• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende onbes tatilde yani bu cuma tuvalet egitimine baslasam mi diye dusunuyorum tam yazicaktm baktimki nfk uzun uzun anlatmis yaza birakirsam ramazanda yapamicam sonrasinda hemen tatil donunce de ablamin cocugunun sunnet var yaniannemlere gidicez ee taa eylule sarkicak ve zumra daha hreketlenmis olucak ama onbes tatilde esik zumrayla ilgulense bende surekli yasirle ilgilensem dyorum ama kisin zorlugjndab da korkuyorum ne yapsam bilemedm

selam canlar.. herkes iyidir inş.. :KK54:

pembişim, yine otomatiğe bağlamışsın. kolay gelsin bacımm.. :KK48:

born, yazın sıcak havada daha kolay olur tabi, ama dediğin gibi ramazanda olmaz.
çünkü gerçekten sabır zorlanıyor, oruçla bir ikisi kesinlikle çekilmez. :110:
ben kısa süreceğini düşünüyorum ama yine tedbirli olup bir hafta, on gün belki daha da fazla zaman ayırmak lazım.
eşinin mutlaka evde olması gerek. ben işi gücü bırakıp bütün gün onun başında beklediğimi biliyorum.
gözümü ayırdığım an yapıveriyordu. bazen halinden tavrından yapacağını anlıyorsun da lazımlığa oturtuyorsun cünkü. Abim de yazin evde old zamana rastgeldigi icin çok yardimci olmuştu yengeme. Tuvalete götürüyor bi kaza olunca da güzel temizliyor yikiyor giydiriyordu.

Son düzenleme:
yazin temmuxa kadar esim evde yok temmuz zaten ramazan snra hemen tatil yegenimjn sunneti dedigim gibi agustos sonu eylul basi ancak o kadar geciktirmek de istemiyorum yoksa yazin kesinlikle cok daha iyi olur amazumra da hareketlenicem ya simdi o da kafami kurcaliyo bilemedm ama acil karar verip cuma hemen baslamam gerekiyo :/

bende onbes tatilde yani bu cuma tuvalet egitimine baslasam mi diye dusunuyorum tam yazicaktm baktimki nfk uzun uzun anlatmis yaza birakirsam ramazanda yapamicam sonrasinda hemen tatil donunce de ablamin cocugunun sunnet var yaniannemlere gidicez ee taa eylule sarkicak ve zumra daha hreketlenmis olucak ama onbes tatilde esik zumrayla ilgulense bende surekli yasirle ilgilensem dyorum ama kisin zorlugjndab da korkuyorum ne yapsam bilemedm

Yasir ne modda sen ona bakmalısın. Tabiki bize uygun olan zamanı önemsiyoruz ama önemli olan çocuğun sinyalleri. Hani bezi kuru kalkıyor mu?? Yapınca söylüyor mu yada rahatsız oluyor mu?

selam canlar.. herkes iyidir inş.. :KK54:

pembişim, yine otomatiğe bağlamışsın. kolay gelsin bacımm.. :KK48:

born, yazın sıcak havada daha kolay olur tabi, ama dediğin gibi ramazanda olmaz.
çünkü gerçekten sabır zorlanıyor, oruçla bir ikisi kesinlikle çekilmez. :110:
ben kısa süreceğini düşünüyorum ama yine tedbirli olup bir hafta, on gün belki daha da fazla zaman ayırmak lazım.
eşinin mutlaka evde olması gerek. ben işi gücü bırakıp bütün gün onun başında beklediğimi biliyorum.
gözümü ayırdığım an yapıveriyordu. bazen halinden tavrından yapacağını anlıyorsun da lazımlığa oturtuyorsun cünkü. Abim de yazin evde old zamana rastgeldigi icin çok yardimci olmuştu yengeme. Tuvalete götürüyor bi kaza olunca da güzel temizliyor yikiyor giydiriyordu.

Bana yardımcı eşlerden bahsetmeyin valla sinir oluyorummmmmmm :p

Valla mecburen canikommmm. Bi de tam ocağı ve etrafı temizledim ki aklıma yemeğimin olmadığı geldi :D bulgur pilavı ve tavuk yaptım. Şu an oturdum çok mesudummmmm :)

Normalde perşembe günü dip boyaya gitme gibi bir planım vardı. Ama acaba bugün mü gitsem diye düşünüyorum. Kargocuya gitmeden önce veya sonra... Bi de caddede ufak bikaç işim vardı... Aman yayılasım da var. Kafamda deli sorular :p

ooo, pembiş coştun. ogle olmadan tüm işlerini hallettin.
ben hala yayıl yayıl moddayım :p
dünden domatesli bulgur pilavım var benim de, yanına çorba ve et sote yapıcam, yani inş :KK14:

çıkmışken bugün kuaför işini de aradan çıkarabilirsin aslında. tabi randevu falan gerekmiyorsa..
bazen yoğunluk oluyor, bekletiyorlar ya..

kızlar, bir süredir ayşecikte bi hal var. hani 2 yaş sendromu, benlik, bencillik dönemi diye düşünüyorum ama..
normalde kıskanan bi çocuk değil. akşam babası gelince biz yanyana oturunca, az yakınlaştığımızı görsün
çocuğa bi hal oluyor. geliyor pat pat vuruyor, kime gelirse.. sonra tripler, küsmeler.. farklı koltuklara oturtuyor bizi,
sonra babaya 'sen anneyle konuşma, sarilma' diyor.. falan filan.. var mı sizde de böyle şeyler?

Ben de c. Ertesi tuvalet eğitime başlayacağım. Hem haftaya eşimle tatilimiz denk geliyor. Bir hafta bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Tabi bu misafir trafiğinde nasıl olacak bilmiyorum.
Nfk, bu eve taşınalı 4 ay oluyor ya. Onun için bu misafir.

kızlar, bir süredir ayşecikte bi hal var. hani 2 yaş sendromu, benlik, bencillik dönemi diye düşünüyorum ama..
normalde kıskanan bi çocuk değil. akşam babası gelince biz yanyana oturunca, az yakınlaştığımızı görsün
çocuğa bi hal oluyor. geliyor pat pat vuruyor, kime gelirse.. sonra tripler, küsmeler.. farklı koltuklara oturtuyor bizi,
sonra babaya 'sen anneyle konuşma, sarilma' diyor.. falan filan.. var mı sizde de böyle şeyler?
Bu bizde hep var maalesef.

Selamlar kızlar , nasılsınız ?

Pembehipopotam, ellerine sağlık, afiyetle yesin kardeşcanın.. Bahsettiğin böreğe benzer bir börek denemiştim , içli köfte tadında olmuştu :kk77:

Born, kararın hayırlı olsun..babanız evdeyken halledersiniz insallah ...

benim nacizane fikrimce ; ilk bahar & yaz ayı , bazı açılardan anne için daha büyük kolaylık ...

Mesela, bezsiz dönemin ilk etabında ; sık sık ıslak çamaşırlar çıkacak ,
belki halılar koltuklar, yatak, çarşaf da zaman zaman ıslanabilecek.... Yıkayıp kurutmak temizlemek ; belki senin için zor olabilir hava şartlarından ötürü...
bir de çocuklar altını ıslattığında , biz fark edip temizleyene kadar, ve kazalar sonrası sürekli Minnoşları yıkamak gerektiğinden üşütmeleri riski de olabiliyor .. Yani sıcak hava bu açılardan büyük avantaj...

Ama Bu küçük olumsuzluklar dışında ; insallah Yasir bu değişime hazırsa , kazalar da en aza iner ve sen zorlanmazsın insallah..
Insallah kolaylıkla öğrenir kuzucuk .. Oy yerim onu, tam bir minik beyefendi :KK36:
Hepinize sağlıklı Huzurlu günler :KK74:

Nfk sultan ben bunun çok normal olduğunu biliyorum canım. Çok üstüne gitmeden azıcık konuşacaksın o durumlarda. Çok uzun uzun değil tabi. Ama babadan uzak durma olayını yapmamalısın. Erkek çocuklar da annemden uzak dur moduna giriyorlarmış ya. Bizimki henüz yapmıyor bakalım :)

Geldim kuafördeyim ;) evde oturup dinlenmek yerine akıyorum :p

Kızlar nerdesiniz yahuuuuu?? :)

Kuaförden sonra caddedeki bikaç işimi halletmeye gittim. Sonra lcwye uğradım. Kendime bir siyah kadife bir de normal ama kalınca siyah iki pantolon aldım. O sırada okuldan bi arkadaşı gördüm. Gidip sıcak çikolata içtik sohbet ettik. O da mart sonu doğum yapacak inşallah. Sonra da ufak çapta market alışverişi yapıp eve geldim. Oğluş uyuyor şu anda. Salatamı yaptım bekliyorum :) pantolon paçaları yapılacağı için akşam 8:30da alabilirmişim. Acaba çılgınlık yapıp oğluşla gitsem mi diyorum?? Ama çocuk da yeni iyileşti cesaret edemiyorum. Bugün çok kararsız hissediyorum :D

Born denemekten zarar çıkmaz üç gün dene ben bazen bezinin çıkarmak istediğinde banyoya götürüyor um ama oturmuyor. Yazi bekleyenler tayfasindayim bende

Yarın benimde dis randevum var şişlik indi. Hatta ağrım da yok bu normal mi

Biz üçümüz sarılıyoruz öyle durumlarda. Yine de değişmiyor. Bir süre sonra düzelir inş.
Valla o durumda Esim çok hassas hemen kalkiyor peşine gidiyor. Ama kucaga gelmiyor. Dakikalarca ugrasiyir babası bin bir oyun yapiyor da zar zor ikna oluyor velet.

Born denemekten zarar çıkmaz üç gün dene ben bazen bezinin çıkarmak istediğinde banyoya götürüyor um ama oturmuyor. Yazi bekleyenler tayfasindayim bende
Oturmasi için basta teşvik vermiştim ben bazen ben de klozete oturup şarki soyluyordum. :p PC den müzik actigim da olmuştur. Geç olsun güç olmasin. Hem belki ipek kiz da aradan cikar, bi tasla iki kus gibi bi yazda iki bebe :D

Back
X