Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:KK45:
Herkesler nerede yav
http://etkaca.blogspot.com/?m=0
Bu kadın çok hoş etkinlikler yapıyor ya bayılıyorum. Nasıl vakit buluyor acaba. Ben de yapmak istiyorum ceylinle ama hıc vakit yok. Ben ne yoğun bi insan oldum böyle. Boş beleş yasadıgım ve aylaklığın dibine vurdugum gunlerımı geri istiyorum
Şimdi o mutlu günler mazide kaldı (şarkı alıntısı)

Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)

Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.
Azmine hayranım pembişim.
Bu kuzucuklar babaya pek bir düşkün.

Destny canım konuyu tam anlayamadım ama geçmiş olsun.canım benimm önemli birşey değildir umarım. şimdi durumu nasıl kuzunun. niye öyle oldu acabaa. gelişmeleri mutlaka anlat. çocuklara biraz bişey olsa biz daha çok perişan oluyoruz.

günaydııın.. herkese hayırlı huzurlu bi hafta diliyorum.
arya, pamuk helva, dilanaz, ecrin, eaglee inş bugün yazarsınız, yoksaaaaaaa:KK53:

ahahahahah! bu veletler bizle dalga geçiyor ya. yemekti, uykuydu, oyundu, gezmeydi hepsi bizle
yine baba yine baba :KK48:
Allah kavuştursun. başımızdan eksik etmesin inş..

hoşgeldin, nerelerdesin yahu?
hiç sesin çıkmıyor. ateşsiz havaleyi de senden duyuyorum. Allah korusun.

ben de şuan o verdiği sarımsak yağından şüpheleniyorum. belki de ağır geldi, böyle bi tesir yaptı o_O

şeker portakalından iyi haberler var. konunun uzmanı dr a gitmişler ve dr onlara korktukları gibi bi durum ve
rahatsızlık olmadığını söylemiş. melisacığı okula başlaması için yönlendirmiş.. sanırım bugün başlıyor. :KK51:
Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin..

kız herkese başka bi şey nasıl yapıyon yaaa?!:KK45:

bize siz de öylesiniz diyosun da, ben kuru fasulyeyi sabah kahvaltı hazırlarken ısladım:confused:
Merhablr cnm ben gizli takipcinizim sizin:KK66:
Su sarimsak ygi nedirki sizden duyuyorum faydali birsey olmali
Ben sogan suyu ve keciboynusu ozune calistim sqrimsak yagu bilmed7gim yerden cikti:63:

iki sayfa ödev yazıldığına göre, ben de yazabilirim artık :p
Sabah 7 derece gösteriyordu telefon. Aman üşütme dikkat et

Kreş için erken değilmi canım. Bakacak kimse varsa verme. Cocuk hem evinden hem anneden uzak kalıyor.
valla resmen kış soğuğu geldi yani.. güneş olmasa dışarda durulmaz.
bir de millet mont giymeye başlamış. ayşeciği yelek idare ediyor ama sanırım mantoları çıkarsam iyi olacak.

pamuk helva bizde aynı şeyleri yazıyoruz. hatta ben talat'a malum eskiden şapka vardiya bazı a harflerinde ben o şekilde okuyorum. kızımda telat ne diyor:KK45:
talat ne yaaaa? :confused: o inceltme işaretini öğretmek içinse, başka kelime kullansınlar.
bir de birinci sınıfta bunu öğrenmesi şartı mı acep?

Herkesler nerede yav
http://etkaca.blogspot.com/?m=0
Bu kadın çok hoş etkinlikler yapıyor ya bayılıyorum. Nasıl vakit buluyor acaba. Ben de yapmak istiyorum ceylinle ama hıc vakit yok. Ben ne yoğun bi insan oldum böyle. Boş beleş yasadıgım ve aylaklığın dibine vurdugum gunlerımı geri istiyorum
herkes yanıyor o zamanlara, aaah!:cry:

siteye şöyle bi göz attım, geniş bi zamanda ayrıntılı inceleyeceğim inş.
evet bizimkilerin faaliyet zamanı artık geliyor, bi şeyler yapılabilir.
ben de bir iki fikir edindim ama blogtaki her aktivite de yapılmaz yahu..
sırf faaliyet yapmış olalım diye doldurulmuş planlar var sanki, bunu onun için söylemiyorum.
anaokulunda da böyle, haftalık aylık planlarda faaliyet bölümleri boş kalmasın diye yazılan şeyler var ya, onlar gibi..
yani kazanımları yeteri kadar değil sanki, anlatamadım ama ne geveledim sözü yaaa:confused:

çarşıya çıktığımda renkli kartonlar, elişi kağıtları, yapıştırıcı, makas falan alalım da ucundan başlayalım..:KK51:
okuldayken hatırladığım, bu dönemde makas kullanımı pek mümkün olmadığından yırt-yapıştır faaliyetler.
basit bir resim çiziyorsun kağıdın üstüne, mesela bir ev veya ağaç.
sonra renkli kağıtlardan kendi yırtıyor irili ufaklı istediği renklerle resmin içini dolduracak şekilde
prit yapıştırıcı sürüp yapıştırıyor. aynı faaliyet artık malzemeler ve tahıllarla, makarnalarla yapılabilir.
geçen gün küçük kozalaklar toplamıştık korudan, sulu boya ile boyayabiliriz.

tavsiye için thansk baby :KK60:

Nfkcım boynu hep tutulan ben değildim zaten pamuk helvacım da anlatmış :) bugün robocop gibiydim okulda. Hala da ağrıyo. Ah şöyle sıcak bir hamama ve masaja ihtiyacım var :) sen nasıl oldun canikom???

Şeker portakalıma çok sevindim. Ortada bişi yokken kesin konuşan doktorlara kılım. Çok şükür ki bi sıkıntı yok. Kreş deneyimlerini bekleriz artık :KK66:

Colicoscum pahalı tabi oralar :KK43: Allah yardımcınız olsun.
sıcak banyo iyi geliyor hakikaten. dayanabildiğin kadar sıcak suyu açıp duş başlığını masaj yapar gibi
yakın tutabilirsin boynuna, sonra bi kas gevşetici krem yada hap aslında epey rahatlatır seni.
en son belim tutulduğunda muskoflex krem almıştı eşim

ilbilge, ayrıntı ben de bilmiyorum. bi ara mesaj yazmıştı topiğe kaçırdın galiba.
melisa ile ilgili bi rahatsızlıktan şüphelenmişler ama hamdolsun öyle bi şey yokmuş..

yapmam mıııı? yapam bacıma. :) ama bu sacta güzel olur, beaaah!:KK51:
gelseniz de çamlıca tepesinde gözleme yesek, manzaraya karşı :KK14:

Ben sogan suyu ve keciboynusu ozune calistim sqrimsak yagu bilmed7gim yerden cikti:63:
ben de bilmiyorum, destiny kullandığına göre çocuklara da fadyası var.
sarımsak yağının saç dökülmesine iyi geldiğini biliyorum sadece..

Son düzenleme:
Nfkcım boynu hep tutulan ben değildim zaten pamuk helvacım da anlatmış :) bugün robocop gibiydim okulda. Hala da ağrıyo. Ah şöyle sıcak bir hamama ve masaja ihtiyacım var :) sen nasıl oldun canikom???

Şeker portakalıma çok sevindim. Ortada bişi yokken kesin konuşan doktorlara kılım. Çok şükür ki bi sıkıntı yok. Kreş deneyimlerini bekleriz artık :KK66:

Colicoscum pahalı tabi oralar :KK43: Allah yardımcınız olsun.
Ay canım ya tam yatıp dınlenecen şimdi ama sıpalar izin vermez işte. Bi arkadas var oğlu 17 yasında. Çok imrenıyorum eve gidince yattım deyınce. Biz ne zaman yatcaz öyle dedim. 7 yasından sonra ancak dedi. Poff.
:KK45:
Şimdi o mutlu günler mazide kaldı (şarkı alıntısı)
O ağacın altını şimdi arıyor musun diyede bi şarkı vardı:)
Kızlar, ben anlamadım Melisa niye okula başlıyor?
Çaktırma ama ben de anlamadım
Destny canım konuyu tam anlayamadım ama geçmiş olsun.canım benimm önemli birşey değildir umarım. şimdi durumu nasıl kuzunun. niye öyle oldu acabaa. gelişmeleri mutlaka anlat. çocuklara biraz bişey olsa biz daha çok perişan oluyoruz.
Şimdi iyi canım. Valla bı anlam veremedım ben de aksama kadar oynayan cocuk aksam birdenbire halsizleşip bitkin dustu. Korktuk. Apar topar acile
Sen neden yapmıon kıss:)
Bizim okulda bayagı popüler sarımsak yağı:). Herkes cocuguna verıyodu ben de vereyım dedim. Doğal antıbıyotık. Önceden beri de veriyorum. Iste o aksam da vermiştim. Bunlar oldu. Anlam veremedim

Ay canım ya tam yatıp dınlenecen şimdi ama sıpalar izin vermez işte. Bi arkadas var oğlu 17 yasında. Çok imrenıyorum eve gidince yattım deyınce. Biz ne zaman yatcaz öyle dedim. 7 yasından sonra ancak dedi. Poff.

O ağacın altını şimdi arıyor musun diyede bi şarkı vardı:)

Çaktırma ama ben de anlamadım

Şimdi iyi canım. Valla bı anlam veremedım ben de aksama kadar oynayan cocuk aksam birdenbire halsizleşip bitkin dustu. Korktuk. Apar topar acile

Sen neden yapmıon kıss:)

Bizim okulda bayagı popüler sarımsak yağı:). Herkes cocuguna verıyodu ben de vereyım dedim. Doğal antıbıyotık. Önceden beri de veriyorum. Iste o aksam da vermiştim. Bunlar oldu. Anlam veremedim
Benim de cok ilgumi cekiyor dogal yoldsn alinan takviyeler sogan suyu keviboynuzu ozu kullaniyoruz hatta corbalari bol sarumsakli yapiyirum bizim ufaklik bayiliyor kizim kusma nokktasina gekiyor
Aslinda sarimsak yagu kafama yatti ama gozumde korkmadi degil

günaydın. tembel gacılar, siz hala yatıyonuz mu???:p

Gunaydın bacılar. Nöbetçiyim bugun. Herkese sağlıklı bir gun olsun

Nfk etkinliklerle ilgili fikir foto paylaşımlarını hasretle bekliyorum. Sarımsak yağı bağışıklık guclendirici en basta ve doğal antıbıyotik.

Yaren ben de öyle yapmaya calısıyorum. Bi kere ateşlenmişti soğan suyu verdin ne ateş kaldı ne hastalık. Birde ben bulaşık makinasında deterjanı terkettim. 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon tuzu parlatıcı gözune elma sirkesi ve kasıklık kısmınada yarım limon koyarak yıkıyorum. Deterjanla yıkamak boğaz enfeksiyonu sebebıymış. Kirli bulaşıklarıda sıcak suyun altında iyice süngerle yıkayarak koyuyorum makınaya. Tertemiz oluyor. En azındanbulaşok mak deterjandan beraat ettim. Şimdi hedefim çamaşır mak

Gunaydın bacılar. Nöbetçiyim bugun. Herkese sağlıklı bir gun olsun

Nfk etkinliklerle ilgili fikir foto paylaşımlarını hasretle bekliyorum. Sarımsak yağı bağışıklık guclendirici en basta ve doğal antıbıyotik.

Yaren ben de öyle yapmaya calısıyorum. Bi kere ateşlenmişti soğan suyu verdin ne ateş kaldı ne hastalık. Birde ben bulaşık makinasında deterjanı terkettim. 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon tuzu parlatıcı gözune elma sirkesi ve kasıklık kısmınada yarım limon koyarak yıkıyorum. Deterjanla yıkamak boğaz enfeksiyonu sebebıymış. Kirli bulaşıklarıda sıcak suyun altında iyice süngerle yıkayarak koyuyorum makınaya. Tertemiz oluyor. En azındanbulaşok mak deterjandan beraat ettim. Şimdi hedefim çamaşır mak
Bulaşık mk için ne kadar zamandır kullanıyorsun bu yöntemi acaba?
Ben birkaç ay organik deterjan kullandım , makinem kafayı yedi,
Yeni yıkanmış bulaşıkta kalan o tablet kokusundan nefret ediyorum ..

ben makinede tablet kullanıyorum. uzun ve sıcak suda yıkayan programla çalıştırıyorum.
ve yine de eminim ki, deterjan kalıntısı kalıyor. tek tedbirim; ayşeciğe kullanacağım
kaşık, tabak ve bardağı sıcak suyla duruluyorum kullanmadan önce.

Bulaşık mk için ne kadar zamandır kullanıyorsun bu yöntemi acaba?
Ben birkaç ay organik deterjan kullandım , makinem kafayı yedi,
Yeni yıkanmış bulaşıkta kalan o tablet kokusundan nefret ediyorum ..
Yaz basından beri kullanıyorum canım
ben makinede tablet kullanıyorum. uzun ve sıcak suda yıkayan programla çalıştırıyorum.
ve yine de eminim ki, deterjan kalıntısı kalıyor. tek tedbirim; ayşeciğe kullanacağım
kaşık, tabak ve bardağı sıcak suyla duruluyorum kullanmadan önce.
Ne kadar durulasan da durulanmıyor kolay kolay. Kimyasallar kalıyor tabakların kaşıkların üzerinde

Back
X