Önce o kiskancti..simdi ben :(

ne güzel söylemişsin vakti gelince dyecez demi boşuna kkendimizi üzmüşüz diye. ama işte şimdi bunlara takıyor insan. allh beter şeylerden korusun. evet önce kendimiz.

canım benim üzme artık kendini. zamana bırak. boşver. hepimiz ayn ı sorunla uğraşırken. senin ki daha ağır bastı bizlere. keşke bişeyler yapabilsek. nerde yaşıyosun

kislarrr vallah esim kiskanmaya basladi sizi :) ehehheh tabi ilgi göremeyince...
bu arada yeni topik acicam orayada gelin taammi :) öpüorum kojaman..

kız nereye accan topigı nereye gelelım ben yenıyım bılgılendırın benı

gel tabi anacim hepicinizi bekliom..tutukumavi, durubulut ve diger bütün kislar gelin birasda kilo vermeye calisalim..bu ara istahim cok acik herseyi yiyorum nolcak bu halim..

yasmin tatlim yeni basligim su..biri benim istahima dur desin ya ..

hem ruh halimiz degissin ilgi manyagi olduk ciktik..

tamam canım benımde ilgilendiriyo

ehhehee biraz özleteyim kendimi demisdim :) özledinmi kuzum..ayy kislar seviorum hepinisi :))

misafir gelince acamiom neti ama aklim hep sizlerde..

özledim tabisi. bide benim için topig açsana. nasıl kjilo alınır. 9. aylık bebeğim var. ilk defa hamileyken aldım. doğumla beraber gitti. eski halime döndüm. bende kilo almak için uğraşıyom. bide bana el atsana. canımmmmm

kızlar ben geldim iyi gecelerrrrr =) nasılız ? fotografımı gördünüz mü ekledim ama silemiyorum onunla ugraşıyorum ya yeni topik neydi bu arada giremedim misafirim vardı

napıyosun bakalım keyifler nasıl. yalnız mısın.

sayenızde ıyıyım sagolasın sen nasılsın evet yalnızım dogumla kılolar gıttı demek ha ay nasıl ımrenırım oyle ınsanlara sıgarayı bırakınca kılo aldım basıma bela oldu kılo sorunu ben hamıle kalırsam cok korkuyorum o kılolar kalır dıye

giti ama keşke gitmeseydi. bende sigara içiyorum. bırakıyorum zaman zaman ama faydası yok. bide şu dönem emziriyorum galiba ondan da alamıyorum.hamile kalmadan önce biraz vercen. yoksa baya alırsın. galiba kilo almaya müsaitsin. neyse keyfin nasıl. moralini iyi dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…