Önce ikiz sonra üçüz yardım

yeni gördüm fotolarını. bin maşallah. dualarınızda olayım inşallah. bana da nasip olsun
Hepimiz elhamdülillah cok iyiyiz cok sukur rabbim daha iyi etsin insallah hepimizi.zor gunler zor zamanlar evet cok sancili cok acı.. ama inan sonundaki o mükafat herseye degiyo bi anda silip atiyosun hatta hic yasamamis gibi hatirliyosun.. rabbim gönlunuzdeki o guzel muradi tez vakitte versin insallah 🤲🤗

Şuan sabaha karşı saat 4 ve ben bu yazıyla karşılaştım ağlayarak okudum sonunda hüzünle bitiyorken yakışıklıların fotoğraflarını görünce öyle mutlu oldum ki sanki ben anne oldum gözyaşları içinde yazıyorum bu mesajı . Bende 28 yaşıma girmek üzereyim sadece 10 aylık evliyim gebe kalmak çok istiyorum henüz olmadı muayene oldum doktorlar 1 sene olsun deyip gönderiyor ama hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah. Bana çok büyük umut oldunuz rabbim size de çocuklarınızla upuzun sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah.
Allah razi olsun insallah canm benim.bende senn yazini icimdem bi parca kopmuscasina okudum inan kendim yasadiklarim geldi bian gözumun önüne.. rabbim cok buyuk kuzum sakin umudunu kaybetme mutlaka rabbimin de senn icinde bi mucizesi vardir sadece sabir inan hersey yoluna giriyo sakin uzme kendini 🥰🤗

maşallah bin kere :nazar: gerçekten kendimi zor tutarak okudum ilk yazınızı, sonra bu güzellikleri görünce bıraktım gözyaşlarımı :KK200:
Sizi kutluyorum bu kadar güçlü olduğunuz için. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tüm ailenize :dua:
Allah razi olsun canm insallah rabbim hepimizin yavrularina hayirli omurler nasip etsin bi umut annelerini bekleten minik meleklerde tez zamanda gelsin insallah 🤲🤗

Hepimiz elhamdülillah cok iyiyiz cok sukur rabbim daha iyi etsin insallah hepimizi.zor gunler zor zamanlar evet cok sancili cok acı.. ama inan sonundaki o mükafat herseye degiyo bi anda silip atiyosun hatta hic yasamamis gibi hatirliyosun.. rabbim gönlunuzdeki o guzel muradi tez vakitte versin insallah 🤲🤗
Amin amin amin.. allah razı olsun sizden. Eylülde tüp bebek yaptiracagiz insallah hayirli sonuclar olur.

Merhaba herkese.

Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun:KK43:

Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?
Allah kimseye tasiyamayacagi yükü vermezmis. Eger sonlandirmayi tercih ederseniz bunun hem vebali hem de pismanligi daha büyüktür. Yarinin ne getirecegi belli mi? Hele bi saglikli dogumunu gerçekleştir gerisi kolay kolay gelir.

Hayır klomen değil. 10 gün boyunca iğne oldum, 10. Gün çatlatma iğnesi oldum. İğnenin adını şu an hatırlayamıyorum. İkizlerim 8,5 aylık oldu.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikizlerinize. Yumurtlama tedavisini doktor öneriyor değil mi? Herkese verilebiliyor mu acaba

Merhabalar. Gecen yil bu guzel mesaji göndermiştiniz bana. Elhamdulillah, oglumu kucagima aldim. Tüpbebek yöntemiyle
Insallah rabbim dileyen herkese nasip eder.❤

Back
X