- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
- Konu Sahibi Aydinaydin
-
Ben de hep doğal ürünler kullanmaya çaba gösteriyorum.
Çok güzel detaylı anlatmışsın canım teşekkür ederim.
Günlük ağacı sabununun markası ne acaba?
Benim sivilce problemim yok ama gözeneklerden şikayetçiyim. Tonik yerine maden suyu+çilek yağını karıştırıp dondurdum onu kullanıyorum. Cildimi çok güzel canlandırıyor ama gözeneklerim hiç sıkılaşmadı.:gitme:
Cildim çok yağlı olduğu için oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum çok iyi bir krem hiç yağlandırmıyor, ama geceleri daha etkili bir nemledirici ih-tiyacı duyuyorum. Bahsettiğin markayı daha önce de duydum ama ciltte yağlanmayı arttırır mı acaba?
teşekkürler canım ben şuan kükürt sabunu kullanıyorum ona mı geçsem acaba..
merhaba arkadasım bendede öyle fazla bişey yok ama arada kanaklarımın kulaktarafına gögru sivilce cıkıyo ve cok zor gidiyo kırmızı kırmızıda yerleri kalıyo aynı yerden tekrar yeniliyo sebamet kullanıyorum değiştirsemmi acaba kremi arastırdımda bi normal nemmlendiricisi var bide akne sedef hastalıkları için nemlendiricisi var sen han gisini kullandın[
benim o dediğin türünden haberim oyk, normal nemlenmdirici kremi bendeki heralde
nemlendirici eczanelerdemi satılıyor yoksa kozmetik bir ürünmü
canim sivilce izlerin o soyucu krem sayesinde mi gecti yoksa nemlendirici ve gunluk agaci sabunu sayeisnd emi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?