Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar, hastalara geçmiş olsun insallah ...
Şekerportakalım, Allah kavuştursun insallah Allah başımızdan eksik etmesin beyleri , zor oluyor gölgesi yetiyo derler ya, öyle aynen ):
Pembecim,Allah kolaylık versin, niyetine girdiysek bitirdik sayalım :) ben de doğumlardan kalan borçlarımı ; Pazartesi Perşembe cuma şeklinde, haftada 3er gün tutmaya çalışıyorum, kaplumbağa gibi yavaş giderim ama biter insallah ömrüm yeterse ...
Born, ah ah bizde de var baba sevdalısı 2 veletGeceleri babası ile birer tane bölüşüp uyutuyoruz , Selimi benim yatırdığım geceler " Ben babamı istiyooom" diye ağlıyo bazen
Eagle, üçüncü güzel fikir, yardımcılar da mevcutken neden olmasın .. ben de bazen düşünüyorum ve bebek kokusu özlerim diyorum , ama benim de annem ikiz kardeş, ailedeki herkesin ikizi de ; 2.doğumlardan sonra oluyo. Yani 2+ 2 olabilir diye vazgeçiyorum kendi adıma ..
Hepinize iyi günler![]()
Hosgeldiiin! Nerelerdesiniz? Geçmişi s okumakla bitmez, çok birliktiselam kızlar ben döndümmmm.
biraz geçmişi okuyup bakalım ne var ne yok?
aaa canderin gelmiss :)) hosgeldinnn cnm iyisiniz ins bizde ayni tas ayni hamamselam kızlar ben döndümmmm.
biraz geçmişi okuyup bakalım ne var ne yok?
Olur mu kiz?! Nüfus %40 artti yaaaa canderin gelmiss :)) hosgeldinnn cnm iyisiniz ins bizde ayni tas ayni hamam
Tabisiiiinfkcim benim elime su bile dokemez dime :)) icimi rahatlattin cok saol anneden ote yar olmaz dogru diyosun iste cok duygusalim bu konularda
İkisi de senin üstüne kalsaydı daha çok sinir stres olurdun.nfkcim benim elime su bile dokemez dime :)) icimi rahatlattin cok saol anneden ote yar olmaz dogru diyosun iste cok duygusalim bu konularda
O muhtar kızımmmm ama sen de cansın.Aksırık tıksırık ve üşümebugün okul buz gibiydi. Bi de saçma sapan bişi için öğlen okulda kalmam gerekti iyice dondum
hala ısınamıyorummmm.
Nfkcım böyle giderse yarın da bu iş yaşne güzel arkadaşsın sen yaaa; bir sürü bişi almışsın arkadaşının çocuğuna. Değerini bilsinler haaaa!! :)
Born ben deyince için rahatlamıyo da nfk deyince mi rahatlıyor?? Trip atıyommmm![]()
Hahaha dogru vallapost: 38869012 .!.:Olur mu kiz?! Nüfus %40 artti ya![]()