- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaç oldun valla.. doğru söyledin. Rabbim namazını daim kılanlardan eylesin..parayla imanın kımde olduğu belli olmazmış,zaten söyleme kimseye günahını ya da kılmadığın bı namazını,cunku allah belki senı affedecek ama sırf bi başkasına söylediğinden günahına şahit tutmuş oluyormuşsun.
hem allahın rızasını nerden kazanacağın nerden kaybedeceğin hiç belli olmaz canım,ameller nıyetlere göredir.
çocuk çok olunca, hikaye de çok oluyorborn çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz umarım. bizim oğlanda gecenlerde ben veli toplantisindayken annemleri kilitlemis gitmiş yatak odasını karistirmaya. kapıyi sadece bir yerinden vidalamislar neyseki annen zorlamis açmış. bende de her olaya bir hikaye mevcut haa atraksiyon bol![]()
bizde de aynı mönü varbizde yemek tarhana çorbası, etli biber dolması
alem adam valla pembiş branştaşım...temizliği kocan yapıyor sanırım:)
pembis biraz önce gördüm ikeanin düz lambasini alip üstünü koyu pastelle boyamis sonrada senin dediğin yıldızları yapıştırmislar. hem faaliyet hemde güzel lamba olmuş
Ayy cok.guzel olmustur eminim b cok seviyorum onlari uyurken dikkatini cok.cektimi yoksa kolay dalabildimiBu arada yazmayı unutuyorum kaç seferdir. Ay dede sever oğluma fosforlu ay ve yıldızlardan alıp tavana yapıştırdım; çok hoşuna gitti :) kocamın ilk sorusu da bunlar iz bırakır mı oldu![]()
Ayy cok.guzel olmustur eminim b cok seviyorum onlari uyurken dikkatini cok.cektimi yoksa kolay dalabildimi
hey gidii!! efenin evveliyatını bildiğimiz için şu anlattıkların beni ne kadar şaşırtıyor.Dalmasında bi sıkıntı olmadı. Biz uyumadan önce süt içiyoruz sonra masal kitabından bir tane masal okuyoruz sonra da ışığı kapatıyoruz. İşte o sırada bikaç dk "aaa ay dede ve yıldızlar" muhabbeti yapıyoruz ve sonra döne döne uyumaya çalışıyoruz![]()
Geçmiş olsun kuzucuğumaaaaa. İnşallah bugün bi daha yükselmez.günaydıııın!!!
gece ayşecik ateşlendi, ilaç verdim, bir saat sonra anca dalabildi.
şuan da hafif ateşli gibi, keyfi yok. inş devam etmez..
sabah eşim sağolsun sen yat dedi, biz de geç kalktık ayşecikle.
güzel bi kahvaltı yaptık. o çizgi film izlerken, ben sporumu yaptım, duşumu aldım.
şimdi de hazırlanıp önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için, sonra da koruya ve parka
hey gidii!! efenin evveliyatını bildiğimiz için şu anlattıkların beni ne kadar şaşırtıyor.
'doğan, büyüyor' lafı doğru.. maşallah tontik efeye
bizimkinin de öyle bi muhabbeti var. önceleri ben söylüyordum, şimdi sen dur, ben diyicem diyor![]()
''şimdi gece oldu. güneş gitti aydede geldi. yıldızlar geldi, onlar kardeş
enes, emir, öykü, adam -ada diyemiyor- (parktaki arkadaşları) uyudu, herkes uyudu.
anne seni seviyor, anne seni bırakmaz. iyi geceler, Allah raaatlık versin ''
pembişim kolay gelsin, mutfak temizliği evdeki en zor kalem bence. ince ve meşakkatli.
ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonluGeçmiş olsun kuzucuğumaaaaa. İnşallah bugün bi daha yükselmez.
Temizliğe yardıma gelen arkadaşla (3-4 yıldır geliyor o yüzden ayrı gayrımız da yoktur) sabahtan durmadık. Mutfak dolapları okadar çok vaktimizi aldı ki!!! Neyse şuan oturdum çok şükür. Mercimek kaynıyor çünkü köfte olacakkkkodum bozuk ya dinlenemiyorummm
![]()
Gıcık görümce sensinGıcık görümce busmaiiiii netcez buluşcaz mıııı??? Kocacanım bugün sordu hangi gün, nerde, niye çocuklu değil diye :)
Çok güzel renkler içim açıldıson doz tetanozu da oldum, artık bitti çok şükür.
ayşecik parkta eğlendi, koruda dolaştık.
baharda çiçekler nasıl renk cümbüşüyse, sonbaharda da yapraklar rengarenk
biz de yaprak topladık kızımla, eve gelince de faaliyete giriştik.
Eki Görüntüle 1299707 Eki Görüntüle 1299712 Eki Görüntüle 1299713
ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonlu
ama sanırım onda kıvamı tutturmak güç..
gün de belli oldu demek, 30 kasımmmm!!Gıcık görümce sensin
Çocuklu değil mi?? Ben bilmiyordum?
Tarih pazar öğleden sonra olabilir 30 kasım
Çok güzel renkler içim açıldı
son doz tetanozu da oldum, artık bitti çok şükür.
ayşecik parkta eğlendi, koruda dolaştık.
baharda çiçekler nasıl renk cümbüşüyse, sonbaharda da yapraklar rengarenk
biz de yaprak topladık kızımla, eve gelince de faaliyete giriştik.
Eki Görüntüle 1299707 Eki Görüntüle 1299712 Eki Görüntüle 1299713
ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonlu
ama sanırım onda kıvamı tutturmak güç..
Gıcık görümce sensin
Çocuklu değil mi?? Ben bilmiyordum?
Tarih pazar öğleden sonra olabilir 30 kasım
Çok güzel renkler içim açıldı
kuru oldu su, sulu oldu un diyosunGeçmiş olsun canımcım.
Etkinliğinize bayıldımmmmmm. Emeğinize sağlık :)
Kıvamı yaptıkça alışıyo insan. Ama bugün çok cıngıl cıngıl bir ortamdı mesela ve bulguru az koymuş bulundum. Baktım yoğrulmuyor hazır sıcakken bulgur ekledim ve sorun kalmadı
Ben çocuksuz olmasını tercih ediyorum o yüzden öyle dedimyada mesela avmde buluşacaksak önce oğluşla da sizi tanıştırırım sonra postalarım
Efe varsa ben oturamam çünkü :/ nişanın olduğu gün mü buluşucaz?? Benim hafıza süper ya unuttum nişan tarihini
anemmmm çok az kaldı :)