Önce o kiskancti..simdi ben :(

Evet canın cok ıyıyım sagolasın ozelden msj yazamıyorum 100dolmadıgı ıcın sen nasılsın esım sabah 9da donuyo vardıyadan

Sızler bana cok ıyı geldınız cok rahatladım hepınızden allah razı olsun bıde kadının en buyuk dusmanı kadın derler

AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUNLARI OKUMUS AMAN ALLAHIMgooggle da baslıgı gorup gırmıs once o kıskanctı sımdı ben

Canım selam,

Ben hiç anlamadım, nasıl görmüş ki google da başlığı. Bu insanın yazıp aratacağı ve tak diye bulacağı bir şey değil ki. Bence o seni daha önce bu siteyi kullanırken görmüştür ya da nick'ini falan biliyordur. Yoksa bence çok zor bulması. Yanlış mı düşünüyorum, bilemedim :/

Bugun kendımı hafıflemıs hıssedıyorum hepınıze cok tesekkur ederım hepınızın cok ıyı kalplı ınsanlar oldugunuza emınım sagolun varolun ya sız benı rahatlattınız allahta sızı rahatlatsın

slm canım soyle anlatayım gogolda önce o kıskanctı sımdı ben baslıgı gorunce gırmıs dırek hersey cıkıyo ozaman gecmısten sılemıyorum bı turlu bılgısayardan arama motorundakı gecmısı

Evet canın cok ıyıyım sagolasın ozelden msj yazamıyorum 100dolmadıgı ıcın sen nasılsın esım sabah 9da donuyo vardıyadan

iyi cnm bende iyi olmana sevindim.muhabbeti bırakıp yatamadım sabahta kalkamadım.benimki çayını kahvaltısını kendi yapmış.. üzüldüm...

slm canım soyle anlatayım gogolda önce o kıskanctı sımdı ben baslıgı gorunce gırmıs dırek hersey cıkıyo ozaman gecmısten sılemıyorum bı turlu bılgısayardan arama motorundakı gecmısı

Biz sana silmeyi ögretelimde paylaşımlarını rahat rahat yap...

Enee şimdi anladım canım, tamam.. Bu arada silme işlemini şu şekilde yapabilirsin. Google'a girdiğinde, arama yaptığın satıra tıkla bir kez.. Aşağıda arattığın başlıklar çıkıyor ya, mause'la onların üzerine gel, onlar mavi olacak, üzerindeyken "delete" tuşuyla sil. Bir dene bakalım

hoşgeldin =) bende kimse yok mu diyordum..

yok ya öyle silme güvenli değil en iyisi cleaner programı yüklesin ;?

Valla ya ne hale geldi konu bizim yüzümüzden Özür dileriz kırlangıçlar :/

Bu arada kıskançlık çok garip bir duygu. Sürekli kıskançlık yapılıp, sonrasında kıskanılmadığında acaba beni aldatıyor mu diye sorgulamaya başlıyorsun. Bu da çok garip. Kıskanılırken şikayet, kıskanılmadığında şikayet Bi orta yolu yok bu işin sanırım

yasemin kitledin bizi buraya kendin kaçtın

Haha gerçekten ya (

Ders çalışamıyorum buraya bakmaktan . İki satır bir şey yazamadım günlerdir. Diyorum şimdi kızlar kesin bir şey yazmıştır. Bir bakayım 5 dk sonra kapatırım. Sonra bakıyorum 1 saat geçmiş hala forumdayım, okuyorum
Burayı okuduğum kadar makaleleri okusam, şimdiye tezim biterdi

tamam canım denıcem sılmetı ama bende mause yok sımdı gıdeyım 17.15 kadar bısıklete bıneyım esım kalkana kadar gene gorusuruz 2gundur yuruyuz yapamıyoruz eskı kılolarıma donmek ıstıyorum

aynen bende bi 5 dak fotografımı koymak için girmiştim giriş o giriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…