He artık kimse kullamıyo sanırım whasa çıkalıBu arada msn mi kaldı ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He artık kimse kullamıyo sanırım whasa çıkalıBu arada msn mi kaldı ya
Geçmiş olsun canım. Evet, haklısın çok mızmız oluyorlar.Indirimler baslamis mi bende bilmiyodum yasire seneye icin montalmak istiyorum bu kuculdu iyice gunaydinlar bu arada esim epey hasta hic sevmiyorum kocalar hasta olunca uyuz oluyorum
ben olsam ararım onları bi işim var gelmeyın derdim:)Ayyy, sinir oldum. Şimdi aradılar, 3'te geleceklermiş.
Hoşgeldiniz karakız dilanaz
Ve Colicos
Dermişim :)
Kodum bozukkkkHoşbulduk busmai
Pembe o kadar işi yaparsan tabii başın döner elin kolun kalkmaz.
azıcık dinlen anacım.sen ve dinlenmek biraz ters ama.![]()
Sen de 2 gibi ara ve kendine iş uydur. Sinir oldum!! Boş gününü rezil ettiler.
Kesinlikle boş günümü mahvettiler. Sabah erkenden kalktığıma mı yanayım, günümün saçma sapan geçtiğine mi? İldışından geldiler yoksa bir mazeret bulurdum zaten.ben olsam ararım onları bi işim var gelmeyın derdim:)
Ayyy, bir dur dinlen canım. Maşallah diyelim tabi.Kar lastiklerimi taktırdım sabahtan. A101e gidip bikaç bişi aldım. Eve geldim mercimek köftesi yaptım (yemek yapasım gelmedi bugün o yüzden mercimek köftesi ve kek menümüz). Banyo tuvalet temizliğine girişeceğim inşallah. Sonra da süpür sil yapar hasta ziyaretine kadar dinlenirim inşallah. Bugün bi tuhafım. Başım falan dönüyo, elim kolum kalkmıyo.
toz sumak agız ıcındekı yaralara ıyı gelıyor.Kizimin agzinda bir tane aft gordum karbonatli su yetermi doktor gerek mi :-(
Bazen oluyor böyle terslikler boşver takma her işte bi hayır vardırAyyy, sinir oldum. Şimdi aradılar, 3'te geleceklermiş.
Mete mi geliyo yoksa :)Kar lastiklerimi taktırdım sabahtan. A101e gidip bikaç bişi aldım. Eve geldim mercimek köftesi yaptım (yemek yapasım gelmedi bugün o yüzden mercimek köftesi ve kek menümüz). Banyo tuvalet temizliğine girişeceğim inşallah. Sonra da süpür sil yapar hasta ziyaretine kadar dinlenirim inşallah. Bugün bi tuhafım. Başım falan dönüyo, elim kolum kalkmıyo.
Onu da düşünmedim değil :)Kizz busmai colicos bi yakalarsa seni