Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

parayla imanın kımde olduğu belli olmazmış,zaten söyleme kimseye günahını ya da kılmadığın bı namazını,cunku allah belki senı affedecek ama sırf bi başkasına söylediğinden günahına şahit tutmuş oluyormuşsun.
hem allahın rızasını nerden kazanacağın nerden kaybedeceğin hiç belli olmaz canım,ameller nıyetlere göredir.
ilaç oldun valla.. doğru söyledin. Rabbim namazını daim kılanlardan eylesin..
born çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz umarım. bizim oğlanda gecenlerde ben veli toplantisindayken annemleri kilitlemis gitmiş yatak odasını karistirmaya. kapıyi sadece bir yerinden vidalamislar neyseki annen zorlamis açmış. bende de her olaya bir hikaye mevcut haa atraksiyon bol:KK53:
çocuk çok olunca, hikaye de çok oluyor :KK53:
bizde yemek tarhana çorbası, etli biber dolması
bizde de aynı mönü var:kk77:

Gıcık görümce busmaiiiii netcez buluşcaz mıııı??? Kocacanım bugün sordu hangi gün, nerde, niye çocuklu değil diye :)

Bu arada yazmayı unutuyorum kaç seferdir. Ay dede sever oğluma fosforlu ay ve yıldızlardan alıp tavana yapıştırdım; çok hoşuna gitti :) kocamın ilk sorusu da bunlar iz bırakır mı oldu :D

pembis biraz önce gördüm ikeanin düz lambasini alip üstünü koyu pastelle boyamis sonrada senin dediğin yıldızları yapıştırmislar. hem faaliyet hemde güzel lamba olmuş

alem adam valla pembiş branştaşım...temizliği kocan yapıyor sanırım:)

Çocuğa da geceleri hep o kalktı baktı ya ikinciyi istemiyo :D işi izlerken yorulanlardan bizimki hahhahaha.

pembis biraz önce gördüm ikeanin düz lambasini alip üstünü koyu pastelle boyamis sonrada senin dediğin yıldızları yapıştırmislar. hem faaliyet hemde güzel lamba olmuş

Kız millet çok yaratıcı. Ama böyle bi faaliyeti bizimkiler kaldıramaz bence. O istikrar yok henüz :)

Bu arada yazmayı unutuyorum kaç seferdir. Ay dede sever oğluma fosforlu ay ve yıldızlardan alıp tavana yapıştırdım; çok hoşuna gitti :) kocamın ilk sorusu da bunlar iz bırakır mı oldu :D
Ayy cok.guzel olmustur eminim b cok seviyorum onlari uyurken dikkatini cok.cektimi yoksa kolay dalabildimi

Ayy cok.guzel olmustur eminim b cok seviyorum onlari uyurken dikkatini cok.cektimi yoksa kolay dalabildimi

Dalmasında bi sıkıntı olmadı. Biz uyumadan önce süt içiyoruz sonra masal kitabından bir tane masal okuyoruz sonra da ışığı kapatıyoruz. İşte o sırada bikaç dk "aaa ay dede ve yıldızlar" muhabbeti yapıyoruz ve sonra döne döne uyumaya çalışıyoruz :D

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bugün evde temizlik var. Mutfağa dip köşe dalıcaz inşallah. Kendinize iyi bakın yani :)

günaydıııın!!!
gece ayşecik ateşlendi, ilaç verdim, bir saat sonra anca dalabildi.
şuan da hafif ateşli gibi, keyfi yok. inş devam etmez..

sabah eşim sağolsun sen yat dedi, biz de geç kalktık ayşecikle.
güzel bi kahvaltı yaptık. o çizgi film izlerken, ben sporumu yaptım, duşumu aldım. :KK49:
şimdi de hazırlanıp önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için, sonra da koruya ve parka :KK55:

Dalmasında bi sıkıntı olmadı. Biz uyumadan önce süt içiyoruz sonra masal kitabından bir tane masal okuyoruz sonra da ışığı kapatıyoruz. İşte o sırada bikaç dk "aaa ay dede ve yıldızlar" muhabbeti yapıyoruz ve sonra döne döne uyumaya çalışıyoruz :D
hey gidii!! efenin evveliyatını bildiğimiz için şu anlattıkların beni ne kadar şaşırtıyor.
'doğan, büyüyor' lafı doğru.. maşallah tontik efeye :nazar:

bizimkinin de öyle bi muhabbeti var. önceleri ben söylüyordum, şimdi sen dur, ben diyicem diyor :KK48:
''şimdi gece oldu. güneş gitti aydede geldi. yıldızlar geldi, onlar kardeş
enes, emir, öykü, adam -ada diyemiyor :KK48:- (parktaki arkadaşları) uyudu, herkes uyudu.
anne seni seviyor, anne seni bırakmaz. iyi geceler, Allah raaatlık versin ''

pembişim kolay gelsin, mutfak temizliği evdeki en zor kalem bence. ince ve meşakkatli.

günaydıııın!!!
gece ayşecik ateşlendi, ilaç verdim, bir saat sonra anca dalabildi.
şuan da hafif ateşli gibi, keyfi yok. inş devam etmez..

sabah eşim sağolsun sen yat dedi, biz de geç kalktık ayşecikle.
güzel bi kahvaltı yaptık. o çizgi film izlerken, ben sporumu yaptım, duşumu aldım. :KK49:
şimdi de hazırlanıp önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için, sonra da koruya ve parka :KK55:

hey gidii!! efenin evveliyatını bildiğimiz için şu anlattıkların beni ne kadar şaşırtıyor.
'doğan, büyüyor' lafı doğru.. maşallah tontik efeye :nazar:

bizimkinin de öyle bi muhabbeti var. önceleri ben söylüyordum, şimdi sen dur, ben diyicem diyor :KK48:
''şimdi gece oldu. güneş gitti aydede geldi. yıldızlar geldi, onlar kardeş
enes, emir, öykü, adam -ada diyemiyor :KK48:- (parktaki arkadaşları) uyudu, herkes uyudu.
anne seni seviyor, anne seni bırakmaz. iyi geceler, Allah raaatlık versin ''

pembişim kolay gelsin, mutfak temizliği evdeki en zor kalem bence. ince ve meşakkatli.
Geçmiş olsun kuzucuğumaaaaa. İnşallah bugün bi daha yükselmez.

Temizliğe yardıma gelen arkadaşla (3-4 yıldır geliyor o yüzden ayrı gayrımız da yoktur) sabahtan durmadık. Mutfak dolapları okadar çok vaktimizi aldı ki!!! Neyse şuan oturdum çok şükür. Mercimek kaynıyor çünkü köfte olacakkk :D kodum bozuk ya dinlenemiyorummm :p

son doz tetanozu da oldum, artık bitti çok şükür.
ayşecik parkta eğlendi, koruda dolaştık.
baharda çiçekler nasıl renk cümbüşüyse, sonbaharda da yapraklar rengarenk :KK37:
biz de yaprak topladık kızımla, eve gelince de faaliyete giriştik.
rsz_img_1270.webp rsz_2img_1271.webp rsz_1img_1274.webp

Geçmiş olsun kuzucuğumaaaaa. İnşallah bugün bi daha yükselmez.

Temizliğe yardıma gelen arkadaşla (3-4 yıldır geliyor o yüzden ayrı gayrımız da yoktur) sabahtan durmadık. Mutfak dolapları okadar çok vaktimizi aldı ki!!! Neyse şuan oturdum çok şükür. Mercimek kaynıyor çünkü köfte olacakkk :D kodum bozuk ya dinlenemiyorummm :p
ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonlu:kk77:
ama sanırım onda kıvamı tutturmak güç..

Gıcık görümce busmaiiiii netcez buluşcaz mıııı??? Kocacanım bugün sordu hangi gün, nerde, niye çocuklu değil diye :)
Gıcık görümce sensin :D
Çocuklu değil mi?? Ben bilmiyordum?
Tarih pazar öğleden sonra olabilir 30 kasım
baharda çiçekler nasıl renk cümbüşüyse, sonbaharda da yapraklar rengarenk :KK37:
Eki Görüntüle 1299707 Eki Görüntüle 1299712 Eki Görüntüle 1299713

ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonlu:kk77:
Çok güzel renkler içim açıldı

gün de belli oldu demek, 30 kasımmmm!! :rolleyes:
açıkçası ben getirmeyi düşünmüyorum. inş ya anneme ya kv ye bırakıcam.

huu!! nerdesiniz hatunlar?

pamuk helva, dilanaz, ecrin, ilbilge, eaglee, cansel, born_

Eki Görüntüle 1299707 Eki Görüntüle 1299712 Eki Görüntüle 1299713

Geçmiş olsun canımcım.
Etkinliğinize bayıldımmmmmm. Emeğinize sağlık :)
Kıvamı yaptıkça alışıyo insan. Ama bugün çok cıngıl cıngıl bir ortamdı mesela ve bulguru az koymuş bulundum. Baktım yoğrulmuyor hazır sıcakken bulgur ekledim ve sorun kalmadı ;)

Ben çocuksuz olmasını tercih ediyorum o yüzden öyle dedim :D yada mesela avmde buluşacaksak önce oğluşla da sizi tanıştırırım sonra postalarım ;) Efe varsa ben oturamam çünkü :/ nişanın olduğu gün mü buluşucaz?? Benim hafıza süper ya unuttum nişan tarihini :( anemmmm çok az kaldı :)

Geçmiş olsun canımcım.
Etkinliğinize bayıldımmmmmm. Emeğinize sağlık :)
Kıvamı yaptıkça alışıyo insan. Ama bugün çok cıngıl cıngıl bir ortamdı mesela ve bulguru az koymuş bulundum. Baktım yoğrulmuyor hazır sıcakken bulgur ekledim ve sorun kalmadı :KK66:

Ben çocuksuz olmasını tercih ediyorum o yüzden öyle dedim :D yada mesela avmde buluşacaksak önce oğluşla da sizi tanıştırırım sonra postalarım :KK66: Efe varsa ben oturamam çünkü :/ nişanın olduğu gün mü buluşucaz?? Benim hafıza süper ya unuttum nişan tarihini :KK43: anemmmm çok az kaldı :)
kuru oldu su, sulu oldu un diyosun :KK48: belli bi ölçüye bile uysan her zaman garanti sonuç vermez sanıyorum.
çünkü mercimeğin bulgurun cinsine göre su kapasitesi de değişiyor.. bi gün ben de deneyeceğim inş En Büyük TÜRKİYE

nişanı 29 kasım diye hatırlıyorum. eğer buluşma 30 kasımdaysa, geri sayım yapabiliriz.
buluşmaya son 18 gün :KK6:

Çocuksuz olur mu yaa
Nfk tarihi doğru hatırlıyosun 29u nişan
Yalnız ben 30unda boş olur muyum buluşma yerine gelebilir miyim onu da hiç bilmiyorum hahaha

Back
X