Bazen akşam 5-6 gbi uymak istiyor. O zaman da biz yytmuyoryz.

Back
X