Gurbetteyim 2 kucuk cocugum var..4 ve 2 bucuk yaslarinda..ustelik hamileyim...eltim sehir disindan gezmeye gelecekmis bize..15 gun duracakmis 2 oglu var liseli unv li..ben memlekete gittigimde onun ikramini görmüyorum hic kizlar kuru caydan baska..6 yillik evliyim bikere yrmegini yemedim...bundan 4 sene once yine gelmislerdi tatile tabima ..yine hamileydim..cok misafirperver davrandim buna ragmen ben memlekete gidince kuru cay veriyor...ustelik benim bulundugum sehirde ablasida var ayni zamanda eltisi...kocasi yüzüme biz sende rahat ettik kardesimde degil demisti ..o halde neden beni agirlamiyorsunuz haketmedim mi 1 kere bile...gelelim sadede...esime dedim ki...ben hamileyim kendi cocuklarima zor bakiyorum...hamileligi zor geçiyor de gelmesinler dedim...esim cok üzüldü..o uzulunce ben de üzüldüm. ..fakat hep esimi mutlu etmek icin ailesine yaptigim fedakarliklarin karsiligini göremiyorum. ..sanki mecburum onun ailesine hizmet etmeye...ne diyorsunuz eltim ayni fedakarligi yapmasada esim icin kabul mü edeyim yoksa önce kendi rahatimi mi dusuneyim...akil verin nolur. ..buarada eltim kocasi ile degil iki çocuğuyla gelecek..