Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benimkinin markasıda otacı başka markanın yok sanırım zaten aktarda doğacınında sabunları vardı mesela ama onun günlük ağacı sabununu görmedim otacıyı bulmak kolay kızlar mutlaka aktarlarda yada büyük marketlerde vardır

gubsenseris benimde cildim sanirim karma cünkü t bölgesi yani alnim burun ve cene bölgesi yagli ama yanaklarim kuruda sayilmaz yani normal cildim karma gibi bende anliyamadim:uhm: o senin dedigin nemlendirici gercekten cild cabuk emip yagli hissi vermiyormu ? cünkü benim cildim hem cabuk cekmez su yagli kremleri bide hic yagli hissi vermeyen nemlendirici bulamadim hic aslinda cildimiz karma yada yaglida olsak nemlendirmemiz gerekir sanirim ama uygun bir nemlendirici bulamadigim icin doktorun verdigi soyucu krem haric hic krem sürmüyorum

kesinlikle hiç rahatsız olmayacaksın, aksine çok beğeneceğine eminim çok şiddetle öeneririm herkese. hem nemlendirir hem bakım yapar, ömür boyu sadece bunu kullanabilirsin

nemlendirici kullanamamzlık etme bence, cilt bakımında en önemli şey nemlendrme, karma ve yağlı cildin de nemlendiriciye ihtiyacı var mutlaka

kızlar benim alnımda kocaman kırnızı iki sivilce var 4gündür bu sabunu ve gül suyunu kullanıyorum ama geçmiyo ya bende işe yaramıcakmı çok moralim bozuk sadece alnımda var çok kötü gözüküyo:çok üzgünüm:

sıkma sivilcelerini, devam et kullanmaya sönmelerini bekle. sonuçta iksir değil bu çıkan sivilceyi hemen yok etmeyecektir. sabun cildimi bikaç günde düzeltmişti ama sendeki gibi olan sivilcelerin geçmesi zaman aldı, şöyle oldu bende, düzenli kullandıktan bikaç gün sonra yeni sivilce çıkmadı. var olanlar kuruyunca cildim düzelmiş oldu

erkek arkadaşım sigara içmeme kızdığı için, bak cildin ne hale geldi hiç böyle değildi derdi. 1 aydır görüşmemiştik, 2 gün önce, cildin eskisi gibi olmuş pürüzsüz dedi :smiley-cool:

cok tessekür ederim canim cevabin icin :1hug: ama bu krem almanyada satilmiyor sanirim:a015: netten bulmaya calistim yokkkk:çok üzgünüm:

çilek ağını nasıl kullanıyosun bir de ne için kullanıyorsun.
pudra falan demiştin bir acıklarmısın.

çilek ağını nasıl kullanıyosun bir de ne için kullanıyorsun.
pudra falan demiştin bir acıklarmısın.

çilek yağını buz kalıbına maden suyuyla karıştırıp attım dolaba, aklıma geldikçe yüzümde buz gezdiriyorum 2-3 günde bir. bu gözenek sıkılaştırırmış

pudayı da, gülsuyuyla karıştırıp biraz kıvamlı hale getirip yüzüme sürüp öyle uyuyorum. sabah uyanınca cildim bebek gbi oluyor. çilek yağı sürünce, zaten cildim de karma, fazla yağı almış oluyor. ayrıca gülsuyu zaten çok faydalı

böyle işte

gunluk agaci sabununu aldim bende ilk kez denedim bugun kokusunu pek sevmedim ama cildimi kurutmadi sanki hemen ardindan nemini alip nemlendirici surdum ben gerci ama su an elim yuzumde yanaklarim yumusacik umarim su yeni cikmaya calisan sivilcelerimi kurutur daha beter etmez.

canım valla benim alnımda kırmızı kocaman duruyodu sivilceler ün dermetoloğa gittm 2tane kremle antibyotik verdi onları kullanıyım bakalım ondan sonra tekrar sabunuma gül suyuma döncem bi geçsin şu suratımdakiler bi dahada çıkmasın:lepi:

arkadaşlar merhaba a.s.lavanta yağı ve sabununu deneyin bence müthiş iyi geliyo sivilcelere lavanta yağını ister akşamdan sürüyorsun sonra saunla yıkıyorsun çok iyi geliyozemuszemus benim cildim kuru ama yinede arada sivilceler oluyo leke yapıyo bu lekeyide önlüyo cildin rengini açıyor bide maya denediniz mi bilmiyorum ama oda çok iyi hem besliyo hemde yumuşacık yapıyo 1 - 2 damla badem yağıyla iyi geliyor cilde şimdiden geçmiş olsun:1rolleyes: çok kötü ya baş belası sivilceler yediklerimizle de bağlantılı ya neyse...kaydirigubbakcemile5

yaş maya cilde çok iyi geliyor evet kullandığım oldu çok, bu ara unutmuştum sağol. lavanta da antiseptiktir mikrop öldürür cildi temizler

günlük ağacı sizin yüzünüzde kurukuk pullanma yaptımı bende yaptıda kızlar bide dermetolog sabun kullanma dedi ne kullancam o zaman hayret bişey stresten oluyomuş bende hormon testimde normal çıktı stressiz bi yaşam mümkünmü acaba

ben hemen nemlendirici kullaniyorum kurulayinca yuzumu. o yzuden kuruluk yapmadi gibi. nemlendirici kullan derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…