Önce o kiskancti..simdi ben :(

duruma hemen el koyuyorumm.tatlim senikide dertmi.bak sen söle yapcan..az haraket cok yemek..yatmadan önce manti makarna hamur isleri tatli ye.bak 1 ayda noliyo sana . :))

cicim yine koyarım bakarsın sonra yine silerimmm.bi toplaşamadık yaaa birimiz giriyo birimiz çıkıyoo:84::84::84:

ya sorma.nerde bu kislar..yasmin napti acep..durubulut yagusuri nerdesin la bacim az kaynatsayik :))

valla kislar sizlere alisiorum ve aklim pcde kalio.kocam bosarsa bi oda verirsiniz gayri bana

yok cnm bizimki o tür kiskanclik degil.bizimki ilgi görmek istemek..aksi halde valla seim gözü disarda biri olsa bu bneni daha cok üzer..

ya sorma.nerde bu kislar..yasmin napti acep..durubulut yagusuri nerdesin la bacim az kaynatsayik :))

valla kislar sizlere alisiorum ve aklim pcde kalio.kocam bosarsa bi oda verirsiniz gayri bana

yasmini sorma bizi kitledi buraya kendi o konu senin bu konu benim geziyoo yasmin biraz daha girmezse onu haber bültenlerinde arıcam artık yanee kaçmıyo bendenn yaquri ders çalışcaktı naasıl girmeden durabildi bilmiorum hepimiz alışıyoruz cnm ya benimkide beni boşarsa gece 3 e kadar burdaydımmm..bi şimarasım var bi makara yapasım var anlatamamammmm

ben simartirim seni kujum :) he bu arada resmi koymusun danke bebeim.masallah cok güselsin..

adam 2 haftadir gece vardiyasinda ..ay sizlerde olmasaniz cnm sikilirdi kesin..

ben simartirim seni kujum :) he bu arada resmi koymusun danke bebeim.masallah cok güselsin..

adam 2 haftadir gece vardiyasinda ..ay sizlerde olmasaniz cnm sikilirdi kesin..

asıl sen nerdesin. ben bebişten vakit buldukça giriyorum. denk gelemiyoz herhal. ne konusu açtın bakaıyım sen. zayıflamakla ilgilimi. benim öyle bir derdim yok biliyon. burdanda kopma sonra seni nerden bulurum yahu

canım sıgarayı bırakmadan evvel hep aynı kılolardaydım 55 58 arasıysım bı bıraktım felegım sastı hıc kılo almayan ben 8ayda20kg aldım aslında kg almaya muısayıt degıldım ama sıgarayı bırakınca metobolızmam durdu e bıde ınanılmaz ıstah patlaması yasadım 2 sene olmasına karsı daha yenı yenı kendıme gelıyorum moralım nasıl olsun benım adam aynı ılgısız aynı sekıl soguk aman napayım elımden bısey gelmıyo

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canlarım benım yaaaaaaaaaaaaa benı bukadar onemsedıgınızı dusunemedım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocam benı bukadar onemsese dunyalar benım olurdu herhalde yerim ben sizi ya ya sormayın bıkacgundur dısarı cıktım malum anneler gunu eee bızde 2 anne var e bıde gorumcenın dogum gunu var bu ay derken carsı pazar dolastım dunde annemlerdeydım derken gıremedım

aman boşver sen onu kafana takacana, ilgilenme artık onunla ve o seni kafasına taksın. hepimizin derdi işte.kilolarda bence stresten olmuştur. kafana takma herşey zamanla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…