- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
Günaydınlar. Bu insanları gerçekten anlayamıyorum yaa. gerçekten çok ama çoook gülesim geliyor. kendilerini ne sanıyorlar acabaa, yada hangi dünyada yaşıyorlar acabaa. enteresan olan insanların yaptıklarıyla anlattıkları şeylerin nekadar doğru olduğu. söylenenlere şüpheyle yaklaşılıyorsa yada kendince inanmıyorsa, o kişinin kendi problemi bence. sadece kendi karakterini yansıtır. ben şöyle düşünürüm herzaman. bir insan kişiye, bahsi geçen konuyla ilgili önyargıyla yaklaşıyorsa, şüpheyle bakıyorsa mutlaka kendisinde bir problem vardır. karşısındaki şahıslara, sırf daha baskın olduğunu ıspatlamak için, kendisini yada yaptıklarını anlattığında, ya çok hayal dünyasında yaşıyordur onu yansıtıyordur yada çok sıradan bir yaşantısı vardır da yapamadığı şeyleri yapıyormuş gibi anlatıyordur. bu insan tiplerine gerçekten çok gıcığım ve yazık ki bu tarz insanların çevrede örnekleri var malesef. e zaten zaman zamanda anlattıkları gibi bir hayat sürmediklerini de bir yerde patlak veriyorlar ve mutlaka yakalıyorsun. hahhahh yakaladımda. o yüzden bu tarz insanlara gerçekten gülüp geçiyorum. nekadar komik duruma düştüklerinin farkında bile değiller çünki. Burada her ne kadar birbirimizi az yada çok bilemiyorum ben kimseyi çok iyi tanıyorum diyemem ama tanısakta burasıda sanal bir ortam. kimin ne yaptığını ancak yazdıklarına göre değerlendiriyoruz. genelde herkezin samimi olduğuna inanıyorum. istisnalar olsada. öyle tahmin ediyorum ki burada yazdıklarımdan dolayı birsürü manalar çıkacak. herkez kendine göre yorumlayacak. kimsenin şahsına söylediğim yada benim şahsıma yapılan birşey yok. olamaz da zaten. ancak kötü söz sahibine ait olduğu gibi yargılayıcı düşünceler de sahibine aittir. burada bunları söyleme gereği duydum çünki bu bir mesaj değil sadece ve sadece bugün böyle bir yorum yapmak istedim. herkez istediği gibi değerlendirebilir tabi. ancak; altını çizerek yazıyorum kimse üstüne alınmasın lütfen, burada yazdıklarım sadece bu tip insanlar için geçerli ve böyle bir konu açmak istedim okadar.
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum...
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum...