- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
aynı durum bende de var. kafayı sıyırıyorum resmen artık cok pıskolojım bozuldu sankı.
acaba hamıleyım ondanmı kaynaklanıyo. adam ısteyken bıle kıskanıyorum luzumsuz luzumsuz konusup canını sıkıyorum. yenı kıyafet alıyo nıye aldın dıye kopuruyorum resmen. banada yardımcı olun
canım sana bısey dıyeyımmı bende aynı durumdayım nısanlıyken esım paronoyaklık boyutunda kıskanctı benı cok yıpratmıstı sımdı ise ben ruyalarımda sureklı baska kadınlarla goruyorum onu erkeklerın degıstıgı bır gercek evlenene kadar prenses gıbı hıssetırıyolar 2 dak msjna cvp verme ortalıgı yıkıyolar evlenınce ılgı alaka kesılıyo
Eee, gözü dışarda değil diyorsunuz...Anlaşılan kıskanılacak bir durumda yok...
Daha ne...
Evliliğinizin en güzel dönemlerini böyle kuruntularla vesveselerle geçirmeyin...
Erkekler evlendiklerinde kaybetme korkularını kaybederler, garantileme psikolojisine girerler; umarsamaz davranırlar o yüzden.
Kadınlarda ise tam tersidir ya bir gün kaybedersem endişesine düşerler.
Evliliğe alışma süreci sadece...Hepsi bu!
aynen kuzum ya..sanirim biz evlenince asiri sahipleniyoruz.onlarda nasil olsa benim die bi yerleri kalkio :)
eee, gözü dışarda değil diyorsunuz...Anlaşılan kıskanılacak bir durumda yok...
Daha ne...
Evliliğinizin en güzel dönemlerini böyle kuruntularla vesveselerle geçirmeyin...
Erkekler evlendiklerinde kaybetme korkularını kaybederler, garantileme psikolojisine girerler; umarsamaz davranırlar o yüzden.
Kadınlarda ise tam tersidir ya bir gün kaybedersem endişesine düşerler.
Evliliğe alışma süreci sadece...hepsi bu!
kendıne de soyluyorum senın bıyerlerın kaktı dıye sorma ya hemde nasıl kaktı nısanlılık donemınde guzellıgım karsısında gozlerı kamasan adam o degıl sankı dısarı cıkarken bazen cok suslenıyorum adamın umrunda bıle degıl benı artık guzel bulmuyo hıssıne kapılıyorum bunalımlara gırdım resmen caktırmayın ota b.ka aglayasım gelıyo nısanlıyken haftada bırgun bulusurduk dolu dolu gecerdı saatlerce sarılır opusurduk kendımı cok ozel hıssederdım evlendık hep oyle devam edıcek sandım yanılmısım kopruyu gectı nasıl olsa ınanırmısın aynı evde ona hasret kaldım cok ılgısız onu cok özluyorum bunun nekadar acı bişey oldugunu bilemezsiniz
canim benim ne güzel ifade etmisin..ayni evde ona hasret kalmakcok fena..benimkide ayni sevgiliyken bayiltirdi ilgiden bana ögg gelirdi inan. cok ilgiyide sevmem aslinda.mesafeler daha kuvvetlendirir diye düsünen ben acaip ilgi göstersin istegi basladi evlenince..ne zaman evlendik adam dedigin gibi ne giyinmemi farkedio ne süsü püsü napsak nedsek olmiycak :)
canim benim ne güzel ifade etmisin..ayni evde ona hasret kalmakcok fena..benimkide ayni sevgiliyken bayiltirdi ilgiden bana ögg gelirdi inan. cok ilgiyide sevmem aslinda.mesafeler daha kuvvetlendirir diye düsünen ben acaip ilgi göstersin istegi basladi evlenince..ne zaman evlendik adam dedigin gibi ne giyinmemi farkedio ne süsü püsü napsak nedsek olmiycak :)
canım ben bu konuda cok dertlıyım ve benımle aynı derdı ceken bır ınsanla karsılastıgıma hem uzuldum hem sevındım cunku yasayan bılır bırbırımızı anlarız ınsan boyle oldumu kendını cok degersız hıssedıyo sevmıyo artık dıye dusunuyo kendımı ovmek gıbı olmasın canım yanlıs anlamada ben cok dıkkat ceken bı tıpım yolda yururken bı bakan bı daha bakıyo ama ben bu guzellıgı neyleyim esıme guzel gelmedıkten sonra yerın dıbıne batsın bu guzellık dunyadakı herkez benı cok guzel bulsada esımın benı begenmedıgı dusuncesı benım kendımı cırkın hıssetmeme yetıyo napsam netsem bılmıyorum bu konuyu cok konustum cok uzuldugumu yıprandıgımın oda farkında ama 1 gun 2gun ılgılı davranıyo sonra gene aynı sevgısızlıkten kafayı yıcem istedıgım cok sey degıl kı sadece sevgi ilgi napmam lazım bılmıyorum neredeyse 2 yıl oldu benden cok sey gıtti karısıyla ılgılı guzel bakan bı adam gordummu aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum
canım ben bu konuda cok dertlıyım ve benımle aynı derdı ceken bır ınsanla karsılastıgıma hem uzuldum hem sevındım cunku yasayan bılır bırbırımızı anlarız ınsan boyle oldumu kendını cok degersız hıssedıyo sevmıyo artık dıye dusunuyo kendımı ovmek gıbı olmasın canım yanlıs anlamada ben cok dıkkat ceken bı tıpım yolda yururken bı bakan bı daha bakıyo ama ben bu guzellıgı neyleyim esıme guzel gelmedıkten sonra yerın dıbıne batsın bu guzellık dunyadakı herkez benı cok guzel bulsada esımın benı begenmedıgı dusuncesı benım kendımı cırkın hıssetmeme yetıyo napsam netsem bılmıyorum bu konuyu cok konustum cok uzuldugumu yıprandıgımın oda farkında ama 1 gun 2gun ılgılı davranıyo sonra gene aynı sevgısızlıkten kafayı yıcem istedıgım cok sey degıl kı sadece sevgi ilgi napmam lazım bılmıyorum neredeyse 2 yıl oldu benden cok sey gıtti karısıyla ılgılı guzel bakan bı adam gordummu aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?