- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
dünyadan yasemin'eee dünyadan yasemin 'eSesleniyorummm nasıl oldunnn iyi misin?
AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUNLARI OKUMUS AMAN ALLAHIMgooggle da baslıgı gorup gırmıs once o kıskanctı sımdı ben
canım selam,
ben hiç anlamadım, nasıl görmüş ki google da başlığı. Bu insanın yazıp aratacağı ve tak diye bulacağı bir şey değil ki. Bence o seni daha önce bu siteyi kullanırken görmüştür ya da nick'ini falan biliyordur. Yoksa bence çok zor bulması. Yanlış mı düşünüyorum, bilemedim :/
Evet canın cok ıyıyım sagolasın ozelden msj yazamıyorum 100dolmadıgı ıcın sen nasılsın esım sabah 9da donuyo vardıyadan
slm canım soyle anlatayım gogolda önce o kıskanctı sımdı ben baslıgı gorunce gırmıs dırek hersey cıkıyo ozaman gecmısten sılemıyorum bı turlu bılgısayardan arama motorundakı gecmısı
slm canım soyle anlatayım gogolda önce o kıskanctı sımdı ben baslıgı gorunce gırmıs dırek hersey cıkıyo ozaman gecmısten sılemıyorum bı turlu bılgısayardan arama motorundakı gecmısı
Canım selam,
Ben hiç anlamadım, nasıl görmüş ki google da başlığı. Bu insanın yazıp aratacağı ve tak diye bulacağı bir şey değil ki. Bence o seni daha önce bu siteyi kullanırken görmüştür ya da nick'ini falan biliyordur. Yoksa bence çok zor bulması. Yanlış mı düşünüyorum, bilemedim :/
Biz sana silmeyi ögretelimde paylaşımlarını rahat rahat yap...
Enee şimdi anladım canım, tamam.. Bu arada silme işlemini şu şekilde yapabilirsin. Google'a girdiğinde, arama yaptığın satıra tıkla bir kez.. Aşağıda arattığın başlıklar çıkıyor ya, mause'la onların üzerine gel, onlar mavi olacak, üzerindeyken "delete" tuşuyla sil. Bir dene bakalım
yok ya öyle silme güvenli değil en iyisi cleaner programı yüklesin ;?
yasemin kitledin bizi buraya kendin kaçtın
yasemin kitledin bizi buraya kendin kaçtın
iyi cnm bende iyi olmana sevindim.muhabbeti bırakıp yatamadım sabahta kalkamadım.benimki çayını kahvaltısını kendi yapmış..üzüldüm...
enee şimdi anladım canım, tamam.. Bu arada silme işlemini şu şekilde yapabilirsin. Google'a girdiğinde, arama yaptığın satıra tıkla bir kez.. Aşağıda arattığın başlıklar çıkıyor ya, mause'la onların üzerine gel, onlar mavi olacak, üzerindeyken "delete" tuşuyla sil. Bir dene bakalım
Haha gerçekten ya (
Ders çalışamıyorum buraya bakmaktan. İki satır bir şey yazamadım günlerdir. Diyorum şimdi kızlar kesin bir şey yazmıştır. Bir bakayım 5 dk sonra kapatırım. Sonra bakıyorum 1 saat geçmiş hala forumdayım, okuyorum
Burayı okuduğum kadar makaleleri okusam, şimdiye tezim biterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?