Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

BiZi bırakma demek istiyorum ama çocukların her şeyden önemli.seni özleyeceğiz.
:KK68:
Eşin de şaka yapıyordur. Boşver, aldırma.zama dedğişti de, geç.:KK59:

Nfk, yollarda.:KK55:Kazağı niye değiştiriyorsun?
Herkese günaydın.:KK31:
Sormayin, bugün yine kaza yaptim. :(
Bir sure elini sürmek istemiyorum. Ama Esim niyetlendik bir sene deneyelim. Olursa devam olmazsa Allah selamet versin dedi. Bi de diger arabadaki tipler çok cirkefti. Kamyon soforuymus bi afra bi tafra.. Esim sabir sinavi verdi. Nasil hakkini odeyecegim bu adamin? :(

Kazagi large aldim. Modeli de kesimi de çok bolmus. Cuval gibi durdu üstümde. Simdi de manyak bi kalabalik var. Resmen yagmaliyorlar magazayi. Kasa sirasi da bankadaki emekli kuyruğu sanki..

Değişim kasada değil müşteri hizmetleri masasinda yapiliyormus. Yarim saat sira bekledikten sonra bi de obur taeafa gittim. Onlarca kişi bekliyor bankonun onunde; kimi terziye gelmiş kimi hediye paketi yaptiracak kiminin kart işlemi var. Kim kime, dum duma. Afedersiniz dedim birinin önünden geçtim elemana seslendim iade buradan mi yapiliyor diye. Evet su sira dedi ama sora falan yok yani. Geri doğru cikarken kadinin biri öyle bakiyor ki sanki one kaynak yapmisim dovecek beni. Arkasına geçtim. Bidi bidi konusuyor yok sira varmis herkes bekliyormuş. Tekrar önüne geçtim. Ne surat yapiyosunuz elemani goremedigim için önünüze gectim 3 saniye sonra geri döndüm. Sosyal hayat tecrubemiz de var, sira kulturumuz de dedim. Cevap veremedi ya, ebleh ebleh bakti..

Busmaiii, çok üzüldüm tamamen mi sildiriyorsun üyeliğini ); esasında dönem dönem ben de düşünüyorum , çünkü ölen vakte bakıldığında anlıyor insan, ne kadar zaman israfı yaptığını .. Kuzularsız bırakma bizi,arada whatsApp'tan fotoğraflarını yolla olur mu?..

Dün sabahtan başladım hazırlığa , çocuklar ben arkamı döner dönmez yeniden savaş alanına çevirdiler etrafı, akşama kadar oturamadım. Misafir gelince de oturulamıyor zaten.. Neyse ki herşey beğenildi. Sorunsuz atlatıldı bir davet daha...

Nfk, geçmiş olsun Allah beterinden korusun , akan trafiğe çıkıyorsunuz değil mi? Ben yollara baktıkça gözüm korkuyor, neredeyse tepeden bile birşey inebilecekmiş gibi, insan anlayamadan pat önüne arkasına sağına soluna araç yanaşıyor... Eşine katılıyorum , insallah zamanla daha güzel kullanırız biz de, bir de her gün en az 1 saat pratik yapmak lazım ki iyice adapte olalım, ara verince kopuyorum mesela ben de ... Hayırlısı olsun hakkımızda...

Hepinize güzel pazarlar En Büyük TÜRKİYE

Sormayin, bugün yine kaza yaptim. :KK43:
Bir sure elini sürmek istemiyorum. Ama Esim niyetlendik bir sene deneyelim. Olursa devam olmazsa Allah selamet versin dedi. Bi de diger arabadaki tipler çok cirkefti. Kamyon soforuymus bi afra bi tafra.. Esim sabir sinavi verdi. Nasil hakkini odeyecegim bu adamin? :KK43:

Kazagi large aldim. Modeli de kesimi de çok bolmus. Cuval gibi durdu üstümde. Simdi de manyak bi kalabalik var. Resmen yagmaliyorlar magazayi. Kasa sirasi da bankadaki emekli kuyruğu sanki..

Canım geçmiş olsun :( ne usta şoförler kaza yapıyor boşversene. Ayrıca istanbulda tüm arabalarda ya çizik ya vuruk yada bişi var yani. Demekki memleket böyle ;) ama otomatik vites olsa böyle zorlanmazsın. Yani vitesi düşünmek zorunda kalmadığın için sadece yoluna bakıyorsun ;) kocanı da öp başına koy. Valla benimki olsa hiçççç düşünemiyorum olacakları :D

Değişim kasada değil müşteri hizmetleri masasinda yapiliyormus. Yarim saat sira bekledikten sonra bi de obur taeafa gittim. Onlarca kişi bekliyor bankonun onunde; kimi terziye gelmiş kimi hediye paketi yaptiracak kiminin kart işlemi var. Kim kime, dum duma. Afedersiniz dedim birinin önünden geçtim elemana seslendim iade buradan mi yapiliyor diye. Evet su sira dedi ama sora falan yok yani. Geri doğru cikarken kadinin biri öyle bakiyor ki sanki one kaynak yapmisim dovecek beni. Arkasına geçtim. Bidi bidi konusuyor yok sira varmis herkes bekliyormuş. Tekrar önüne geçtim. Ne surat yapiyosunuz elemani goremedigim için önünüze gectim 3 saniye sonra geri döndüm. Sosyal hayat tecrubemiz de var, sira kulturumuz de dedim. Cevap veremedi ya, ebleh ebleh bakti..

Ykm yada boynerde öyle oluyo değişimler malesef :( ama sen de nasıl bu işi haftasonu yapmaya karar verdin kız?? :) malesef insanlar herkesin yanlış davranacağını düşünüp önyargılılar çoğu kere özellikle sıra olaylarında... İyi yapıştırmışsın lafı ;)

Busmaiii, çok üzüldüm tamamen mi sildiriyorsun üyeliğini ); esasında dönem dönem ben de düşünüyorum , çünkü ölen vakte bakıldığında anlıyor insan, ne kadar zaman israfı yaptığını .. Kuzularsız bırakma bizi,arada whatsApp'tan fotoğraflarını yolla olur mu?..

Dün sabahtan başladım hazırlığa , çocuklar ben arkamı döner dönmez yeniden savaş alanına çevirdiler etrafı, akşama kadar oturamadım. Misafir gelince de oturulamıyor zaten.. Neyse ki herşey beğenildi. Sorunsuz atlatıldı bir davet daha...

Nfk, geçmiş olsun Allah beterinden korusun , akan trafiğe çıkıyorsunuz değil mi? Ben yollara baktıkça gözüm korkuyor, neredeyse tepeden bile birşey inebilecekmiş gibi, insan anlayamadan pat önüne arkasına sağına soluna araç yanaşıyor... Eşine katılıyorum , insallah zamanla daha güzel kullanırız biz de, bir de her gün en az 1 saat pratik yapmak lazım ki iyice adapte olalım, ara verince kopuyorum mesela ben de ... Hayırlısı olsun hakkımızda...

Antep geliniiiiiiii tabi beğenilecek yaptıkların canım ellerine sağlık.

ne diyebilirim. tr de ne kadar öküz, maganda, trafik canavarı varsa sanki hepsi istanbulda.

iki şeritli yol, soldaki düz gidiyor, sağ şeritse sağa dönüyor
tam sağa dönüşte mükemmel bir zamanlama ile belediye işçileri çalışma yapıyor
yani sol şeritten devam edip sağa döneceğim. ama bir kere sağ şeride girmiş bulundum.
dubaların dibine kadar geldim
sola sinyal verdim bekliyorum.
ışık yeşilden kırmızıya döndü, bi türlü sol şeride giremedim.

kırmızı yandı, sonra tekrar yeşil.. arabalar vızır vızır.
eşim arabanın burnunu çıkar az, bu sefer mecbur yol verecekler dedi.
burnumu çıkardım, bir süre de öyle bekledim. on küsür araç geçti biri de yol vermedi arkadaş..
benim arkamdaki araçtaki sürücü de tamam geç diye işaret ediyor. baktım sol şeritteki araç geride
hadi dedim bi hamle yapıp çıkayım, bi dubaya bi sola bakarken sol arkadan gelen araç mesafe var ya,
benden önce geçmek için gaza bastı. ve sonuç, benim çamurluk onunkine epey sürttü.

indiler zaten arabadan bağıra çağıra.. eşim de sinirli. neden yol vermiyorsunuz.
bizim şerit kapalı iki ışıktır geçemedik, sinyal verdik burun çıkardık dedi.
adam sinyal yaktığımı da kabul etmiyor, yoktu sinyal diyor. ne diyeyim??

normalde olması gereken benim şeritte tamir olduğu için bi ordan bi buradan
yada makul şekilde dengeli iki şeritten sırayla arabaların geçmesi..
hadi onu da geçtim, mesafe var, adam ben geçicem diye taa arkadan gaza basıp geliyor.
tutanak tuttular, sonra ne olduysa dellendi adam. baktım aldı yırttı kağıdı.
bana ne, acemi sürücüyse acemi.. bana ne kardeşim falan diye yolun ortasına geçmiş bağırıyor.
ben arabanın içindeyim bana bakarak, çirkef çirkef..
de ki 8de 8 ben kusurluyum, yine de haksız yine de hadsiz yine de terbiyesiz!
eşim de geri adım atmadı. sinyal yaktığım konusunda. gerekirse buradaki dükkanların
güvenlik kameralarını inceleyeceğiz demiş. gittiler kağıt aldılar yeni, yine tutanak tuttular.
neyse işte.. öyle tatsız, tuzsuz bi mevzu.

aktif pratik yapmak lazım, biz eşimle bi pazar günleri çıkıyoruz o kadar.
bir saat dolaşıp geliyoruz. aslında boşta biri olsa hafta içi de çalışırdık ama yok.
e5, sahil yolu yine daha rahat da minibüs yolu keşmekeş.

Canım geçmiş olsun :KK43: ne usta şoförler kaza yapıyor boşversene. Ayrıca istanbulda tüm arabalarda ya çizik ya vuruk yada bişi var yani. Demekki memleket böyle :KK66: ama otomatik vites olsa böyle zorlanmazsın. Yani vitesi düşünmek zorunda kalmadığın için sadece yoluna bakıyorsun :KK66: kocanı da öp başına koy. Valla benimki olsa hiçççç düşünemiyorum olacakları :D

Ykm yada boynerde öyle oluyo değişimler malesef :KK43: ama sen de nasıl bu işi haftasonu yapmaya karar verdin kız?? :) malesef insanlar herkesin yanlış davranacağını düşünüp önyargılılar çoğu kere özellikle sıra olaylarında... İyi yapıştırmışsın lafı :KK66:

Antep geliniiiiiiii tabi beğenilecek yaptıkların canım ellerine sağlık.
dediğin gibi memleket böyle.. tadım tuzum kaçıyor ama. 3 yıllık sıfır hasarlı araç ikidir benimle kaza yapıyor.
eşim bıdı bıdı etse, koyveririm kendimi ama sağolsun bana karşı sabırlı. inş hayırlısıyla halledebiliriz şu işi..

evet, mağaza boyner. internetten modeli sorguladım, sadece o avm de iki tane beden kalmış.
bugün de pazar ya satılırsa diye gittim, zaten bulamadılar. başka bi şeyle değiştirdim. falan filan..
ama o kasadaki durum illet ediyor insanı. bi de ailecek çoluk çocuk alış verişe gelenler var. adamlar
çocukları dilliyor, kadın alışveriş yapıyor saatlerce elinde kocaa bi sepet ağzına kadar full dolu. bi de bunun sırası var bekle anam bekle, kasada öde anam öde,
yani ne babam abilerim ne eşim kesinlikle böyle bi şeye sabretmez.
saatlerce oralarda beklemek, sıralara girmek.. pöff!!!

Son düzenleme:
ne diyebilirim. tr de ne kadar öküz, maganda, trafik canavarı varsa sanki hepsi istanbulda.

iki şeritli yol, soldaki düz gidiyor, sağ şeritse sağa dönüyor
tam sağa dönüşte mükemmel bir zamanlama ile belediye işçileri çalışma yapıyor
yani sol şeritten devam edip sağa döneceğim. ama bir kere sağ şeride girmiş bulundum.
dubaların dibine kadar geldim
sola sinyal verdim bekliyorum.
ışık yeşilden kırmızıya döndü, bi türlü sol şeride giremedim.

kırmızı yandı, sonra tekrar yeşil.. arabalar vızır vızır.
eşim arabanın burnunu çıkar az, bu sefer mecbur yol verecekler dedi.
burnumu çıkardım, bir süre de öyle bekledim. on küsür araç geçti biri de yol vermedi arkadaş..
benim arkamdaki araçtaki sürücü de tamam geç diye işaret ediyor. baktım sol şeritteki araç geride
hadi dedim bi hamle yapıp çıkayım, bi dubaya bi sola bakarken sol arkadan gelen araç mesafe var ya,
benden önce geçmek için gaza bastı. ve sonuç, benim çamurluk onunkine epey sürttü.

indiler zaten arabadan bağıra çağıra.. eşim de sinirli. neden yol vermiyorsunuz.
bizim şerit kapalı iki ışıktır geçemedik, sinyal verdik burun çıkardık dedi.
adam sinyal yaktığımı da kabul etmiyor, yoktu sinyal diyor. ne diyeyim??

normalde olması gereken benim şeritte tamir olduğu için bi ordan bi buradan
yada makul şekilde dengeli iki şeritten sırayla arabaların geçmesi..
hadi onu da geçtim, mesafe var, adam ben geçicem diye taa arkadan gaza basıp geliyor.
tutanak tuttular, sonra ne olduysa dellendi adam. baktım aldı yırttı kağıdı.
bana ne, acemi sürücüyse acemi.. bana ne kardeşim falan diye yolun ortasına geçmiş bağırıyor.
ben arabanın içindeyim bana bakarak, çirkef çirkef..
de ki 8de 8 ben kusurluyum, yine de haksız yine de hadsiz yine de terbiyesiz!
eşim de geri adım atmadı. sinyal yaktığım konusunda. gerekirse buradaki dükkanların
güvenlik kameralarını inceleyeceğiz demiş. gittiler kağıt aldılar yeni, yine tutanak tuttular.
neyse işte.. öyle tatsız, tuzsuz bi mevzu.

aktif pratik yapmak lazım, biz eşimle bi pazar günleri çıkıyoruz o kadar.
bir saat dolaşıp geliyoruz. aslında boşta biri olsa hafta içi de çalışırdık ama yok.
e5, sahil yolu yine daha rahat da minibüs yolu keşmekeş.

dediğin gibi memleket böyle.. tadım tuzum kaçıyor ama. 3 yıllık sıfır hasarlı araç ikidir benimle kaza yapıyor.
eşim bıdı bıdı etse, koyveririm kendimi ama sağolsun bana karşı sabırlı. inş hayırlısıyla halledebiliriz şu işi..

evet, mağaza boyner. internetten modeli sorguladım, sadece o avm de iki tane beden kalmış.
bugün de pazar ya satılırsa diye gittim, zaten bulamadılar. başka bi şeyle değiştirdim. falan filan..
ama o kasadaki durum illet ediyor insanı. bi de ailecek çoluk çocuk alış verişe gelenler var. adamlar
çocukları dilliyor, kadın alışveriş yapıyor saatlerce elinde kocaa bi sepet ağzına kadar full dolu. bi de bunun sırası var bekle anam bekle, kasada öde anam öde,
yani ne babam abilerim ne eşim kesinlikle böyle bi şeye sabretmez.
saatlerce oralarda beklemek, sıralara girmek.. pöff!!!
Gerzek herif ya!! Söz konusu istanbul olunca çeşit çeşit insan var işte malesef :( sen soğuma bu işten. Bunlar ufak kazalar. Allah korusun kimsenin canına kast yok.

geçmiş olsun canım ufak kazalar bunlar alışacaksın akışa en sonunda.eşin söylemiştir mutlaka gireceğin şeride çıkmadan son kez yeniden kontrol et gelen varmı diye.tıpkı yayaların karşıya geçişi gibi sola-sağa ve tekrar sola;)..hareket halinde olmadığın için ufak kaza bunlar. bu arada çarpanda kusur daha fazladır.sen yanlış bile çıkmış olsan o da zamanında duracak çarpmayacak..ya bir yaya fırlamış olsa ezecekmi bakmadan çıktı diye
oyun alanından dönen kuzular üstelik ömer hiç ağlamadan gülsüm az sesli korodan mızıldanırken arabada dönüş yolunda
ömer: "ben çok eğlendim" dedi durup dururken...bu kuzular yüreğimi eritiyor...az sonra kırmızı ışıkta duran babasına "yine mi kırmızı!! " diye veryansın ediyor:)

Öncelikle geçmiş olsun canım.
Senden korkulur, nasıl laflar saymışsın.:KK48:

Günaydınlar herkeseeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)

Sabahtan yemeğimi yapıp arkadaşa kahveye gideceğim inşallah ;)

Güzel bir gün diliyorummmmmmm.

Herkese günaydın. Pembişim, ne güzel bu yıl rahatsın. Maşallah diyeyim. :nazar:Efe, bebekken dersin fazlaydı diye hatırlıyorum.
Malesef son haftam :( 16 saat dersim vardı şimdi 20 olacak. Geçen sene çoktu ve pert oluyordum doğru hatırlıyorsun ;) bu yıl bi de sağolsun güzel program hazırladılar. İnşallah yenisi de böyle olur.

Busmai bende yetişemiyorum artık. Eskisi kadarda takip edemiyorum. Instagram bile arabada daha rahat bakıyorum. Habersiz bırakma
nfk çok geçmiş olsun. Ufakta olsa kaza yapınca insan soguyor bende de öyle oldu ama baktım ki istanbul trafiğinde senin hata olmasada böyle kazalar çok oluyor. Eşimin de kaç kere başına geldi. Moralini bozma kimse anasının karnında ogrenmiyor.
Iade olayı bievle yaşadım bende bi sıkıntı en illet olduğum şey. Adım atmayacagim mağazalar arasına girdi.

Pamuk helva gecmisler olsun atlatmissin misafirleri ben cmt kızın arkadaşının doğum günü vardı oraya gittim pazarda annemlere böyle bitti hafta sonu. Indirimden güya kendime bir şey bakacaktim kaldı yine

günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi hafta diliyorum.
istanbulda hava çok soğuk, kuvvetli rüzgar ve yağmur var..
iyi ki dün işlerimi hallettim, yoksa bugün çıkamazdım.
gece az uyudum, şimdi ogle olsa da ayşecik uyuyunca ben de uyusam diye düşünüyorum.. :p

geçmiş olsun canım ufak kazalar bunlar alışacaksın akışa en sonunda.eşin söylemiştir mutlaka gireceğin şeride çıkmadan son kez yeniden kontrol et gelen varmı diye.tıpkı yayaların karşıya geçişi gibi sola-sağa ve tekrar sola:KK66:..hareket halinde olmadığın için ufak kaza bunlar. bu arada çarpanda kusur daha fazladır.sen yanlış bile çıkmış olsan o da zamanında duracak çarpmayacak..ya bir yaya fırlamış olsa ezecekmi bakmadan çıktı diye
oyun alanından dönen kuzular üstelik ömer hiç ağlamadan gülsüm az sesli korodan mızıldanırken arabada dönüş yolunda
ömer: "ben çok eğlendim" dedi durup dururken...bu kuzular yüreğimi eritiyor...az sonra kırmızı ışıkta duran babasına "yine mi kırmızı!! " diye veryansın ediyor:)
doğru söylüyorsun.. son saniye yine kontrol etmem gerekti sol şeridi.
galiba en son öndeki dubalara bakıyordum ben :-/ Allah beterinden saklasın..

senin bebeler iyice dillenmiş. yakında duran trafikten de şikayet ederlerse şaşmam :)
Öncelikle geçmiş olsun canım.
Senden korkulur, nasıl laflar saymışsın.:KK48:
sağol bacım.
dün biraz da kötü günümdü, ama o da kötü niyetliydi..
bi de müşteri hizmetlerinden döndüm, kasadaki elaman diyor ki, bi daha sıraya gireceksiniz.
ona da pöykürdüm biraz. tamam bu işlemden sonra size alıcam dedi. :D
valla kapasiteni yapabileceklerini deniyorlar sanki.. bakıyorlar, karşıdaki deli, o da sopasını saklıyor.
aman efendim buyrun oluyor

Pamuk helva gecmisler olsun atlatmissin misafirleri ben cmt kızın arkadaşının doğum günü vardı oraya gittim pazarda annemlere böyle bitti hafta sonu. Indirimden güya kendime bir şey bakacaktim kaldı yine
gün o kadar kısa ki, hiçbir şey yapılmıyor. bi yere gideceksen de Sabah kahvaltıya gitmek gerek ki, gündüzden
maksimum faydalanalım.. haftasonuna kalmaz, nasılsa 1 ocak tatil, belki o gün çıkar alışveriş yaparsın

Slmmmm kızlar. Nfk geçmiş olsun ogrenene kadar olur ufak tefek kazaları allah beteri korusun. Eşine maşallah benim kocam olsa gider adamla tartışır sonra o gün aksama benim başımda bıddi bidi eder.ben 3 yıl oldu ehliyet alalı denizli trafiğide çok kötü değil o halde hala öğrendim. Çünkü kocam sağ olsun öğrenirken yoruyor beni.birde arkalarına hamile kalınca epeydir kullanmıyorum. Yaza doğru 1 hafta özel öğreten hocalar var kurslarda onlardan ders alınacak inşallah. Yoksa ben hayat boyu ogreneem benim kocayla)

Oğluşum sabah erken kalkmasına rağmen anca akşam 4 gibi uyumuş. 5 gibi kalktı ve ben sarılınca geri yattı. Hala da yatıyor. Bajalım akşamımız nasıl şekillenecek :D ??

Kızlar bugün arkadaşıma gitmiştm ya ocağın arkasına birazdan linkini vereceğim camlardan koymuş. Çok hoşuma gitti. Bizde ocağın arkası da granit gerçi dolayısı ile ciflemesi kolay ama öyle değilse bu ürün çok mantıklı. Ayrıca yemek yaptıktan sonra ocak batıyor ve misafir geldi diyelim hemen bununla kapatabiliyorsun. Biraz araştırdım ama bu sitede en uygun fiyatlılar var. Gerçi daha güzel desenliler de var ama gittigidiyorda güvenemedim :/

http://www.sabanshop.com/30x52cm,LA_316-2.html#labels=316-2

Uyku seansına başlıyorummmmmmmmm. Bugün çok üşüdüm; sanırım o yüzden dayak yemiş gibiyim. Yarın bi de boş günümde okula gidicem. Aman sabahlar olmasınnn :p

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Oğluş 7 olmadan kalktı. Oysaki 11i geçiyodu uyuduğunda :( sistem oturtmaya çalışıyor sanırım :) Dışarda kar görünce çok sevindi yavrum. Okula gidip geleyim dışarı çıkarıcam inşallah ;)

Herkese güzelllllll bir gün diliyorum :)

Gunaydiiiin! Ben de normal zamanda saat 9da uyanan kuzuyu 7 de zorla kaldirdim. :P gece yatmaz sabah kalkmaz veledim benim :-) neneye gidiyoruz. İstanbul da da kar yagisi basladi. Küçük küçük böyle yağarsa tutmaz ama inş kuvvetlenir. Herkese hayirli huzurlu bi gün diliyorum..

Back
X