Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Indirimler baslamis mi bende bilmiyodum yasire seneye icin montalmak istiyorum bu kuculdu iyice gunaydinlar bu arada esim epey hasta hic sevmiyorum kocalar hasta olunca uyuz oluyorum

10'da geleceklerini söyleyen misafirlerim hala gelmedi. Kahvaltı hazırlamamıştım. Yarım saat oturup gideceğiz dediler. Onlar gidince yaparız dedim.

Kar lastiklerimi taktırdım sabahtan. A101e gidip bikaç bişi aldım. Eve geldim mercimek köftesi yaptım (yemek yapasım gelmedi bugün o yüzden mercimek köftesi ve kek menümüz :D). Banyo tuvalet temizliğine girişeceğim inşallah. Sonra da süpür sil yapar hasta ziyaretine kadar dinlenirim inşallah. Bugün bi tuhafım. Başım falan dönüyo, elim kolum kalkmıyo.

Pamuk helva Güle güle kullansın fıstık masasını. Foto atarmisin bende geçen sizinle gittiğimde ikeada gördüğüm masayı almayi düşünüyorum.

Sen de 2 gibi ara ve kendine iş uydur. Sinir oldum!! Boş gününü rezil ettiler.

ben olsam ararım onları bi işim var gelmeyın derdim:)
Kesinlikle boş günümü mahvettiler. Sabah erkenden kalktığıma mı yanayım, günümün saçma sapan geçtiğine mi? İldışından geldiler yoksa bir mazeret bulurdum zaten.

Kar lastiklerimi taktırdım sabahtan. A101e gidip bikaç bişi aldım. Eve geldim mercimek köftesi yaptım (yemek yapasım gelmedi bugün o yüzden mercimek köftesi ve kek menümüz :D). Banyo tuvalet temizliğine girişeceğim inşallah. Sonra da süpür sil yapar hasta ziyaretine kadar dinlenirim inşallah. Bugün bi tuhafım. Başım falan dönüyo, elim kolum kalkmıyo.
Ayyy, bir dur dinlen canım. Maşallah diyelim tabi.

:KK11:Ayyy, sinir oldum. Şimdi aradılar, 3'te geleceklermiş.
Bazen oluyor böyle terslikler boşver takma her işte bi hayır vardır
Mete mi geliyo yoksa :)
Kizz busmai colicos bi yakalarsa seni
Onu da düşünmedim değil :)

Bugün öğlen güneş vardı kv yi mertin yanına çağırdım keremi parka çıkardım
Tam zamanında çıkmışız şimdi yağmur yağıyor
Kerem bi oyuncağını parkta oynaması için bi çocuğa verdi çok şaşırdım gelişmeler var :)
Dönüşte Nfk nın eşsiz sunumuyla aklımda kalan pembişin havuçlu kekinden yaptım güzel oldu ama biraz daha tarçın koymalıydım bence, gerçi kv "tam tadında " dedi :)

Back
X