Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar. Bu insanları gerçekten anlayamıyorum yaa. gerçekten çok ama çoook gülesim geliyor. kendilerini ne sanıyorlar acabaa, yada hangi dünyada yaşıyorlar acabaa. enteresan olan insanların yaptıklarıyla anlattıkları şeylerin nekadar doğru olduğu. söylenenlere şüpheyle yaklaşılıyorsa yada kendince inanmıyorsa, o kişinin kendi problemi bence. sadece kendi karakterini yansıtır. ben şöyle düşünürüm herzaman. bir insan kişiye, bahsi geçen konuyla ilgili önyargıyla yaklaşıyorsa, şüpheyle bakıyorsa mutlaka kendisinde bir problem vardır. karşısındaki şahıslara, sırf daha baskın olduğunu ıspatlamak için, kendisini yada yaptıklarını anlattığında, ya çok hayal dünyasında yaşıyordur onu yansıtıyordur yada çok sıradan bir yaşantısı vardır da yapamadığı şeyleri yapıyormuş gibi anlatıyordur. bu insan tiplerine gerçekten çok gıcığım ve yazık ki bu tarz insanların çevrede örnekleri var malesef. e zaten zaman zamanda anlattıkları gibi bir hayat sürmediklerini de bir yerde patlak veriyorlar ve mutlaka yakalıyorsun. hahhahh yakaladımda. o yüzden bu tarz insanlara gerçekten gülüp geçiyorum. nekadar komik duruma düştüklerinin farkında bile değiller çünki. Burada her ne kadar birbirimizi az yada çok bilemiyorum ben kimseyi çok iyi tanıyorum diyemem ama tanısakta burasıda sanal bir ortam. kimin ne yaptığını ancak yazdıklarına göre değerlendiriyoruz. genelde herkezin samimi olduğuna inanıyorum. istisnalar olsada. öyle tahmin ediyorum ki burada yazdıklarımdan dolayı birsürü manalar çıkacak. herkez kendine göre yorumlayacak. kimsenin şahsına söylediğim yada benim şahsıma yapılan birşey yok. olamaz da zaten. ancak kötü söz sahibine ait olduğu gibi yargılayıcı düşünceler de sahibine aittir. burada bunları söyleme gereği duydum çünki bu bir mesaj değil sadece ve sadece bugün böyle bir yorum yapmak istedim. herkez istediği gibi değerlendirebilir tabi. ancak; altını çizerek yazıyorum kimse üstüne alınmasın lütfen, burada yazdıklarım sadece bu tip insanlar için geçerli ve böyle bir konu açmak istedim okadar.
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum...

gun bugun cok erken aydi bizde artik en gec 6.30da kalkiyo yasir zumrayi da tam o saatte yatirmis oluyorm yarin da misafirler var sehir disindan neyseki iki gunlugune de olsa ananemiz geliyor babamiz da evde daha ne isteyelim...
saf gibi camasirlarini attim makinaya zumranin nasil kurucaksa bu havada

gun bugun cok erken aydi bizde artik en gec 6.30da kalkiyo yasir zumrayi da tam o saatte yatirmis oluyorm yarin da misafirler var sehir disindan neyseki iki gunlugune de olsa ananemiz geliyor babamiz da evde daha ne isteyelim...
saf gibi camasirlarini attim makinaya zumranin nasil kurucaksa bu havada
kaloriferlere as, acil olanlar hemen kurur.. ütü de basabilirsin, çoğu nemini alır.

Born kolay gelsin canım, şu saatlerin geri alınması feci oldu hakikatten, selim de erkenden uyanıyor. Günler kısa olduğu içim öğle uykusundan da neredeyse hava kararmışken kalkıyo, e o zaman da gece uyumuyo bi türlü :KK45: Ablamızın da uyuması gerekiyo malum sabah erken okula gidiyor , babası ile uyuyorlar da haftaya babamız da olmayacak bilmiyorum napıcaz :KK43:
Cansel nerelerde, bugün görünmedi hiç :KK3:

Nfk Allah iyiliğini versin :oops: Ama ben de anlayamadım , kalbini kıracak birşey mi yaptık Colicos eğer öyle ise kusurumuza bakma ....

destiny,eaglee ve tuvalet eğitimi vermiş diğer kız anneleri..
kuzuları tuvaletten sonra nasıl temizliyorsunuz?

ben kakadan sonra ıslak mendille siliyorum, çişini yapınca da çoğunlukla tuvalet kağıdı kullanıyorum.
ama eksik ya da yanlış mı yapıyorum acaba? o_O o klozette otururken, taharet musluğuyla altını temizlemek güç.
zaten hava soğuk ve su da öyle.. her seferinde altını soyundurup banyoda popo yıkamak mı lazım acaba?:KK64:

Kızlar şunlardan kullanan var mı ?

http://www.vakumluposet.com/pinfo.asp?pid=13

Kullanılmayan Yorgan yastık için almak istiyorum, bir de dantel vs hiç elimi sürmediğim çeyiz eşyalarını koymak için..
ben kullanmiyorum ama kullananlar cok memnun genelde baya bi yer tasarrufu oluyomus ben bu yil bya bi yastik cikardim evden kaynanam ve annem o kdr cok.vermiski.artk yer kalmamisti biraz bozuldular ama biraz onunkinden biraz digerinden cikardm evden en az yirmi tane yastik vardi bizimkiler haric napicaksam o kadari

destiny,eaglee ve tuvalet eğitimi vermiş diğer kız anneleri..
kuzuları tuvaletten sonra nasıl temizliyorsunuz?

ben kakadan sonra ıslak mendille siliyorum, çişini yapınca da çoğunlukla tuvalet kağıdı kullanıyorum.
ama eksik ya da yanlış mı yapıyorum acaba? o_O o klozette otururken, taharet musluğuyla altını temizlemek güç.
zaten hava soğuk ve su da öyle.. her seferinde altını soyundurup banyoda popo yıkamak mı lazım acaba?:KK64:
Ben kızımda , ıslak mendili ılık su ile sabunlayıp durulayıp kullanıyordum büyük tuvaletinde...
Küçükte de wc kağıdını azıcık ıslatıyorum,
Soğuk havada ; Her defasında soy yıka zor olur hem üşürler , ama yazın çok prarik oluyor yıkamak..
ben kullanmiyorum ama kullananlar cok memnun genelde baya bi yer tasarrufu oluyomus ben bu yil bya bi yastik cikardim evden kaynanam ve annem o kdr cok.vermiski.artk yer kalmamisti biraz bozuldular ama biraz onunkinden biraz digerinden cikardm evden en az yirmi tane yastik vardi bizimkiler haric napicaksam o kadari
Âynen, yün yorganlar yastıklar ,
Hayır evler zaten hap kadar, baza altı bekliyor hepsi boş yere..
Sipariş veriyorum bakalım. Insallah memnun kalırım, yatak odasındaki bazayı kaldırmak istiyorum çok üstüme gelmeye başladı evdeki kalabalık :KK45:

Colicos gene ortaya lafı koydu gitti :) ben de hiçbirşey anlamadım :)

Pembiş eğer tarih uymazsa sonra da buluşuruz üzülme, nasılsa ben oraya bu sene çook gelirim :) mayısta da düğün olacak inşallah

Benimkiler soyunmadan oturmuyor klozete her defasinda onlerinde duruyorum bacagima sarilin diyorum sarilmak icin egiliyorlar arkada kalan bosluktan taharet muslugundan yikiyorum.bazen omer kendi yikamak istiyor is uzuyor.cis de tuvalet kagidi sadecw.onu kendileri yapiyor.hatta kibar kizim sert davraniyor kendine sanki hali siliyor;)
Colicos hayirdir bu kadar savunma yazacak ne oldu goremedim hic ama pamuk helva sana ozelden yazarim demistin bende bazi isiklar yandi hayrolsun insallah

canımm özelden mesaj göndercem sana söylemek istediğim birşey var. sanada güzel bir gün diliyorum.
Benimle ilgili olan ne ya hu, kötü birşey mi iyi bir şey mi anlayamadım, yukarıda değindiğin konunun, bana yazdığın bu mesajla bir ilgisi var mı Colicos? Olayı açıklığa kavuşturabilir misin gelip :KK52:

nfk kızımda lavaboda yıkıyordum. sonra peçete ile kuruluyordum. bazende bende pamukhelva gibi peceteyi islatip siliyordum

pamuk helva dantelleri çok kiristirir. yorgan ve kıyafetler için daha uygun. evde var hala kullanmadim

Vakumlar cok deforme ediyor bir sene kislik kaldirdim bin pisman oldum hurc yerine kullaniyirum simdi

pamuk helva dantelleri çok kiristirir. yorgan ve kıyafetler için daha uygun. evde var hala kullanmadim

Sağolun kızlar, ben kırıştırma olasılığını hiç düşünmemiştim o halde kıyafet ve dantel değil de daha büyük hacimli eşyaları küçültürüm, yastık yorganları toparlasam yeter bana insallah..

hazir tuvalet egitimi konusulmusken yasirin kakasi artik dayanilcak gibi degil onbes tatilde esim de hazir evdeyken bu isi yaza birakmadan halledeyim diyorum cok daraldim hele zumradan sonra onun bezini alinca cok garip geliyo :)

arkadaşlar açık söylüyorum ki, benim de colicos un durumuyla alakalı bi bilgim yok.
kendine ısrar ettim ama söylemedi. artık topiğe aktif yazmayacağını söyledi.
pamuk helvayı ayrıca çok sevdiğim için vedalaşmak istedim, o kadar dedi.

eaglee, cansel, pamuk helva.. sağolun kızlar.. ben demek eksik yapıyorum.
her zaman saf su ve pamuk mendilden oluşan ıslak mendil kullandım.
kendim dahi sabun ve benzeri temizlik ürünleri kullanmadığımdan ona da pek kullanmak istemiyorum açıkçası.
bundan sonra yapabildiğim kadar poposunu yıkayayım, çişten sonra da ıslak mendille sileyim. :)
bir de altı bezliyken rahat yapıyordum temizliğini. şimdi bezden çıktı ya. yatırıp bacaklarını açtırmak mesele.
başta huylanıyor sanıyordum. acıyacak sanıyor belki, hemen ağlamaya başlıyor.
anlatıyorum bak acımayacak, popo pis olmuş, onu bu ıslak mendille silicem, hemen bitecek diyorum ama
inat ediyor sanırım yapabileceğim fırsat oldukça altını yıkamak..

ev almış başını gidiyor, yemek de yapmadım. şimdi mutfağa ışınlanayım.:KK69:
ara ara yazadım.. öpüldünüz canlar.. :KK15:

Back
X