Pembis sorma ben bır tanesini hatta korkumdan çektirdim salakligima yanayım.
Nfk nezaman yaptirdin? kaca yaptirdin? acidi mı? Üç marka var dedi biri yerliymis.
Ben de bu yolda gidiyorum işte. Yani dr korkumdan ilerde hepsini çektirip implanta paramı yatırıcam

ellerine saglik bu arada canim kibris tatlisini bi misafirlikte yemis cok.begenmistim ama kendi yaptigim.tam felaket olunca simdi hic sevmiyorum yani kendi yaptigimi sevmiyorum yoksa sanirim cok guEl bi tatli ama ben beceremedik :)
Kolay bi tatlı beaaaaaa. Nasıl felaket oldu ki??
senin favori incirli tatlıbaşta ona niyetlendim, bunun şerbetini nescafeli yapmamın sebebi budur :)
ama kuruyemişçi terste kalıyor gidemedim.
bi şeyler atıştıralım, ayşecikle parka gidelim. öğleden sonra direksiyon dersi var.
akşama da hiiiçbişey yapasım yok, kocaya balık aldırmayı planlıyorum.![]()
Nasıl gidiyo direksiyon dersleri?? Memnun musun öğretmeninden??
Born inan çok hatırlamıyorum ama büyük kizda gerçekten kolay bi süreç oldu üç günde halletmistik. Oğlumda böyle olacağını düşünmüyorum 3 yaşında olsada göreceğiz bakalım ama stres yapma baktın olmuyor bır hafta sonra bırakırsın.
Oğluşa laf yokkkkk. Seni utandırsın da gör

Her siranin en sonundaki 2 diş, kare sekilli azi dişi. (Kopek dişlerinin yanindakilere de küçük azi diyorlar ama azi diş deyince ben en arkalardakini anliyorum) Yirmilik dişlerin cikti mi bilmiyorum.. Alman ve İsvicre malinin çok fark edeceğini sanmam, yaptiracaksin madem cektigin maddi manevi zahmetle degsin. Dediğim gibi omurluk bi uygulama bu. Ama yapanin da işinin ehli olması gerek. Her diş hekimi yapamaz, yapmamali da zaten..
Simdi geldim eve, ibrahim tatlises in yorgun sarkisini yoluyorum size..Ah bi gece olsa da yatsak, ama daha 6 saat var yaa
![]()
Ben de bekliyom oğluş uyusa da ütü vs işine girsem diye.
Okulda dersim yoktu çünkü öğrenci yoktu. Bir sürü evrak işi yaptım. Sonra bi arkadaşa hasta ziyaretine gittim. Okula gitmeden önce oğluşa yegane avmmize oyun alanına gitme sözü vermiştim. Eve gelirken tabi caymıştım. Ama kapıyı giyinik olarak açıp "hadi hop hop" diyen bi çocukla karşılaşınca mecbur gittik. English homedan fon perde aldım hazır indirim varken