- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
özledim tabisi. bide benim için topig açsana. nasıl kjilo alınır. 9. aylık bebeğim var. ilk defa hamileyken aldım. doğumla beraber gitti. eski halime döndüm. bende kilo almak için uğraşıyom. bide bana el atsana. canımmmmm
ya ben bulamadım o konuyu nasıl bulcam askolsun bugun hıc yardımcı olmuyonuz bana
kızlar ben geldim iyi gecelerrrrr =) nasılız ? fotografımı gördünüz mü ekledim ama silemiyorum onunla ugraşıyorum yayeni topik neydi bu arada giremedim misafirim vardı
Enee kıskandı mı
Geliriz canım. Özellikle kiloyla alakalıysa (ki alakalıymış) hemen koşa koşa geliriz
tatlimm tüh ya ben görmeedn silmisin. korkak sey
cicim yine koyarım bakarsınsonra yine silerimmm.bi toplaşamadık yaaa birimiz giriyo birimiz çıkıyoo:84::84::84:
bari kıskanıyorsanız da belli etmeyin
farkına varırsa çok kötü olur
hani kıskandığınızı falan görürse hoşuna gidip daha çok kıskandırmaya falan çalışır
sizde boşuna üzülürsünüz
senin konuyu da darmadağın ettiko yüzden benim izmirli hanımların sohbetinde yapalım geyiklerimizi
ya sorma.nerde bu kislar..yasmin napti acep..durubulut yagusuri nerdesin la bacim az kaynatsayik :))
valla kislar sizlere alisiorum ve aklim pcde kalio.kocam bosarsa bi oda verirsiniz gayri bana
ben simartirim seni kujum :) he bu arada resmi koymusun danke bebeim.masallah cok güselsin..
adam 2 haftadir gece vardiyasinda ..ay sizlerde olmasaniz cnm sikilirdi kesin..
cicim yine koyarım bakarsınsonra yine silerimmm.bi toplaşamadık yaaa birimiz giriyo birimiz çıkıyoo:84::84::84:
giti ama keşke gitmeseydi. bende sigara içiyorum. bırakıyorum zaman zaman ama faydası yok. bide şu dönem emziriyorum galiba ondan da alamıyorum.hamile kalmadan önce biraz vercen. yoksa baya alırsın. galiba kilo almaya müsaitsin. neyse keyfin nasıl. moralini iyi dimi.
yasmini sorma bizi kitledi buraya kendi o konu senin bu konu benim geziyoo yasmin biraz daha girmezse onu haber bültenlerinde arıcam artık yaneekaçmıyo bendenn yaquri ders çalışcaktı naasıl girmeden durabildi bilmiorum hepimiz alışıyoruz cnm ya benimkide beni boşarsa gece 3 e kadar burdaydımmm..bi şimarasım var bi makara yapasım var anlatamamammmm
canım sıgarayı bırakmadan evvel hep aynı kılolardaydım 55 58 arasıysım bı bıraktım felegım sastı hıc kılo almayan ben 8ayda20kg aldım aslında kg almaya muısayıt degıldım ama sıgarayı bırakınca metobolızmam durdu e bıde ınanılmaz ıstah patlaması yasadım 2 sene olmasına karsı daha yenı yenı kendıme gelıyorum moralım nasıl olsun benım adam aynı ılgısız aynı sekıl soguk aman napayım elımden bısey gelmıyo
heyooo heyy hersey yolundami cicisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?