- Konu Sahibi seheryelikiz
-
ay cnm saol seni tanimakta güsel.ee dertlerimiz benzer paylasalimki azalsin demi..inan bende silik bi bayan degilim bende genelde hep dikkat ceken, cekici bulunan alimli oldugumu sölerler lakin bunun inan bizle alakasi yok, tamamen erkeklerin odunlugu..senle bizim sorun tamemen ayni.bu kiskanclikda degilde ilgi görmek istiyoz önemli hissettirsin istiyoz..ama adamlarda ev gecindiriyo sanirim bunaliyolar biraz..
ay cnm saol seni tanimakta güsel.ee dertlerimiz benzer paylasalimki azalsin demi..inan bende silik bi bayan degilim bende genelde hep dikkat ceken, cekici bulunan alimli oldugumu sölerler lakin bunun inan bizle alakasi yok, tamamen erkeklerin odunlugu..senle bizim sorun tamemen ayni.bu kiskanclikda degilde ilgi görmek istiyoz önemli hissettirsin istiyoz..ama adamlarda ev gecindiriyo sanirim bunaliyolar biraz..
evet ev geçindiriyolar ama bizde akşama kadar o evi derleyip topşuyoz. biraz sevgi biraz ilgi göstermek çok mu zor ya.
yok be gulum ev gecındırmekle alakalı oldugunu sanmıyorum onlar bızım gıbı duygusal degıller bı kere benımkı nededı bılıyomusun bu konuylka alakalı haklısın evlenınce sana olan baglılıgımı unutmusum ben nasıl zoruma gıdıyo bambaska ınsan olup cıktı ya ben evlenmeden evvel 4 sene gecırdım bu ınsanla askım askım dıye uzerıme tıtrerdı sımdı aynı evın ıcınde 2 yabancı gıbıyız eskıden ben yanasırdım ama cok sıkıldım artık bende yanasmıyorum kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum ama gururumdan yanasmıyom cunku ben ona yanastıgım zamanlarda kendını cekıyodu sevgımı cok bellı ettım ben poposu kaltı beyımızın ama ınsan kocasına bellı etmıcekte kıme bellı edıcek ha bı kerede nededı bılıyomusun neden bana karsı bukadar ılgısızsın dedıgımde cok ustune gıttıgımde bı ınsan bıseyı almayı cok ıster almayı alıncada hevesı kacar aynen bole dedı
vallahı madem okadar guzelsın neden böyle davranıyorkı anlamadım vallahı bende bunu ....
nie öle dion kiz..ben eminim yasemin kesin güzeldir.lakin erkeklerin kimyasi böyle.bak en güzel insanlar bile aldatiliyo..yani hep sucu kendimizde aramamak gerek..
aaa bak bu olmadi simdi cok kizdim kocisine..yani seni aldim hevesim gecti gibi bi sey olmus bu..kac senelik evlisin cnm.bak sen yeni taktikler uygula.mesela ne kadar özlesende sende umursamaz görün..biraz fazla gez fazla mutlu görün baska ilgi alani sec..bide böle yap cnm.arkandayiz..
canım benım bende çirkın demedımkı .diyorumkı madem bukadar güzel taş gibisin odunmu bu adam yaaa :)):95::95:
Kızlar sanırım bu doğanın kanunu.. Yani her erkek değişiyor ve bu durumu değiştirmek için elimizden pek de bir şey gelmiyor. Çünkü değişimi iki tarafın da istemesi lazım. Biz değiştiklerini söylediğimizde onlar bunu kabul etmiyorlar bile. Bu yüzden bence ciddi ciddi oturup konuşmak lazım. İçiniz içinizi yiyeceğine, en azından kaygılarınızı paylaşmış olursunuz ama tabii bunun için uygun zamanı kollamak gerek. O maç izlerken ya da en sevdiğiniz dizi televizyonda oynarken olmamalıbelki dışarıda bir yemek ya da nişanlılık-flört döneminize ait güzel bir anıyı canlandırarak (o mekana giderek ya da o gün yediğiniz yemeği yaparak, o kıyafetleri giyerek, saçınızı o şekilde yaparak.. bilemedim şimdi, çok var ) ona ilgi gösterdiği günleri hatırlatıp, böyle davranmasının altındaki nedeni bulabilirsiniz. Buna göre siz de davranış biçiminizi değiştirebilirsiniz belki.. Sadece bir çözüm sunmak istedim.. Umarım yanlış anlamazsınız..
Bu arada evli değilimArtık ne kadar tutar söylediklerim bilmem
Kızlar sanırım bu doğanın kanunu.. Yani her erkek değişiyor ve bu durumu değiştirmek için elimizden pek de bir şey gelmiyor. Çünkü değişimi iki tarafın da istemesi lazım. Biz değiştiklerini söylediğimizde onlar bunu kabul etmiyorlar bile. Bu yüzden bence ciddi ciddi oturup konuşmak lazım. İçiniz içinizi yiyeceğine, en azından kaygılarınızı paylaşmış olursunuz ama tabii bunun için uygun zamanı kollamak gerek. O maç izlerken ya da en sevdiğiniz dizi televizyonda oynarken olmamalıbelki dışarıda bir yemek ya da nişanlılık-flört döneminize ait güzel bir anıyı canlandırarak (o mekana giderek ya da o gün yediğiniz yemeği yaparak, o kıyafetleri giyerek, saçınızı o şekilde yaparak.. bilemedim şimdi, çok var ) ona ilgi gösterdiği günleri hatırlatıp, böyle davranmasının altındaki nedeni bulabilirsiniz. Buna göre siz de davranış biçiminizi değiştirebilirsiniz belki.. Sadece bir çözüm sunmak istedim.. Umarım yanlış anlamazsınız..
Bu arada evli değilimArtık ne kadar tutar söylediklerim bilmem
Huf o zaman çok üzüldüm gerçekten ): Ben de bir umut yazmıştım öyle, yardımım dokunacak diye sevinmiştim ama kısfmet ):
Umarım en kısa zamanda eski günlerinizdeki gibi olursunuz.
Biz kadınlar çok kırılganız ya ): Onlar gibi olabilseydik birazcık keşke..
vallahı madem okadar guzelsın neden böyle davranıyorkı anlamadım vallahı bende bunu ....
nie öle dion kiz..ben eminim yasemin kesin güzeldir.lakin erkeklerin kimyasi böyle.bak en güzel insanlar bile aldatiliyo..yani hep sucu kendimizde aramamak gerek..
Canım ya :/
İşte bir şekilde fark ettirmek lazım ne kadar üzüldüğünü.. Yoksa aynı evin içinde böyle çekilmez ki.. O zaman hep nişanlı kalsaydınız. Anlamıyorum, evlilik için zorlamıyoruz ki, neden böyle değişiveriyorlar..
Eğer her şeyi denedin ve değişmiyorsa, mecburen kabullenip, kendini farklı şeylere vereceksin canım. Yoksa senin için de hayat çekilmez olur ve küçücük şeyler sorun olur.
he valla haklisin tatlim bizde bos degiliz..temizlikti yemekti donunu bile ben kaldiriom :) eh iste isden sayilmio ev hanimligi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?