• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembisim, dolu dolu bi gün oldu senin için. Bilmiyorum efeyle mi gittin AVM ye, aldiklarin hayirli olsun güzel gunlerde kullan..

Pembisim, dolu dolu bi gün oldu senin için. Bilmiyorum efeyle mi gittin AVM ye, aldiklarin hayirli olsun güzel gunlerde kullan..
Caddedeki lcwden aldım canım. Maaile gittik. Ama totomuz dondu resmennnnnnn. İnşallah çocuğu yine hasta etmemişimdir bu vesile ile :/

Günden doluluk fışkırdı :D ben seviyom böyle olmasını. :)

Yasir ne modda sen ona bakmalısın. Tabiki bize uygun olan zamanı önemsiyoruz ama önemli olan çocuğun sinyalleri. Hani bezi kuru kalkıyor mu?? Yapınca söylüyor mu yada rahatsız oluyor mu?

Bana yardımcı eşlerden bahsetmeyin valla sinir oluyorummmmmmm :p

Valla mecburen canikommmm. Bi de tam ocağı ve etrafı temizledim ki aklıma yemeğimin olmadığı geldi :D bulgur pilavı ve tavuk yaptım. Şu an oturdum çok mesudummmmm :)
yasir kakayi uzun bi suredir soyluyo ama cis hic soylemiyo ve sabah bezleri de dolu kalkiyo kuru nasil olcak ki egitimi vermeden bende okudum onu bikac yerde ama nasil olcak anlamadim
kızlar, bir süredir ayşecikte bi hal var. hani 2 yaş sendromu, benlik, bencillik dönemi diye düşünüyorum ama..
normalde kıskanan bi çocuk değil. akşam babası gelince biz yanyana oturunca, az yakınlaştığımızı görsün
çocuğa bi hal oluyor. geliyor pat pat vuruyor, kime gelirse.. sonra tripler, küsmeler.. farklı koltuklara oturtuyor bizi,
sonra babaya 'sen anneyle konuşma, sarilma' diyor.. falan filan.. var mı sizde de böyle şeyler?
bizimki oyle anlar da gelip ikimizde sarilip kucagimiza almamizi istiyo sonra onu opmemizi falan direk ayrilin demiyo ilgiyi ustune cekiyo :))
Ben de c. Ertesi tuvalet eğitime başlayacağım. Hem haftaya eşimle tatilimiz denk geliyor. Bir hafta bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Tabi bu misafir trafiğinde nasıl olacak bilmiyorum.
Nfk, bu eve taşınalı 4 ay oluyor ya. Onun için bu misafir.
aa yasasin yoldas buldum on hazirlik yapiyomusun heyecanlimisin :))) olucak mi bu is dersin ay cok kararsizimm
Selamlar kızlar , nasılsınız ?

Pembehipopotam, ellerine sağlık, afiyetle yesin kardeşcanın.. Bahsettiğin böreğe benzer bir börek denemiştim , içli köfte tadında olmuştu :kk77:

Born, kararın hayırlı olsun..babanız evdeyken halledersiniz insallah ...

benim nacizane fikrimce ; ilk bahar & yaz ayı , bazı açılardan anne için daha büyük kolaylık ...

Mesela, bezsiz dönemin ilk etabında ; sık sık ıslak çamaşırlar çıkacak ,
belki halılar koltuklar, yatak, çarşaf da zaman zaman ıslanabilecek.... Yıkayıp kurutmak temizlemek ; belki senin için zor olabilir hava şartlarından ötürü...
bir de çocuklar altını ıslattığında , biz fark edip temizleyene kadar, ve kazalar sonrası sürekli Minnoşları yıkamak gerektiğinden üşütmeleri riski de olabiliyor .. Yani sıcak hava bu açılardan büyük avantaj...

Ama Bu küçük olumsuzluklar dışında ; insallah Yasir bu değişime hazırsa , kazalar da en aza iner ve sen zorlanmazsın insallah..
Insallah kolaylıkla öğrenir kuzucuk .. Oy yerim onu, tam bir minik beyefendi :KK36:
Hepinize sağlıklı Huzurlu günler :KK74:
cok saol canim ins karar verebilsem bi tam bi oyle diyorum bi boyle :// dediklerinde cok hakkisin ama zumra daha ayaklanmadan halletmek sanki daha mantikli gibi geliyo nedense ama camasirlar konusunda mahvolucam biliyorum :((
Kızlar nerdesiniz yahuuuuu?? :)

Kuaförden sonra caddedeki bikaç işimi halletmeye gittim. Sonra lcwye uğradım. Kendime bir siyah kadife bir de normal ama kalınca siyah iki pantolon aldım. O sırada okuldan bi arkadaşı gördüm. Gidip sıcak çikolata içtik sohbet ettik. O da mart sonu doğum yapacak inşallah. Sonra da ufak çapta market alışverişi yapıp eve geldim. Oğluş uyuyor şu anda. Salatamı yaptım bekliyorum :) pantolon paçaları yapılacağı için akşam 8:30da alabilirmişim. Acaba çılgınlık yapıp oğluşla gitsem mi diyorum?? Ama çocuk da yeni iyileşti cesaret edemiyorum. Bugün çok kararsız hissediyorum :D
ohhh iyi yapmissin gule gule kullan canim aldiklarini sicak cikolata da cook severimm :)
Yarın benimde dis randevum var şişlik indi. Hatta ağrım da yok bu normal mi
bu konuda uzman kisi olarak soyluyorum cok normal ama tedavi olmazsan nfk da demis tekrar baslicam agrilarin aman dikkat et

Herkese günaydın.
Born, yaklaşık iki üç haftadır kendisine durumu anlatıyorum ama "yok yapmayacağım" diyor. Kapağı aldım. Bebeklerini oturtuyoruz, ben oturuyorum. Sonra hadi sıra sende dşyorum oturuyor.birkaç gündür de eşofmanını indirip bezle oturtturmaya çalışıyorum. Kesinlikle oturmuyor. Korkuyorum diyor. Ben çok zorlanacağım sanırım. Baktım olmuyor yaza bırakacağım. Çok korkuyor şimdilik. Yazarız artık birbirimize.

Gunaydiiiiin!.. :54:

Aysecikle henüz kahvalti yaptik. Evi şöyle bi toparlayayim koruya akicaz inş :55:

Ilbilge bizimki de korkuyor oturumuyor nfk nin yaptığı gibi teşvik gerek sanırım

doğumunuzu nerede yaptınız acaba istanbuldan olan var mı paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar:KK66:

gündem tuvalet eğitimi galiba

ilbilge canım bende yaza doğru ramazan gelmeden başlıyacağım.

bir kaç kez denemelerimiz oldu ama yapmak istemiyor daha öncede yazmıştım.kızımda 2,5 yaşından sonra

söylemişti ondan önceki aylarda asla yapmıyordu korkuyordu. yaza doğru

tekrar denemiştim 2 günde söylemişti alta kaçırma filanda yaşamadık hiç.Zamanı onlar belirliyor.:KK48:

nfk bu babayı kıskanma kızlarda olan bi durum canım geçiyor merak etme bizimki fotoğraf çekinirkende

aramıza giriyordu."biz bir aileyiz benide alın" demişti bi defasında:KK48:

bu veledi parktan çıkarmak ne kadar güç ya.. abartısız en az on dk benle çene yarıştırdı.
hadi son kez kay gidiyoruz diyorum. olmaz, asla gidemeyiz, benim kaydırakta işim var diyor :45:

zar zor çıktık, markete uğradık. eve geldik, banyo yapti küçük hanım. şimdi yattı. akşama yemeğim var
bi tatlı yapmak istiyorum bakalim. Kemdim yemedigim halde tatli yapmak da nasil bi psikolojiyse?.. :confused:

doğumunuzu nerede yaptınız acaba istanbuldan olan var mı paylaşırsanız sevinirim
sen hangi taraftasın söyle bakam :KK14:
Merhabalar:KK66:

gündem tuvalet eğitimi galiba

ilbilge canım bende yaza doğru ramazan gelmeden başlıyacağım.

bir kaç kez denemelerimiz oldu ama yapmak istemiyor daha öncede yazmıştım.kızımda 2,5 yaşından sonra

söylemişti ondan önceki aylarda asla yapmıyordu korkuyordu. yaza doğru

tekrar denemiştim 2 günde söylemişti alta kaçırma filanda yaşamadık hiç.Zamanı onlar belirliyor.:KK48:

nfk bu babayı kıskanma kızlarda olan bi durum canım geçiyor merak etme bizimki fotoğraf çekinirkende

aramıza giriyordu."biz bir aileyiz benide alın" demişti bi defasında:KK48:
bu yaz çok renkli geçecek.. :P

biz bir aileyiz mi, ah canim benim yaaa :-)

Kizlar, kibris tatlisinin serbetinin içine incirli tatlininkinde olduğu gibi nescafe koysam olur di mi?...

Nfkcan naptın canım?? Ben arada girip okudum ama okul yoğundu yazamadım :/

Born hadi bakalım bu maceranız nasıl olacak?? Kolay gelsin sana ve ilbilgeye ;)

Ilahi dilanaz kızın kıvrak zekasini senden almış demekki ..
Nfk sırf geri çıkarma korkusuna bugün goturecektim korktum bizimki bide kaçar kızla ikisini zaptedemem diye korkuyorum.
Dişin ilk seansini hallettim 10 gün sonraya randevu verdi.

Cansel teşekkür ederim canım:KK66:

geçmiş olsun,yakında banada dişçi yolu görünüyor

hamilelik emzirme derken dişler gidiyor.

born gazanız mübarek olsun.topikte ilk tuvalet eğitimi veren kimdi?

canım avcı böreği istiyor.:kk77: Suçlu pembe ayağa kalk.:KK48:

Back
X